"Τσίμπησε" βαθμό στα Χανιά η ΠΡΟΟ

Η ψυχωμένη  Προοδευτική, πήρε ένα πολύτιμο 1-1 στα Χανιά σε ένα δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε με δύο εκτελέσεις πέναλτι.
Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησαν ευκαιρίες  είχαν δοκάρι με τον Ζαντριά στο 4΄ , και πήραν το προβάδισμα  στο 23’ με πέναλτι του Γωνιωτάκη στο οποίο υπέπεσε ο Κακαράς.

 Κι αφού ο Ζαντρριάς  δεν έβρισε δίχτυα(7΄ 31΄ 63΄ ), η Προοδευτική ανέβηκε στην επανάληψη,  και μάλιστα έγινε ιδιαίτερα απειλητική ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο, για να φθάσει την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ματς από τα έντεκα βήματα με τον Αργυρίου.
  Το πέναλτι δόθηκε σε χέρι του Κορτσινίδη που μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Μιχαηλίδη( Βοιωτίας)
 Καλύτεροι από πλευράς Προοδευτικής οι Μπαντίκος, Μπελέρης, Πλατίγκος, Καλαιτζίδης,Αργυρίου, ενώ από τους Χανιώτες οι Πάγκαλος,  Μποχώνης,Παπαζούδης,Τσατσαρής
ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Μποχώνης, Κορτσινίδης, Βουρβαχάκης, Τσατσαρής, Καμπλιώνης (88' Πυθαρούλης), Παπαζούδης, Ζαντριάς (76' Ζντράβκοβιτς), Πάγκαλος, Γωνιωτάκης (60' Τσάτσος), Δουμάνης.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Μπαντίκος, Παπανικόλας, Μπέλερης, Κορκοντζέλος, Λαζούρας, Κουσουρής (46' Κοξαράκης), Κακαράς, Αργυρίου, Βούζας (46' Πλαντίγκος), Τεγούσης, Καλαϊτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου