Πήρε το "διπλό" έφαγε ξύλο το Κερατσίνι


Χτυπήθηκαν Λαιβεράς - Χατζηαντωνίου
 
Ξύλο με την σέσουλα έφαγε το Κερατσίνι στην Ρόδο στο τέλος της αναμέτρησης με τον Διαγόρα, όπόυ το Κερατσίνι σε ένα παιχνίδι γκράν-γκινιόλ κέρδισε στις καθυστερήσεις με 3-2.
 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στο τέλος της αναμέτρησης Ροδίτες  φίλαθλοι επιτέθηκαν και χτύπησαν παίχτες και παράγοντες του Κερατσινίου.
 Σύμφωνα με τις ομολογίες των Κερατσινιωτών γρονθοκοπήθηκε ο προπονητής Βαγγέλης Λαιβεράς, ενώ προπηλακίσθηκε  ο Μηνάς Χατζηαντωνίου, και παίχτες της Κερατσινιώτικης ομάδας.
 Οι Ροδίτες πάντως υποστηρίζουν ότι τόσο ο Λαιβεράς, όσο και οι Χατζηαντωνίου,  Μαριόλης ήταν προκλητικοί κάνοντας χειρονομίες στην εξέδρα γεγονός που άναψε τα αίματα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ με καταπληκτικό σουτ του Διονυσόπουλου έξω από την περιοχή, ενώ ο «γηραιός» ισοφάρισε στο 47’ με πλασέ του Μπαούρη, έπειτα από ωραία ενέργεια του Χατζηπέτρου.
Στο 74’ το Κερατσίνι έκανε το 1-2 με  έξυπνο σούτ  του Σιδηρόπουλου, ενώ στο 80’ ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι (σε χέρι του Παντελίδη), κι ο Επιφάνης με εύστοχη εκτέλεση  έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
 Τελικλά στις καθυστερήσεις  ο Σιδηρόπουλος σε φάση διαρκείας στα καρέ του Διαγόπρτα εκμελεύθηκε μια κεφαλιά του Κατσίγιαννη, και έδωσε το φιλί της ζωής στο Κερατσίνι με το σπουδαίο 3-2…
Με λάθη η διαιτησία του Μαχαίρα (Αθηνών), οι του Κερατσινίου θεωρούν ακούσιο το χέρι στην φάση του πέναλτι, ενώ υποστηρίζουν ότι δεν τους δόθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ τους.
  Από το Κερατσίνι ξεχώρισαν οι Σιδηρόπουλος, Διονυσόπουλος, Παντελίδης, Κουρκούτης, ενώ από τον Διαγόρα που είναι σαφώς βελτιωμένος οι Μπαούρης, Επιφάνης, Ιμεραλιλάι, Χατζηπέτρος
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακουμάρος, Καραγιάννης (67’ λτ. Ζούνης), Κενενούνης, Κετσές, Κωνσταντινίδης, Μπάρδης, Μπαούρης, Επιφάνης, Ιμεραλιλάι, Φλεβάρης, Χατζηπέτρος.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Δημητρόπουλος, Τρουμπούνας, Κουλακάρης, Σιδηρόπουλος, Βάττης, Παντελίδης, Διονυσόπουλος, Γρηγοράκoς (37’λ.τρ. Κατσίγιαννης), Μαριόλης (65’ Λέτρος), Κουρκούτης, Μάλλης (62’ Βαρουξής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου