Γκόλ - και ξύλο στο 2-2 Περαμαικού - Ιωνικού

Τραυματισμοί - συλλήψεις, και προσαγωγές

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έλήξε το σπουδαίο Πειραικό ντέρμπι του Περαμαικού με τον Ιωνικό, ένα παιχνίδι που ωστόσο στο τέλος στιγμαστίσθηκε από σοβαρά επεισόδια, μεταξύ των άνδρων των ΜΑΤ, και των φιλάθλων του Ιωνικού.
Όλα ξεκίνησαν στο 83΄ όταν ο Περαμαικός ισοφάρισε σε 2-2,  και πρός στιγμής οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, και κάποια καπνογόνα που έπεσαν δημιούργησαν ένταση, για να ακολουθήσει πανδαιμόνιο, και στην συνέχεια σύρραξη, συμπλοκές στην εξέδρα, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και μαρτυρίες ανθρώπων του Ιωνικού, υπήρξαν τραυματισμοί
ακόμη και παιδιών,μεταξύ αυτών μιά κοπέλα με κάταγμα κλείδας, κι ένας  ηλικιωμένος με ανοιγμένο κεφάλι.
Πάντως τα επεισόδια δεν σταμάτησαν ούτε και με την λήξη του αγώνα,  αφού η αστυνομία  προχώρησε σε συλλήψεις και προσαγωγές.
Και επειδή υπήρχε και αγωνιστικό μέρος , να πούμε ότι στο Πέραμα παρουσία 700 περρίπου φιλάθλων (στην συντριπτική τους πλειοψηφία φίλαθλοι του Ιωνικού), έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι - μοιρασμένο με φάσεις εκατέρωθεν.
 Ο Περαμαικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο20΄ με ωραίο σούτ του Μπερνιδάκη, έπειτα από ενέργεια του Ντούλια, όμως ο Ιωνικός ισοφάρισε στο 31΄ με πλασέ του Λαμπρινάτου, μετά αποό πάσα του Ανδρεαδάκη.
 Στο 66΄ ο Ιωνικός πήρε προβάδισμα στο σκορ με κοντινό σούτ του Γεωργίου, εκμεταλευόμενος άδράνεια στην άμυνα του Περαμαικού, για να φθάσουμε στο 83΄όταν ο Ιατρού, που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Στασινόπουλο, με σούτ  έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Για αν ακολουθήσουν όλα αυτά που γράψαμε πιό πρίν.
Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Κονέ που   χτύπησε αντίπαλο, ενώ ο Ιωνικός στο 90΄ ζήτησε πέναλτι σε ένα τράβηγμα του Λαμπρινάτου.
 Από τον Περαμαικό ξεχώρισδαν οι Ντούλιας, Μπερνιδάκης,Σιδέρης, Σαμλίδης, ενώ από τον Ιωνικό, οι Ανδρεαδάκης, Σκαφτούρος, Λαμπρινάτος,Γεωργίου
 Με λάθη η διαιτησία του Χατζή ( Δυτ. Αττικής), ερπιστράτευσε τις κίτρινες κάρτες για να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο παιχνίδι.
 ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ:Μειμάρογλου,  Ρούσος, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Λαπατάς( 63΄ Ανδριανόπουλος),  Σαμαράς( 77΄ Ιατρού), Ερίκος, Μπερνιδάκης, Σιδέρης, Ντούλιας
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος,  Τσιπλάκης(46΄ Ατρματσίδης),  Τσακίρης, Χιώτογλου, Πολίτης, Μραιόλης,  Γεωργίου, Ίγκλι( 57΄ Κουμουλίδης),  Σκαφτούρος, Ανδρεαδάκης( 64΄ λ.τρ Σταμπούλουγλου), Λαμπρινάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου