Αλήθεια τι άλλαξε την στάση του "Τίγρη";

Είναι δεδομένη πλέον η στροφή πλεύσης  για τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην υπόθεση της ΑΕΚ, κι ο πανίσχυρος οικονομικά Αεκτζής επιχειρηματίας, φέρεται διατεθειμένος να ηγηθεί προσπάθειας σωτηρίας της Ένωσης.

Όμως τι άλλαξε σε αυτήν την αλλαγή - να θυμίσουμε ότι  Μελισσανίδης  "έθετε εαυτόν υπέρ της ΑΕΚ" μόνο στην περίπτωση που αναλάβουν την υπόθεση των χρεών, οι άλλοι ισχυροί μετόχοι της.
 Η ουσία είναι ότι ήδη ο "Τίγρης" ξεκινά  την προσπάθεια της σωτηρίας της ΑΕΚ κάτι που  ανακοινώθηκε επισήμως ως εξής:
1. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκδήλωσε με άμεσο τρόπο την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την ομάδα μας, αναλαμβάνοντας στην κρίσιμη αυτή καμπή να ηγηθεί της σωτηρίας της ΑΕΚ, διοικητικά και οικονομικά.
2. Επειδή όπως δήλωσε είναι απόλυτα άδικο να επωμιστεί ο ίδιος την κάλυψη των χρεών και οφειλών που άλλοι δημιούργησαν, έθεσε ως μοναδικές προϋποθέσεις τη συμμετοχή σε οικονομικό επίπεδο των παλαιών και νυν μετόχων αφενος και τη σύμπραξη άλλων υποψηφίων επενδυτών αφετέρου.
3. Προς τούτο, περιμένει σε άμεσο χρόνο - εξαιτίας της οριακής κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα - την απάντηση και τις προθέσεις των ανωτέρω, προκειμένου για τη διάσωση της ομάδας.

  Η εξέλιξη αυτή βρίσκει τους απανταχού ΑΕΚτζήδες να πανηγυρίζουν, ωστόσο το ερώτημα που εξακολουθεί να υφίσταται είναι τι άλλαξε τον Τίγρη;
*Υ.Γ.Εκτός της ΑΕΚ ο Τίγρης κάνει και άλλο γερό, πολύ "γερό" μπάσιμο στην Ελληνική αγορά;
 Σαφώς και ΝΑΙ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου