Δυστυχώς "αυτοί¨¨ μας κυβερνούν

Τα πρωτοπαλίκαρα των Γερμανών που εξαθλίωσαν το λαό στην κατοχή

Γόνος, γνωστής οικογένειας, που ουσιαστικά στον πόλεμο του ¨40, ήταν στο πλάι των Γερμανών, το πλέον "χοτ" πρόσωπο της πολιτικής μας σκηνής, ο Γιάννης Πακωνσταντίνου.
Ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου,ο πρωτότοκος γιος του Γεωργίου, πατέρας των εμπλεκομένων στη λίστα Λαγκάρντ κυριών Ελένης και Μαρίνας Παπακωνσταντίνου και αδελφός του Στέργιου, πατρός του διαγραφέντος από το ΠΑΣΟΚ, κατηγορείται πως υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών κατακτητών στην Κοζάνη.
 Ο παλαιός πολιτικός Μιχάλης Παπακωνσταντίνου (1919-2000), υιός του δαιμόνιου επιχειρηματία Γεωργίου Μ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος το 1941 απέκτησε από τον Τσολάκογλου το προνόμιο παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα. Ο ίδιος υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών στην Κοζάνη.
 Πάμπλουτη η οικογένεια Παπκωνστνατίνου, με τα χρήματα φτιάχονται στην πλάτη  του  αφανισμένου εκ τωνΓερμανών Ελληνικού λαού. 
Ποιός δεν ξεχνάει ότι ο κατοχικός πρωθυπουργός Γεώργιος Τσολάκογλου, με την υπογραφή του παραχώρησε  το προνόμιο ηλεκτρικής ενέργειας στην οικογένεια Παπακωνσταντίνου το 1948.

* Στην φωτό ο Γερμανός φρούραχος της Πτολεμαίδας,και  φίλος της οικογένειας Παπακωντσταντίνου τότε  Φόν Λάνγκε ..ντροπή σας

Το "μπάμ" η Ολυμπιάδα 1-0 την Α.Ε.Περάματος



 Παίζοντας  έξυπνα,  η Ολυμπιάδα κατάφερε να εγκωβίσει την Α.Ε.Περάματος, και να σημειώσει τεράστια νίκη με 1-0,που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα σε ανάκαμψη.Από την άλλη η ήττα  είναι οδυνηρή για την ομάδα του Περάματος που πλέον πολύ δύσκολα θα μπορέσει διεκδικήσει τοι πρωτάθλημα.
 Η Α.Ε Περάματος είχε μια ανούσια υπεροχήστο ξεκίνημα του αγώνα, και δημιούργησε μια- δύο φάσεις,μάλιστα στο 44΄ είχε δοκάρι σε σέντρα σούτ του Ηλιαδάκη.Η Ολυμπιάδα παίζοντας με αντεπιθέσεις έφθασε κοντά στο γκολ με τον Ξένο στο 32΄.
 Στην επανάληψη η Ολυμπιάδα, πέτυχε το χρυσό  γκόλ στο 63΄ με κεφαλιά του Φιλόκι μετά από κόρνερ του Νίνου.
 Από εκεί και πέρα η Α.Ε.Περάματος πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση ,αντίθετα, στην αντεπίθεση δύο φορές η Ολυμπιάδα άγγιξε το 0-2,κυρίως με τον Νίνο στο 89΄.
 Από την Ολυμπιάδα που πάλεψαν όλοι, ξεχώρισαν οι  Φιλόκι, Νίνος, Γκιάτης,Ξένος, Πετράκος,Μαυράκη, ενώ από την Α.Ε.Περάματος, προσπάθησαν οι Κωνσταντακόπουλος, Ζαφειρίου,Μπαριάμογλου.
Καλή η διαιτησία του Πότογλου( Τσονάκα- Κεφαλιάκου)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γουσγουνέλης, Μέτος, Πετράκος, Μαυράκης, Άννινος, Γκιάτης, Κοτσιοβός, Νίνος, Φιλόκι, Σπέρτος, Ξένος( 89΄ Νομικός)
Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ:Ντόντα, Κωνσταντακόπουλος, Παπακαλοδούκας Π.(76΄ Παπακαλοδούκας Α.), Μικρούλης, Λάμπρου, Παπαδόπουλος, Μπαριάμογλου, Ηλιαδάκης, Σταματίου, Αντωνίου(53΄ Τσαγκάρης), Ζαφειρίου.

Διεθνής διασυρμός...

Διεθνής διασυρμός από τον διεθνή Τύπο για την αποκάλυψη παραποίησης της αρχικής λίστας Λαγκάρντ από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πολιτικό σεισμό στην Αθήνα αλλά και μεγάλη έκπληξη στις Βρυξέλλες καθώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών θεωρείτο έντιμος πολιτικός από ορισμένους Ευρωπαίους συναδέλφους του. 
«Πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας κατηγορείται για παραποίηση της λίστας με τα ονόματα καταθετών σε ελβετική Τράπεζα» αναφέρει η έγκριτη γερμανική εφημερίδα “Sueddeutsche Zeitung” η οποία αναφέρει πως το ελληνικό Κοινοβούλιο πρέπει τώρα να αποφασίσει εάν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα κατηγορηθεί για πλαστογραφία….Μια υπόθεση που αποτελεί πλήγμα για το ΠΑΣΟΚ αλλά και που θα προκαλέσει έκπληξη στις Βρυξέλλες καθώς είχε καλή φήμη ανάμεσα στους Ευρωπαίους συναδέλφους του» καταλήγει η γερμανική εφημερίδα. «Για φορολογικά σκάνδαλα δίχως τέλος στην Ελλάδα» κάνει λόγο η έγκριτη αυστριακή εφημερίδα “Die Presse” στο δημοσίευμά της για την διαγραφή από τη λίστα Λαγκάρντ τριών συγγενικών προσώπων του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
 Πάντως το αυτάκι του "μπούλη", δεν φαίνεται να ιδρώνει ...στην Ολλανδία βρίσκεται από όπου παρακολουθεί τις εξελιξεις.
 Σιγά δηλαδή μην βρισκόταν στην Ελλάδα.

Συνεχίζει με Παρθενίου

Ο Κώστας Παρθενίου, θα είναι τουλάχιστον πρός το παρόν ο αντικαταστάτης του  Νίκου Φρούσου στον πάγκο του Ιωνικού.
 Ο Παρθενίου ήταν συνεργάτης, του Φρούσου, και γυμναστής της ομάδας, κι εκτιμάται ότι μπορεί να τα καταφέρει.

"Σοκ" στον Ολυμπιακό, κατάσχεση του 50% του Καραισκάκη


Τη συντηρητική κατάσχεση του 50% του σταδίου Καραϊσκάκη, το οποίο ήταν στην ιδιοκτησία των επιχειρηματιών Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και Αντώνη Ρογκόπουλου διέταξε η ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη.
Υπό καθεστώς συντηρητικής κατάσχεσης τελεί πλέον το 50% του σταδίου Καραϊσκάκη ύστερα από σχετική διάταξη της ανακρίτριας της υπόθεσης Λαυρεντιάδη, Ιωάννας Χατζάκη.
Η δικαστική λειτουργός έκανε δεκτή σχετική πρόταση του Εισαγγελέα πρωτοδικών Ιωάννη Δραγάτση, ο οποίος ζήτησε να τεθεί σε καθεστώς συντηρητικής κατάσχεσης το ήμισυ του σταδίου, που ανήκει στον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης των δανείων της Proton Bank, Λαυρέντη Λαυρέντιάδη και στον επίσης εμπλεκόμενο στην υπόθεση των δανείων επιχειρηματία Αντώνη Ρογκόπουλο.
 Ως γνωστόν ήδη ο κ.Λαυρεντιάδης έχει περάσει την πόρτα των φυλακών του Κορυδαλλού..

Τέλος ο Φρούσσος στον Ιωνικό

Παρελθόν αποτελεί στον Ιωνικό ο τεχνικός Νίκος Φρούσσος με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία.
 Οι μέτριες εμφανίσεις της Νικαιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα,και η πρόσφατη ήττα στην Βάρη, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τις δύο πλευρές στο διαζύγιο.
 ΄'Ηδη η διοικούσα επιτροπή του Ιωνικού έχει ξεκινήσει τις επαφές για τον αντικαταστάτη του Φρούσσου.

Ευτυχώς... επέστρεψαν από την Ευβοία

Ποιός δεν θυμάται το απίστευτο χούνερι που έκανε στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μανδραικού ο Χρήστος Γιαλιάς,πέρυσι όταν οι Μανδραναίοι ηττήθηκαν στα Λουκίσσια.
 Τότε ο Γιαλιάς έδωσε εντολή κι έφυγε το πούλμαν της ομάδας, με τους παίχες και τον τεχνικό Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να γυρνούν πίσω με το τοπικό ΚΤΕΛ.
Φέτος η ισοπαλία στην Εύβοια με τον ουραγό Ευβοικό,και πάλι φέρνει αναταράξεις στον Μανδραικό.
 Η αποστολή γύρισε,στην Μάνδρα, ωστόσο ο τεχνικός Αντώνης Αυλωνίτης,και τουλάχιστον 7 ποδοσφαιριστές, μάλλον,θα κάνουν καιρό να "ξαναπιάσουν" Μάνδρα.
Ο εκεντρικός πρόεδρος του Μανδραικού τα έχει αυτά... 

Άγριο κράξιμο στην Βάρη

 Με κάτω τα χέρια έχασε ο Ιωνικός στην Βάρη από τον τοπικό  Αστέρα,και φυσικό ήταν  φανατικοί φίλοι της Νικαιώτικης ομάδας, να αποδοκιμάσουν έντονα τους ποδοσφαιριστές, και την τεχνική ηγεσία.
Είναι πλέον κοινή διαπίστωση, ότι ο φετινός Ιωνικός, παρά τις καλές μεταγραφικές κινήσεις, δεν "τσουλάει"..

Συνεχίζει αήτηττος ο Ατρόμητος 2-2 στην Κώ




Ο Ατρόμητος Πειραιά συνέχισε το αήττητο σερί του, καθώς  έφυγε με το2-2 από την Κώ κόντρα στον μαχητικό Α.Ο.Δικαίου που ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Ο Ατρόμητος πιστοποίησε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή εξαιρετική του παρουσία, ενώ και η νεοφώτιστη ομάδα της Κώ, παρουσίασε στοιχεία πολύς καλής ομάδας.
Στο 8΄ σπουδαία ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν  από σέντρα του Μπέλια από τα δεξιά, ο Πέρρος έστρωσε στον Νταλάκο το σουτ του οποίου κόντραρε στους αμυντικούς και πέρασε κόρνερ.Στο 14' Ο Μυλωνάς εκτέλεσε το φάουλ , ο Χατζηφούντας Μ. πήρε την κεφαλιά με τον Πανόπουλο  να πιάνει νέα  κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λιώνη.Οι γηπεδούχοι στο 15΄διαμαρτύρηθηκαν  έντονα όταν ο Μυλωνάς βρέθηκε απέναντι από τον Λιώνη, με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να αποκρούει, όμως οι της Κώ να ζητούν την φάση εκτός περιοχής.Μετά από διακοπή τριών λεπτών και τις απαραίτητες διαβουλεύσεις το ματς συνεχίζεται κανονικά. Με τον Αντωνίου να αποβάλει από τον αγωνιστικό χώρο τον Μανούσογλου για έντονες διαμαρτυρίες για την φάση που προηγήθηκε.
Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 38΄ όταν ο Λοϊζίδης έκανε την σέντρα , ο Μανουλίδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σανταμούρη για το 0-1.
 Η Κώς απάντησε άμεσα και ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα, καθώς Πανόπουλος έκανε την σέντρα, η μπάλα από τις κόντρες στρώθηκε στον Συντιχάκη ο οποίος από τα όρια της περιοχής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Λιώνη για το 1-1.
Στο 58΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πανόπουλο, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λιώνη,  αλλά στο 63΄ο Ατρόμητος πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, όταν ο Νταλάκος ελίχθηκε από τα αριστερά, έκανε την σέντρα, ο Δανάσης έπιασε σούτ  εν κινήσει με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σανταμούρη και τον Κακκαβά από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
Ένα καλό φάουλ του Γεωργούλη στο 75΄, πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σανταμούρη, ενώ  αμέσως μετά, επικίνδυνη σέντρα του Χατζηφούντα Μ. από δεξιά ο Γεωργούλης.
Ο Α.Ο.Δικαίου τελικά πήρε τον πόντο στο 87΄ με εξαιρετική  εκτέλεση φάουλ  Πανόπουλου, που αιφνιδίασε τον  Λιώνη για να καταλήξειστα δίχτυα.
 Καλύτεροι του Ατρόμητου, οι  Δανασής, Λοιζίδης,Νταλάκος, Μανουηλίδης, Γεωργούλης, ενώ από τους γηπεδούχους οι Πανόπουλος, Μ.Χαρτηζφούντας, Συντιχάκης,Μυλωνάς.
Σχετικά καλή η διαιτησία των Αντωνίου, Τσιλιπάνος, Λεοντακιανάκος.
A.O ΔΙΚΑΙΟΥ: Σανταμούρης, Χατζηφούντας Χ., Μποϊλής Μ. (76' Σιώμος), Γκουντελίτσας, Σωτίρι, Χατζησουλεϊμάν (67' Σκαλέρης),Μυλωνάς (90' Πης), Πανόπουλος, Χατζηβασίλης, Χατζηφούντας Μ., Συντιχάκης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Λιώνης, Μπέλιας, Γαβαλάς, Κρητικός, Μαζαράκης, Γεωργούλης, Νταλάκος (88' Σταθουλόπουλος),Λοϊζίδης, Μανουλίδης, Πέρρος (55' Κακκαβός), Δανάσης.



Oι γνωστοί δημοσιογραφοπατέρες....

Έχουν βγάλει χρήματα με το τσουβάλι,και τώρα στην στιγμή της κρίσης, πετούν στον δρόμο, οικογενειάρχες .
 Μιλάμε για τους δήθεν της αθλητικής δημοσιογραφίας, που το παίζουν ειδήμονες,  κλπ.
 Φαντάζομαι ότι θα έχετε ενημερωθεί για τις εξελίξεις γνωστής αθλητικής εφημερίδας,οπότε καλό θα είναι να ξέρουμε,τι εφημερίδες αγοράζουμε..

Ο Ανατολάκης"τρώει τον Μπρατσόλη

Την προεδρία της ΕΠΣ Πειραιά θα διεκδικήσει ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού και πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης.
Ο 38χρονος πρώην άσος αποφάσισε να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρεία της ΕΠΣ Πειραιά.
Ο Ανατολάκης έχει πλούσια καριέρα ως αμυντικός, καθώς αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με την Εθνική ομάδα και κατέκτησε 10 πρωταθλήμτα και 3 κύπελλα. Στις βουλευτικές εκλογές του 2009 εξελέγη βουλευτής Β’ Πειραιώς με ΛΑΟΣ, αλλά στις εκλογές του 2012 δεν κατάφερε να επανεκλεγεί.

Κέρδισε την ένσταση ο Ολυμπιακός Λαυρίου



Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την ένσταση του Ολυμπιακού Λαυρίου, σε  βάρος του Α.Ο.Δικαίου, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή, κι έτσι η ομάδα του Λαυρίου κερδίζει το παιχνίδι στα «χαρτιά.»
Η Π.Ε κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ως άνω σωματείων, που διεξήχθη στις 24.11.2012 στο Δημοτικό Στάδιο Γ. Ραφίας για το Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής στον Ολυμπιακό Λαυρίου με τέρματα 3-0. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ Δικαίου χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ.
 Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής κι είχε λήξει με νίκη του Α.Ο.Δικαίου ( Ολυμπιακός Λαυρίου- Α.Ο.Δικαίου   0-1)

"Τζάμπα" δεύτερη φορά στην Μιτυλήνη η Κηφισιά

Για δεύτερη φορά δεν διεξήχθη το παιχνίδι του 8ου ομίλου ανάμεσα στον Αιολικό και την Κηφισιά που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα  το μεσημέρι.
Αιτία αυτήν την φορά στάθηκε η απεργία των δημοτικών υπαλλήλων, που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του γηπέδου. Στο φύλλο αγώνος, που συντάχθηκε έξω από το γήπεδο από τον διαιτητή Μιχαηλίδη (Βοιωτίας), αναγράφονται τα εξής: ''Εμείς ήρθαμε ώρα 13.00 στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, απέξω βρίσκονταν οι ομάδες του Αιολικού και του Ελπιδοφόρου. Το γήπεδο ήταν κλειδωμένο. Στην πόρτα του γηπέδου υπήρχε ανακοίνωση η οποία ενημέρωνε ότι σήμερα και αύριο το γήπεδο θα παρέμενε κλειστό λόγω απεργίας των υπαλλήλων του Δήμου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του''. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιολικός πλήρωσε 460 ευρώ έξοδα διαιτησίας, δηλαδή το μισό του συνολικού ποσού,ενώη Κηφισιά γιατα δόυ ταξίδια στην Μιτυλήνη,έχει καταβάλλει ένα ποσό της τάξης των 10 χιλιάδων ευρώ.
Όμως το ερώτημα  που τίθεται είναι το πόσο πρόχειρα λειτουργούν τα πάντα, αφού  υπόάλλες συνθήκες θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί η Αθηναική ομάδα,για να γλιτώσει τα τσάμπα έξοδα σε πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο..

Αυτό είναι το κράτος μας!!!

Εδώ και 1,5 χρόνο είναι έτοιμο το υπερσύγχρονο νοσοκομείο της Σαντορίνης, και  το κράτος αρνείται να κάνει το αυτονόητο. Δηλαδή να εξοφλήσει τον εργολάβο για να παραδώσει το έργο και να το στελεχώσει με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Πρόκειται για προκλητική αδιαφορία του κράτους για ένα νησί που συγκαταλέγεται στις ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού. Μιλάμε για τη Σαντορίνη η οποια κάθε χρόνο περιλαμβάνεται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου. Εδώ και 1,5 χρόνο είναι έτοιμο το υπερσύχρονο νοσοκομείο στο Καρτεράδο και εξοπλισμένο με όλα τα μηχανήματα αλλά δε λειτουργεί με αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας η οποία αρνείται να κάνει το αυτονόητο. Να πληρώσει δηλαδή τον εργολάβο στον οποίο χρωστά περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ και να στελεχώσει με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το νοσοκομείο κόσμημα. Οι κάτοικοι και όλοι οι φορείς του νησιού είναι στο πόδι και χθες πραγματοποίησαν μαζικότατο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας προκειμένου να πιέσουν προς πάσα κατεύθυνση ωστε το νοσοκομείο επιτέλους να λειτουργήσει.

Ατρόμητος - Περαμαικός στο κύπελλο

Το ζευγάρι του Ατρόμητου Πειραιά- Περαμαικού, ξεχωρίζει στην σημερινή κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου.
 Σπουδαίο και το ζευγάρι Εθνικού Πειραιά - Ιωνικού, ενώ οι άλλες δύο αναμετρήσεις είναι : Νέοι Δραπετσώνας -Μοσχάτο, Νέο Φάληρο -Χαραυγή.
Τα παιχνίδια είναι μονά και θα διεξαχθούν στις 9 Ιανουαρίου.

Ζόρικα τα πράγματα στον Αιολικό

Δείχνει να μην μπορεί να σταθεί  στον 8ο όμιλο, ο Αιολικός, που  πάει από ήττα σε... ήττα.
 Κι αν δεν καταφέρει να κερδίσει το αυριανό εξ'  αναβολής παιχνίδι με την Κηφισιά τότε, ούτε που θα μπορέσει να  διεκδικήσει μιά εκ των 7 προνομιούχων θέσεων του  ομίλου..
 Πάντως οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι το πρόβλημα στην ιστορική ομάδα της Μιτυλήνης, μόνο αγωνιστικό δεν είναι..
 Προβλήματα σε διοικητικό επίπεδο υπάρχουν από την αρχή του καλοκαιριού.. κι όταν δεν έχεις διοίκηση.. δεν έχεις τίποτε.

Δηλώσεις εκατέρωθεν..

Δηλώσεις εκατέρωθεν από τις διοικήσεις Περαμαικού, και Ατρόμητου Περαμαικού, για το πρόσφατο μεταξύ τους ντέμρπι που έληξε με νίκη της Κμανιώτικης ομάδας.
 Οι του Περαμαικού κάνουν λόγο για κλίμα έντασης, και αδικία της ομάδας τους από την διαιτησία, ενώ οι του Ατρόμητου, υποστηρίζουν ότι οι του Περαμαικού,προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.., και επικαλούνται το βίντειο του αγώνα..

Ο Τσιγκούλης στον Ολυμπιακό Λαυρίου

Ο Πέτρος Τσιγκούλης είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Λαυρίου, μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Παπαιωάννου.
 Ο έμπειρος τεχνικός είναι η επιλογή του χρηματοδότη του συλλόγου του κ. Τσίκλου, γνωρίζει την κατηγορία, κι εκτιμάται ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Λαυρίου.

Τέλος ο Παπαιωάννου στον Ολυμπιακό Λαυρίου

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό Λαυρίου ο τεχνικός Γιώργος Παπαιωάννου με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία με το εντός έδρας 1-1 με το Κερατσίνι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Λαυρίου μένει χωρίς εντός έδρας νίκη( 2 ισοπαλίες -3 ήττες)
Ήδη πάντως  η διοίκηση των ερυθρόλευκων έχουν συμφωνήσει με νέο τεχνικό τον οποίο θα ανακοινώσουμε σε λίγο.

Καθάρισε ο Ατρόμητος 1-0 τον Περαμαικό



 Σε ένα δυνατό, όσο και επεισοδιακό παιχνίδι ο Ατρόμητος Πειραιά επιβλήθηκε με 1-0 του Περαμαικού, σε ένα παιχνίδι όπου πάντως αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Αθηναίος διαιτητής Παπαγεωργίου, ο οποίος στο τέλος άφησε με παράπονα και τις δύο ομάδες.
Το παιχνίδι στο ξεκίνημα ήταν μέτριο, χωρίς πολλές φάσεις(ένα καλό σούτ του Χαλκιά στο 3΄ έφυγε άουτ), ωστόσο στο 28΄ο ρέφει απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον γκολκήπερ του Ατρόμητου τον Θωμόπουλο, που ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Μπερνιδάκη,με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα, υποστηρίζοντας, ότι η φάση ήταν πλάγια, και σε όχι προφανή θέση για γκολ.
 Το ματς διακόπηκε για 5λεπτο,όμως ο Ατρόμητος αν και με 10 παίχτες ξύπνησε, και πίεσε ασφυκτικά τον Περαμαικό.
 Στο μεταξύ κάτω από το τέρμα του Ατρόμητου πέρασε ο νεαρός Λιώνης στην θέση του Σταθουλόπουλου.
 Νέα διακοπή στο 39΄  με τον ρέφερι να απειλεί ότι θα διακόψει το παιχνίδι, και το ημίχρονο να τελειώνει με αρκετή καθυστέρηση.
 Στην επανάληψη ο Ατρόμητος αν και με 10΄παίθχτες,έδειχνε να θέλει την νίκη απέναντι στον Περαμαικό, που προσπαθούσε μόνο αμυντικά, και με κάποιες σποραδικές αντεπιθέσεις.
 ΤΟ ΓΚΟΛ
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο52΄,τότε ο Νταλάκος έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κι έβγαλε μόνο στον κενό χώρο τον Λοιζίδη,που ξεπέρασε στο σπρίντ τον Καραγιάνη, απέφυγε και τον γκολκήπερ Μώτο,και από πλάγια θέση με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περαμαικού, μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του Ατρόμητου.
Στο79΄ο διαιτητής Παπαγεωργίου απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σαμλίδη, και δύο λεπτά αργότερα ο Μπερνιδάκης μέσα στην περιοχή στόπαρε ωραία, όμως το σούτ που επιχείρησε  εξουδετέρωσε ο γκολκήπερ Λιώνης.
Για να φθάσουμε στις καθυστερήσεις όταν ο σε γέμισα από τα πλάγια για τον Ατρόμητο, ο Κρητικός φάνηκε να τραβάει τον Μπερνιδάκη, με τους Περαματιώτες να φωνάζουν για πέναλτι, και ο ρέφερι να δίνει συνέχεια στο ματς.
 Από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Μανουηλίδης, Λοιζίδης,Νταλάκος, Πέρρος, Κρητικός
 Από τον Περαμαικό προσπάθησαν οι Μπερνιδάκης, Ανδριανόπουλος,
Λίγος ο διαιτητής Παπαγεωργίου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Νταλάκος, Σταθουλόπουλος( 31΄ Λιώνης), Λοιζίδης(90΄   Νάστος), Μανουηλίδης,Πέρος( 89΄ Σιδηρόπουλος),Δανασής
 ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μέτος, Χαλκιάς, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Ρούσσος, Λαπατάς, Κονέ (53΄ Ντούλιας), Ιατρού, Μπερνιδάκης, Σαμαράς, Ανδριανόπουλος

"Σβηστά" ο Α.Ο.Δικαίου 2-0 την Άνω Μερά



Ο ΑΟ Δικαίου κέρδισε εύκολα την  Ανω Μερά, επικρατώντας με 2-0, και πλέον μπήκε για καλά στην μάχη της διεκδίκησης μιάς εκ των προνομιούχων θέσεων του 9ου ομίλου  που οδηγούν στην Γ΄ Εθνική. Στο 18' ο Μ. Χατζηφούντας μετά από τη σέντρα του Πανόπουλου με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 30' ο Πανόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μυλωνά, πέτυχε  το 2-0.

Καλός ο διαιτητής  Ρηγόπουλος (Αθηνών).
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ : Σανταμούρης, Χατηβασίλης, Μποϊλής Ζ., Σωτίρι, Κεφαλιανός (53' Πης), Σιώμος, Χατζησουλεϊμάν, Πανόπουλος, Συντιχάκης (64' Χατζηνικολάου), Μυλωνάς (72' Σκαλέρης), Χατζηφούντας Μ.
ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Χριστοδουλάκης, Χατζηπαναγιώτης, Κεραμιδάς, Ασημομίτης, Κουκάς (73' Λούπης), Μαρτίνος (68' Περιόλης), Πετράι, Λάμα (80' Koυτσούκος), Δήμα, Παπασταθόπουλος, Λεπτάκης
.

ΝΤΡΟΠΗ!!!"Υποθήκευσαν όλη την χώρα"



 Διαβάστε όσα δεν μας λένε

Για πρώτη φορά μετά την πρώτη γερμανική Κατοχή, η Ελλάδα αποδέχθηκε με την ψήφιση του σχετικού νόμου συνδιαχείρισης των δημοσίων οικονομικών (και ειδικότερα του χρέους) από ξένα κράτη και τις θεσμικές Αρχές της ΕΕ, όπως προβλέπει η τροποιημένη Δανειακή Σύμβαση  η οποία είναι χειρότερη και από το Μνημόνιο ΙΙ του Φεβρουαρίου.
Τα όσα περιλαμβάνονται στη νέα Δανειακή Σύμβαση είναι απλά ανατριχιαστικά για ένα κράτος που θέλει να λέγεται "ελεύθερο" αλλά έχει πάψει πλέον να ισχύει στην πράξη ο χαρακτηρισμός αυτός:
Οι δανειακές συμβάσεις διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και στο πλαίσιο αυτό: η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται απαρέγκλιτα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά στοιχεία τους έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα σύμβαση τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, κάθε δικαιώματος ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόδοσης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο μέτρο που τα παραπάνω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο! 
Περιουσιακά στοιχεία είναι τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων (εφ'όσον πιστοποιηθεί η ύπαρξή τους) το σύνολο της ακίνητης κρατικής περιουσίας, το σύνολο των οπλικών συστημάτων της χώρας, οι αρχαιότητες της χώρας, οτιδήποτε περικλείεται σε αυτή την χώρα ως ακίνητη ή κινητή περιουσία και ανήκει στο δημόσιο, με ερωτηματικό για τις ιδιωτικές περιουσίες.
Πρακτικά η οποιαδήποτε ιδιωτική περιουσία είναι στην διάθεση του δημοσίου με έναν απλό νόμο ή ένα διάταγμα αναγκαστικής απαλλοτρίωσης. Ακραίο, αλλά όχι απίθανο...

H Kηφισιά 1-0 στους Τράχωνες


Με ένα γκολ του νεαρού Τριανταφυλίδη στο 51΄ , μετά από ωραία ενέργεια του Βέρμπη, η Κηφισιά(πρώην Ελπιδοφόρος),κέρδισε εκτός τους Τράχωνες με 1-0.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς πολλές φάσεις, και ουσιαστικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

 Η Κηφισιά με την νίκη της  αυτή ανέβηκε στην 2η θέση του 8ου ομίλου(19 βαθμοί),ενώ αντίθετα οι Τράχωνες, έχασαν έδαφος, και θα πρέπει να προσέξουν ώστε να μην έχουν προβλήματα στην μάχη της 7άδας.Καλή η διαιτησία του Ανδρονικίδη ( Πειραιά)

 ΤΡΑΧΩΝΕΣ Βαγγελάκος, Κάρδαρης,Ελευθεριάδης (61΄ Τουγουντζόγλου), Τριανταφύλλου(84΄ Μπανιάς), Παπαδημητρίου(61΄ Νικολάου),Γούλας, Καλιπολίτης,Δρακοντίδης, Μαστραντώνης, Μπεθάνης, Σαπαλίδης

 ΚΗΦΙΣΙΑ:Κόλλιας,Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Τεγούσης, Ντούμος, Κορακάκης,Τριανταφυλίδης( 72΄ Χίσο), Βέρμπης(90΄Παπαδόπουλος), Γκοτσούλας, Κάρο(87΄ Χέλης).

Έκανε "σεφτέ" η Ολυμπιάδα, 4-2 τον Ατρόμητο Κερατσινίου


Επιτέλους νίκη για την Ολυμπιάδα, η οποία κέρδισε με 4-2 τον Ατρόμητο Κερατσινίου, σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
 Η Ολυμπιάδα άξιζε αυτήν την νίκη προηγήθηκε με 3-0, έχασε σωρεία ευκαιριών, όμως ο Ατρόμητος δεν παράτησε το παιχνίδι , μείωσε σε 3-2, και μάλιστα άγγιξε την ισοφάριση
Μόλις στο 3΄ ο Φιλόκι  με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για την Ολυμπιθάδα, που στο 45΄ έκανε το 2-0, με τον Κυλίτση , ο οποιός εκμεταλεύθηκε την ωραία ενέργεια του Χαραλαμπόπουλου.
 Στο 68΄ ο Σπέρτος εκμεταλεύθηκε σύγχυση στα καρέ του Ατρόμητου, μετά από κόρνερ του Νίνου, και σημείωσε το 3-0,΄’όμως το παιχνίδι όπως αποδείχθηκε δεν… είχε τελειώσει.
 Στο 73΄ο Γκολόσι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αθανασόπουλου μείωσε σε 3-1, ενώ αμέσως μετά ο Καράμπελας έχασε σπουδαία ευκαιρία για την Ολυμπιάδα.Όμως στο 80΄ο Κούρτης, με ωραίο σούτ μείωσε σε 3-2 για τον Ατρόμητο, κάνοντας, τα τελευταία λεπτά δραματικά .Αμέσως μετά τρομερή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσουν όμως το σουτ του προωθημένου Γκολόσι βρήκε την δοκό,  ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καράμπελας έφυγε στην αντεπίθεση για την Ολυμπιάδα., για να πλασάρει τον Γαβριηλίδη, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι  καταλήγοντας στην δοκό.
 Στις καθυστερήσεις του ματς ο Καράμπελας έβγαλε μόνο του τον Νίνο στο σημείο του πέναλτι που δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 4-2.
 Καλύτεροι της Ολυμπιάδας, οι Χαραλαμπόπουλος,  Νίνος, Σπέρτος, Κυλίτσης, Μέτος ενώ από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Γκολόσι, Κούρτης Αθανασόπουλος.
Καλή η διαιτησία του Ορφανού( Φαγκρίδα- Αν αστασίου)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ:Γουσγουνέλης, Μέτος, Κεντικελένης, Μαυράκης, Άννινος,Γκιάτης, Σπέρτος(90΄ Ξένος), Νίνος, Φιλόκι( 62΄ Καράμπελας), Χαραλαμπόπουλος, Κυλίτσης(90΄Φαρμακίδης)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Γαβριηλίδης, Καθαρόπουλος, Μπουντούρης, Γκολόση, Μπαρέλης,Αθανασόπουλος, Ρούσι(83΄ Κωνστνατίνου)Τσακιράκης), Κουτσοδόντης, Καθαρόπουλος Α., Κούρτης

Φούλ για κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 4,5 μονάδων διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.
Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 30,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 26%, η Χρυσή Αυγή με 10,5%, οι ΑΝΕΛ με 9,5%, το ΠΑΣΟΚ με 8%, η ΔΗΜΑΡ με 6,5%, και το ΚΚΕ με 5,5%.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και στην παράσταση νίκης με 60%, τη στιγμή που η ΝΔ λαμβάνει 25%.
Άντε και τελειώνουν τα ψέματα παιδιά υπομονή να δούμε άσπρη μέρα..

Έπιασε κορυφή η Κοζάνη

Μετά την ένσταση που κέρδισε η Κοζάνη έφθασε τους 19 βαθμούς ξεπερνώντας κατά την Νάουσα,κι είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του 3ου ομίλου.
Αξιοσημείωτο,ότι μετράει 17 τέρματα ενεργητικό, χωρίς ακόμη να έχει δεχθεί τέρμα( 17-0)

Κέρδισε την ένσταση η Κοζάνη



Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 23.10.2012 ένσταση της ΦΣ Κοζάνης κατά της Ενωσης Αποστόλου Παύλου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της Έν. Απ. Παύλου στο ματς που διεξήχθη στις 21.10.2012 στο Δημοτικό Στάδιο Μακρυχωρίου για το Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής (1-1 τότε το ματς).
 Το παιχνίδι κατακυρώνεται με τέρματα με τέρματα 3-0 υπέρ της Κοζάνης, ενώ επιβάλλει στην Ένωση Αποστόλου Παύλου χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ.

Στα ψηλά "πατώματα" ο Αργοναύτης

Την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών πραγματοποιεί φέτος ο ιστορικός Αργοναύτης, ο οποίος βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Α΄Κατηγορίας.
 Ο νεαρός τεχνικός Δημήτρης Βουτσινάς έχει κάνει καλή δουλειά, κάτι που αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο.
Δυστυχώς ο Αργοναύτης είναι μιά ομάδα χωρίς γήπεδο, χωρίς έδρα, που σίγουρα είναι ανασταλτικός παράγοντας.
 Πάντως ο Αργοναύτης αύριο για το πρωτάθλημα θα υποδεχθεί τους Νέους Δραπετσώνας στο γήπεδο του Μοσχάτου, με τον  Βουτσινά να μην υπολογίζει μόνο στον  Χρήστο Βασιλόπουλο,που απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους.

Aπορίφθηκε η ένσταση του Περαμαικού

Απορίφθηκε από την  Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η ένσταση του Περαμαικού κατά τηγς Τριγλίας Ραφήνας, για αντικανονική συμμετοχή των Ζέκιο, Ράμο, στο παιχνίδι της1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.
 Η απόφαση στηρίθχηκε στην γνωμάτευση που είχε πάρει η διοίκηση της Τριγλίας από την νομική Επιτροπή της ΕΠΟ, η βάση της οποίας ορθώς αγωνίζονται οι δύο ξένοι  ποδοσφαιριστές με τα χρώματα του συλλόγου, της Ραφήνας.

ΚΟΥΙΖ!! Που ετοιμάζεται συγχώνευση;

Είναι κοινό μυστικό, πλέον ότι οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αρκετές ομάδες, τις στρέφει στον δρόμο της συγχώνευσης.
 Μάλιστα οι  έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι μιά τέτοια περίπτωση συγχώνευσης έχει προχωρήσει αρκετά.
 Σύντομα περισσότερα..

Ετοιμάζει μεταγραφικό μπάμ ο Περαμαικός

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιάς πολύ σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται ο Περαμαικός, που φαίνεται αποφασισμένος να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

 Συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου της οποίας ηγείται ο επιχειρηματίας Θόδωρος Κουντούρης έχει έλθει σε συμφωνία με γνωστό επιθετικό, ο οποίος έχει θητεία σε ομάδες Α΄ Β΄ Γ΄ Εθνικής.
 Πρόκειται για μεταγραφή που αναμένεται να κάνει πάταγο, και την οποία αναμένεται να αποκαλύψει τις επόμενες ώρες το "sentrasout".

Αποσύρθηκε και η POKER.GR από την Ελλάδα

Ακόμη μια εταιρεία ιντερνετικού παιχνιδιού, αποσύρθηκε, από την Ελληνική αγορά, μετά τις τελευταίες γνωστές εξελίξεις στον χώρο.
H poker .gr, λοιπόν απέσυρε την πλατφόρμα της,  ενημερώνοντας ότι οι Έλληνες παίχτες που είχαν χρήματα σε διάφορους λογαριασμούς, θα μπορέσιυν να τα  κάνουν ανάληψη σύντομα.
Eνας από αυτούς τους παίχτες(takoulis12) - η αφεντιά μου- είχε προσπαθήσει να ενημερώσει τους φίλους συμπαίχτες, για την εξέλιξη αυτή και δυστυχώς δικαιώθηκα.

Μεγάλη ζημιά με Βαττή στο Κερατσίνι

Νοκ άουτ έχει τεθεί στο Κερατσίνι ο Χάρης Βαττής, οποιός τραυματίσθηκε σε ανύποπτη φάση του αγώνα με τον Πανναξιακό.
 Ο σπουδαίος αμυνκτικός, έχει υποστεί κάταγμα σε οστούν του κρανίου  του, με αποτέλεσμα να αισθάνεται ζαλάδες, πόνους, και ιλίγγους.
 Κάτι που σημαίνει ότι  θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός γηπέδων κάτι που αποτελεί πλήγμα για το συγκρότημα τουΚώστα Κλείσαρη, την στιγμή μάλισταν που οι εναλλακτικές λύσεις είναι περιορισμένες

Εμείς πότε θα σωθούμε;

Η Ελλάδα αυτών σώθηκε, πήραν τα χρήματα, θα τα κάνουν μοιρασιά με τις τράπεζες τους, και θα διπλασιάσουν τα μυθικά ποσά και τις περιουσίες τους που είδαμε στις φορολογικές τους δηλώσεις, Βενιζέληδες, Σαμαράδες, Βουλγαράκηδες, κλπ.
 Για εμάς δεν αλλάζει τίποτε, και δεν θα αλλάξει αν δεν ξυπνήσουμε δυστυχώς!!!

8 ΟΜΑΔΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΝΟΔΟ ΑΠΌ ΤΟΝ 9Ο ΌΜΙΛΟ




Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κατατέθηκε σήμερα  η νομοθετική ρύθμιση που αφορά τις αλλαγές σε Β΄ Γ΄ Εθνική, και την ενοποίηση της τελευταίας με την Δ΄ Εθνική. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ψηφιστεί η σχετική ρύθμιση, κάτι που θα ανοίξει τον... δρόμο και νομικά στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Στην συνεχεία, θα ακολουθήσει η έγκριση του σχεδίου και από το ΔΣ της ΕΠΟ στην επόμενη συνεδρίασή του, γεγονός που θα πρέπει να θεωρείται τυπική διαδικασία. Οπως γίνεται αντιληπτό, σύντομα θα συνταχθεί και η προκήρυξη του πρωταθλήματος, η οποία θα γνωστοποιήσει τους αριθμούς των ομάδων που σχετίζονται με την άνοδο και τον υποβιβασμό σε κάθε όμιλο του τωρινού πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής.
 Πάντως υπάρχουν διαφοροποιήσεις σχετικά με τον συνολικό αριθμό των ομάδων που θα κερδίσουν την συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα της ενοποιημένης Γ΄ Εθνικής.
 Έτσι λοιπόν από τους ομίλους με τις 10 ομάδες, θα υποβιβασθούν μόλις οι 3τελευταίες ομάδες (κερδισμένες θα είναι οι 7 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου),  ενώ από τους ομίλους με τις 11 και τις 12 ομάδες,  θα υποβιβασθούν μόλις οι 4 τελευταίες ομάδες.

Εντάξει...γύρισε ο Άδωνης

Παιδιά σωθήκαμε,τα λεφτά έρχονται από την Ευρώπη, γύρισε και ο Άδωνης από την Αυστραλία...
 Κατά πληροφορίες ο Άδωνης τώρα θα ασχολήθεί ενδελεχώς με  τα σοβαρά προβλήματα των χαμηλών στρωμάτων..
 Βρε "φασίνα" που θέλετε..

Μουρμούρες στον Ιωνικό

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Ιωνικός στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας.
Το πρόσφατο 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου επιβεβαίωσε ότι, η ομάδα ακόμη δεν τσουλάει..
 Σαφώς και όπως δείχνουν τα πράγματα,πρόβλημα σε ότι αφορά την διεκδίκηση μιάς εκ των 6 η των 7 προνομιούχων θέσεων δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει η ιστορική ομάδα της Νικαίας, αλλά  ο Ιωνικός είσαι..

Ο πατσάς της Ελπινίκης

Τρομερό πατσά στην Ελπινίκη, παρακαλώ.
 Τι πατσατσίτζιδικα, και πράσινα άλογα, τέτοιος πατσάς μόνο στην Έλπη παρακαλώ.
 Και με τέτοια κρίση, σου μπαίνουν και κάτι ιδέες, για καπιλιά..

Θα σας κάνουμε μάγκες σύντομα

Σύντομα θα σας κάνουμε μάγκες, αφού ο ειδικός μας στον τζόγο θα σας προτείνει σημεία, για σίγουρα κέρδη στο στοίχημα, περισσότερα σε λίγο..
 Και τα μυστικά για να πας ταμείο είναι συγκεκριμένα.
 Παίζουμε επιλεγμένα σημεία, προτιμούμε ομάδες που είναι σε φόρμα, γηπεδούχες- ως επί το πλείστον.

Πάμε Αγκίστρι

Φανταστικός καιρός, και πάμε Αγκίστρι, για βόλτα, καφεδάκι, ψάρεμα, και φυσικά κλαμπάκι το βράδυ.
 Καφέ στο Ρεμέντζο, φαγητό στον Καφενέ, η στον Μπαρμπάτασο στα Λιμενάρια, για ποτό στο Μπάρ Κάστρο

Υποδέχεται τον Περαμαικό ο Ατρόμητος Πειραιά


Με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του ο Ατρόμητος Πειραιά, την Κυριακή στο γήπεδο του Ρέντη θα υποδεχθεί τον Περαμαικό, σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι.
 Το εντυπωσιακό συγκρότημα του Σταύρου Ηλιόπουλου, έχει επιστροφές, αφού στο τελευταίο παιχνίδι της Μυκόνου, ήταν εκτός οι Μαζαράκης, Κακαβάς, Μπέλιας.
 Αμφίβολος και πάλι είναι ο Μυλωνάς.
Στον Ρέντη αναμένεται και πάλι κοσμοσυρροή, αφού είναι γεγονός ότι ο ιστορικός Ατρόμητος, θυμίζει  μεγάλες στιγμές του ένδοξου παερελθόντος.

Τελικός το Σαββάτο για την Ολυμπιάδα

Τελικός είναι  για την Ολυμπιάδα το Σαββατιάτικο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο Κερατσινίου, στις Σιταποθήκες( ωρα 15.00).
 Η ομάδα της Αμφιάλης μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση, και ψάχνει να κάνει μιά καινούργια αρχή.
 Παράλληλα το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια  ώστε να ξεπερασθούν τα όποια προβλήματα υπήρχαν ώστε η Ολυμπιάδα, να λειτουργήσει και πάλι σε σωστά πλαίσια.