Διαιτητής και διασώστρια η δίδα Μαραγκού



Δεν είναι μόνο φερέλπις διαιτητής η δίδα Βανέσα Μαραγκού, αλλά και διασώστρια, κάτι που αποδείχθηκε στον πρόσφατο αγώνα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στον Σαρωνικό, και στον Διόνυσο.


Στο 70’ λεπτό του αγώνα, στο γήπεδο Αναβύσσου, οι ποδοσφαιριστές Μιλτ. Ζουμπουρλής του Σαρωνικού και Αλέξ. Κολέτσας του Διονύσου, συγκρούσθηκαν σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλλας και κτύπησαν τα κεφάλια τους, με αποτέλεσμα ο Ζουμπουρλής να πέσει στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις του και με  γυρισμένη γλώσσας! Αμέσως έτρεξαν η γιατρός του αγώνα Ε. Κιούση και η βοηθός διαιτητή (και διασώστρια) Βανέσα Μαραγκού, οι οποίες προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή, ώστε να ανακτήσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί ασφαλώς σε ασθενοφόρο. Η συμμετοχή της κ. Μαραγκού ήταν άμεση και ουσιαστική, γιατί άφησε αμέσως τη θέση της και έτρεξε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή. Εκτός από διασώστρια, η συμπαθέστατη διαιτητής, είναι αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και μέλος της ομάδας αντιμετώπισης καταστροφών στη σχολή υποβρυχίων καταδρομών.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Σαρωνικού κ. Μυστιλόγλου, ευχαρίστησε θερμά τις δύο κυρίες για ό,τι έκαναν στα κρίσιμα λεπτά που ακολούθησαν τον τραυματισμό του Ζουμπουρλή, οι εξετάσεις του οποίου -όπως έγινε γνωστό αργότερα- ήταν «καθαρές» και ο 25χρονος παίκτης επέστρεψε υγιής στο σπίτι του.

Επίσης, ο Αλέξ. Κολέτσας, επειδή ένιωθε ζαλάδες μετά τον αγώνα, μετεφέρθη από παράγοντα του Διονύσου, σε νοσοκομείο για εξετάσεις. 
*To ρεπορτάζ είναι από το neaepsana.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου