Στο ρελαντί η Αμφιάλη 6-0 τον Κένταυρο

Στο ρελαντί η Αμφιάλη έφθασε  στο 6-0 επί του Κένταυρου σε ένα παιχνίδι που η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής.
 Μόλις στο 15΄ σε γύρισμα του Σταθαρά, ο Συρίγος
προσπαθώντας να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0, ενώ στο 28΄ ωραία προσπάθεια της Αμφιάλης από τα δεξιά , αποδέκτης της μπάλας ο Δακουτρός σε θέση φορ, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ πέρασε την μπάλα από τον γκολκήπερ  για να κάνει το 2-0.
Στο 35΄ ο Μπετενιώτης Φ, προσπαθώντας να αποκρούσει σέντρα του Σταθαρά λίγο έλειψε να πετύχει ένα 2ο απίστευτο αυτγοκόλ, ωστόσο η βολίδα που έπιασε βρήκε συμπτωματικά τον γκολκήπερ του Κένταυρου τον  Μπετενιώτη Π.
 Όμως στο 38΄ ο Σταθαράς  βγήκε στην κόντρα, και πλάσαρε για να κάνει το 3-0.
Η Αμφιάλη στο 65΄ πέτυχε το 4-0 με κεφαλιά του Δρακουλαράκου, μετά από κόρνερ του  Βιτώρη, ενώ στο 74΄ ο Στθαράς, από βαθιά μπαλιά  βρέθηκε τετ- ατετ με τον γκολκήπερ του Κένταυρου, για να γράψει εύκολα το 5-0, και το τελικό 6-0, να διαμορφώσει στο 77΄ ο Κυπράκης με ωραία ατομική ενέργεια και σούτ.
 Πλήθος χαμένων ευκαιριών για την Αμφιάλη, για να φθάσει το σκορ σε αστρονικά ύψη, με κυριότερες αυτές του 40΄( Δακουτρός), 42΄( Καρατζάς), 61΄(Ευδαίμων).
 Από την Αμφιάλη Σταθαράς, Καρατζάς, Βιδάλης, Δακουτρός, Δρακουλάρακος, ενώ από τον Κένταυρο προσπαίθησε ο Μπετενιώτης Σ.,Κοντεσόπουλος
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του  Φουρναράκη( Παντέλης- Αλατσάκης) που απέβαλε στο 86΄ τον Βιτώρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντιαθλητικό παίξιμο.
ΑΜΦΙΑΛΗ: Γασπαρινάτος, Δακουτρός(55΄ Κυπράκης), Αβραμίδης, Δρακουλαράκος, Βιδάλης, Κογκάκης, Σταθαράς, Καρατζάς, Βέρα(65΄ Κόκινος), Ευδαίμων(70 ΄Μπαιραμπάς), Βιτώρης.
 ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ:Μπετενιώτης Π., Συρίγος;(46΄ Απέργης, Μπετενιώτης Φ., Λεβαντής, Γεωργόπουλος, Δημητρίου(78΄Μπαρμπάντης Ν.), Μπετενιώτης Σ., Κολυτάς, Κοντογιώργης, Κοντεσόπουλος, Γεράνης( 66΄ Πληβούκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου