Κοιτάζει μπροστά ο Περαμαικός

   Στον Περαμαϊκό αφήνουν πίσω τους την κακή πρένθεση στα ματς με Αστέρα Βάρης και Α.Ο. Δικαίου και κοιτάζουν μπροστά. Βέβαια στους περαματιώτες έχει μείνει μια πικρή γεύση,
αφού θεωρούν οτι μπορούσαν και στα δυο ματς να πάρουν την ισοπαλία, αλλά όλα αυτά ανήκουν πλεόν στο παρελθόν. Στο μυαλό όλων τώρα είναι μόνο το παιχνίδι της Κυρικής στη Ρόδο, όπου ο Βασίλης Στασινόπουλος συνέστησε επανειλλημένα στους παίκτες του σοβαρότητα και προσοχή, μιας και ο Διαγόρας έχει δείξει εμφανή σημάδια ανάκαμψης τελευταία και ουδείς στο "πράσινο" στρατόπεδο υποτιμά την ιστορική ομάδα της Ρόδου. Τα προβλήματα για τον έμπειρο προπονητή δεν είναι λίγα, αφού θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Χαλκιάς, Σιδέρης και Κονέ, όπως και ο στρατευμένος Μώτος, ενώ επανέρχεται ο Ντούλιας που εξέτισε την ποινή του. Κανονικά θα αγωνιστούν οι Ιατρού και Λαπατάς που ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που "κληρονόμησαν" από τον αγώνα στην Κω.
* Το Δ/Σ του ΑΠΟ Περαμαϊκός συγχαίρει δημόσια τον κ. Βάτσιο και τους βοηθούς του Κασσαβέτη και Κρετσίνο για την άψογη κι ακριβοδίκαιη διατησία τους στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Δικαίου. Σε ένα ματς ειδικών συνθηκών, δεν πτοήθηκαν από την πίεση της εξέδρας, "έκοψαν το καρπούζι στη μέση" κι απέδειξαν οτι με τέτοιες διαιτησίες, τα σωματεία μπορούν να είναι βέβαια για ένα πρωτάθλημα με ισονομία και φερεγγυότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου