Ανακοίνωση -τοποθέτηση του "Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά"



Mε ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή του "ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ", τοποθετείται γύρω από τα τελευταία δρώμενα στον ποδοσφαιρικό Πειραιά, σημειώνοντας τα παρακάτω:
 "‘Όψιμο, άκαιρο και δήθεν το ενδιαφέρον κάθε κομματικού μηχανισμού που ξαφνικά ανακάλυψε τα προβλήματα των σωματείων του Πειραιά. Επικίνδυνη δε και άκομψη η προσπάθεια εμπλοκής τους από κάποιους σε μια διαδικασία καθαρά ποδοσφαιρική.

            Τα προβλήματα του πειραϊκού ποδοσφαίρου είναι πολλά και άλυτα και οι κραυγές αγωνίας των σωματείων για επιβίωση διαχρονικές.

Τόσα χρόνια τα κόμματα που ήταν;

Η κίνησή μας, κίνηση των σωματείων, ακηδεμόνευτη και αχρωμάτιστη χωρίς μικροπολιτικούς καιροσκοπισμούς και κομματικές εξαρτήσεις, είναι κίνηση καθαρά ποδοσφαιρική, στην οποία χωράνε όσοι ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο του Πειραιά πέρα από κόμματα και χρώματα.

            Αυτή η αυθόρμητη ποδοσφαιρική «εξέγερση» με έντονα τα στοιχεία της άμεσης δημοκρατίας, της αυτοδιάθεσης και της αυτοδιαχείρισης, που ξεπήδησε μέσα από τα προβλήματα των πειραϊκών σωματείων και δομήθηκε από ανθρώπους που τα βιώνουν στο πετσί τους, ανθρώπους που «ματώνουν» για τα σωματεία τους, γίνεται αποδέκτης της όλο και ευρύτερης συμπαράστασης και συμμετοχής.

            Παράγοντες και σωματεία συστρατεύονται στο πλευρό της κίνησης καθημερινά.

            Στα πλαίσια αυτά, η συντονιστική επιτροπή του «ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» διευρύνθηκε με την προσθήκη των ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ (ΕΝΩΣΗ Α.Α ΡΕΝΤΗ), ΜΩΡΕ ΙΩΑΝΝΑΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ), ΚΟΥΤΣΟΥΠΗ ΒΑΣΙΛΗ (ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ) και του δημοσιογράφου ΝΤΑΛΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ).

            Το δύσκολο δρόμο για την πειραϊκή ποδοσφαιρική αναβάθμιση θα τον διαβούμε μόνοι μας, καμία κομματική παρέμβαση δεν λύνει τα προβλήματα.



                                                                                                27/02/2013

                                                            Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

                                                            ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου