H ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


Είναι γνωστό πλέον, ότι στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης της ΕΠΣΠειραιά συγκροτείται συνδυασμός με ευρεία παραγοντική βάση, και επικεφαλής τον βετεράνο διεθνή άσσο, και πρώην βουλευτή Γιώργο Ανατολάκη
Και ήδη η κίνηση αυτή αρχίζει να προετοιμάζει το έδαφος πάνω στο οποίο θα κινηθεί, μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζονται τα εξής:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τη μεγάλη απήχηση της δημόσιας τοποθέτησής μας γύρω από τα προβλήματα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και μέσα από επαφές, συναντήσεις και επικοινωνίες με παράγοντες σωματείων συμφωνήθηκε  ότι το ποδόσφαιρο του Πειραιά χρειάζεται κάτι νέο.

Θέσαμε τις απόψεις και τις σκέψεις μας υπ’ υπόψη τόσο του Προέδρου του Στέλιου του Μπρατσόλη (που συμφώνησε αλλά επιφυλάχτηκε να απαντήσει), όσο και του υποψηφίου Γιώργου Ανατολάκη (που και αυτός συμφώνησε και συνταυτίστηκε αμέσως και πλήρως), ζητώντας τους τη σύμπραξη και συμμετοχή τους σε ένα νέο διοικητικό σχήμα στελεχωμένο από μηδενική βάση και ικανό να παράγει έργο.

Μετά από τα παραπάνω προχωράμε στη συγκρότηση εκλογικής κίνησης που θα διεκδίκηση την ανάδειξη της σε διοίκηση στις προσεχείς εκλογές της Ε.Π.Σ.Π. με επικεφαλή το Γιώργο Ανατολάκη. 

Η κίνηση αυτή της οποίας θα αποτελούμε την προσωρινή συντονιστική επιτροπή, μετά από προτροπή αρκετών παραγόντων σωματείων:



Ø      Προέρχεται από τα σωματεία και εκφράζει την επιθυμία τους για ένα Νέο Ποδοσφαιρικό Πειραιά.

Ø      Δεσμεύεται για ισονομία, διαφάνεια και διαρκή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Ø      Υπόσχεται την αξιοποίηση όλου του παραγοντικού δυναμικού του Πειραιά χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.



Καλούμε τα σωματεία του Πειραιά σε διαρκή διάλογο.



Με αθλητικούς χαιρετισμούς για τον ΝΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ,

1.      ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ

2.      ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΝΔΥΛΗΣ

3.      ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ

4.      ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΗΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου