Δεν έχει αντίπαλο η Αμφιάλη 2-0 τον Μιθριδάτη

Δεν έχει αντίπαλο φέτος η Αμφιάλη που πέρασε και από του Ρέντη κερδίζοντας με 2-0 τον Μιθριδάτη, κι είναι σχεδόν με το ένα πόδι στην Α΄ Κατηγορία, ενώ πλέον στοχεύει στον τίτλο, και το αήττητο. 
Η Αμφιάλη με την στόφα της καλύτερης ομάδας, και έχοντας σε καλή ημέρα τους έμπειρους Δακουτρό, Βιδάλη, Ευδαίμων,αλλά και τους Σταθαρά, Λαζόπουλο πήρε το τρίποντο σχετικά άνετα.
 Άνοιξε το σκορ στο 19΄ με κοντινή κεφαλιά του Βιδάλη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βέρα,ενώ στο 24΄ ο Μιθριδάτης είχε δοκάρι σε  κοντινό πλασέ του Παντελίδη.
Στο 38΄ κεφαλιά του Λαζόπουλο, μετά από εκτέλεση φαόυλ του Βιδάλη  βρήκε την δοκό του Μιθριδάτη, και νέο δοκάρι στο 76΄ όταν σε παράλληλη πάσα του Σταθαρά ο Κυπράκης έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι καί άουτ.
  Η Αμφιάλη από το 8-0΄ συν'εχισε με 10 παίχτες λόγω τραυματισμού του Βέρα ( είχαν γίνει οι 3 λαλλαγές), ωστόσο στο 90΄, σε γρήγορη αντεπίθεση ο Σταθαράς  πάσαρε την κατάλληλη στιγμή η στον Κυπράκη και με  έκανε το  0-2.

ΜΥΘΡΙΔΑΤΗΣ:Τσομπάν,Γκουτιμένκο,Κουιμτσίδης Κ.,Κουιμτσίδης Λ.,Κουζμίδης,Παρασκευόπουλος (78 Μοσόνικ),Παντελίδης (67 Αραμπατζής),Κυνηγόπουλος,Σιδηρόπουλος,Χαλκίδης,Μαυρομάτης.
ΑΜΦΙΑΛΗ:Σαλίχος,Δακουτρό
ς(75΄λ.τρ Δρακουλάκος),Λεφάκης(54΄ Κυπράκης),Αβραμίδης,Βιδάλης,Χαραμής,Σταθαράς,Καρατζάς(66 Παρασκευόπουλος),Λαζόπουλος,Ευδαίμων,Βέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου