Ανακοίνωση για το ντέρμπι ο Ιωνικός

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Πειραιά στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής, και μάλιστα η διοίκηση του Ιωνικού εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζονται τα εξής:
"Δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος θα συγκρουστούν στη Νεάπολη για την πρωτιά του ομίλου σε ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον για όλους τους φιλάθλους.
Ιωνικός και Ατρόμητος θα είναι αντίπαλοι μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα. Οπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, έτσι και τώρα οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες του αγώνα. Παρά το παιχνίδι για το Κύπελλο Πειραιά που έδωσε ο Ατρόμητος την Τετάρτη, δεν έφερε αντίρρηση στο αίτημα του Ιωνικού και το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου θα γίνει το Σάββατο στις 6, υπό το φως των προβολέων. Για τους φίλους του Ατρόμητου θα διατεθεί η Θύρα 7-8.
Η Διοικητική Επιτροπή Ποδοσφαίρου καλεί τον κόσμο του Ιωνικού να δώσει μαζικά το παρών στο γήπεδο, δίνοντας τη μοναδική δύναμη που μόνο αυτός προσφέρει, στην ομάδα για να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της."

Δευτέρα και το Αιολικός - ΠΑΟ Ρούφ

Και ο αγώνας του Αιολικού με τον ΠΑΟ Ρούφ θα διεξαχθεί, την ερχόμενη Δευτέρα ( αντι της Κυριακής) και ώρα 15.00, ύστερα από αίτημα των ανθρώπων του Ροιύφ, ώστε να διεκολυνθούν στην μετακίνηση τους

Ζημιά με Ζώνα στην Βάρη

Πιο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί τελικά ειναι ο τραυματισμος του Ντέμη Ζώνα.Οι εξετάσεις που έκανε σήμερα ο Ντέμης έδειξαν οτι πρέπει να μείνει τουλάχιστον  3-4 εβδομάδες εκτος αγώνων για να επανέλθει χωρίς πρόβλημα στους αγωνιστικούς χώρους.
 Αυτό σημαίνει ότι ο Κ. Αστ. Βάρης θα στερηθεί των υπηρεσιών του έμπειρου επιθετικού τόσο στο προσεχές ντέρμπι με τον Πανναξιακό, όσα και σε αυτά που ακολουθούν με Ολυμπιακό Λαυρίου, Τριγλία Ραφήνας, Ατρόμητο Πειραιά,

Απέκτησε τον Ρέππα η Ολυμπιάδα

Στην απόκτηση του Αλέξανδρου Ρέππα την τελευταία στιγμή των μεταγραφών προχώρησε η Ολυμπιάδα.
 Πρόκειται για 24χρονο μέσο που   πρίν δύο χρόνια είχε αγωνισθεί με τα χρώματα του Αθηναικού στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής, κι εκτιμάται ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Ολυμπιάδας που πάντως τελευταία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Την Δευτέρα ο Περαμαικός με Άνω Μερά

 Την Δευτέρα στις 14.15 θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Περαμαικού με την Άνω Μερά μετά από αίτημα της Κυκλαδίτικης ομάδας, για να διευκολυνθεί στην μετακίνηση της.
 Το παιχνίδι φαντάζει εύκολο για το συγκρότημα του Βασίλη Στασινόπουλου που θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του 9ου ομίλου.

Δικαιώθηκε ο Α.Ο.Δικαίου από την Επιτροπή Εφέσεων


Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Α.Ο.Δικαίου στην υπόθεση  με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, κι ως εκ τούτου δεν ισχύει πλέον ο πρωτόδικος μηδενισμός του συλλόγου στο παιχνίδι  με τη ομάδα του Λαυρίου.

 Η απόφαση που ανακοινώθηκε από το γραφείο τύπου της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

1. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΟ Δικαίου  κατά της υπ΄αριθμ. 375/20-12-2013 απόφασης  της ΠΕ/ΕΠΟ και του σωματείου Ολυμπιακό Λαυρίου. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου Ολυμπιακός Λαυρίου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΟ Δικαίου στον μεταξύ τους  αγώνα της 24-11-2012 .
* Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι είχε λήξει με νίκη του Α.Ο.Δικαίου με 1-0, μετά την εξέλιξη αυτή η βαθμολογία στον 9ο όμιλο διαμορφώνεται ως εξής:

9ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(12η αγ.)

1.Ατρόμητος Πειραιά  24-11   28
2.Κ.Αστ. Βάρης          25-11   27
3.Ιωνικός         23-9     27
4.Πανναξιακός            22-9     25
5.Περαμαϊκός  18-14   24
6.Τριγλία Ραφήνας      18-15   20
7.ΑΠΟ Νικολακάκης  24-25 19
……………………………………….
8.Α.Ο Δικαίου 12-12   16
9.Κερατσίνι     19-15   14
10.Ολυμπιακός Λαυρίου        16-19   13
11.Ανω Μερά  9-31     5
12.Διαγόρας Ρόδου     6-38     0

Δεν μας γαμ... ρε Κουβέλη

Ο Κουβέλης κριτικάρει,  τα τσεπώνει κι ο ίδιος και το κόμμα του, αλλά  είναι αντίθετος ακόμη και με την χρηματοδότηση των κομμάτων.
 Ενω την ίδια ώρα στηρίζει το πολιτικό τριτοκομματικό σύστημα, "για το καλό μας"
 Το σύστημα που  έχει εξαθλιώσει τον λαό, το 20% του πληθυσμού 
 Και τώρα ζητά εξυγίανση, και διαφάνεια ..απλή αναλογική( είναι μπροστά ο κίνδυνος που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ)
 Δεν μας γαμ... ας ρε Κουβέλη, την καρέκλα θέλεις και τίποτε άλλο..

Γελάνε και τα τσιμέντα στο Κερατσίνι

 Πάντως αυτά που γίνονται τελευταία στο Κεραστσίνι δεν έχουν προηγούμενο - άλλωστε το έχουμε ξαναγράψει.
Όμως από αύριο θα κάνουμε μιά μικρή αναφορά στα όσα τραγικά συμβαίνουν στον δήμο, που δεν έχουν ξανασυμβεί ποτέ!!!
 Μιλάμε για πολύ χάλι δήμαρχε....

Η κατάντια του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΞΕΦΤΊΛΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ ΕΤΩΝ
Μπορεί ο δήμαρχος να μην αφήνει γιορτή,και τσιμπούσι χωρίς να δώσει το παρόν, ωστόσο την ίδια ώρα η κατάντια του  δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας δεν έχει τελειωμό.
Έτσι λοιπόν η ΕΥΔΑΠ σφράγισε την Τετάρτη (30/1) ρολόγια του δήμου Κερατσινιού στο γήπεδο στις Σιταποθήκες, στο γκαράζ και στο πάρκο Σελεπίτσαρι!
Παράλληλα, όμως, αναφέρει το keratsinivoice, η ΕΥΔΑΠ απείλησε πως θα διακόψει την ύδρευση και στο Δημαρχείο, σε περίπτωση μη πληρωμής των χρεών.
Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του δήμου που προορίζονταν εκτός των άλλων και για την μισθοδοσία των υπάλληλων δεσμεύτηκαν με αποτέλεσμα εκατοντάδες οικογένειες να κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτες.

Υπό το φώς των προβολέων στην Νεάπολη

Το Σαββάτο στις 6μ.μ υπό το φώς των προβολέων θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου, ανάμεσα στον Ιωνικό, και τον Ατρόμητο Πειραιά.
 Ένα παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθήσουν  βάση των εκτιμήσεων των ανθρώπων του Ιωνικού πάνω από 1500 φίλαθλοι.
 Διαιτητής του ντέρμπι ορίσθηκε ο αξιολογημένος  Β΄ Εθνικής Νίκος Ανούσος από την Λακωνία με συνεργάτες του τους Νενεκούμη, Καραγιώργο από την Αργολίδα.

Μετά τον Βύντρα, και τον Λέτο;

Κι ενώ όλα δείχνουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα χέρια με τον Λουκά Βύντρα και τον φέρνει στο λιμάνι, οι φήμες οργιάζουν και για συμφωνία με τον Σεμπάστιαν Λέτο, παρά το ότι ακόμη δεν είναι ετοιμοπόλεμος.
 Το αφεντικό των ερυθρόλευκων έχει βρεί την ευκαιρία να "πικάρει" τον Αλαφούζο, και σύσωμη την Πράσινη οικογένεια, και δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη.

Mε Λύγκο ο Εθνικός 3-1 το Φάληρο



Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην μαχητική Α.Ε. Φαλήρου ο Εθνικός, ωστόσο η νίκη του με 3-1, και η πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Πειραιά δεν αμφισβητείται.

 Ο Εθνικός  με ηγέτη  τον Μαν. Λύγκο πήρε αυτό που ήθελε, απέναντι στο μαχητικό Φάληρο που  στην αρχή αιφνιδίασε.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 5΄ με τον Λάκο να εκτελεί φάουλ, και να διώχνει ο  Ανδριόλας ,ενώ  λίγα λεπτά αργότερα, η κοντινή κεφαλιά του Λύγκου έφυγε άουτ.
Λίγο αργότερα  το Φαλήρο (φάνηκε να έχει μπεί πιο δυνατά στο παιχνίδι)  κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με κοντινό σουτ μέσα απο την περιοχή του Λάλα, ύστερα απο σύγχιση μέσα στην περιοχή  του Εθνικού.

 Ωστόσο ο Εθνικός κάπου εκεί αφυπνίσθηκε, και στο 35΄από προσπάθεια του Αθανασόπουλου απο τα αριστερά ,ο Λύγκος ισοφάρισε με ψύχραιμο πλασέ, βάζοντας έβαλε "φωτιά" στους 400 φίλους του Εθνικού.
Aπό το γκολ και μετά , ο έλεγχος του αγώνα πέρασε στον Εθνικό που δημιούργησε δύο φάσεις χωρίς ιδιαίτερο κίνδυνο ,ενώ ένα ακόμα φάουλ στο 40΄  απο το Φάληρο με τον Λάκο δεν ανησύχησε τον Ανδριόλα.

Ο Εθνικός έφθασε στο 2-1 στο 81΄’  μες πέναλτι που κέρδισε ο Λύγκος και εκτέλεσε ο Σαλίμπασα, ενώ στο 83΄ , ο Λύγκος μετά από ωραία προσωπική ενέργεια απο αριστερά έκανε το 3-1.
 Από τον Εθνικό που καλοί οι Λύγκος, Σταφσουλάι, Χαλιμούρδας,Αθανασόπουλος Σάμιος, ενώ από το Φάληρο οι Γονατάς,Λάλα, Σαμοθράκης, Λάκο.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Ιωαννίδη(Σινιοράκη-Κοτζαμανίδη)
ΕΝΙΚΟΣ:Ανδριόλας, Γκορόγιας,Μπενάς,Κάνδιας, Γαλάνης(46΄ Τσαραούσης), Χαλιμούρδας,Γιουβανέλης( 65΄ Σαλίμπασα), Σάμιος, Σταφσουλάι, Αθανασόπουλος, Λύγκος.
ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ:Κρασσάς ,Τσολάκος,Κούτρας,Μυλωνάς Κορώνας,Λάλα,Γονατάς,Σαμοθράκης,Λακο,Αλιζότ


Πλεονέκτημα για Τριγλία - Κερατέα

Η Τριγλία Ραφήνας κερδίζοντας την συντοπίτισα της Θύελλα  Ραφήνας με 2-1, και ο Κεραυνός Κερατέας κερδίζοντας με 1-0 τον Παλληνιακό απέκτησαν προβάδισμα  για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.
 Ωστόσο σε 15 ημέρες περίπου θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί, σε Παλλήνη, και Ραφήνα( κοινή έδρα για Τριγλία - Θύελλα)

Στον Αργοναύτη ο Κυρίτσης

Την απόκτηση του Θωμά Κυρίτση ανακοίνωσε η διοίκηση του Αργοναύτη που έτσι πραγματοποίησε την 3η της χειμερινή μεταγραφή.
 Πρόκειται για 26χρονο μεσοαμυντικό που μέχρι πρότεινος ανήκε στο ρόστερ του Ίκαρου Καλλιθέας ωστόσο λόγω επαγγελματικών ασχολιών δεν είχε αγωνισθεί στην χρονιά που πέρασε.

Απαντά στον Διαγόρα ο Ιωνικός

Με αφορμή τα όσα υποστήριξε η διοίκηση του Διαγόρα , γαι το πρόσφατο παιχνίδι της Νεάπολης, η διοίκηση του Ιωνικού μτονίζει τα εξής:
"Ο ΑΟ Ιωνικός κατανοεί την πικρία των διοικούντων του Διαγόρα γιατί απέτυχαν να φέρουν σε πέρας την αποστολή που υποσχέθηκαν. Οι παίκτες τους όμως κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, χτυπώντας εκτός φάσης ποδοσφαιριστές μας με σκοπό να τους εκνευρίσουν και εκμαιεύοντας με θεατρινισμούς κίτρινες και κόκκινες κάρτες, με αποτέλεσμα να αποδεκατίσουν τον Ιωνικό εν όψει των ντέρμπι κορυφής που ακολουθούν.
Το αποκορύφωμα του "ευ αγωνίζεσθαι" και του "αθλητικού ιδεώδους" που αναφέρει ο Διαγόρας στην ανακοίνωσή του, είναι το γεγονός ότι στην ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, προέτρεπαν τους ποδοσφαιριστές τους να πέσουν στο χορτάρι έτσι ώστε να διακοπεί οριστικά ο αγώνας.
Το γιατί προσπάθησαν να τιναχτεί στον αέρα ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, το ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι. Προφανώς, εντάσσεται στο "αθλητικό ιδεώδες" που έχουν συνηθίσει. Οι ομάδες είναι ο κόσμος τους κι όχι τυχάρπαστοι παράγοντες που σήμερα υπάρχουν, κι αύριο όχι. Ο ΑΟ Ιωνικός, ως ομάδα λαϊκής βάσης εύχεται στους φιλάθλους του ιστορικού Διαγόρα γρήγορη επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το μπάμ το Μοσχάτο 1-0 τον Ατρόμητο

Ιδανικός αυτόχειρας ο Ατρόμητος - επεισόδια στις εξέδρες

Με ήρωα τον γκολκήπερ Αθανασόπουλο που έπιασε τα άπιαστα - πέναλτι και τουλάχιστοιν 4-5 τετ-α τετ, και σκόρερ τον Στούπη, το Μοσχάτο κέρδισε στα Καμίνια τον Ατρόμητομε 1-0, και πήρε το εισιτήριο γαι την τελική φάση του  φετινού θεσμού.
Στο κατάμεστο γήπεδο του Ρέντη ο Ατρόμητος μπήκε νωθρός στον  αγωνιστικό χώρο, κι έτσι το Μοσχάτο, κατάφερε να αιφνιδιάσει στο 27΄ , όταν ο Τσάνης  με βαθιά μπαλιά βρήκε στο κέντρο της άμυνας του Ατρόμητου τον Στούπη, που με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το χρυσό 0-1.
Το Μοσχάτο έχασε επίσης μοναδική ευκαιρία μόλις στο 3΄  με τον Γκούφα, ενώ στο 17΄ ο Μανουηλίδης μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέροου, έχασε την σπουδαία ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα.
 Στο 40΄ ο Λοιζίδης  στοπάρησε την μπάλα , και προσπάθησε να βγεί φάτσα με τον Αθανασόπουλο, με τον Τσάνη,  να τον εμποδίζει και να τον τραβά, με τους Καμινιώτες να ζητούν πέναλτι.
Κάπου εδώ στην εξέδρα άναψαν τα αίματα, και είχαμε συμπλοκές, και σύρραξη για να χρειασθεί η επέμβαση των ΜΑΤ, στην εξέδρα ώστε να αποκατασταθεί η τάξη.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ξύπνησε, έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι το Μοσχάτο που με μαζική άμυνα κατάφερε να καρατήσει το υπέρ του σκορ, και στο τέλος τα κατάφερε, είτε από την ατυχία των επιθετικών του Ατρόμητου, που έχασαν γκολ με το τσουβάλι, είτε από τον σπουδαίο  Αθανασόπουλο.
Στο 50΄ προβολή Κρητικού απέκρουσε ο Αθανασόποπουλος, ενώ στο 53΄ ο Λοιζίδης προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στα κενά δίχτυα του Μοσχάτου( είχε εξουδετερωθεί ο Αθανασόπουλος), ωστόσο οι αμυντικοί του Μοσχάτου απέκρουσαν σε κόρνερ
Ευκαιρία  ακόμη στο 73΄ με τον Δανασή, και τεράστια ευκαιρία με τον Λοιζίδη στο 80΄ τετ-ατετ με τον Αθανασόπουλο καθώς από τα δύο μέτρα σούταρε άουτ 

Μοιραίος ο Λοιζίδης 

 Για να φθάσουμε στο 85΄ όταν ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δανασή, το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Λοιζίδης, όμως ο Αθανασόπουλοις έπεσε στην σωστή γωνιά, και κράτησε το  1-0.
 Απίστευτη ευκαιρία στο 88΄ με τον Μητρόπουλο, και μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Κακάβα, Δανασή στο 91΄ που απέκρουσε ο Αθανασόπουλος.
Από το Μοσχάτο εκτός του Αθανασόπουλου διακρίθηκαν όλοι οι αμυντικοί Καράμπελας, Λαλιάνι, Στούπης, Κοντοπάνος
 Από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Δανασής, Πέρρος, Μητρόπουλος
 Μέτρια η διαιτησία του Παπανδριόιπουλου( Κουτσουμπού -Ζησιμόπουλος)
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας(61΄ Παπαδόπουλος), Γαβαλάς, Κρητικός,  Σταθουλόπουλος(35΄ Γεωργούλης), Νταλάκος ( 76΄ Κακάβας), Λοιζίδης, Μανουηλίδης, Πέρρος, Δανασής
ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος,  Μωραίτης,  Καράμπελας, Τσάνης, Λαλιάνι, Παπευθυμίου, Γκούφας( 60 ΄Βάλα), Στούπης, Κοντοπάνος, Ντάφλας( 90 ΄Τσίτσης), Ντόνε( 78 ΄Αλτόγλου)

Εθνικός - Μοσχάτο στον τελικό

 Το Μοσχάτο πέτυχε την μεγάλη έκπληξη στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Πειραιά, κερδίζοντας με 1-0 στα Καμίνια, τον Ατρόμητο Πειραιά, σε ένα συναρπαστικό όσο και επεισοδιακό παιχνίδι.
 Στον άλλο ημιτελικό ο Εθνικός κέρδισε με 3-1 το Νέο Φάληρο, και πέρασε κι αυτό στον τελικό.

Έβαλε μπρός η "αγροτιά"

Αφού δεν μπορούμε εμείς στα αστικά κέντρα να υψώσουμε την φωνή μας σε αυτούς που μας κλέβουν και ληστεύουν ετσιθελικά , ας το κάνει τουλάχιστον η αγροτιά που έχει "άντερα".
 Τουλάχιστον αυτοί είναι παληκάρια, κι εμείς κότες..
 Αίντε λοιπόν παληκάρια  κι εμείς μαζί σας είμαστε - έστω και από τους καναπέδες...

Βγαίνουν οι φιναλίστ σε Δραπετσώνα - Καμίνια

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλου Πειραιά διεξάγονται αύριο Τετάρτη, συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ρέντη ο Ατρόμητος Πειραιά θα υποδεχθεί το Μοσχάτο( διαιτητής είναι ο Παπανδριόπουλος, Κουτσουμποού - Ζησιμόπουλος, και Παρατηρητές οι Μπήτρος- Καλούμενος).
Ενώ στην Δραπετσώνα ο Εθνικός θα υποδεχθεί την Α.Ε. Νέου Φαλήρου( διαιτητής είναι ο Ιωαννίδης , Σινιοράκης, Κοτζαμανίδης, και παρατηρητές οι Μανώλαγας - Μενούχος)
 Και τα δύο παιχνίδια ξεκινούν στις 14.15, κι αν χρειασθεί θα υπάρξει παράταση, και η διαδικασία των πέναλτι.

Επιστροφή Παπαδόγκωνα στο Κερατσίνι

Ο Λυκούργος Παπαδόγκωνας, επιστρέφει στο Κερατσίνι και θα βοηθήσει τους Πειραιώτες σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, που απομένουν, ώστε η ομάδα να κρατηθεί στην κατηγορία.
 Ο Παπαδόγκωνας όλο αυτό το διάστημα απείχε των εκδηλώσεων του Κερατσινίου λόγω διαφορών με την διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο, πλέον οι δύο πλευρές, έριξαν νερό στο κρασί τους , σε μιά ύστατη προσπάθεια για την σωτηρία.
 Πλέον στο Κερατσίνι η προσοχή στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα στην Ρόδο.
 Το Κερατσίνι μόνο με νίκη θα συνεχίζει να έχει ελπίδες. 

Φουλλάρει για τελικό ο Εθνικός

Στον ρυθμό του αυριανού ημιτελικού κυπέλλου με την  Α.Ε. Νέου Φαλήρου κινείται ο Εθνικός Πειραιά, με το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να δίνει ιδιαίτερο βάρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού η παρουσία σε ένα τελικό που θα διεξαχθεί στο  Γ. Καραισκάκης αποτελεί πρόκληση.
 Να θυμίσουμε ότι και πρίν 3 χρόνια ο Εθνικός έφθασε και πάλι στον τελικό όταν έχασε το τρόπαιο από την Προοδευτική.
 Βεβαίως στον Εθνικό, ο πρωταρχικός στόχος είναι η  κατάκτηση του πρωταθλήματος, και η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο εκτιμάται ότι υπάρχει το βάθος στο ρόστερ, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί, η ομάδα και στο κύπελλο.
Mε τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες( Ανδριόλας,Λύγκος, Σάμιος, Σταφσουλάι, Γκορόγιας), η ιστορική ομάδα του Πειραιά, διαθέτει ένα ρόστερ πανίσχυρο, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Εθνικός (που την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Αία Σαλαμίνας εκτός), είναι αήττητος στο πρωτάθλημα με 14 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Το ντέρμπι της Ραφήνας

Η αναμέτρηση της Τριγλίας με την συμπολίτισσα Θύελλα Ραφήνας δεσπόζει στην αυριανή ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, ενώ στο άλλο ζευγάρι, ο Κεραυνός Κερατέας υποδέχεται τον Παλληνιακό( τα ματς ξεκινούν στις 15.00, και υπάρχουν και επαναληπτικοί).

Ιωνικός : "Μιά ιστορική φωτό"



Και μιάς κι ο λόγος για Ιωνικό σας παρουσιάζουμε μια ιστορική φωτογραφία της ομάδας που ανέβηκε στην Α΄ Εθνική, την περίοδο  1988-89, στο κατάμεστο ξερό γήπεδο της Νεάπολης.

 Από δεξιά προς τα αριστερά : Ξενάριος, Παπαμιχαήλ,  Γλύκας, Κωττάκης, Μαγγίνας, Λαμπρινάτος, Παπαδόπουλος, Μανδραφλής, Τζανετουλάκος, Γρίμπιλας, Μπεχλιβανίδης.

Μιά Σούπερ Γ΄ Εθνική

Μιλάμε για μιά "Σούπερ" Γ΄  Εθνική την νέα σεζόν σε ότι αφορά τις Πειραικές ομάδες.
 Σκεφτείται  λοιπόν Ιωνικό, Προοδευτική, Ατρόμητο Πειραιά, Περαμαικό, και αν ανέβει κι ο Εθνικός.
 Σε αυτούς προσθέστε, Μανδραικό, Πανελευσινιακό, Αιγάλεω, και ορισμένα ακόμη χτυπητά ονόματα.
 Παιχνίδι  και γιγαντομαχία..
 Μιλάμε για ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων.

Εβδομάδα φωτιά στα Καμίνια

Εβδομάδα φωτιά  για τον Ατρόμητο είναι αυτή που δανύουμε, καθώς η ομάδα των Καμινίων, μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, έχει μπροστά της τον ημιτελικό του κυπέλλου με το Μοσχάτο την Τετάρτη, και φυσικά το προσεχές ντέρμπι με τον  Ιωνικό.
 Για την ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου αρχικά το παιχνίδι με  το Μοσχάτο είναι μιά μεγάλη πρόκληση, αφού ο Ατρόμητος, αν πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, θα γράψει ιστορία, αφού θα είναι η ομάδα με τις περισσότερες παρουσίες σε τελικούς, ενώ φιλοδοξεί να γίνει και ο πολυνίκης του θεσμού με 5 κατακτήσεις, κάτι που δεν έχει πετύχει καμμιά Πειραική ομάδα.
 Κι αν στον ημιτελικό του κυπέλλου ο Ατρόμητος θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης, δεν ισχύει το ίδιο στο ντέρμπι με τον Ιωνικό, όπου θα υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις.

Περαμαικός:" Φθάνει ως εδώ, δεν πάει άλλο"


Οργή για την διαιτησία Σοσσώνη στην Βάρη
    
Ξεχειλίζει η οργή στον Περαμαϊκό μετά την χθεσινή απροκάλυπτα εχθρική διαιτησία του κ.Σωσώνη και των βοηθών του Δόσκορη και Κατσόγιαννου στον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης, Το Δ/Σ του Περαμαικού συνεδρίασε εκτάκτως μετά την επιστροφή της αποστολής στο Πέραμα κι εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: "Στον αγώνα του πρώτου γύρου ήταν ο κ. Αστερής με τους βοηθούς του. Χθες είδαμε ξανά το ίδιο έργο με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον κ. Σωσώνη και τους βοηθούς του. Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Τσουκαλάς. Πριν λίγες αγωνιστικές ο κ. Παπαγεωργίου. Αύριο ποιός ξέρει ποιός θα είναι ο επόμενος; Δυστυχώς, δεν είμαστε από το... διάστημα για να μπορούμε να κερδίζουμε συνέχεια και τους διαιτητές. Προειδοποιούμε ότι η έως τώρα ανεκτική στάση μας, έλαβε τέλος. Οι καλές μας προθέσεις και η στήριξη στα νέα όργανα της ΕΠΟ αποδειχτήκαν λάθος και το ποδοσφαιρικό επίπεδο μας ως τώρα εξελήφθη ωςαδυναμία κι όχι ως προσόν. Φαίνεται ότι ο Περαμαϊκός έχει "μπει στο μάτι" κάποιων που τον θέλουν κομπάρσο. Ε, λοιπόν δεν θα τους περάσει και να το γνωρίζουν καλά αυτό. Όπως επίσης, να γνωρίζουν καλά πως δεν θα μας αναγκάσουν να υιοθετήσουμε "σκοτεινές πρακτικές" και να γίνουμε ίσα κι όμοια. Ο Περαμαϊκός είναι άξια εκεί που είναι κι αν τον άφηναν θα ήταν ακόμη πιο ψηλά. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τις αξίες που πρεσβεύουμε, μακριά από παρασκήνια".
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ο Πρόεδρος των "πρασίνων" Θεόδωρος Κουντούρης προέβη στην εξής δήλωση: "Ο κόμπος πλέον έφτασε στο χτένι. Δυστυχώς όποιος λειτουργεί στο ποδόσφαιρο με υγεία, πρέπει να υποστεί συμπεριφορές σαν αυτές της διαιτητικής τριάδας στη  Βάρη και όχι μόνο. Με αυτές τις συνθήκες, δεν ξέρω πλέον αν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με αυτόν τον χώρο, σπαταλώντας χρόνο και χρήμα κι επενδύοντας στα όνειρα μας σε μια εποχή που το απαγορεύει. Δηλώνω αηδιασμένος και θα σκεφτώ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσω. Ζητάμε υπευθυνότητα και ισονομία από την ΚΕΔ, στην οποία και θα αποσταλεί επιστολή διαμαρτυρίας συνοδευόμενη από τα βίντεο των αγώνων που έχουμε στη διάθεση μας». .
* Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στον πρώην Πρόεδρο και επί σειρά ετών παράγοντα του συλλόγουθ κ. Παναγιώτη Παπαβασιλόπουλο για τον θάνατο του πατέρα του

Τον Βασιλείου απέκτησε ο Αργοναύτης

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Αργοναύτη καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Λυκούργου Βασιλείου.
 Πρόκειται για δυναμικό κεντρικό αμυντικό που  έχει αγωνισθεί στην Προοοδευτική, και τον Φωστήρα.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργοναύτης κυριολεκτικά "έκλεψε" τον Βασιλείου μέσα από τα  χέρια του Κερατσινίου,αφού οι διοικούντες του συλλόγου ήταν σε επαφές με τον αξιόλογο ποδοσφαιριστή.
 Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή για το συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά( είχε αποκτηθεί ο Λαδικός) που έτσι καλύπτει τα κενά των στρατευμένων Τζιά, Ιγλέση.

Tα βρήκε σκούρα ο Ιωνικός



 Αλλά κέρδισε σε επεισοδιακό ματς 1-0 τον Διαγόρα
 
Τα βρήκε σκούρα ο Ιωνικός κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, με τους Νικαιώτες να κερδίζουν πάρα πολύ δύσκολα με 1-0.
 Έναι παιχνίδι που φάνταζε εύκολο, ωστόσο  εξελίχθηκε σε δυνατή μονομαχία, και μάλιστα επεισοδιακή.
Ο Διαγόρας που δεν είχε τίποτε να χάσει στο α΄ μέρος μάλιστα απείλησε την εστία του Ιωνικού, ωστόσο στο 30΄ είχαμε ένταση, με τον διαιτητή Τσαγκαράκη( Χανίων), να προσπαθεί να ηρεμήσει το παιχνίδι, όμως λίγο αργότερα στο 33΄ και πάλι ένταση  και αυτήν  την φορά να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Ανδρεαδάκη του Ιωνικού, για να έχουμε σύρραξη, και διακοπή του αγώνα για 15 περίπου λεπτά, αφού το γήπεδο  για λίγο θύμιζε  αρένα..
Τελικά αφού αποκαταστάθηκε η τάξη ο Τσαγκαράκης συνέχισε τον αγώνα με το ημίχρονο να λήγει στο 0-0.
 Στην επανάληψη ο ξεχασμένος νεαρός Μαντούβαλος- που σημειωτέον πέρυσι ήταν εκ των καλύτερων παιχτών του Ιωνικού, και μόλις σήμερα έπαιξε για πρώτη φορά φέτος , ήταν αυτός που σκόραρε χαρίζοντας   στην ομάδα του μια υπερπολύτιμη νίκη.
 Με λάθη η διαιτησία του Τσαγκαράκη( Χανίων)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος,Τζιώτης, Τσακίρης  Μαντούβαλος,Πολίτης (82΄Σταμπούλογλου) , Μαριόλης, Γεωργίου, Ίγκλι( 55΄ Παπαδάτος), Αχλαδιώτης(67΄ Τσιπλάκης)Ανδρεαδάκης, Λαμπρινάτος,
ΔΙΑΓΟΡΑΣ:Γιακουμάρος, Πατούχος, Κενενούνης, Κετσές, Κιόσκου, Καραγεωργίου (80' Ζούνης), Επιφάνης, Φλεβάρης, Μπαούρης (32' λ.τ. Μπάρδης), Διακάκης (50' Μαριετάκης), Ιμεραλιλάι

"Φωνάζει" ο Ατρόμητος 1-1 με τον Ολυμπιακό Λαυρίου




 Ο Ευβοιώτης διαιτητής Βράκας ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστικής  της αναμέτρησης του Ατρόμητου Πειραιά με τον Ολυμπιακό Λαυρίου που έληξε 1-1.Οι πρωτοπόροι του 9ουομίλου έχουν σοβαρά  παράπονα από την διαιτησία του κ. Βράκα, αφού υποστηρίζουν  τους αδίκησε κατάφωρα και όχι μόνο.
 Οι Καμινιώτες φωνάζουν για δύο φάσεις πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ τους μια στο α΄ μέρος, και μια στην εκπνοή του7 αγώνα, ενώ θεωρούν ανύπαρκτο το πέναλτι  που έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού.
 Ακόμη φωνάζουν  για το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ οι φιλοξενούμενοι το οποίο θεωρούν ως – οφ- σάιντ.Ακόμη στον Ατρόμητο, φωνάζουν για την πληθώρα κίτρινων καρτών που έδειξε σε παίχτες του Ατρόμητου, οι οποίες κατά σύμπτωση ήταν 4ες και χάνουν το προσεχή ντέρμπι με τον Ιωνικό.
 Ο Ατρόμητος χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός στο α΄ μέρος  είχε την υπεροχή, με τον Ολυμπιακπο Λαυρίου να προσπαθεί με λιγοστές αντεπιθέσεις σε μιά από αυτός ο Βελετάκος  στο 39΄ έφυγε στην κόντρα  και πλάσαρε τον Θωμόπουλο  και να κάνει το 0-1, με τους Ατρόμητους να ζητούν ως οφ- σάιντ.
 Στην επανάληψη ο Ατρόμητος  έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τον Ολυμπιακό, ισοφάρισε πολύ νωρίς, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο.
 Στο 52΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέρου, ο Μητρόπουλος εκμεταλεύθηκε  σύγχυση και με σούτ πέτυχε το1-1.
 Ο Ατρόμητος έκανε αρκετές φάσεις με τον γκολκήπερ Παπαδόπουλο να κάνει σωτηρίες επεμβάσεις δύο φορές σε σούτ των Λοιζίδη, Μητρόπουλου,  και στο 85΄ ο Πούλος στην αντεπίθεση  προσπάθησε να ξεπεράσει τον Θωμόπουλο, με το ρέφερι Βρακά να   δείχνει το σημείο του πέναλτι, κάτω από μεγάλες  διαμαρτυρίες από πλευράς Ατρόμητου.
 Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βελετάκος για να αποκρούσει ο Θωμόπουλος

 Κακή η διαιτησία του Βράκα ( Ευβοίας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας(46΄ Μητρόπουλος), Γαβαλάς, Κρητικός, Γερωργούλης, Νταλάκος, Σταθουλόπουλος, Μυλωνάς(46΄ Κακαβάς), Πέρρος, Δανασής
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Παπαδόπουλος,Βαφειάδης, Τσομπανάκης,Τσίκλος  Γατζούδης, Μπεριάνης, Πούλος, Γιάχαεφ Α.(46΄ Μούργος), Μαστρογιάννης, Βελετάκος(86΄ Πάλλης , Γιάχαεφ Β.

Δια πυρός και σιδήρου η Ολυμπιάδα

Κέρδισε με 3-2 την Ελλάς Ποντίων στους Οροιζόμυλους

Δια πυρός και σιδήρου η Ολυμπιάδα πήρε μάγκικο διπλό στους Οριζομύλους με 3-2 επί της Ελλάς Ποντίων σε ένα δυνατό, και επεισοδιακό παιχνίδι
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Πόντιους, αφού πρίν καν συμπληρωθεί το 1΄ προηγήθηκαν με 1-0,όταν ο  Σαββίδης εκμεταλεύθηκε λάθος γύρισμα του Μώττου, πλάσαρε τον Κυπριζλή, όμως πάνω στην γραμμή προσπαθώντας να αποκρούσει ο Μώττος σημείωσε ένα απίστευτο αυτογκόλ.
Από εκεί και πέρα η Ολυμπιάδα έλεγξε το παιχνίδι ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 32΄'  με τον Φιλόκι, που έκλεψε την μπάλα  από τον γκολκήπερ Ραγκούση.
 Λίγο πρίν το ημίχρονο ο Νομικός κινήθηκε έξοχα από τα διεξιά και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κυλίτση για να κάνει το 1-2.
 Να σημειωθεί  ότι στο 27΄ ο Φιλόκι σημείωσε γκολ, με τον διαιτητή Κωνσταντόπουλο, να δείχνει σέντρα, αλλά ο επότης Αποστολίδης να υποδεικνύει οφ σάιντ.
Στην επανάληψη η Ελλάς πίεσε, ωστόσο η Ολυμπιάδα ήταν φαρμάκι στις αντεπιθέσεις της.
 Στο 63΄ σέντρα σούτ του Νίνου, έσειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών ενώ στο 82΄ ο Κυλίτσης ελίχθηκε από τα αριστερά  σέντραρε με τον γκολκήπερ Ραγκούση να βρίσκει την μπάλα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-3.
Οι Πόντιοι μείωσαν στο 89΄ με κοντνό πλασέ του Μπακούρου στο τελικό 2-3.
 Στος τέλος της αναμέτρησης είχαμε ένταση και διαπληκτισμούς όταν φίλαλθοι της Ελλάς προσπάθησαν να διαπληκτισθούν με τους παίχτες της Ολυμπιάδας.
 Σχετικά καλή η διαιτησία Κωνσταντόπουλου( Αποστολίδης-Κουρομιχελάκης)
 Από τηνβ εξαιρετική Ολυμπιάδα ξεχώρισανοι Νίνος, Κυλίτσης, Φιλόκι, Σπέρτος,Κυπριζλής, ενώ αποό την Ελλάς οι Αθανασιάδης, Καραγιάννης, Ορφανίδης,Σαβίδης.
ΕΛΛΑΣ:Ραγκούσης, Ορφανίδης, ΠολυχρονάκηςΛάβδας, Γκίλας,  Κουζίνογλου(77΄ Σοιλεμενίδης), Χαραλάμπους(60΄ Μπακούρος), Καλος(46΄ Σιδηρόπουλος),  Σαββίδης, Αθανασιάδης, Καραγιάννης,ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Κυπριζλής, Μέτος, Πετράκος, Κοτσιοβός, Άννινος, Γκιάτης, Νομικός 70΄ Σινάνι), Νίνος, Φιλόκι( 83΄ Ξένος),Σπέρτος( 90΄Κεντικελένης), Κυλίτσης

Νέα επιτυχία ο Αργοναύτης 2-0 τον Αχιλλέα

Δεν καταλαβαίνει από προβλήματα και απουσίες ο φετινός Αργοναύτης, ο οποίος επικράτησε και του Αχιλλέα Κορυδαλλού με 2-0 στο γήπεδο του Μοσχάτου, σημειώνοντας την 10η του νίκη  στο πρωτάθλημα,
Ο Αργοναύτης  κάνοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο καθάρισε σχετικά εύκολα το παιχνίδι.
 Ο Νίκανδρος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ άνοιξε  το σκορ στο 25΄ , ενώ 6 λεπτά αργότερα ο Ελ Κάντι τελείωσε υποδειγματικά την ενέργεια του Δημητρόπουλου σημειώνοντας το 2-0.
 Στην επανάληψη ο Κεντεσετζίδης στο 71΄ σημάδεψε την δοκό του Αχιλλέα, ενώ ο Νερσεσινάν στο 78΄ έστειλε την μπάλα (προσπαθώντας να αποκρούσει) στην δοκό του Αργοναύτη.
 χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ιωαννίδη απέβαλε στο 90΄ τον Παπαφώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Καλύτεροι από την ομάδα του Δημ. Βουτσινά οι  Ελ Κάντι, Νίκανδρος, Λαδικός, Σαλκετζής
 ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ:Καραμαλίκας, Δημητρόπουλος( 70΄ Καπασακαλής), Σαλκετζής, Ράμος, Νερσεσιάν, Παπαφώτης, Κεμετσετσίδης, Μαγασιανός(76΄ Καίρης),Λαδικός, Νίκανδρος, Ελ Κάντι.

Ο Εθνικός 3-0 την Δόξα Πειραιά



Kάτω από δρακόντεια μέτρα το ματς

 Εμφανώς ανώτερος ο Εθνικός επικράτησε της Δόξας Πειραιά με 3-0 στο γήπεδο της Νικαίας, σε ένα παιχνίδι που είχαμε αρκετά επεισόδια, όμως η ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο εντός όσο κι εκτός, αποκατέστησαν την τάξη.
Περίπου 400 φίλαθλοι στην συντριπτική πλειοψηφία φίλαθλοι του  Εθνικού παρακολούθησαν το αγώνα )παρά την καταρακτώδη βροχή.
Πρίν το παιχνίδι υπήρξαν  επεισόδια έξω από το γήπεδο ( όταν ήρθε η αποστολή του Εθνικού)που όμως δεν έλαβαν συνέχεια λόγω παρέμβασης της αστυνομίας.
Από νωρίς ο Εθνικός έδειξε τις διαθέσεις του και στο 6ο λεπτό ο Λύγκος άνοιξε το σκορ, μετά από ωραία ενέργεια  Γκορόγια.
 Στο 17΄ σε κόρνερ της Δόξας ο Ξενιτόπουλος φαίνεται να βρήκε την μπάλα με το χέρι, με τους παίχτες και τους παράγοντας να ζητούν πέναλτι, και μάλιστα να έχουμε μεγάλη ένταση στις εξέδρες, για να χρειασθούν να επέμβουν τα ΜΑΤ.
Το 0-2 έγινε στο 36, όταν ο Τσαραούσης έβγαλε σέντρα και ο Σάμιος με προβολή έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.
Τρία λεπτά μετά την  έναρξη της επανάληψης ο Εθνικός έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Γκορόγια.. ενώ στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.
 Το 0-3 έγινε από τον Λύγκο με εξαιρετική ατομική ενέργεια στην εκπνοή της αναμέτρησης.
Καλή η διαιτησία της Λαμπαδαρίου ελέγχεται για την φάση του 17΄ .
ΔΟΞΑ : Κωνσταντινίδης, Σορώτος(83΄ Πανοηλίας), Δρίβας(46΄ Νομικός), Παπαιωάννου Δ., Πικραμένος, Κουβαράκης,Τσότσογλου(70΄ Καλογερόπουλος) Τσιμπλάκης, Βεκρής, Κουβάτσος, Γκιόκα.
ΕΘΝΙΚΟΣ:Ανδριόλας, Τσαραούσης, Μπενάς, Κάνδιας, Ξενιτόπουλος(46΄Γαλάνης), Γιουβανέλης, Χαλιμούρδας, Σάμιος, Γκορόγιας(79΄Παυλόπουλος),Λύγκος, Σταφσουλάι(70΄Αθανασόπουλος).

Οδυνηρό 1-1 για το Κερατσίνι με τον Α.Ο.Δικαίου

 Συναρπαστικό και επεισοδιακό το παιχνίδι

Οδυνηρό είναι το  1-1 κόντρα στον Α.Ο.Δικαίου , για το Κερατσίνι, καθώς πλέον οι ελπίδες παραμονής στην κατηγορία  περιορίσθηκαν στο ελάχιστο, όπως φυσικά και για την ομάδα της Κώ.
 Πάντως έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Σχιστό, κάτω από συνεχή βροχή, και σε ένα λασπωμένο τερέν.
 Ο Α.Ο.Δικαίου  πατούσε καλύτερα στο α΄ μέρος όταν και προηγήθηκε, ενώ είχε τουλάχιστον 2-3 καλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι.
 Στην επανάληψη του Κερατσίνι, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, ισοφάρισε, και έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να φθάσει στην νίκη.
Πάντως το παιχνίδι είχε και ένταση, καθώς στις καθυστερήσεις με αφορμή   ένα διαπληκτισμό του Χατζηνικολάου,. με τον γκολκήπερ Δημητρόπουλο, είχε σύρραξη, με τον Αθηναίο διαιτητή Τσουκαλά να αποβάλει μόνο τον Χατζηνικολάου, και να δείχνει κίτρινες στους Τσαραπατάνη, Δημητρόπυολο, Γρηγοράκο.
Η ομάδα της Κώ άνοιξε το σκορ στο 31΄ με κεφαλιά του Ζ. Μποιλή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ , ενώ στο 3΄ και στο 37΄ ο Χατζηφούντας, στο 41΄ ο Σιώμος, και στο 43΄ ο Μυλωνάς  άγγιξαν την επίτευτξη ενός ακόμη τέρματος.
 Το Κερατσίνι σε αυτό το πρώτο μέρος  απείλησε με ένα εξαιρετικό φάουλ του Διονυσόπουλου  που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσαραπατάνης, και με ανάποδο ψαλίδι του Πλύθη που απέκρουσαν οι αμυντικού του Α.Ο.Δικαίου
 Το Κερατσίνι έκανε το 1-1 στο 51΄ , ότνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Διονυσόπουλου από τον Συντιχάκη, το πέναλτι εκτέλεσε ο Διονυσόπουλος απέκρουσε ο Τσαραπατάνης, ωστόσο στην επανφορά ο Διονυσόπουλος έστειλε την μπάλα σρτα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 62΄  ο Κουρκούτης βρήκε στον κενό χώρο τον Γρηγοράκο, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Τσαραπατάνη, ωστόσο  το σούτ  που έκανε έφυγε άουτ.
Πάνω κάτω η μπάλα στα τελευταία 15λεπτά, με τονΚερατσίνι να απειλεί με τον Κατσίγιαννη 89΄ Κουρκούτη στο 89΄, ενώ η Κώς λίγο έλειψε  στην αντεπίθεση να κάνει το 1-2 στο 73΄ ότνα ο Φυτάς βρέθηκε μόνος στο ύψος της περιοχής όμως το σούτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
 Από το Κερατσίνι κορυφαίος ο Διονυσόπουλος, και οι Κουρκούτης, Παντελίδης, Κουλακάρης, από την ομάδα τη Κώ που αγωνίσθηκε με σοβαρές ελλείψεις( Πανόπουλος,  Χατζηφούντας Χ., Σωτίρι Σκαλέρεης, Σανταμούρης), ξεχώρισαν οι Γκουντελίτσας, Μυλωνάς, Χατζηφούντας, Τσαραπατράνης, Ζ. Μποιλής.
Με λάθη η διαιτησία του Τσουκαλά( Παπά- Μπατζιόπουλου)Αθηνών
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Δημητρόπουλος, Τρουμπούνας(68΄ Χατζής), Κουλακάρης, Σιδηρόπουλος, Βαττής, Παντελίδης, Διονυσόπουλος, Πλύθης(55΄ Γρηγοράκος), Μαργιόλης(58΄ Βαρουξής), Κουρκούτης, Κατσόιγιαννης.
 Α.Ο.ΔΙΚΑΙΟΥ: Τσαραπατάνης, Χατζηνικολάου, Κεφαλιανός, Γκουντελίτσας, Χιούσι, Συντιχάκης, Μποιλής Γ., Μυλωνάς, Μποιλής Ζ., Χατζηφούντας, Σιώμος(60 ΄Φυτάς)

Τετραδούλα για κέρδη

Ο "Τζογαδόρος στην διπλανή στήλη προτείνει:ΑΕΚ - ΟΦΗ: 1, ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ:1, ΣΤΟΥΚ - ΜΑΝ/ΝΣΤΕΡ. ΣΙΤΙ:2, ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ:1
Παιχνίδι τελικός είναι για την ΑΕΚ απέναντι στο αδύναμο εκτός έδρας ΟΦΗ, λογικό φαβορί η Σίτι στο Στόουκ για το κύπελλο, όπως και η Ντέρμπι επί της Μπλάκμπερν.
 Τέλος η Μπέρνλι για την Τσάμπιονσιπ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
 Ζητάμε τριάδες, η δυάδες

Με Σινάνι η Ολυμπιάδα στους Οριζόμυλους

Η διοίκηση της Ολυμπιάδας μετά από αγώνα δρόμου πήρε στα χέρια της το δελτίο του Σπύρου Σινάνι, κι έτσι ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός τέθηκε στην διάθεση του τεχνικού Σίμου Καραγιαννίδη,  για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελλάς Ποντίων στο γήπεδο των Οριζομύλων την Κυριακή(15.00)

Πρωταθλήτρια μεταγραφών η Νέα Ιωνία

Μπορεί να μην στεφθεί πρωταθλήτρια εντός αγωνιστικού χώρου, η Νέα Ιωνία, ωστόσο οι μεταγραφικές της κινήσεις την καθιστούν πρωταθλήτρια της φετινής μεταγραφικής σεζόν(2012-13).
 Η ομάδα που προπονεί πλέον ο Σάκης Σάσσαλος( είναι ο3ος τεχνικός για φέτος), ανακοίνωσε την απόκτηση των Ηρακλή Ρόππα, (αμυντικός ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν σε επίπεδο Football league με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, Νώντα Κουτρουμάνος,(μέσος που είχε την... ατυχία να βρεθεί στον Εθνικό Αστέρα).
Επίσης τον επιθετικό Χρήστο Σαλαπάτα, που μέχρι πρότινος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Αστέρα Μαγούλας, και τον γκολκήπερ Κώστα Παναγιωτόπουλο(Πανναυπλιακό)


Τελευταίο χαρτί για το Κερατσίνι

Τις τελευταίες του ελπίδες στην υπόθεση της παραμονής παίζει το Κερατσίνι στο αυριανό παιχνίδι με τον Α.Ο.Δικαίου( 3.μ.μ- γηπ. Σχιστού).
 Οι Πειραιώτες που βρίσκονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης ουσιαστικά αποχαιρετούν την κατηγορία με δεδομένο ότι απομένουν μόλις 9 αγωνιστικές.
 Οι Βαγγέλης Λαιβεράς - Μηνάς Χατζηαντωνίου δεν υπολογίζουν για τον αυριανό τελικό τους τραυματίες  Πουλάκη, Καμμένο, Καρρά.

Της "φυλακής τα σίδερα" είναι για τους λεβέντες

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, μόνο που αν  επιτέλους 
λειτουργήσει επιτέλους η νομιμότητα,οι"μέσα" ίσως να είναι 
πιό πολλοί και από τους έξω.
"Που θα πάει... θα κάνει και πάλι ξαστεριά"

 Επιτέλους ας ξεκινήσουν οι ...χοροί...

Την Δευτέρα το εξιτήριο

Τελικά την Δευτέρα θα πάρει εξιτήριο από το Ασκληπείο της Βούλας ο Γιάννης Παπαφακλής, ο οποίος ναι μεν πηγαίνει καλύτερα,κι ασφαλώς δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο οι γιατροί, έκριναν απαραίτητη την παραμονή του στο νοσοκομείο, για κάθε ενδεχόμενο.

Τι περιμένουν στην ΕΠΟ;

Από βδομάδα σε βδομάδα  πηγαίνουν την έκδοση της απόφασης στην έφεση του Α.Ο.Δικαίου , για τον πρωτόδικο μηδενισμό του, μιά απόφαση που σαφώς επηρεάζει σχεδόν όλο το πρωτάθλημα στον 9ο όμιλο.
 Αλήθεια τι περιμένει επιτέλους  η Ομοσπονδία, και τα τσακάλια της..
 Κι αλήθεια πότε επιτέλους θα επισημοποιηθεί η προκήρυξη αναφορικά για τον αριθμό των ομάδων που  προάγονται, και υποβιβάζονται.
 Πάμε για Καλό Πάσχα δηλαδή, ήμαρτον!!!
 Το "Τρίο Στούτζες" αλήθεια το ξέρετε;

Βακερλή ο Χαραυγιακός

Στην απόκτηση του 21χρονου γκολκήπερ Στράτου Βακερλή που έμεινε ελεύθερος, από τον Αίαντα Ταύρου(πιό πριν στον Ηλυσιακό) απέκτησε ο Χαραυγιακός.
Το συγκρότημα του κ. Παπαδάκη πλέον διεκδικεί στα ίσα το πρωτάθλημα από την Αγ. Παρασκευή( βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω της), ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Αγ. Δημητρίου ενισχυμένη με τον Νικολά, και τον Κουλουρίδη.

Σαββάτο βράδυ το Ιωνικός - Ατρόμητος;

Το επόμενο Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα διεξαχθεί το μεγάλο Πειραικό ντέρμπι του Ιωνικού με τον Ατρόμητο Πειραιά, ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον, και το οποίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Ιωνικού αναμένεται να παρακολουθήσουν γύρω στις 2.000 φιλάθλων.
 Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ντέρμπι θα είναι νυχτερινό, ώστε να μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να πάνε στο γήπεδο.
Εν τω μεταξύ θετικές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το θέμα των έργων στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης.
 Συγκεκριμένα μετά  τις εργασίες που  έγιναν ανοίγουν και πάλι η μεγάλη Θύρα 1-2, τα δύο πέταλα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι υπόλοιπες εξέδρες, πλήν της 5(των επισήμων ) η οποία έχει σημαντικό πρόβλημα.

Φαρ Ουεστ χθές βράδυ στην Σπάθα

 ΣΥΝΗΛΗΦΘΗ Ο ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ -μετά από μάχη με πυροβολισμούς

Νύχτα Φαρ-Ουεστ χθές  βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία της Σπάθας, όπου τελικά , συνελήφθη στη Νίκαια ο συνεργός στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, Βασίλης Ρουμπέτης.
Για τον 28χρονο οδηγό ταξί, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών, συνολικής ποινής κάθειρξης 12 ετών, για το αδίκημα της συνέργειας σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, που είχε διαπραχθεί την 29 Μαρτίου του 2007 στην Παιανία.Σύμφωνα με πληροφορίες  τους τελευταίους μήνες οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένες έρευνες, καθώς φέρεται να συμμετείχε και σε ομάδα εκτελεστών, που είχε αναλάβει συμβόλαια θανάτου για γνωστά ονόματα τής παρανομίας, στο πλαίσιο τού πολέμου αλληλοεξόντωσής τους για την κυριαρχία, αλλά και εις βάρος αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Ρουμπέτης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στην προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν ο Ρουμπέτης πυροβόλησε στον αέρα  τράπηκε σε φυγή και  εγκλωβίστηκε ακριβώς απέναντι από το γήπεδο του Ιωνικού, αντιστάθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  υπήρξαν πυροβολισμοί και από την πλευρά των αστυνομικών  με μιά σφαίρα να βρίσκει στο πόδι τον Ρουμπέτη.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Εξελίσεται ομαλά η κατάσταση του Παπαφακλή

Εκτός,κινδύνου νοσηλεύεται πλέον ο Γιάννης Παπαφακλής  στο Ασκληπείο της Βούλας, και η υγεία του εξελίσσεται ομάλα, παρά την βαριά διάσειση την οποία υπέστη, κι αν όλα πάνε καλά θα εξέλθει του νοσοκομείου αύριο.
ΒΟΛΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ
Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Αργιοναύτη εξέδωσε ανακοίνωση, όπου καταφέρεται κατά παντός υπευθύνου, για το άθλιο γήπεδο του ΣΕΦ, την πολιτεία, τους αρμόδιους την ΕΠΣΠ Πειραιά, και τους καλεί να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλισθεί η σωματική ακεραιότητα των αθλούμενων, αλλά και την προσφορά στην  αθλητική νεολαία χώρων που που να καλύπτουν τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Η μάχη της Ραφήνας στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ

Η μονομαχία της Τριγλίας Ραφήνας με την Θύελλα Ραφήνας, ξεχωρίζει στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της Ανατ. Αττικής.
 Στον άλλο ημιτελικό ο Κεραυνός Κερατέας θα αντιμετωπίσει τον Παλληνιακό.
 Εδώ οι αγώνες είναι διπλοί( ο πρώτος αγώνας στο ζευγάρι του Κεραυνού με τον Παλληνιακό, γίνεται στην Κερατέα, ενώ Τριγλία, και Θύελλα έχουν κοινή έδρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η Θύελλα εντυπωσιάζει στην Α΄ Κατηγορία, και διεκδικεί το πρωτάθλημα κόντρα στο Κορωπί( μάλιστα παίζουν την Κυριακή στο Κορωπί)

Αναλαμβάνει ο Πιστόλης στο Αιγάλεω

Όπως σας είχε φωτογραφίσει το "sentrasout" ο Τέλης Πιστόλης αναμένεται να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του κ. Γιανναράκη σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω, μετά το διαζύγιο με τον Μάρκο Μαυρομμάτη.
 Ασφαλώς πρόκειται για παλιό γνώριμο του "Σίτι", ο Τέλης Πιστόλης με το οποίο έχει συνεργασθεί, και ως ποδοσφαιριστής, και ως τεχνικός.

Τιμωρημένος ο Σκαφτούρος στον Ιωνικό

Ο έμπειρος επιθετικός Παναγιώτης Σκαφτούρος θα απουσιάσει στον Ιωνικό από το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου, ωστόσο εκτιμάται, ότι δεν θα φανεί η απουσία του, αφού το ματς είναι από τα λεγόμενα εύκολα( φυσικά δεν υπολογίζεται και ο χειρουργημένος Παν. Κωνσταντόπουλος).
 Ασφαλώς στην Νίκαια πλέον τα πάντα κινούνται γύρω από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Ατρόμητο Πειραιά την επόμενη εβδομάδα, στην Νεάπολη.
 Ένα ντέρμπι που είναι πολύ πιθανόν να διεξαχθεί  βράδυ, Σαββάτο.

Σινάνι πήρε η Ολυμπιάδα

Στην απόκτηση του Σπύρου Σινάνι από τον Ιωνικό προχώρησε η Ολυμπιάδα που κάνει προσπάθεια να ενισχύσει το ρόστερ της.Πρόκειται για 21χρονο κεντρικό αμυντικό, που πέρυσι αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Σαρωνικό, και μάλιστα, ήταν να αποκτηθεί το καλοκαίρι από την Ολυμπιάδα, ωστόσο η μεταγραφή του κόλλησε.Ήδη στην Ολυμπιάδα γίνονται οι ενέργειες ώστε να εκδοθεί έγκαιρα το δελτίο του και να τεθεί στην διάθεση του τεχνικού Σίμου Καραγιαννίδη για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ελλάς Ποντίων.
 Η Ολυμπιάδα ευχαριστεί την διοίκηση του  Ιωνικού, για την παραχώρηση του Σινάνι.

Σοκαρισμένοι στον Αργοναύτη

Σοκαρισμένοι παραμένουν στον Αργοναύτη όσοι τουλάχιστον βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο ΣΕΦ στην διάρκεια της προπόνησης του συλλόγου, και το ατύχημα με τον Γιάννη Παπαφακλή.
 Η περιγραφή που σας δώσαμε για το περιστατικό, ίσως και να μην αποτυπώνει πλήρως την πραγματικότητα, αφού οι μαρτυρίες των συμπαικτών   του Γιάννη, αλλά του τεχνικού τήμ, και των ανθρώπων του Αργοναύτη είναι συγκλονιστικές.
 Μιλούν για ένα άνθρωπο, που σχεδόν έσβησε, και επανήλθε....
Ότι και να πείς κανείς είναι λίγο.
 Αυτό που θέλουν να σημειώσουν οι του Αργοναύτη είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές του Νέου Φαλήρου, της Καστέλας, της Πειραικής που ήταν στο γήπεδο την ώρα του περιστατικού,και βοήθησαν όπως μπορούσαν για να συνεφέρουν τον Γιάννη.. που τουλάχιστον νοσηλεύεται στο Ασκληπείο, εκτός κινδύνου.

Kάτι που...θυμίζει γήπεδο,και λέγεται ΣΕΦ



Στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας βρίσκεται ένας χώρος που θυμίζει γήπεδο ποδοσφαίρου. Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα κακοτέχνημα, στο οποίο στοιβάζονται 13 πειραϊκά σωματεία που προσπαθούν να καλλιεργήσουν το άθλημα.

Το γήπεδο αποκτήθηκε για λογαριασμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '80, μετά από μεγάλους αγώνες που έδωσε η ΕΠΣΠ με προεξάρχοντα τον αείμνηστο Παναγιώτη Σαλπέα. Τότε βέβαια ήταν ακόμη ξερό, αλλά ακόμη κι έτσι σε καλύτερη κατάσταση από ότι είναι τώρα. Παλιότερα η φορά του ήταν ανάποδη (το ένα τέρμα "έβλεπε" προς το Καραϊσκάκη), όμως άλλαξε προκειμένου να γίνει ο σταθμός του τραμ που βρίσκεται δίπλα. Το 2007 τοποθετήθηκε πλαστικός χλοοτάπητας, όμως με τον τρόπο που έγινε αποδείχθηκε εντελώς λανθασμένος. Επειδή δεν στρώθηκε πίσσα, το χαλί μπήκε ακριβώς πάνω από το τσιμέντο και το χαλίκι. Έτσι το γήπεδο είναι αρκετά "σκληρό", γεμάτο λακούβες και σαμαράκια, ενώ σε πολλά σημεία ο τάπητας δεν είναι σταθερός. Αποτέλεσμα οι συχνοί σοβαροί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών. Επίσης δεν υπάρχει κερκίδα, καθώς η αυτή που ξέμεινε από παλιά είναι σάπια και σχεδόν γκρεμισμένη, οπότε οι φίλαθλοι ακροβολίζονται όρθιοι γύρω από τα σύρματα προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Τα τέσσερα αποδυτήρια είναι μικρά και ανεπαρκή για τις ανάγκες των ομάδων και ο φωτισμός είναι ελλιπέστατος και δυσχεραίνει τις νυκτερινές προπονήσεις. Το γήπεδο έχει κριθεί ακατάλληλο για αγώνες Α' Κατηγορίας, όμως αλήθεια αυτοί που παίζουν στην Β΄ η στην Γ΄ Κατηγορία, είναι « άλλοι» άνθρωποι; Απλά είναι ακατάλληλο γενικά για ποδόσφαιρο, αλλά τέλος πάντων...
Οι εξαγγελίες των εκάστοτε κυβερνήσεων για ανακατασκευή του γηπέδου είναι συχνές, αλλά πάντοτε μένουν στα λόγια. Ειδικά ο πρώην ΓΓΑ Π. Μπιτσαξής το είχε βρει παιχνίδι να έρχεται κάθε τρεις και λίγο στην Ένωση, να υπόσχεται παλάτια και μετά να βγάζει φωτογραφίες.
 Επιτέλους όμως κάποιοι πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, δεν είμαστε μαλάκες.. είμαστε άνθρωποι...