O Δήμαρχος το "BAYWAY" και τα εξτραδάκια..

Μπορεί ο Δήμαρχος μας να τα έχει κάνει μαντάρα στο Δήμο, και στο Κερατσίνι να μην έχουμε μαντήλι για να κλάψουμε.. ωστόσο στα επαγγελματικά του τα πάει θαυμάσια....
 Ειδικά η νέα επένδυση με το  καφέ μπάρ"BAYWAY"στο Πασαλιμάνι  κάνει θραύση.
 Κι από ότι έμαθα  γενική υπεύθυνη είναι υπάλληλος του δήμου, που τα βράδια βγάζει το "εξτραδάκι" της;...

Αμφιάλη :"Στο τήμ ο Προύβας"

Ο Θόδωρος Προύβας είναι νέος γυμναστής της Αμφιάλης, και άμεσος συνεργάτης του τεχνικού Τάκη Μακρή, μετά από ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου της οποίας ηγείται ο Νίκος Πέτσας.

Τέλος ο Ανδρεαδάκης στον Ιωνικό

Παρελθόν αποτελεί στον Ιωνικό ο έμπειρος μέσος  Μπάμπης Ανδρεαδάκης, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία.
 Ο γνωστός ποδοσφαιριστής επικαλέσθηκε προσωπικούς λόγους, κι έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Εκλογές στις 6 Ιουνίου η Τριγλία

Την ερχόμενη Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Τριγλία Ραφήνας.
 Η διαδικασία θα γίνει και πάλι στο ξενοδοχείο της Ραφήνας ΑVRΑ.

"Περιορίσου στον θεσμικό σου ρόλο"



Aιχμές και βολές κατά του Νίκου Ανασόπουλου( μέλους της ΕΠΟ), για τα όσα υποστήριξε πρόσφατα στην Ομοσπονδία, και τα σχόλια κατά Υποψηφίου του "ΝΕΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ" αφήνει με ανακοίνωση της η Συντονιστικής Επιτροπή της παράταξης.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 «Με έκπληξη διαβάσαμε πώς ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πειραιά στην ΕΠΟ, κ. Ανασόπουλος, έκανε σχόλια για υποψήφιο του συνδυασμού μας.

Ηγείται και πάλι ο Φασουλής στους Σαλαμινομάχους

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ στα γραφεία του συλλόγου .
Αρχικά εγκρίθηκαν ο διοικητικός κι ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε καθώς και προϋπολογισμός για την νέα περίοδο .
Ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που αμέσως μετά συνήλθε σε σώμα . Πρόεδρος θα είναι για μια ακόμα χρονιά ο Στέλιος Φασουλής .

Στους "4"του κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Φοίβος



O Φοίβος Κρεμαστής είναι η τέταρτη ομάδα που προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών, κερδίζοντας στο ουδέτερο Ηράκλειο,  με 1-0 τον Ατρόμητο Λάππα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Η ομάδα της Ρόδου πήρε την  πολύτιμη νίκη απέναντι σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας, και πέρασε στους «4» και θα παίξει τώρα κόντρα στον Άρη Ακροποτάμου, με θέα μία θέση στον τελικό…

Αβρακοδιανάκη:" Ανταγωνιστική η Α.Ε. Νεάπολη και του χρόνου"

Παραμένει στον πάγκο ο Παύλος Καπνίσης

Toν σχεδιασμό για την νέα σεζόν ξεκινούν στην Α.Ε. Νεάπολης, όπου ως γνωστόν ο σύλλογος θα αγωνισθεί στην Β΄ Κατηγορία.
 Η  πρόεδρος της Α.Ε. Νεάπολης κ. Μαρία Αβρακοδιανάκη μιλώντας στο "sentrasout"  μας δήλωσε χαρακτηριστικά:" Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε η Α.Ε. Νεάπολη, να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική και στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Που είναι οι μπάλες.....οεο που είναι οι μπάλες!!!

Ξέρετε ποιό είναι το σύνθημα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στον Πειραιά;
 Ασφαλώς το γνωρίζουν οι περισσότεροι, οπότε έχουμε λοιπόν: "Που είναι οι μπάλες; ..οεο,  που είναι οι μπάλες;"

Προκαλούν "ανοιχτά" Ανασόπουλος - Μπρατσόλης

 Εκτεθειμένη στην ΕΠΟ ειναι η διοίκηση της ένωσης Πειραιά που δεν έστειλε επιστολή συμπαράστασης στο Δ.Σ της ομοσπονδίας προφανώς γιατί ο κ.Μπρατσώλης αντιλαμβάνεται οτι περνάει τις τελευταίες μέρες ως πρόεδρος της ΕΠΣΠ ,που απο τις 17 Ιουνίου θα έχει νέα διοίκηση και ασφαλώς νέο πρόεδρο .Όλα αυτά δεν μπορεί να τα συνειδητοποιήσει και το κυριώτερο ψάχνεται(τώρα πλεον ειναι αργά)  γιατί τα σωματεία του γύρισαν την πλάτη.

Διαψεύδει ο Χολέβας

Ανοιχτά στο πλευρό του πρόεδρου της ΕΠΟ. κ. Σαρρή

 O Κώστας Χολέβας με αφορμή την ανάμοιξη του ονόματος του από ενώσεις που προσέφυγαν στα πολιτικά διακαστήρια, κατά της ΕΠΟ,  προέβη στην  εξής ανακοίνωση διάψευση, αλλά και στήριξη πρός την  διοίκηση της ΕΠΟ, και τον πρόεδρο της Γιώργο Σαρρή .
 Αναλυτικά η ανακοίνωση - επειστολή  του κ. Κώστα Χολέβα που  ως γνωστόν

Υπάρχει και πάλι θέμα Β΄ Εθνικής;

Από την στιγμή που η ΑΕΚ  δήλωσσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League 2, η μόνη ομάδα από την Super League, που θα αγωνιστεί στη Β' Εθνική, είναι η Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να μένει κενή μια θέση.
 Μιά θέση που  θα καλυφθεί από την  Football League 2,υπάρχουν λοιπόν δύο σενάρια.

"ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ" :Αμείλικτοι οι αριθμοί...



Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Αυτή η τολμηρή πρωτοβουλία κάποιων παραγόντων να πάρουν τα ίδια τα σωματεία στα χέρια τους την υπόθεση Ένωση, έγινε αποδεκτή και αγκαλιάστηκε από το σύνολο σχεδόν του πειραϊκού ποδοσφαίρου και από τη μεγάλη δύναμη που λέγεται Ολυμπιακός.

 Είναι χαρακτηριστικό πως η στήριξη του "Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά" αυξάνεται καθημερινά με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου. Το ποσοστό αυτό αγγίζει πλέον το 78% των συλλόγων.

Ανέβηκαν Κύμη -ΠΑΟ Βάρδας - Μεσσηνιακός



Αναλυτικά το πανόραμα των μπαράζ

 
 Mετά την Δόξα Βύρωνα , από σήμερα εξασφάλισαν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική,  ο Α.Ο.Κύμης, ο  ΠΑΟ Βάρδας, ο Μεσσηνιακός
 Αναλυτικά είχαμε σήμερα στην 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ:

Ξύπνησε αργά ο Εθνικός 4-0 την Δόξα

Ξύπνησε αργά ο Εθνικός, και σίγουρα το 4-0 επί της Δόξας Βύρωνα ήρθε σε λάθος στιγμή, αφού ίσως και να μην χρησιμεύσει σε τίποτε πέραν του γοήτρου.
 Ο Εθνικός με ένα εξαιρετικό β΄μέρος, και σκόρερ τον Παυλόπουλο που έκανε χατ-τρικ, κυριολεκτικά υποχρέωσε την Δόξα σε παθητικό ρόλο.

Δεν γέλασε η "ΠΡΟΟ"

Η νίκη του Αστέρα Μαγούλας στην Κόρινθο, και η νίκη των Χανίων επί της Γλυφάδας, στέρησαν από την Προοδευτική την προνομιούχο 6η θέση της ανόδου στην Β΄ Εθνική, κι έτσι η ομάδα του Κορυδαλλού του χρόνου θα παίξει και πάλι στην Γ΄ Εθνική.


Νίκη γοήτρου για Εθνικό- Συντριβή για το Μοσχάτο

Νίκη γοήτρου σημείωσε ο Εθνικός συντρίβοντας μάλιστα την Δόξα Βύρωνα με 4-0, και  θα επειδιώξει να τερματίσει στην 2η θέση του ομίλου.
 Μιά νίκη που σίγουρα δημιουργεί  πικρία στις τάξεις του

Θα πάρουν φωτιά κινητά και Fm στον Κορυδαλλό

Με τα τρατζιστοράκια, και τα κινητά στα αυτι;a θα είναι σήμερα όλος ο Κορυδαλλός, βλέπετε η Προοδευτική έχοντας στο τσεπάκι το τρίποντο, θα περιμένει να ακούσει ευχάριστα νέα από την Κόρινθο, για να πανηγυρίσει αυτή την άνοδο στην Β΄ Εθνική.
 H Προοδευτική  ανεβαίνει αν η Κόρινθος κερδίσει τον Αστέρα, η αν Χανιά -  Γλυφάδα λήξει Χ.

Γ.Σ. την Πέμπτη η Τριγλία

Την ερχόμενη Πέμπτη 30 Μαίου και ώρα 7 μ.μ στο ξενοδοχείο,της Ραφήνας θα πραγματοποιηεί η Γενική Συνέλευση της Τριγλίας.

Παραιτήθηκε ο Φοίβος Κρεμαστής- το πρόγραμμα των αγώνων

Οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ της ανόδου στην Γ΄ Εθνική διεξάγονται αύριο Κυριακή, και το αξιοσημείωτο είναι η παραίτηση του Φοίβου Κρεμαστή, έτσι το ματς Θύελλα Ραφήνας – Φοίβου Κρεμαστής δεν θα διεξαχθεί, με την Θύελλα να παίρνει τους 3 βαθμούς της νίκης στα χαρτιά.

 Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα είναι το εξής( ώρα έναρξης 17.00): 

Η Α.Ε. Μ.Αετού - Ολυμπιάδας ευχαριστεί

Επιτυχία σημείωσε η  πρώτη εκδήλωση της Α.Ε. Μ. Αετού - Ολυμπιάδας, και μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαριστούν τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, και κύρια τον Ερμή Κορυδαλλού, τον Αργοναύτη, την Αμφιάλη,  την ΑΕ. Νεάπολη, τον γεν. αρχηγό του Ιωνικού κ. Ανδρέα

Αποκλειστικό!!Ο Νικοπολίδης στον Πλατανιά.

 Κι ενώ όλη η πιιάτσα μιλάει για επεικείμενη συμφωνία της διοίκησης του Πλατανιά , με τον Μαρίνο Ουζουνίοδη, τον μέχρι πρότεινος τεχνικός της Ξάνθης, το "sentrasout" κατ΄ αποκλειστικότητα, γράφει σήμερα ότι επικρατέστερος

Και Γυναικεία ομάδα οι Σαλαμινομάχοι

Η ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ανακοινώνουν την ίδρυση γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι ενδιαφερόμενες αθλήτριες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6977296617 (whats up) για πληροφορίες.
Η ηλικία συμμετοχής ορίζετε από 12 έως 35 ετών.

Εγχειρίσθηκε στο "Αττικό" ο Μπάλλας

Στο Αττικό Νοσοκομείο  εγχειρίσθηκε πρίν λίγο ο  κεντρικός αμυντικός του Μοσχάτου ο Κώστας Μπάλας, οποίος υπέστη κάταγμα ζυγωματικού μετά το χτύπημα του Θωμά Μακρή, του β. προπονητή του Εθνικού, στα επεισόδια του χθεσινού ντέρμπι Μοσχάτου - Εθνικού.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του κ. Μακρή,

Κεραμύδας:" Οι νεόπλουτοι ας αφήσουν ήσυχους τους παίχτες μας"

Δηλώσεις με πολλά υπονοούμενα έκανε ο Αργύρης Κεραμύδας, o γεν. αρχηγός της Α.Ε. Μ.Αετού - Ολυμπιάδας, ο οποίος τόνισε :"Καλά θα κάνουν κάποιοι "νεόπλουτοι" να ασχοληθούν με τις ομάδες τους, κι όχι με τους ποδοσφαιριστές της δικής μου ομάδας προσπαθώντας να τους δελεάσουν, "Ξου" κατηγορία έπαιζαν μέχρι  τώρα..

Ο Δρόσος πρόεδρος στον Κ. Αστ. Βάρης

Νέος Προεδρος στον Αστέρα Βάρης εκλεχθηκε χθές  ο περσινός Αντιπρόεδρος κ.Δρόσος
Παρασκευάς.Ο κ.Δρόσος με την στήριξη όλων των επιχειρηματιών και παραγόντων της Βάρης θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Αστέρα σε μια νέα επιτυχημένη πορεία.Την Δευτέρα θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση και θα ανακοινωθούν τα πρόσωπα που θα σταθούν δίπλα στον Πρόεδρο καθώς και οι αρμοδιότητες τους.

Αγγελόπουλος: "Ομάδες με υγεία όπως ο Εθνικός η το Μοσχάτο δεν επιτρέπεται να παίζουν τοπικά"

Λίγη ώρα μετά  το τέλος του αγώνα στο Μοσχάτο, ο διοικητικός ηγέτης του Εθνικού ,Αλέξης Αγγελόπουλος, δεν μπορούσε να κρύψει τον  εκνευρισμό του για όλα όσα συνέβησαν στο ματς και βέβαια την κακή διαιτησία που δυστυχώς «έκλεψε» την παράσταση..
Αναλυτικά η  δήλωση του κου Αλέξη Αγγελόπουλου έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου οι εκλογές στην ΕΠΣΠ

Για την Δευτέρα 17 Ιουνίου ορίσθηκαν από το Δ.Σ της ΕΠΣΠ οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση, κάτι που άλλωστε  αναμένονταν.
 Φυσικά πρίν τις εκλογές θα διεξαχθεί ο διοικητικός- οικονομικός  απολογισμός των

Στην Γ΄ Εθνική η Δόξα Βύρωνα


 Η ιστορική Δόξα Βύρωνα είναι η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει την  άνοδο της στην Γ΄ Εθνική, μετά την σημερινή της νίκη με 2-0 επί του Χαραυγιακού, και το επεισοδιακό 2-2, Μοσχάτου Εθνικού στον 9ο όμιλο.
 
 Αναλυτικά είχαμε σήμερα στην 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ:

Χαμένοι και οι δύο

Ένταση, συρράξεις, ξύλο,  διακοπές, και στο  τέλος "αγκαλιές" στο Πειραικό ντέρμπι

Χαμένοι και οι δύο στο τέλος του  επεισοδιακού αγώνα του Μοσχάτου με τον Εθνικό, με το τελικό 2-2 να έρχεται" κουτί" στην Δόξα Βύρωνα που πανηγυρίζει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική,  από σήμερα το απόγευμα μετά το 2-0 επί του Χαραυγιακού.
 Στο Μοσχάτο μπροστά σε 1000 περίπου θεατές εκ των οποίων κάπου 150 του Εθνικού, μπάλα δεν είδαμε  για 80 λεπτά.

Στην Δραπετσώνα ο Καραγιαννίδης

Στην Δραπετσώνα τελικά μετακόμισε ο τεχνικός Σίμος Καραγιαννίδης, ο οποίος  αποχώρησε από την Α.Ε. Μ.Αετού - Ολυμπιάδας, αν και αρχικά είχε συμφωνήσει να ανανεώσει την συνεργασία του. 
 Ο  έμπειρος τεχνικός   κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο  της Αμφιαλιώτικης ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι με την Α .Ε. Περάματος, κι από σήμερα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Δραπετσώνας που μετά από χρόνια επανήλθε στην Α΄ Κατηγορία.

Το προσχέδιο των ομίλων της νέας Γ΄ Εθνικής

Πάνω - κάτω οι τρείς όμιλοι για τους οποίους υπάρχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, και δυσκολία λόγω των μετακινήσεων θα είναι  ως εξής, αν δεν υπάρξει και πάλι κάποια ξαφνική αλλαγή.

 Συγκεκριμένα ο 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, θα απαρτίζεται από  τις 4 ομάδες του Πειραιά,  5 ομάδες της Αθήνας, 2 νησιώτικες ομάδες, και 4 από την Κρήτη.

"Ντουγρού" για ΑΕΚ ο Σταματίου

 Προσωπική επιλογή του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ο Ιάκωβος Σταματίου, ο 25χρονος νεαρός γκολτζής της Α.Ε. Περάματος, που φέτος έκανε  απλησίαστο ρεκόρ με τα 38 τέρματα που σημείωσε στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Ανανέωσε ο Τζανόγλου στον Άρη Αμφιάλης

Ο Γιάννης Τζανόγλου θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Άρη Αμφιάλης και στην νέα σεζόν, μετά την συμφωνία που επήλθε με την διοίκηση του συλλόγου.

Με Μακρή η Αμφιάλη την νέα σεζόν

Ο Τάκης Μακρής θα  είναι ο τεχνικός της Αμφιάλης στην νέα περίοδο όπου η ομάδα θα παίξει στην Α΄ Κατηγορία, ενώ ο μέχρι πρότεινος κόουτς Χάρης Γαλούνης, θα βοηθήσει τον σύλλογο από άλλο πόστο.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος είναι η εξής:
 "Κατά τή συνεδρίαση τού Δ.Σ.τής Α.Π.Σ.Ε.ΑΜΦΙΑΛΗΣ της 11ης Μαίου 2013 συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα :

Έδωσαν τα χέρια στην Ελευσίνα - "μέσα" ο Γιαλιάς

Είναι οριστικό πλέοντο πάντρεμα του Πανελευσινιακού  και του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, κι ο μέχρι πρότεινος χρηματοδότης του Μανδραικού στην νέα περίοδο θα  ασχοληθεί με τα διοικητικά του  Πανελευσινιακού.
 Ο κ. Γιαλιάς αφού  αρχικά  ενδιαφέρθηκε για τις περιπτώσεις

Φαναρίτης:¨Κύριε Μπρατσόλη έχεις μεγάλες ευθύνες"

 Βρές έναν εύσχημο τρόπο να κάνεις μια ηρωική έξοδο τώρα...(αφού έτσι και αλλιώς θα την κάνεις καθώς τα κουκιά δεν σου βγαίνουν...)
 Σφοδρή επίθεση κάνει και πάλι ο πρόεδρος του Μοσχάτου ο Στέφανος Φαναρίτης, στον πρόεδρο της ΕΠΣΠ κ. Στέλιο Μπρατσόλη, μετά την αποτυχία της ομάδας του, αλλά και του Εθνικού να διεκδικήσουν έστω την  θέση ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Δεν πιάνεται η Δόξα

 Όσο χρειαζόταν έπαιξε η Δόξα Βύρωνα  μέχρι να φθάσει στο 2-0 επί του Μοσχάτου, και πλέον να βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Το πανόραμα των μπαράζ

Η 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ της ανόδου στην Γ΄ Εθνική, διεξήχθη σήμερα, κι ασφαλώς οι μεγάλοι κερδισμένοι, που έκαναν το 3Χ3, είναι η  Δόξα Πενταλόφου,η Καστοριά, ο ΠΟ Μουδανιών, η Δόξα Βύρωνα, ο Α.Ο.Κύμης, ο Μεσσηνιακό, ο ΠΑΟ Βάρδας, η Ιωνία 2000, κι ο Κανάρης Χίου.

Όλα τελείωσαν στου Ρέντη- κηδεία ο Χαρυγιακός στον Εθνικό

 Ο Χαραυγιακός χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός,τελείωσε τον Εθνικό τον οποίο κέρδισε με 3-1 μέσα στου Ρέντη, και ουσιαστικά τον υποχρεώνει να παίξει και την νέα σεζόν στην Α΄ Κατηγορία.
 Γιατί οι μαθηματικές ελπίδες που πλέον διατηρεί ο Εθνικός είναι απλά μαθηματικές.
 Ο Χαραυγιακός παίζοντας σφιχτά στην άμυνα, ουσιαστικά έκανε πάρτσι στην άμυνα του Εθνικού, και στο α΄μέρος με 4 προσπάθειες έβαλε 3 γκολ προηγούμενος με 3-0,  και βάζοντας φωτιά στο γήπεδο του Ρέντη , με τους απογοητευμένους και δακρυσμένους φιλάθλους των Πειραιωτών να μην πιστεύουν τι έχει συμβεί.

"Γιατί έτσι.. Προοδευτικάρα" 3-2 στην Ελευσίνα τον Αστέρα Μαγούλας

 Είναι βαριά η φανέλλα της Προοδευτικής, κάτι που φάνηκε και στοι σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας στην Ελευσίνα.
Η Προοδευτική τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκόρ, τι κι αν όλα ήταν κόντρα της, εντούτοις, με περίσσιο, πάθος, ψυχή,  δεν λύγισε και γύρισε ένα χαμένο παιχνίδι κάνοντας μεγάλη ανατροπή, και κερρδίζοντας στην Ελευσίνα τον Αστέρα με 3-2.
 Για να αντιληφθεί κιανείς πόσο σημαντική ήταν η νίκη της Προοδευτικής αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι ο Αστέρας κινδυνεύει πολύ σοβαρά να χάσει το εισιτήριο της ανόδου στην Β΄ Εθνική.

"Καλημέρα σε όλο τον κόσμο της Προοδευτικής"

Στην Ελευσίνα μετακομίζει σήμερα  ο Κορυδαλλός

Δωρεάν θα παρακολουθήσουν οι φίλοι της Προοδευτικής το σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας, καθώς ο χρηματοδότης του συλλόγου, Αργύρης Τσαουσάκης, αγόρασε όλα τα εισιτήρια που διατίθενται για την Προοδευτική και τα διέθεσε στους οπαδούς. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Προοδευτικής με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους φίλους των «βυσσινί» να δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση της Ελευσίνας και να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο.

Φιέστα "super league" η Χαλκηδώνα

 Με μιά φαντασμαγορική  φιέστα επιπέδου "Super league" γιόρτασε η Χαλκηδώνα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και την επάνοδο στην Β΄ Κατηγορία.
Αρχικά  στο γήπεδο Παν. Νικολαίδης διεξήχθησαν αγώνες επίδειξης των ακαδημιών  ενώ στη συνέχεια ακολούθησε φιλικό με τον Ήφαιστο με  την Χαλκηδώνα να επικρατεί με 3-0, χάρη στα τέρματα των Δάππα(  7΄ και 18΄), κι ένα του Πνευματικού στο 27΄.

"Πείτε μας ευθέως ποιοί είναι οι αναξιόπιστοι"

Δεν έμειναν αναπάντητα τα όσα υποστήριξε η παράταξη του κ.  Μπρατσόλη  από τον "Νέο Ποδοσφαιρικό Πειραιά", ο οποίος με σφοδρή ανακοίνωση τονίζει τα εξής:                              "Με μια σπαραξικάρδια αναφορά στη χορηγία του Ολυμπιακού προς την ΕΠΣΠ, αυτή που ο «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ» δίχως να την αγγίξει, εκχώρησε υπέρ των σωματείων για τη κάλυψη των διαιτησιών όλων των πρωταθλημάτων, η Συντονιστική Επιτροπή της ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ απ΄ τη πολύ χαρά της ...........κλαψουρίζει! 

Βασιλειάδης:"Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος"

Με αφορμή τα όσα υπoστήριξε η  παράταξη του Στέλιου Μπρατσόλη " ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥNEΡΓΑΣΙΑ" και τα υπονούμενα σε ότι αφορά την χορηγία του Ολυμπιακού πρός την ΕΠΣΠειραιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της "Καραισκάκης Α.Ε." κ. Βασίλης Βασιλειάδης,  και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για αυτό το θέμα απάντησε λακωνικά: "ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΌΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΗΤΗΘΈΝΤΟΣ"

Φιέστα σήμερα το απόγευμα η Χαλκηδώνα

Γιορτάζει την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία η Χαλκηδώνα σήμερα το απόγευμα στις 17.30 στο γήπεδο Παντ. Νικολαίδης.
Αρχικά είναι προγραμματισμένοι αγώνες επίδειξης των ακαδημιών( 17.30-18.45),

Το πρόγραμμα των μπαράζ(3η αγωνιστική)



Η 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ της ανόδου στην Γ΄ Εθνική, διεξάγεται την Κυριακή, με τους αγώνες να ξεκινούν στις 17.00.
 Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Ορφέας Ξάνθης-Ορέστης Ορεστιάδας
Μ. Αλέξ. Ιάσμου-Νέστος Χρυσούπολης

"Στην κόψη του ξυραφιού" ο Εθνικός

Στην κόψη του ξυραφιού κυριολεκτικά βρέθηκε ο Εθνικός μετά το άδικο 0-2 στον Βύρωνα από την Δόξα, ένα αποτέλεσμα που αναγκάζει τουσ Πειραιώτες να  ψάχνουν την υπέρβαση στα εναπομείναντα 4 παιχνίδια των μπαράζ, για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Έρχεται να τους φωτίσει το ...Παρελθόν

Κι επειδή πολλοί  φόρεσαν τον μανδύα της αξιοπιστίας της εντιμότητας, της κουλτούρας, έρχεται να τους φωτίσει το Παρελθόν..
 Γιατί καλά τα παχιά λόγια, μόνο που θα πρέπει να τα λέμε, "πρίν",  "τώρα" αλλά και μετά...
 Και επειδή όλοι θυμούνται και όλοι ξέρουν θα είναι εύκολο να διακρίνουμε νομίζω... σύντομα...
 Και στο κάτω κάτω της γραφής πίσω έχει η αχλάδα την  ουρά..