"Ω τι κόσμος μπαμπά"

Η αρχή της "Εθνικής" επανάστασης!! 

Εχουν περάσει σχεδόν 48 ώρες απο τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά και δύο πράγματα δεν μπορούν να ξεχαστούν στον Εθνικό ..Ο επόπτης Τατσίνας και ο κόσμος του Εθνικού που ήταν κάτι παραπάνω απο εντυπωσιακός.. Για τον πρώτο τα έχουμε πεί πάνω -κάτω ,όσον αφορά στην προκλητική του παρουσία μέσα στο γήπεδο , ζητώντας μάλιστα να αντιμετωπιστούν οι υπόδειξεις του ως ανθρώπινα λάθη..Οι αρμόδιοι της διαιτησίας καλούνται να ασχοληθούν πλέον μαζ ί του για το  αν πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται  στα πράγματα ή όχι..
 Και ερχόμαστε στο κομμάτι του κόσμου. Το ..."Ω τι κόσμος μπαμπά" κολλάει γάντι στην περίπτωση..Να είσαι τόσα χρόνια εκτός Σούπερ λιγκα ,τα τελευταία δύο χρόνια  σε Δ΄ Εθνική και τοπικό  και στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά μέσα στο Καραισκάκη να εμφανίζονται 4000 κόσμος ,όλων των ηλικιών, και να στέλνει το μήνυμα της επιστροφής μέσω και πανώ και της γενικής παρουσίας του απο την αρχή του αγώνα ως και την ώρα που δίνονταν τα μετάλλια σε νικητές και ηττημένους.
 Πολλοί πίστεψαν ότι ο κόσμος του Εθνικού είχε χαθεί..Πολλά είχαν προηγηθεί όλα αυτά τα χρόνια και το τοπικό Πρωτάθλημα ξένισε..Ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου , οι φίλοι του Εθνικού έδωσαν μία τεράστια παράσταση και παράλληλα απάντηση σε όλους όσους αμφισβητούν ότι η κυανόλευκη οικογένεια δεν είναι ενωμένη..Μπορεί το Κύπελλο να χάθηκε ,αλλά στο καινούργιο Καραισκάκη, έστω και πολύ διαφορετικό απο όσο είχε συνηθίσει ο κόσμος, συνετελέσθη η αρχή  της επανάστασης του Εθνικού για την επιστροφή του εκεί που ανήκει..Και να θυμάστε..Ενωμένοι  μπορούμε πολλά! Για αυτό  σε κάθε ματς του Εθνικού χρειάζεται ακόμα πιο μαζική παρουσία μέχρι να φτάσουμε στα μπαράζ όπου θα κριθούν τα πάντα..

( από το ethnikos-fc.blogspot.com )
* Υ.Γ. Προσωπικά μας συγκλόνισε, όπως και πολλούς ακόμη φίλους του ποδοσφαίρου, η κίνηση των φίλων του Εθνικού, να χειροκροτήσουν το Μοσχάτο, παρά την πικρία της απώλειας του τροπαίου.
 Με αυτό τον συγκλονιστικό κόσμο η θέση του ιστορικού Εθνικού  είναι πολύ ψηλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου