O Πανναξιακός 1-0 τον Α.Ο.Δικαίου

Χάρη σε ένα γκολ του Κώστα Δερμιτζάκη στο 64΄ με πλασέ έπειτα από ενέργεια του Αθανασίου ο Πανναξιακός επιβλήθηκε με 1-0 του Α.Ο.Δικαίου στο σημερινό παιχνίδι του 9ου ομίλου.
 Καλύτερος σε γενικές γραμμές ο Πανναξιακός, απέναντι στην ομάδα της Κώ που παρατάχθηκε με σοβαρές ελλείψεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Ναξιώτικης ομάδας.

 Στο10'οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, όταν σε παράλληλη πάσα του Πη, ο Χατζηνικολάου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 13'  ηγ πρώυτην καλή στιγμή για τους Ναξιώτες όταν ο  Ντούκα έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Τσαραπατσάνη με τον τερματοφύλακα του Α.Ο Δικαίου να απομακρύνει πριν φανεί απειλητικός ο επιθετικός του Πανναξιακού.
Δυνατό σουτ του Τζωρμπατζάκη στο 30΄ , μπλόκαρε ο Τσαραπατσάνης, ενώ στο 39' εκτέλεση κόρνερ από τον Τζωρμπατζάκη, ο Σταυρόπουλος έπιασε την κεφαλιά με τον Τσαραπατσάνη να μπλοκάρει. 
Στο 52΄ σε σέντρα του Περόλλη, ο Ντούκα έπιασε την κεφαλιά με τον Τσαραπατσάνη να απεκρούει, ο Δερμιτζάκης  στο 81΄ έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Τσαραπατσάνη, έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Α.Ο Δικαίου να απεκρούει, και στο 89'  ένα καλό σουτ του Μυλωνά για τουσ φιλοξενούμενους , απέκρουσε ο Θέμελης.
 Καλύτεροι των νικητών οι Τζωρμπατζάκης, Δερμιτζάκης, Αθανασίου, Αριανούτσοις, ανώ αποό την ομάδα της Κώ, οι Μυλωνάς , Τσαραπατάνης, Γκουντελίτσας
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσαγκαράκη(Σπυρόπουλος, Γουργιώτης).
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης (87' Κατσάνης), Σταυρόπουλους, Τόσκας,Αριανούτσος, Καρούσης (71' Μπονιάκος), Αθανασίου, Ντούκα (76' Κεμαβόρ), Δερμιτζάκης, Τερόλλης.
Α.Ο.ΔΙΚΑΙΟΥ:Τσαραπατσάνης, Χατζησουλεϊμάν, Χατζηνικολάου, Γκουντελίτσας, Σωτίρι (90' Συντιχάκης),Μποϊλής Ζ., Χατζηβασίλης (68' Οικονόμου), Μυλωνάς, Πης (63' Φυτάς), Μποϊλής Γ., Σιώμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου