Περιμένουν τον Κουρκούτη στο Κερατσίνι

 Τον Αντώνη Κουρκούτη θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή στο Κερατσίνι ο τεχνικός του συλλόγου ο Βαγγέλης Λαιβεράς.
 Ο ικανός μέσος τραυματίσθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Νικολακάκη, κι ασφαλώς  το αν θα μπορέσει να βοηθήσει τους ροσονέρι είναι βασικό ζήτημα, αφού ουσιαστικά πρόκειται για παίχτη - βαρόμετρο.

ΕΠΟ: "Συνέντευξη τύπου για την αναδιάρθρωση"

Πραγματοποιήθηκε  σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΠΟ η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, και το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής, Μιχάλης Τζανόπουλος, με θέμα το σχέδιο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Αναλυτικά η αρχική τοποθέτηση του κ. Παπακωνσταντίνου:
«Πρόκειται για την έναρξη της διαδικασίας αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω της ενοποίησης των κατηγοριών Γ  και Δ  Εθνικής και τη συγκρότηση μιας νέας, ερασιτεχνικού χαρακτήρα, κατηγορίας, της νέας Γ  Εθνικής,  που θα έχει πανελλαδική

Με ελλείψεις ο Ιωνικός

Με αρκετές ελλείψεις θα παραταχθεί ο Ιωνικός στο μεγάλο Σαββατιάτικο ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου, κόντρα στον Πανναξιακό(4.μ.μ)
 Συγεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας ο Κώστας Παρθενίου δεν υπολογίζει στους  Γεωργίου, Ατματζίδη που έχουν

"Φορμαρισμένος" ο Αετός Κορυδαλλού

Την Ελλάς Ποντίων θα υποδεχθεί την Κυριακή ο Αετός Κορυδαλλού, με το συγκρότημα του Λεωνίδα Πανοηλία να θέλέι οπωσδήποτε την νίκη ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από το πρωτοπόρο Μοσχάτο.

Ντέρμπι από τα "παλιά" για την Προοδευτική




Mεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στον Κορυδαλλό ( γηπ. Νικαίας( 15.00), όπου η Προοδευτική θα υποδεχθεί τον Φωστήρα, όμως εμείς σήμερα αναπολώντας τα παλιά, παρουσιάζουμε για τους φίλους μας  της Προοδευτικής,μια  ιστορική φωτό από την περίοδο  1997, όταν οι Κορυδαλλιώτες πανηγύρισαν την άνοδο στην Α΄ Εθνική.

Με Τρίμπο ο Άρης "καθάρισε" στην Αίγινα

Ένας έξοχος Τρίμπος οδήγησε τον Άρη Αμφιάλης σε σπουδαία νίκη με 2-0 στην Αίγινα επί της τοπικής ομάδας.
 Μέτριο το α΄ μέρος , με την Α.Ε. Αίγινας να είναι πιό κινητική, και με τον Άρη να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα" ωστόσο στην επανάληψη ο Άρης μπήκε δυτνατά στο παιχνίδι και το καθάρισε.

Βρώμα και δυσωδία στις Σιταποθήκες


Βρώμα και δυσωδία, κυριολεκτικά στην κεντρική θύρα του γηπέδου των Σιταποθηκών όπου εδώ και τουλάχιστον 15 ημέρες έχουν συσσωρευθεί σωροί σκουπιδιών, και τελευταία πάνω σε αυτά προστέθηκαν χαλάσμενα λάστιχα, μπάζα, κι ένα σωρό άλλων σκουπιδιών..

Ο Άρης Αμφιάλης 2-0 στην Αίγινα

Ο Άρης Αμφιάλης κέρδισε στην Αίγινα την τοπική ομάδα με 2-0 στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι του 1ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

Ανακοίνωση -τοποθέτηση του "Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά"



Mε ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή του "ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ", τοποθετείται γύρω από τα τελευταία δρώμενα στον ποδοσφαιρικό Πειραιά, σημειώνοντας τα παρακάτω:
 "‘Όψιμο, άκαιρο και δήθεν το ενδιαφέρον κάθε κομματικού μηχανισμού που ξαφνικά ανακάλυψε τα προβλήματα των σωματείων του Πειραιά. Επικίνδυνη δε και άκομψη η προσπάθεια εμπλοκής τους από κάποιους σε μια διαδικασία καθαρά ποδοσφαιρική.

Στις 6 Μαρτίου τα δύο εξ΄ αναβολής

Για την Τετάρτη 6 Μαρτίου όρισε η Επιτροπή Πρωταθλήματος να διεξαχθούν τα δύο εξ΄ αναβολής παιχνίδια του  9ου ομίλου Πανναξιακός - Κ. Αστ. Βάρης, και Περαμαικός - Άνω Μερά..

Σοβαρή απειλή για μηδενισμό το Κορωπί

Με απειλή μηδενισμού για τα επόμενα παιχνίδια του απειλεί η ΕΠΟ το Κορωπί, αν δεν εξοφλήσει μέχρι την 5η Μαρτίου τον επαγγελματία προπονητή Βασίλη Στασινόπουλο, για την συνεργασία των δύο πλευρών την περίοδο 2011-12.
Αυτήν την απόφαση ανακοίνωσε πρίν λίγο το Τακτικό Διατητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Σαββάτο στις 4 μ.μ το Ιωνικός - Πανναξιακός

Συνολικά 3 ματς το Σαββάτο

Στις 16.00 το ερχόμενο Σαββάτο θα ξεκινήσει το ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Πανναξιακό.
 Μάλιστα την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Λάκωνας αξιολογημένος διαιτητής Α΄ Εθνικής, Σπύρος Σελίμος (Παλαμίδας, Σταματάκος), οι διαιτητές στις αλλες αναμετρήσεις του 9ου ομίλου είναι οι εξής:

Βρέθηκε λύση στην Γλυφάδα- κατεβαίνει την Κυριακή

Ακόμη και μπροστά στο κίνδυνο να μην κατέβει να αγωνισθεί  την Κυριακή κόντρα στην Καλαμάτα, ωστόσο έστω την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, βρέθηκε λύση.
Όπως ανακοίνωσε,  η ΠΑΕ Γλυφάδας

Βαράει διάλυση η Γλυφάδα


Η ομάδα που μέχρι πρότενις στήριζε ο Ρέστης
 
Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει ο Α.Ο.Γλυφάδας, η ομάδα που μέχρι πρότεινος στήριζε ο γνωστός εφοπλιστής και επιχειρηματίας Βίκτωρ Ρέστης,

Σαββάτο και το Τριγλία Ραφήνας - Α.Ο.Δικαίου

Το Σαββάτο θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση του 9ου ομίλου Τριγλίας Ραφήνας- Α.Ο. Δικαίου( στις 14.30).
 Μιά αναμέτρηση τελικός

Στην αντεπίθεση η Οδηγήτρια



Μετά τα όσα υποστήριξε η διοίκηση του Μοσχάτου, για το πρόσφατο παιχνίδι Οδηγήτριας - Μοσχάτου, η διοίκηση της Οδηγήτριας με ανακοίνωση της διευκρινίζει τα παρακάτω:
"Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ υποχρεώνεται να απαντήσει στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, που εξεδόθη ύστερα από την μεταξύ τους αναμέτρηση της

Γέμισαν οι ...πλαγιές στην Χαραυγή


Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το γήπεδο της Χαραυγής την Κυριακή στο παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τον Εθνικό, με τους φιλάθλους του Εθνικού στην πλειοψηφία τους να παίρνουν θέση σε κάγκελα,  πλαγιές,  πέτρες, κρεμασμένοι σε σύρματα....

Στις 6 Μαρτίου οι ημιτελικοί της Αθήνας

Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του κυπέλλου της Αθήνας θα διεξαχθούν τελικά την Τετάρτη 6 Μαρτίου αντί για αύριο όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Στην Αίγινα ο Αρης Αμφιάλης

Tρία εξ΄αναβολής παιχνίδια διεξάγονται αύριο Τετάρτη στον Πειραιά, συγκεκριμένα στην Αίγινα η Α.Ε. Αiγινας θα υποδεχθεί

Rangers Club:" Η σιγή ιχθύος του Περαμαικού..."

 Με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στο πρόσφατο παιχνίδι Περαμαικού - Ιωνικού, ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων του Ιωνικού ,οι "RANGERS CLUB"έξεδωσαν την εξής ανακοίνωση΅"Η μανιώδης επίθεση των ΜΑΤ στους φιλάθλους του Ιωνικού στο Πέραμα, μόνο απαρατήρητη δεν

Ανακοίνωσε Μπεχλιβανίδη ο Κ. Αστ. Βάρης

Ο Κώστας Μπεχλιβανίδης είναι ο νέος τεχνικός του Κ. Αστέρα Βάρης μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αρχοντάκη.
Μάλιστα  ο Μπεχλιβανίδης θα εργαστεί στον σύλλογο για τρίτη φορά στην ομάδα της Βάρης.Ο 48χρονος προπονητής γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής,

Δράμα για Αιολικό

Αντι για Γ΄ Εθνική... του χρόνου στην Α΄ Λέσβου


Δεν τα κατάφερε πέρυσι ο Αιολικός να ανέβει  στην Γ΄Εθνική με ένα μπάτζετ που άγγιζε τα 400 χιλιάρικα, χάνοντας την άνοδο από τον Αχαρναικό των 70 χιλιάδων μπάτζετ.
 Μάλλον την άνοδο του την έκλεψε ο διαλυμένος ..

Το Σαββάτο το ντέρμπι Ιωνικού - Πανναξιακού

Το ερχόμενο Σαββάτο θα διεξαχθεί σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του 9ου ομίλου ανάμεσα στον Ιωνικό, και τον Πανναξιακό.
Ένα παιχνίδι που κατά μεγάλο βαθμό θα κρίνει τον τίτλο.

"Ξέφυγε" ο Σταματίου



Ένα ακόμη γκολ σημείωσε ο Ιάκωβος Σταματίου της Α.Ε. Περάματος φθάνοντας τα 22 φετινά, και  δεν απειλείται από κανένα σε ότι αφορά  τον τίτλου πρώτου σκόρερ του Πειραιά.
 Αναλυτικά και στους 2 ομίλους της Α΄Πειραιά  οι πρώτοι σκόρερ είναι οι εξής:

Για αντιαθλητικές ενέργειες μιλάει το Μοσχάτο

 Για αντιαθλητική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της Οδηγήτριας μιλούν στο Μοσχάτο, ενώ αντίθετα εξυμνούν την διοίκηση της Οδηγήτριας που ήταν άψογη, και την συγχαίρουν για την νίκη της.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΜ έχει ως εξής:
"Το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου διαμαρτύρεται έντονα για την

Τέλος ο Αρχοντάκης στην Βάρη

Η ήττα από τον Ατρόμητο Πειραιά φαίνεται ότι επιφέρει αλλαγές στον Κ. Αστέρα Βάρης, καθώς όπως έγινε γνωστό  από την διοίκηση του συλλόγου λύθηκε η συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό Γιώργο Αρχοντάκη.

Aγριότητα των ΜΑΤ καταγγέλει ο Ιωνικός

 Αποκλειστικές Φωτό από τα επεισόδια

 Οργή και αγανάκτηση στον κόσμο του Ιωνικαού, για τα όσα εξελίχθησαν στο Πέραμα το Σαββάτο, μάλιστα με επίσημη τοποθέτηση η διοικούσα του Επιτροπή του Ιωνικού αναφέρει τα εξής:"Πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση από δύο διμοιρίες ΜΑΤ

Ψυχωμένη η Οδηγήτρια 2-0 το Μοσχάτο

Παίζοντας με ψυχή, πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα η Οδηγήτρια κέρδισε δίκαια το Μοσχάτο με 2-0, και πλέον τα πάντα μπορούν στην κορυφή του 1ου ομίλου.
 Η Οδηγήτρια  έδειξε να θέλει πειρσσότερο την νίκη, και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με έξοχη εκτέλεση φάουλ του

Ανώτερος ο Εθνικός 3-0 στην Χαραυγή


Ανώτερος ο Εθνικός πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Χαραυγής , κερδίζοντας με 3-0, και είναι πάντα στο "συν 3" από τον Ερμή Κορυδαλλού.
Ο Εθνικός είχε τον έλεγχο του αγώνα ,αλλά σημαντικές φάσεις δεν μπόρεσε να δημιουργήσει,όμως στο 32΄, από φάουλ του Σάμιου ,

Ο Ατρόμητος 1-0 τον Κ. Αστ. Βάρης



Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Ατρόμητος Πειραιά κερδίζοντας τον Κ. Αστέρα Βάρης με 1-0 στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρίμπιλα στον πάγκο του.
 Μέτριο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να είναι καλύτερος στο α΄

"Άέρας" ο Ολυμπιακός Λαυρίου 3-1 στην Κώ

 Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός Λαυρίου πέρασε σαν σίφουνας από την Κώ κερδίζοντας τον Α.Ο.Δικαίου με 3-1, και πλέον βλέπει με μεγάλες ελπίδες την υπόθεση της Γ΄ Εθνικής.
 Αντίθετα η ομάδα της Κώ, πολύ δύσκολα πλέον θα τα καταφέρει.
Οι ερυθρόλευκοι του Πέτρου Τσιγγούλη ξεκίνησαν καλύτερα

Τα αποτελέσματα σε 7ο-8ο-9ο ΄0μιλο



Aναλυτικά τα αποτελέσματα σε 7ο, 8ο και 9ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής είναι τα εξής:
 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(17η αγ)
Πέλοπας Κιάτου – Πανναυπλιακός        1-1
Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου – Παρνασσός   1-2

Έβαλε φωτιά η Οδηγήτρια- αναλυτικά τα αποτελέσματα

Η ψυχωμένη Οδηγήτρια πέτυχε της νίκης της ημέρας κερδίζοντας στο γήπεδο της Χαραυγής το πρωτοπόρο Μοσχάτο με 2-0, βάζοντας φωτιά στην κορυφή του 1ου ομίλου( Μοσχάτο 53, Αετός Κορυδαλλού 52, Οδηγήτρια 49)
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη και για τον Εθνικό με 3-0 επί της Χαραυγής.

Η Α.Ε.Αίγινας 2-1, τελείωσε τον Μ.Αετό

 Η Α.Ε. Αίγινας κερδίζοντας με 2-1 τον Μ Αετό, ουσιαστικά  τον τελείωσε σε ότι αφορά την μάχη της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία.
 Στο γήπεδο των Σιταποθηκών έγινε πάντως πολύ καλό παιχνίδι με την ομάδα της Αίγινας εμφανώς καλύτερη να χάνει ευκαιρίες, όμως να κερδίζει μόλις στο 90΄ .

Ελεύθεροι οι 16 από τους 17 συλληφθέντες

 Αργά χθές το βράδυ, αφέθησαν ελεύθεροι οι 16 από τους 17 συληφθέντες των επεισοδίων στον αγώνα Περαμαικού - Ιωνικού, που είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Πειραιά.

Συναρπαστικό 4-2 της Α.Ε. Περάματος με Νέο Φάληρο

 Συναρπαστικό φινάλε στην αναμέτρηση Νέου Φαλήρου Α.Ε.Περάματος με την ομάδα του Τάκη Αγγελάκη να παίρνει σπουδαία νίκη με 4-2.
Μετά από ένα άγονο α΄ μέρος στην επανάληψη είχαμε πανδαισία φάσεων και γκολ.

"Τσίμπησε" βαθμό στα Χανιά η ΠΡΟΟ

Η ψυχωμένη  Προοδευτική, πήρε ένα πολύτιμο 1-1 στα Χανιά σε ένα δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε με δύο εκτελέσεις πέναλτι.
Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησαν ευκαιρίες  είχαν δοκάρι με τον Ζαντριά στο 4΄ , και πήραν το προβάδισμα  στο 23’ με πέναλτι του Γωνιωτάκη στο οποίο υπέπεσε ο Κακαράς.

17 οι συλληφθέντες στα γεγονότα του Περάματος

Σε 17 συλλήψεις  έχει προχωρήσει η Αστυνομία, στα επεισόδια του αγώνα Περαμαικού - Ιωνικού.
Πρόκειται για νεαρά άτομα  ηλικίας από 14 έως και 20 ετών

Στο ρελαντί η Αμφιάλη 2-0 τον ΑΟΑΔ

 Στο ρελαντί , χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Αμφιάλη κέρδισε με 2-0, και τον ΑΟΑΔ, και πλέον δεν τίθεται θέμα ανόδου, όπως κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου , και για τον τίτλο.

Γκόλ - και ξύλο στο 2-2 Περαμαικού - Ιωνικού

Τραυματισμοί - συλλήψεις, και προσαγωγές

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έλήξε το σπουδαίο Πειραικό ντέρμπι του Περαμαικού με τον Ιωνικό, ένα παιχνίδι που ωστόσο στο τέλος στιγμαστίσθηκε από σοβαρά επεισόδια, μεταξύ των άνδρων των ΜΑΤ, και των φιλάθλων του Ιωνικού.
Όλα ξεκίνησαν στο 83΄ όταν ο Περαμαικός ισοφάρισε σε 2-2,  και πρός στιγμής οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, και κάποια καπνογόνα που έπεσαν δημιούργησαν ένταση, για να ακολουθήσει πανδαιμόνιο, και στην συνέχεια σύρραξη, συμπλοκές στην εξέδρα, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και μαρτυρίες ανθρώπων του Ιωνικού, υπήρξαν τραυματισμοί

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

Η Α.Ε. Περάματος πέτυχε την νίκη της ημέρας κερδίζοντας εκτός έδρας το Νέο Φάληρο με 4-2, αναλυτικά είχαμε σήμερα:

Στο "κόλπο" ο Κορυδαλός 1-0 στα Αστέρια

Σπουδαίο διπλό για τον  Α.Ο.Κορυδαλλού στην Δραπετσώνα με 1-0  επί των Αστεριών Δραπετσώνας, ένα αποτέλεσμα που φέρνει και πάλι κοντά την ομάδα του Κορυδαλλού στην διεκδίκηση της ανόδου μετά την γκέλα του Προφ. Ηλία.
 Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Δημ. Βουτσινά σημείωσε στο 59΄ ο Βέττας με ωραίο σούτ.

Νέοι Ευγενείας - Ολυμπιάδα 2-2

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση των Νέων Ευγενίας με την Ολυμπιάδα που έληξε στο 2-2.
 Η Ολυμπιάδα που φάνηκε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο  προηγήθηκε δύο φορές, κι έχασε ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς.
 Στο 28΄ ο Κυλίτσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπέρτου άνοιξε το σκορ, ενώ οι Νέοι αφού στο 32΄  είχαν ένα ωραίο σουτ

Σοβαρά επεισόδια στο Πέραμα

"Ντού" των ΜΑΤ στους φανατικους φιλάθλους του Ιωνικού
 
Από σοβαρά επεισόδια στιγματίσθηκε το Πειραικό ντέρμπι του Περαμαικού με τον Ιωνικό (2-2),

Συνεχίζει τις κινήσεις του ο "Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς"





Mε συνάντηση – γνωριμία με ομάδες του κεντρικού Πειραιά, συνέχισε τις κινήσεις της η Συντονιστική Επιτροπή του «ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ»
Στην συνεστίαση που έγινε την Τετάρτη 20/02 σε ταβέρνα της περιοχής των Καμινίων υπήρξε και πάλι θετική ανταπόκριση, κάτι άλλωστε που φανερώνει η ανακοίνωση της κίνησης που έχει ως εξής: 

Ρίχτε μια ματιά... αριστερά

Σαρώνει ο Τζογαδόρος, με τρία στα τρία και πάλι( άσσοι ΚΑΕΝ, ΝΙΜ), και οβερ την ΟΣΕΡ, ενώ και στο Μπάσκετ, πέρασαν οι άσσοι σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΚΙΜΚΙ, το άντερ της ΕΦΕΣ.
 Τι να λέμε τώρα ...πρώτος μάγκας