Με Τρίμπο ο Άρης "καθάρισε" στην Αίγινα

Ένας έξοχος Τρίμπος οδήγησε τον Άρη Αμφιάλης σε σπουδαία νίκη με 2-0 στην Αίγινα επί της τοπικής ομάδας.
 Μέτριο το α΄ μέρος , με την Α.Ε. Αίγινας να είναι πιό κινητική, και με τον Άρη να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα" ωστόσο στην επανάληψη ο Άρης μπήκε δυτνατά στο παιχνίδι και το καθάρισε.

 Στο 48΄  ο Τρίμπος πλάσαρε τον Μπακομήτρο Κ., που απέκρουσε εντυπωσιακά , ωστόσο ο μέσος του Άρη πήρε το ριμπάουντ και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στο 60΄ ο Μπακομήτερος σταμάτησε τον Ζαχαρίου, όμως στο 68΄ ο Αρβανίτης εκμεταλεύθηκε μπαλιά στη πλάτη της άμυνας του Σαρωνικού, και με πλασέ σημείωσε το 0-2.
Η Α.Ε. Αίγινας στο  71΄ διαμαρτυρήθηκε έντονα σε ανατροππή του  Γκοτσούλα, ζητώνας πέναλτι που δεν υπέδειξε ο Βλαντής.
 Καλύτεροι των νικητών οι Τρίμπος,Αρβανίτης, Καζάλας, Φρόκου, Γεωργαλάκης, ενώ από τον μέτρια ομάδα της Αίγινας επέπλευσαν οι  Μπιζιώτας, Πασχάλης, Μπακομήτρος
Η διαιτησία του Βλαντή ελέγχεται για την φάση του 71΄ 
Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακομήτρος Κ., Μαργαρώνης, Αγγελάκης(49΄ Γκοτσούλιας), Λούβαρης,Ζάρκα,Καλαφάτης(79΄ Κυριαζής), Πασχάλης, Γιαννούλης, Μπακομήτρος Ν, Μπιζιώτας, Σκουλαρίκης(53΄ Σκλάβαινας)
ΑΡΗΣ: Λεντής, Παπαγεωργίου, Καζάλας, Αγγελαράκης, Λοκόσι,Παπαδόπουλος., Φρόκου,(88 ΄Ευθυμιάδης), Ζαχαρίου ( 60΄ Δαβιδάκης), Γεωργαλάκης, Τρίμπος(80΄ Λαγουμιτζής), Αρβανίτης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου