Πάλεψε η Προοδευτική -ο Αστέρας την νίκη(1-0)



 Στημένος πολύ καλά ο Αστέρας Μαγούλας, κι εκμεταλευόμενος την εμπειρία  παιχτών όπως οι Χρυσάφης,. Μπιμπίρης, Δημητριάδης, πήρε σπουδαία νίκη επί της Προοδευτικής με 1-0, σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις.

 Οι «βυσιννί» με την συμπαράσταση των περίπου 1000 εκδηλωτικών φίλων τους, πάλεψαν, και στην επανάληψη πίεσαν ασφυκτικά την ομάδα της Μαγούλας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 Η Προοδευτική φάνηκε να αιφνιδιάζεται στο α΄ μέρος, ωστόσο στην επανάληψη με τις αλλαγές που έγιναν  πίεσε, για την ισοφάριση, όμως υστέρησε στην τελική προσπάθεια χάνοντας σημαντικές  ευκαιρίες τουλάχιστον για την ισοπαλία.

 Ο Χρυσάφης με μια ωραία εκτέλεση φάουλ στο 16΄ έδωσε την ευκαιρία στον προωθημένο Μπιμπίρη  να πετύχει το χρυσό 0-1.

 Ο Αστέρας  είχε σημαντική ευκαιρία με τον Δημητριάδη στο 43΄ να κάνει το 0-2  όμως αυτός σημάδεψε την δοκό, ενώ και η Προοδευτική που φάνηκε να αφυπνίζεται  αμέσως ,μετά είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Γρίβα..

 Στην επανάληψη η είσοδος των Παναγιωτόπουλου, Αργυρίου, έδωσε ώθηση στην Προοδευτική, όμως οι Γρίβας, Παναγιωτόπουλος, Αργυρίου δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες σε γκολ

 Μάλιστα η ομάδα της Μαγούλας που σε όλο το β΄ ημίχρονο έπαιξε με αντεπιθέσεις λίγο έλειψε να κάνει το 0-2 στο 62΄ με κεφαλιά του Χρυσάφη. 
Μέτρια η διαιτησία του Τσαγκαράκη( Ρεθύμνου))

 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος,Κουσουρής, Κορκοτζέλος, Παπανικόλας, Λαζούρας(68΄ Αργυρίου), Μπελέρης,Κακαράς, Λέκκας, Καλαιτζίδης, Τεγούσης, ( 55΄ Παναγιωτόπουλος), Γρίβας
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαλασάκης, Ιατρού, Ιακωβάκης,Μπιμπίρης,Στρατομήτρος, Έβερετ Χρυσάφης(85΄Τριάντος), Αλεξίου ( 75΄ λ.τρ Κορνελάτος) Δημητριάδης, Μαρίνου, Παγώνης(50΄ λ.τρ Χάλαρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου