Νέοι Ευγενείας - Ολυμπιάδα 2-2

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση των Νέων Ευγενίας με την Ολυμπιάδα που έληξε στο 2-2.
 Η Ολυμπιάδα που φάνηκε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο  προηγήθηκε δύο φορές, κι έχασε ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς.
 Στο 28΄ ο Κυλίτσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπέρτου άνοιξε το σκορ, ενώ οι Νέοι αφού στο 32΄  είχαν ένα ωραίο σουτ
του Μπουραίμη που απέκρουσε σε  κόρνερ ο Κυπριζλής, ισοφάρισαν στο 33΄ με ενέργεια και σου του Καταρτζή.
Όμως η Ολυμπιάδα  πέτυχε το 1-2 στο 35΄ με έξυπνο σούτ του Νομικού, που βρήκε εκτός θέσης τον γκολκήπερ των Νέων τον 
 Στην επανάληψη οι Νέοι πίεσαν η Ολυμπιάδα στην κόντρα  έβγαινε - φάτσα με το τέρμα ωστόσο στο 68΄η ομάδα της Εθυυγένειας ισοφάρισαν με ένα μακρινό φάουλ του Κάππα, που  αιφνιδίασαε την άμυνα  και τον Κυπριζλή της Ολυμπιάδας.
Στο 87΄  είχαμε σύρραξη όταν ο Κάππας  λάκτισε τον Νονικό,  για να ανταποδώσει ο ίδιος , και με τον ρέφερι  Κορδολάιμη να αποβάλλει και τους δύο.
 Στην εκπνοή τρομερή ευκαιρία για την Ολυμπιάδα, όταν ο Γκιάτης μέσα στην μικρή περιοχή  των Νέων Ευγενείας δεν βρήκε όπως ήθελε την μπάλα.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Κορδολαίμη(Ζησιμούδης-Ανδρονικίδης)
ΝΕΟΙ΅Μέβελι,  Παλιοκρασάς(65΄ Δούφας), Φωτάκης, Ραγκαβάς, Λοξός ( 60 ΄Σπυριδάκης), Βασιλειάδης, Χαλκιάς,  Μπουραίμης(84΄ Σπυριδάκης Φ), Καφαντάρης,Κάππας, Καταρτζής
 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Κυπριζλής, Μέτος,  Νίνος, Σινάνι, Άννινος, Γκιάτης,  Κυλίτσης, Κοτσιοβός, Φιλόκι, Σπέρτος ( 75΄ Μιχχαλάς),  Νομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου