"Μοιρασιά" στο Σχιστό, Κερατσίνι - Ιωνικός 1-1


 Μοιρασιά  στο Σχιστό, στο πειραικό ντέρμπι του Κερατσινίου με τον Ιωνικό με το 1-1 να "σφραγίζει" τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
 Μπροστά σε περίπου 800 και πλέον φιλάθλους στην συντριπτική τους πλειοψηφία φίλαθλοι του Ιωνικού, που δημιούργησαν την γνωστή τους εκρηκτική ατμόσφαιρα, έγινε ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις, και με ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.

 Ισοροπημένο το α΄ μέρος με φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο στην επανάληψη το Κερατσίνι που βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν πολύ καλό απέναντι στον νωθρό Ιωνικό, και μάλιστα στο τέλος άγγιξε ακόμη και την νίκη.
 Ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ στο 16΄ με κεφαλιά του Λαμπρινάτου, έπειτα από ενέργεια του Kουμουλίδη, όμως πιό πρίν το Κερατσίνι είχε απειλήσει με τον Μαριόλη στο 3΄ και με φάουλ του Διουνυσόπουλου στο 7΄ που απέκρουσε δύσκολα ο Αδαμόπουλος- ίσως η μπάλα να βρήκε και την δοκό.
 Ο Ιωνικός είχε ακόμη μιά καλή στιγμή με τον Κουμουλίδη στο 10΄, και στο 38΄  με τονΠαπαδάκο, ενώ στο 31΄ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κουμουλίδη.
 Στην επανάληψη το Κερατσίνι  τα έπαιξε όλα - για όλα, κι έφθασε στην ισοφάριση στο 78΄με εκτέλεση φάουλ του Διονυσόπουλου, που μάλιστα εκτελέσθηκε δύο φορές.
 Στο 81΄ ο Μαριόλης βρέθηκε μόνος με τον Αδαμόπουλος στο ύψος της περιοχής, με τον γκολκήπερ του Ιωνικού να διώχνει με το κεφάλι, και στην συνέχεια ο Βαρουξής να μην μπορεί να εκμεταλευθεί  την ευκαιρία που δημιουργήθηκε, για να φθάσουμε στην εκπνοή όταν ο Λέτρος εκμεταλεύθηκε λάθος στην άμυνα του Ιωνικού, γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Ιωνικού, ωστόσοο Μαριόλης αποδείχθηκε μοιραίος για το Κερατσίνι στέλνοντας την μπάλα άουτ.
 Κορυφαίος του Κερατσινίου, και ίσως και του παιχνιδιού ο Δημ. Δυονυσόπουλος, και τον ακολούθησαν οι  Κουρκούτης, Παντελίδης, Βατής, Κουλακάρης.
 Από τον Ιωνικό, καλύτεροι οι  Σκαφτούρος, Μαριόλης, Ατματσίδης, Πολίτης, και ο  έμπειρος γκολκήπερ Αδαμόπουλο.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κάμπαξη ( Ευβοίας)
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Δημητρόπουλος, Τρουμπούνας(46 ΄Βαρουξής), Κουλακάρης,Σιδηρόπουλος(65 Λέτρος), Βαττής, Παντελίδης, Διονυσόπουλος, Κατσίγιαννης, Μαριόλης, Κουρκούτης, Μαρμαρίδης(75΄ Μάλης)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος,Τζιώτης(78΄λτρ  Κατσαβριάς), Τσακίρης, Τσιπλάκης,, Μαριόλης,  Πολίτης, Ατματσίδης, Κουμουλίδης, Σκαφτούρος, Παπαδάκος(55΄ Ίγκλι), Λαμπρινάτος(68΄Αχλαδιώτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου