ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 4-1 ΣΤΗΝ Ν.ΠΕΡΑΜΟ

Υστερα από ένα πολύ καλό μάτς με αρκετές φάσεις και πέντε τέρματα για το τουρνουά Παλαιμάχων (11η αγωνιστική) οι Παλαίμαχοι Ατρομήτου Περιστερίου πέρασαν αλώβητοι από τη Νέα Πέραμο 4-1.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την διαιτησία του Δημητρακόπουλου ο οποίος δεν έδωσε ένα καταφανέστατο πέναλτι υπέρ τους ενώ το τρίτο τέρμα που δέχτηκαν ήταν από εμφανή θέση οφσάιντ.
Οι Περιστεριώτες του Γιώργου Κωνσταντινίδη και Καίσαρα Τσιριμιάγκου ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια επικράτησαν σε αντίθεση με την ομάδα της Νέας Περάμου του Μπάμπη Αγγελάκη έχασε κάποιες ευκαιρίες προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά υποτάχτηκε στην ανωτερότητα των παικτών του Ατρομήτου.
Τα τέρματα της ομάδας του Περιστερίου σημείωσαν οι: Σπανός (30΄ 65΄), Μάρκου 22΄ Κωνσταντινίδης 60΄.Για λογαριασμό της Νέας Περάμου σκόραρε ο Κώνστας 25΄. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 63΄.
ΠΑΛ.ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ(προπονητής Μπάμπης Αγγελάκης): Μιχάλαρος, Γρίβας, Σουγιουρτζής,Τσαούσης, Μπαρκονίκος, Καψής, Κώνστας, Πετρόπουλος, Βάγιας, Παρασκευάς, Μπαμπάνης.ΠΑΓΚΟΣ: Σούρλας, Γραμματικός, Ραμπακάκης, Τσιβλέρης.
  ΠΑΛ.ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ(προπονητής Γιώργος Κωνσταντινίδης):Βαρλάμος, Σκορδαλιός, Αντωνίου, Μαχαίρας, Γοργάκης, Ελευθεράκος, Πατερόπουλος, Καριώτης, Μάρκου,Πούλος, Τζιώτης.
ΠΑΓΚΟΣ: Βαρλάμης, Δεσποτόπουλος, Ηλιόπουλος, Μαρίνου,Σπανός, Καραταράκης, Τσιλαβής, Φίλιππας, Μανωλίτσης, Τζάμαρος, Κωνσταντινίδης Θ, Α.
ΑΝ.ΤΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου