Aγριότητα των ΜΑΤ καταγγέλει ο Ιωνικός

 Αποκλειστικές Φωτό από τα επεισόδια

 Οργή και αγανάκτηση στον κόσμο του Ιωνικαού, για τα όσα εξελίχθησαν στο Πέραμα το Σαββάτο, μάλιστα με επίσημη τοποθέτηση η διοικούσα του Επιτροπή του Ιωνικού αναφέρει τα εξής:"Πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση από δύο διμοιρίες ΜΑΤ
δέχθηκαν οι οπαδοί του Ιωνικού που είχαν κατακλύσει το γήπεδο του Περάματος λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.
Αμέσως μετά την ισοφάριση του Περαμαϊκού και χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, οι δύο (!!!) διμοιρίες ΜΑΤ που είχαν κληθεί στο γήπεδο, ξέσπασαν με πρωτοφανή αγριότητα στους φιλάθλους του Ιωνικού, χτυπώντας αδιακρίτως με μανία οποιονδήποτε βρισκόταν μπροστά τους.
Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δεκάδες φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι. Δύο φίλαθλοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ πολλοί κινδύνευσαν να ποδοπατηθούν, αφού η επίθεση έγινε σε ένα χώρο ασφυκτικά γεμάτο από 600 φιλάθλους του Ιωνικού. Σα να μην έφτανε αυτό, η αστυνομία μπλόκαρε την επιστροφή των φιλάθλων του Ιωνικού στη Νίκαια, προχωρώντας σε 17 προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα.
Οπως σε κάθε αγώνα, έτσι και στο Πέραμα είχε συστηθεί ομάδα περιφρούρησης από οπαδούς του Ιωνικού, που κατάφεραν να διατηρήσουν την τάξη μέχρι την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ. Χάρη στην ομάδα περιφρούρησης κι όχι φυσικά στα ΜΑΤ, τα επεισόδια δεν επεκτάθηκαν έξω από το γήπεδο.
Ο Ιωνικός καταδικάζει απερίφραστα την ωμή, δολοφονική επίθεση κατά των φιλάθλων του από τα ΜΑΤ. Δηλώνει ρητά ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του για να προστατεύσει τον κόσμο του από απρόκλητες αστυνομικές επιθέσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων τοu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου