Το "κολομβιανό" πάρτυ του ΟΠΑΠ

ΡΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ... ΚΟΛΗΤΟΥΣ

Σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις χορηγίες του ΟΠΑΠ στα ΜΜΕ προχώρησε πρίν λίγες ημέρες  η Ελευθεροτυπία με την υπογραφή της Αριστέας Μπουγάτσου, που ήταν και σύμβουλος έκδοσης, και η οποία έφυγε από την ζωή χθές σε ηλικία 49 ετών- το τελευταίο  δυναμικό, ρεπορτάζ της Αριστέας.
Σε ένα απόσπασμα αναφέρονται μεταξύ άλλων:" Πολιτικοί, μηντιάρχες, δημοσιογράφοι,
επιχειρηματίες και συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου εμπλέκονται στο "κολομβιανό πάρτυ" με τα έσοδα των τζάνκις του τζόγου που  καταλήγουν σε κάθε είδους "συμμορίες". Το φιλανθρωπικό έργο το οποίο προτάσσει επικοινωνιακά ο ΟΠΑΠ δεν είναι ασήμαντο αλλά για όλον αυτό τον συρφετό δεν είναι παρά βιτρίνα ενός διεφθαρμένου συστήματος το οποίο ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
Σ’ αυτόν τον Οργανισμό που υπάρχουν υπάλληλοι οι οποίοι παίρνουν 272.000 ευρώ μισθό το χρόνο, που υπάρχουν βολεμένα στελέχη όλων των κομμάτων, που καταλήγουν τα πάσης φύσεως ρουσφέτια του πολιτικού κόσμου και υποκόσμου έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα ένα κίνημα αντίστασης στην πώληση. Απεργίες των πρακτόρων, ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις του συλλόγου των εργαζομένων και πάει λέγοντας.
Το παρακράτος που έχει στηθεί με επίκεντρο τον ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να δώσει την τελική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Ρίχτε μιά ματιά  σε μιά λίστα χορηγιών παρακαλώ( τα ποσά είναι τα καθαρά, - υπάρχει συν και ο ΦΠΑ..:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου