Παθιασμένο το Κερατσίνι 4-0 τον Ατρόμητο

Ένα Κερατσίνι από τα παλιά,  διέλυσε κυριολεκτικά τον Ατρόμητο Πειραιά, τον οποίο συνέτριψε με 4-0, και ταυτόχρονα, έδειξε ότι μπορεί να ξύπνησε αργά, ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να σωθεί.
 Το Κερατσίνι εγκλώβισε τον Ατρόμητο, που ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο περίμενε τους Καμινιώτες, και χτύπησε στην κόντρα.

 Μέχρι το 29΄ τίποτε δεν έδειχνε το τι θα ακολοθούσε, και μάλιστα μέχρι τότε ο Ατρόμητος ήταν που είχε δύο μικροευκαιρίες, όμως στο σημείο αυτό ο Κουρκούτης ελίχθηκε έξω από την περιοχή έπιασε ένα κεραυνό που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Θωμόπουλο για να γίνει το 1-0.
 Στην εκπνοή του α΄ μέρους το Κερατσίνι κέρδισε ένα φάουλ από πλάγια θέση με τον σπουδαίο Διονυσόπουλο.
 Το εκτέλεσε ο ίδιος, κόλησε η άμυνα του  Ατρόμητου, κι ο Παντελίδης από το μισό μέτρο απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Θωμόπουλου για το 2-0.
 Με τους Καμνιώτες πάντως να φωνάζουν για οφ-σάιντ, και μάλλον να έχουν δίκιο.
 Ένταση και στο ημίχρονο, χωρίς όμως συνέχεια, ενώ και η επανάληψη κυμάνθηκε στα ίδια στάνταρ.
Ο Ατρόμητος να έχει την μπάλα, το Κερατσίνι να παραθέτει άμυνα μπετόν, και στην κόντρα να απειλεί ακόμη και με διασυρμό.
 Στο 50΄ ο Μαριόλης βγήκε μόνος με τον Θωμόπουλο, και χωρίς δυσκολία πλάσαρε από μακριά για το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 82΄με κεφαλιά του Λέτρου έπειτα από ενέργεια του Διονυσόπουλου.
 Από το παθιασμένο Κερστίνι δεν υπάρχει υστερήσας, υπέρτεροι οι Κουρκούτης, Διονυσόπουλος, Παντελίδης, Βατής, από τον Ατρόμητο δεν μπορεί να υπάρχει διακριθείς.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Χατζή( Δυτ. Αττικής), την ευθύνη της φάσης του 2-0 την έχει ο βοηθός του Κρετσίμος( ο άλλος ήταν ο Παστρωμάς)
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Δημητρόπουλος, Βαρουξής, Κουλακάρης, Παπαδόγκωνας, Βαττής, Παντελίδης(87΄ Κουφουδάκης) Διονυσόπουλος,  Κατσίγιαννης, Μαριόλης ( 69 ΄Λέτρος), Κουρκούτης, Πλύθης(67΄ Μάλης)
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Θωμόπουλος,  Παπαδόπουλος,( 46΄ Μαζαράκης), Γαβαλάς,  Κρητικός, Σταθουλόπουλος, Νταλάκος,Μητρόπουλος, Λοιζίδης,  Μανουηλίδης(77΄ Κακάβας) Πέρρος (46΄  Μυλωνάς), Δανασής 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου