Στο Κερατσίνι ο "ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ"

Mέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη το βράδυ συγκέντρωση - γνωριμία των σωματείων του Κερατσινίου με την συντονιστική επιτροπή του συνδυασμού " ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ" με επικεφαλής τον Γιώργο Ανατολάκη, που αναμένεται να διεκδικήσουν την διοίκηση της ΕΠΣΠειραιά στις προσεχές εκλογές.Ο Γιώργος Ανατολάκης  και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που ήταν παρόντα
ενημέρωσαν για τους στόχους και τις ενέργειες της επόμενης ημέρας. Ταυτόχρονα παρέθεσαν σκέψεις και θέσεις  για την αναβάθμιση του πειραϊκού ποδοσφαίρου.
Τονίστηκε ιδιαίτερα η επιθυμία όλων για την ανάδειξη μιας διοίκησης που θα προέρχεται από τα σωματεία και θα λειτουργεί για αυτά και τις ανάγκες τους.
 Η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστή ταβέρνα του Κερατσινίου παρουσία των εξής παραγόντων: Φραγκάκος, Κεραμίδας, Χάλαρης (ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ), Πολίτης, Ζώρζος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ), Νταλάκος, Γρηγοράκος(ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ), Χούντος-Κοζής (ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ), Μπαξεβανάκης (ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ), Συρμακέζης (ΑΤΡ.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ), Πέτσας(ΑΜΦΙΑΛΗ), Ι.Μωρέ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ), Ρίζος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου