Σφοδρή απάντηση της Α.Ε. Περάματος στον Σ.Δ. Πειραιά

Με αφορμή τα όσα υποστήριξε πρόσφατα ο Σ.Δ Πειραιά

Στην αντεπίθεση η διοίκηση της Α.Ε. Περάματος με αφορμή τα όσα  βγήκαν στην δημοσιότητα από πλευράς ΣΔΠ, αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε. Περάματος έχει ως εξής:
"Αξιοτιμοι Κύριοι του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, με αφορμή την ανακοίνωση που διαβάσαμε ως σύλλογος στα Μ.Μ.Ε., και η οποία υπογράφεται διαδοχικά  και με την αυτή την σειρά , απο τον Κο Βουλγαρη Γ. Γ. του Σ.Δ.Π. Πειραιά και τον Κο Πλουμιδη , Πρόεδρο του Σ.Δ.Π. Πειραιά, έχουμε με ιδιαίτερη έκπληξη να παρατηρήσουμε τα κάτωθι.

Στο επιμυθιο της επίμαχης ανακοίνωσης του Συνδέσμου, ως περιοχές που σύμφωνα με αυτήν ευνοούνται απο την
Ε.Δ./ΕΠΣΠ, αναφέρεται και μάλιστα πρώτη, πρώτη  το ΠΕΡΑΜΑ !!!!!!!!
Αφήνοντας ΣΑΦΗ, ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ υπονοούμενα για πάσης φύσεως ´´συναλλαγες ´´, διαπλοκή, η αλλού είδους ´´αναρμοστες´´ επαφες μεταξυ αλλων και Συλλόγων της πόλης του Περαματος με την Ε.Δ./ΕΠΣΠ.
Στα πλαίσια των ανωτερω και επειδή ως Σύλλογος ανήκουμε εδώ και 86 συναπτά έτη στο Πέραμα, θα θέλαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον απο τους άνω άξιοτιμους Κυρίους, να πληροφορηθούμε , ποιά Σωματεία της πόλης μας εννοούν, καθώς η διατύπωση της ανακοίνωσης ειναι γενικόλογη, άρα κατα επέκταση απαξιωτική, διχαστικη και προσβλητική προς όλο το Πέραμα και τον Πειραιά.
Πιστεύουμε δε, ότι τώρα  ειδικα ,που κορυφώνονται τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Π., προάγεται με αυτήν την γενικόλογη τοποθέτηση, ο διχασμός ανάμεσα στους Συλλόγους, διχασμός που γεννά φανατισμό,  εντάσεις και καχυποψία μεταξύ των Συλλόγων και κατ´ επέκταση ΒΙΑ, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα τίνος αλήθεια;;;;
Το γεγονός ότι ανεξαρτήτως αγωνιστικών αποτελεσμάτων ή διαιτητικων σφαλμάτων, δεν ανηκουμε στο κλαμπ εκείνων που δημιουργούν εντυπώσεις δια του τύπου, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε τυχόν παράπονα απο διαιτητικα κατα την γνώμη μας ΛΆΘΗ, και το γεγονός ότι χαρούμε εκτίμησης για όσους μας γνωρίζουν καλα στον ποδοσφαιρικό Πειραιά, σε αυτο πανω το γεγονός στηρίζεται.
Εν κατακλείδι, ρωτουμε ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ τους  Κύριους Κυριους Βουλγαρη  και Πλουμιδη να μας κατονομασουν δημόσια, εαν η Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ανήκει η οχι στα εν λόγω Σωματεία  που εκείνοι κατα δήλωσης τους, γνωρίζουν ότι συστηματικά και αθέμιτα ευνοούνται.

Υ.Γ.1 Η παρούσα ασφαλώς και δεν αποτελει  κανενός είδους μομφή η υπαινιγμό προς τα υπόλοιπα σωματεία της πόλης του Περαματος και του Πειραιά, αναμένουμε δε με ιδιαίτερη αγωνία και ενδιαφέρον μαζι τους, να πληροφορηθούμε απο τους Κύριους Βουλγαρη και Πλουμιδη εαν στο Πέραμα φωλιάζει η  ´´ΚΑΜΟΡΑ ´´ του Διατητικου Πειραιά.

Υ.Γ.2 Με τον Κο Βουλγαρη προσπαθήσαμε ως Σύλλογος να έρθουμε σε επαφή πριν την ανακοίνωση τούτη, αλλα οι τηλεφωνικές μας κλήσεις στους αριθμούς που τελειώνουν σε 373 και 775 δεν απαντηθηκαν.
Με τον Κύριο Πλουμιδη δεν κατέστη δυνατο να βρούμε το τηλέφωνό του.
Το Δ.Σ. της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου