Η Α.Ε.Αίγινας 2-1, τελείωσε τον Μ.Αετό

 Η Α.Ε. Αίγινας κερδίζοντας με 2-1 τον Μ Αετό, ουσιαστικά  τον τελείωσε σε ότι αφορά την μάχη της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία.
 Στο γήπεδο των Σιταποθηκών έγινε πάντως πολύ καλό παιχνίδι με την ομάδα της Αίγινας εμφανώς καλύτερη να χάνει ευκαιρίες, όμως να κερδίζει μόλις στο 90΄ .

Στο 76΄ ο Μπακομήτρος Ν. μετά από ωραία ενέργεια του Καλαφάτη άνοιξε το σκορ, όμως στο 89΄ ο Πιπόι με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ σημείωσε το 1-1 για τον Μ. Αετό.
Αλλά  στην εκπνοή της αναμέτρησης ο Πασχάλης έφυγε στην κόντρα, πλάσαρε τον Χάλαρο για να κάνει το 1-2.
 Στο 27΄ ο Γκοτσούλας έχασε μοναδική ευκαιρία για την Α.Ε. Αίγινας, ενώ στο 29΄ σούτ του Πασχάλη βρήκε την δοκό του Μ. Αετού.
 Στο 56΄ ο Μ. Αετός στην καλύτερη του στιγμή είχε  ευκαιρία με τον Κτενά( απέκρουσε  ο Μπακομήτρος Κ.) και στην συνέχεια της φάσης ο Γαρυφαλίδης σούτερ άουτ.
 Λίγο πρίν το 1-2 για την ομάδα της Α.Ε. Αίγινας ο Καλαφάτης έχασε απίστευτη ευκαιρία(απέκρουσε ενστικτωδώς ο Χάλαρος) .
 Από πλευράς Α.Ε. Αίγινας καλύτεροι οι Πασχάλης, Λούβαρης, Καλαφάτης, Μπακομήτρος Κ.,ενώ από τον Μ. Αετό οι Παπαλεξάνδρου, Ιωαννίδης, Σαραντάκος
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Πότογλου( Γκολέ- Σινιοράκη)
 Μ.ΑΕΤΟΣ:Χάλαρος, Γαρυφαλίδης( 80΄ Κανάκης), Μηλιός, Ατζαμής, Τζίτζηρας, Κεντιάν, Κτενάς(76΄ Θεολόγου), Ιωαννίδης( 75΄ Πιπόι), Σαραντάκος, Συρίγος, Παπαλεξάνδρου.
 ΑΕ.ΑΙΓΙΝΑΣ:Μπακομήτρος Κ., Καλαφάτης, Σκλάβαινας( 56 ΄Μαργαρώνης), Λούβαρης, Ζάρκας,  Γιαννούλης,  Πσασχάλης, Κώνος, Μπακομήτρος Ν.(80΄ Αγγελάκης), Μπιζιώτας, Γκοτσούλας(70΄ Κυριαζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου