Rangers Club:" Η σιγή ιχθύος του Περαμαικού..."

 Με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στο πρόσφατο παιχνίδι Περαμαικού - Ιωνικού, ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων του Ιωνικού ,οι "RANGERS CLUB"έξεδωσαν την εξής ανακοίνωση΅"Η μανιώδης επίθεση των ΜΑΤ στους φιλάθλους του Ιωνικού στο Πέραμα, μόνο απαρατήρητη δεν
πέρασε. Το σύνολο αθλητικών και μη ΜΜΕ ασχολήθηκε εκτενώς με τη βαρβαρότητα των ΜΑΤ.
Χθες στο γήπεδο της Νεάπολης βρέθηκε συνεργείο της τηλεόρασης του Alpha και πρόβαλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ρεπορτάζ, στο οποίο υπήρχαν συνεντεύξεις μελών της διοίκησης του Ιωνικού και το βίντεο της επίθεσης, που έχει δεχθεί μέσα σε μία μόλις ημέρα περισσότερες από 20.000 επισκέψεις με δεκάδες σχόλια συμπαράστασης από οπαδούς όλων των ομάδων.
Αυτό που προκαλεί αρνητική εντύπωση είναι η σιγή ιχθύος που τηρεί ο Περαμαϊκός, στην έδρα του οποίου έγινε το μακελειό. Πριν τον αγώνα η ομάδα του Περάματος ανακοίνωνε τις ευχές της για ένα "καλό παιχνίδι με το φιλικό σωματείο του Ιωνικού" και πράγματι οι οπαδοί του Ιωνικού θεώρησαν ότι πήγαιναν σε μια φιλική έδρα. Ομως, οι φιλικές προθέσεις θα πρέπει να αποδεικνύονται και με πράξεις, όχι μόνο με λόγια. Απορία προκάλεσαν τόσο το πλήθος των διμοιριών ΜΑΤ που είχαν κληθεί στο γήπεδο, όσο και το γεγονός ότι στα γκολ των γηπεδούχων εκτοξεύθηκαν στον αέρα τέσσερις ναυτικές φωτοβολίδες από την μεριά των λιγοστών φιλάθλων του Περαμαϊκού. Οχι μόνο δεν δόθηκε καμία δικαιολογία γι' αυτά, αλλά ο Περαμαϊκός μέχρι στιγμής δεν έχει μπει καν στον κόπο να κάνει μια απλή δήλωση συμπαράστασης για τον ανελέητο ξυλοδαρμό των φιλάθλων του "φιλικού του σωματείου" από τα ΜΑΤ.
Ο Ιωνικός, από πέρυσι που οι Rangers βρίσκονται στο τιμόνι της ομάδας, έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να εκμεταλλευθεί τη δύναμη του κόσμου του για να επιβληθεί σε καμία έδρα. Αυτό συνεχίζει να ισχύει. Αυτό που αλλάζει, είναι το γεγονός ότι ο Ιωνικός δεν πρόκειται να εμπιστευτεί ξανά καθησυχαστικές δηλώσεις από κανέναν."
RANGERS CLUΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου