Μοιρασιά Ολυμπιάδας - Μ.Αετού(1-1)

Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και τώρα η Ολυμπιάδα με τον Μ. Αετό  έμειναν στο 1-1, μετά από ένα μέτριο παιχνίδι.
Η Ολυμπιάδα έστω με τον έναν βαθμό έκανε ακόμη ένα βήμα σωτηρίας, ενώ αντίθετα ο Μ. Αετός εξακουλουθεί να βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.
 Το παιχνίδι στο 17΄ διακόπηκε από τον διαιτητή..
Κωνσταντόπουλο, όταν απέβαλε από τον πάγκο του Μ. Αετού τον  γεν. αρχηγό του  Αργ. Κεραμίδα, και μάλιστα ο ρέφερι απειλούσε να μην συνεχίσει το ματς αν ο παράγοντας  του Αετού δεν αποχωρούσε.
 Ο διαιτητής με τους δύο βοηθούς του πήγε στα απαοδυτήρια, για αν συνεχισθεί το παιχνίδι μετά πό δεκάλεπτο.
 Σχεδόν τίποτε στο α΄ μέροσ ενώ στην επανάληψη η Ολυμπιάδα είχε ένα καλό 20λκεπτο, όταν και άνοιξε το σκορ στο 57΄ με ωραία προσπάθεια, και πλασέ του Νίνου.
 Πιό πρίν ο Χάλαρος απέκρουσε δύσκολα σούτ του Νομικού σε κόρνερ,, όπως και στο 62΄ σούτ του Κυλίτση,  ενώ στο 67΄ ο Μ. Αετός άγγιξε το 1-1,όταν ο Συρίγος έπαισε ένα καλό σούτ που απέκρουσε ο Γουσγουνέλης, και στην συνέχεια της φάσης ο Θεολόγου έστειλε την μπάλα άουτ.
 Τελικά στο 72΄ ο Σαραντάκος, με γυριστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαλεξάνδρου πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον Μ. Αετό.
 Πολύ καλή η διαιτησία του Κωνσταντόπουλου (Bλαντής, Κεφαλιάκος)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γουσγουνέλης, Μέττος,  Νίνος,  Σινάνι,  Γκιάτης, Νομικός(76΄ Ξένος), Κοτσιοβός, Φιλόκι, Μιχαλάς, Κυλίτσης(87΄ Σταυριανός), Μαυράκης ( 80΄ λ.τρ Πούλιας).
 ΜΑ.ΕΤΟΣ: Χάλαρος,  Ατζαμής,  Μηλιός, Πέρος(65΄ Κανάκης),  Τζόιτζηρας, Κεντιάν,  Γαρυφαλίδης(85΄ Πιπόι), Συρίγος, Σαραντάκος, Θεολόγου(75΄ Κτενάς), Παπαλεξάνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου