Την έκπληξη η Κύπρος Κορυδαλλού


 Η Κύπρος Κορυδαλλού ομάδα Γ΄ Κατηγορίας έκανε την έκπληξη στους σημερινούς αγώνες κυπέλλου αποκλείοντας την Θύελλα Κορυδαλλού (2-1), ομάδα Α΄Κατηγορίας, αναλυτικά είχαμε

Παραίτηση Μπαρμπολούτσι στον Αργοναύτη

Την παραίτηση του γνωστοποίησε στη διοίκηση του Αργοναύτη ο προπονητής Ανδρέας Μπαρμπολούτσι μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, και την ήττα από την Θύελλα Κορυδαλλού. Ο προπονητής επέμεινε στην απόφαση του παρά τις συζητήσεις που ακλούθησαν έτσι ώστε να παραμένει στο τιμόνι της ομάδος. Κατόπιν αυτού την Τρίτη το

"Θύελλα" στην Ραφήνα 3-0 την Τριγλία

Φανταστική η Θύελλα Ραφήνας συνέτριψε με 3-0 την Τριγλία Ραφήνας  στον εξ΄ αναβολής αγώνα του Κυπέλλου, αποδεικνύοντας ότι οι δυνατότητες της   είναι μεγαλύτερες από ότι φανερώνουν οι μηδέν βαθμοί που έχει στο πρωτάθλημα.

Ράβε .. ξήλωνε η ΕΠΟ με τα γήπεδα



Αναβολές, επί αναβολών αγώνων στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γ΄’  Εθνικής αφού το θέμα με τις αδειοδοτήσεις, και τις καταλληλότητες των γηπέδων δεν  φαίνεται να λύνεται.
 Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανέβαλε για δεύτερη φορά τον προγραμματισμένο για αύριο αγώνα του Κυπέλλου, Ολυμπιακός Λαυρίου – Νέα Ιωνία.
To παιχνίδι είχε οριστεί για αύριο στις 14:30 στο γήπεδο της Κερατέας, όμως και  το γήπεδο της Κερατέας δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει  τον αγώνα .
 Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι  πρίν μερικές ημέρες το ίδιο γήπεδο φιλοξένησε τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακού Λαυρίου – Κισσαμικού..

Γκέλα ο Ιωνικός 0-0 με τον Γιούχτα

Ο  Ιωνικος δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του  Γιούχτα, με τον οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στη Νεάπολη.
Ο Ιωνικός βρέθηκε μακριά από το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο, ενώ η απουσία του Γιάννη Χρυσάφη ήταν εμφανής, ενώ απέναντι του βρήκε  ένα μαχητικό Γιούχτα με καλή αμυντική λειτουργία και επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις.

Tα σημερινά αποτελέσματα στον Πειραιά

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι του Εθνικού με τον Αετό Κορυδαλλό, ενώ αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στον Πειραιά είναι τα εξής:
Α’ Κατηγορία-1ος Όμιλος
ΑΕ Αίγινας-Άρης Αμφιάλης 1-3
Ατρόμητος Κερ.-ΑΕ Νίκαια 2-3

Πατατράκ για τις 4 Πειραικές της Γ΄Εθνικής

 Πατατράκ για τις 4 ομάδες του Πειραιά που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄  Εθνικής, αφού καμμιά δεν κέρδισε σήμερα.
 Μόνο ο Ιωνικός δεν ηττήθηκε, ωστόσο το 0-0 με τον Γιούχτα μόνο ως επιτυχία δεν μπορέι να θεωρηθεί.
 Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε 5ο, 6ο όμιλο είναι τα έξής:

Επιβλητικός ο Ερμής Κορυδαλλού

Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ελλάς Ποντίων - Κερατσινίου
 
Ο Ερμής Κορυδαλλού πέτυχε την νίκη της ημέρας συντρίβοντας με 4-0 την Χαραυγή, ενώ το ντέρμπι Οδηγήτριας - Μοσχάτου έμεινε στο 0-0, να σημειώσουμε ότι λόγω των γνωστών

Οι διαιτητές σε 5ο - 6ο όμιλο

Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικκής σε 5ο-6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής είναι οι εξής:
5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Εθνικός Αστέρας – Τράχωνες:Μακρής, Δαρσινός (Αργολίδας), Μαντής (Δυτ. Αττικής)

Παπακωστούλη η Τριγλία

Ο Γιώργος Παπακωστούλης είναι ο νέος τεχνικός στην Τριγλία Ραφήνας ,μετά την αποχώρηση του Στάθη Ασλάνογλου.Ο 42χρονος προπονητής εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής αρκετών ομάδων, όπως ο Άρης Πετρούπολης, ο Ασπρόπυργος, ο Κένταυρος Βριλησσίων, στον οποίο

Στην Πεύκη ο Ασλάνογλου

Στην Πεύκη αναμένεται να μετακομίσει σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο Στάθης Ασλάνογλου ο μέχρι πρότεινος τεχνικός της Τριγλίας Ραφήνας.
 Ο πολύπειρος τεχνικός που  παραιτήθηκε πρόσφατα από την

Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου

 Η Αμφιάλη έκανε την μικροέκπληξη της ημέρας στο Κύπελλο αποκλείοντας στην Αίγινα την τοπική ομάδα με 1-0, αναλυτικά τα αποτελέσματα στους σημερινούς αγώνες της 3ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά είναι :
Προφ. Ηλίας - Εθνικός Πειραιά  0-4
Α.Ε.Αίγινας - Αμφιάλη 0-1

Διαζύγιο με Ασλάνογλου στην Τριγλία

Οδυνηρή αποδεικνύεται η πρώτη φετινή ήττα για την Τριγλία Ραφήνας από το Αιγάλεω, καθώς, παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο πολύπειρος τεχνικός Στάθης Ασλάνογλου.
 Ο Ασλάνογλου φέρεται να υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση της Τριγλίας κι είναι αλήθεια,

Συζητήσεις επί .. συζητήσεων στην Προοδευτική



Συζητήσεις επι συζητήσεων στην Προοδευτική, μετά τις διοικητικές εξελίξεις, και την απαοχώρηση των αφών Παπαιωάννου, με στελέχη της Κορυδαλλιώτικης ομάδας να προσπαθούν να πείσουν τους ποδοσφαιριστές να συμφωνήσουν στα νέα δεδομένα  και να επανέλθουν στις προπονήσεις.

Ανεβαίνει ο Ατρόμητος 2-1 τον Εθν. Αστέρα

Παίρνει τα πάνω του  ο Ατρόμητος Πειραιά, καθώς επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Αστέρα, κιμ αρχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά,εν αντιθέσι  με την ομάδα της Καισαριανής να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Στο γήπεδο του Ρέντη, οι παίκτες του Βαγγέλη Λαϊβερά προηγήθηκαν στο 13′, όταν ο Λοϊζίδης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση 

Πήρε μπρός το Αιγάλεω 2-1 στην Τριγλία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠ΄ΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Oνειρεμένο ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Αθανασιάδη στον πάγκο του Αιγάλεω μετά την αποχώρηση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, , καθώς το Σιτι πήρε τεράστιο διπλό μέσα στην Ραφήνα με 2-1 επί της μέχρι χθές αήττητης Τριγλίας.
 Μοιρασμένο το  παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο

Ζορίσθηκε ο Ιωνικός 1-0 τον Ατσαλένιο

Ο Ιωνικός δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση του σφριγγηλού Ατσαλένιου , κερδίζοντας τελικa με 1-0, και διατηρείται στο ρετιρέ του 5ου ομίλου
Οι Νικαιώτες με την συμπαράσταση περισσοτέρων 1200 φίλων τους «πατούσαν» καλύτερα στο πρώτο μέρος ,πίεσαν  χωρίς όμως να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις μπροστά από την εστία του Χωματά.

Προελαύνουν Ιωνικός - ΑΕΚ



 Ο Ιωνικός και η ΑΕΚ συνέχισαν με νίκες, ενώ  σπουδαίες νίκες σημείωσαν σήμερα ο Πανελευσινιακός, το Αιγάλεω, και οι Τράχωνες εκτός έδρας, αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες σε 5ο, 6ο όμιλο έχουν ως εξής: 

5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(4 αγωνιστική)
Ατρόμητος Πειραιά – Εθνικός Αστέρας   2-1

O Περαμαικός 1-0 τον Ηρόδοτο

 Πολύ καλός ο Περαμαικός  κέρδισε  με 1-0 τον Ηρόδοτο σε ένα παιχνίδι πλούσια σε φάσεις  και από τις δύο πλευρές.
 Στο 10΄ ο Λαμπρινάτος,  ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Σεβάι, οποίος  κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ από τα δύο μέτρα.
 Τρία λεπτά αργότερα ο Κουάτι μπήκε μέσα στην περιοχή του Περαμαικού, για να σουτάρει μόλις άουτ, ενώ στο 14΄ ωραία προσπάθεια του Λαμπρινάτου και γύρισμα του Σεβάι που

Βάρεσαν διάλυση στον Κορυδαλλό;

Σε εξαιρετικά δύσκολη βρίσκεται η Προοδευτική και κανείς δεν γνωρίζει το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα.
 Ουσιαστικά ο ιστορικός σύλλογος παρουσιάζει σημεία διάλυσης, αφού από την μιά έχουν παραιτηθεί οι αφοί Παπαιωάννου, είναι  άγνωστο τι θα εξελιχθεί στα διοικητικά, ενώ  την όλη κατάσταση δεν ξέρει πως να διαχειρισθεί , και ο

Εύκολα το Κερατσίνι 3-0 την Αμφιάλη

Εμφανώς ανώτερο το Κερατσίνι  κέρδισε με 3-0 την Αμφιάλη, παίρνοντας έτσι και την ρεβάνς της ήττας στο Κύπελλο.
 Οι Κερατσινιώτες αργά αλλά σταθερά  βρίσκουν ρυθμό, και δείχνουν ότι θα είναι υπολογίσιμοι.
 Το 1-0 έγινε στο 21΄ με έξοχη εκτέλεση φάουλ του Μισέα, ενώ το 2-0 ήρθε στο 79΄  όταν ο Τρουμπούνας σούταρε για να κοντράρει η μπάλα

4Χ4 ο Αετός Κορυδαλλού

Το 4Χ4 έκανε ο Άετός Κορυδαλλού με το 3-1 επί της Α.Ε. Σαλαμίνας έχοντας ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν
Αναλυτικά τα αποτελέσματα σήμερα στον Πειραιά είναι τα εξής

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

 Α.Ε.Μ.Αετού Ολυμπιάδας - Ήφαιστος 3-0

Ραγδαίες οι εξελίξεις - "Ωρα" μηδέν στην Προοδευτική

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Προοδευτική τίς τελευταίες ώρες στην Προοδευτική, καθώς σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση των αφών Παπαιωάννου γνωστοποίησαν την απόφαση τους να αποχωρήσουν από τον σύλλογο, και τις επόμενες ώρες αναμένεται να τοποθετηθούν για την απόφαση τους αυτή.

Δεν παίζει... η Προοδευτική

Δεν θα διεξαχθεί ο Κυριακάτικος αγώνας της Προοδευτικής με τον Ρούβα, αφού η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, ανέβαλε τον συγκεκριμένο αγώνα, από την στιγμή που η Περιφέρεια δεν έδωσε άδεια καταλληλότητας.
 Αντίθετα κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Περαμαικού με τον Ηρόδοτο, αφού ξεπεράσθηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν στο γήπεδο Περάματος.

Αίσθηση με Μαρωνίτη η Ζέα


Μετά το «διαζύγιο» με τον τεχνικό Γιάννη Παπαιωάννου στην Ζέα, ο πρόεδρος του συλλόγου ο Μάκης Χαρμπής έδωσε… ρέστα για να φέρει έναν προπονητή που αποτελεί πολυτέλεια για την Β’ Κατηγορία Πειραιά και τα κατάφερε, καθώς συμφώνησε με τον Νίκο Μαρωνίτη. Ο άλλοτε προπονητής του Ιωνικού και νυν της

Οι διαιτητές σε 5ο -6ο όμιλο

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (16/10) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.
Αναλυτικά έχουμε:
5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ατρόμητος Πειραιά – Εθνικός Αστέρας
Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας), Γουργιώτης, Δουλγεράκης (Ανατ. Αττικής)

Πέρασαν τα φαβορί στο κύπελλο




Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της 2ης φάσης του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής, όπου τα μεγάλα ονόματα( ΑΕΚ, Λάρισσα, Ιωνικός), πέρασαν εύκολα στην 3η φάση του θεσμού.
 Να σημειώσουμε ότι  υπάρχουν εκρεμμότητες αφού τρία παιχνίδια ως γνωστόν έχουν

Στο ρελαντί ο Ιωνικός 2-0 τον Ρούβα

Εξαιρετικός κατά διαστήματα ο Ιωνικός κέρδισε για δεύτερη φορά τον Ρούβα πάλι  με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπάλλου.
 Το συγκρότημα του Μάρκου Δήμου που καταχειροκροτήθηκε από περίπου 1000 φιλάθλους παρά το ροτέισον που έκανε ο νεαρός τεχνικός ήταν το ίδιο - ίσως και πιό ανταγωνιστικό σε σχεση με την εικόνα του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΑΝ καθάρισε 3-2 την Κηφισιά

Πήρε φόρα ο ΑΟΑΝ, και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας με 3-2 της Κηφισιάς, από την οποία είχε χάσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Με την συμπλήρωση 15 λεπτών, η Κηφισιά προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο Βέρμπη ο οποίος βγήκε σε θέση βολής, πλάσαρε τον Μπρόκο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η αντίδραση ήρθε γρήγορα και πιο συγκεκριμένα στο 20΄με τον άλλο συνήθη ύποπτο, τον Λεπτοκαρίδη που με δυνατό σουτ στην

Με Μακρή ο Αετός 2-0 στην Αμφιάλη

Με ηγέτη και σκόρερ τον Νίκο Μακρή, ο Αετός Κορυδαλλού ξεπέρασε το εμπόδιο της Αμφιάλης στι Σιταποθήκες την οποία κέρδισε με 2-0-, μετρώντας 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
 Ο εξαιρετικός αριστερός μεσοαμυντικός  σκόραρε στο 50’ και στο 52’, απέναντι στην Αμφιάλη που προσπάθσησε , αλλά δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική.

Εύκολα η Οδηγήτρια 4-1 την Α.Ε. Μ. Αετού - Ολυμπιάδας

Ανώτερη η  Οδηγήτρια επικράτησε εύκολα  του Μ. Αετού- Ολυμπιάδας με 4-1.
Η ομάδα του Τέλη Μελά  κατά διαστήματα ήταν πολύ καλή απέναντι στους φιλοξενούμενους που  προσπάθησαν ωστόσο  παρουσίασαν πολλά κενά στην ανυντική γραμμή.
 Ο Χατζάκης στο 23’ άνοιξε τον... χορό των τερμάτων για να γράψει στο 44’ ο Μουστάκας το 2-0. Ο Φραγκάκος στο 66’ έδωσε ελπίδες για ανάκαμψη στους φιλοξενούμενους, ωστόσο τα αμυντικά κενά ήταν τεράστια και στο 70’ ο Πλάκας έδωσε και

Ο Ερμής 2-1 την Νίκαια

Ο Ερμής Κορυδαλλού λύγισε την αντίσταση της Νίκαιας  την οπποία κέρδισε με 2-1 μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι.2-1. Οι Νικαιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Κατσαδούρη στο 35’ και ενώ είχαν ευκαιρίες για να καθαρίσουν το παιχνίδι, στην επανάληψη προδόθηκαν από λάθη σε στημένες μπάλες και ο Ερμής αρχικά ισοφάρισε με τον Μπαμπουλάκη

Σούπερ Οδηγήτρια, άνετος ο Αετός Κορυδαλλού

Η εξαιρετική Οδηγήτρια με το 4-1 επί της Α.Ε.Μετού - Ολυμπιάδας πέτυχε την νίκη της ημέρας, ενώ το απόλυτο μετράει ο Αετός Κορυδαλλού με το 2-0 στις Σιταποθήκες με την Αμφιάλη, αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα  στον Πειραιά είναι τα εξής:

Ο Αθανασιάδης στο Σίτι

Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι ο νέος τεχνικός του Αιγάλεω μετά το διαζύγιο με τον Λουτσιάνο.
 Ο γνωστός τεχνικός συμφώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας τον Γιώργο Γιανναράκη, και πιάνει αμέσως δουλειά, και η ομάδα να ετοιμασθεί για

Τρείς ματαιώσεις στο Κύπελλο Γ΄ Εθνικής

Άλυτο εξακολουθεί να παραμένει το πρόβλημα που υπάρχει με τα περισσότερα γήπεδα, και τις άδεις που πρέπει να δίνονται για την τέλεση αγώνων,  και κανείς δεν γνωρίζει  το τι θα ισχύσει στην συνέχεια.
 Η ουσία είναι ότι  η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ματαιώνονται οι

Όνειρο ζωής το γήπεδο για τον Εθνικό

Mέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Εθνικού Πειραιά εκεί όπου διαφάνηκε για ακόμα μία φορά ότι η «Κυανόλευκη» οικογένεια είναι ενωμένη  όσο ποτέ.

  Το παρών  έδωσαν ο  Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Αλέξης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος  του

Το πρόγραμμα στην Γ΄ Εθνική

Οι αγώνες της 2ης φάσης του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωμβρίου 2013( και ώρα 15.00).
 Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων είναι το εξής:
1ος ΟΜΙΛΟΣ

Στο Ρέντη Περαμαικός - Α.Ο.Περιστερίου

Στο γήπεδο του Ρέντη όρισε τελικά η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής την αναμέτρηση του Περαμαικού με τον Α.Ο.Περιστερίου, από την στιγμή που και πάλι δεν δόθηκε άδεια στο γήπεδο Περάματος, αλλά και στα γήπεδα του Κερατσινίου
 Το παιχνίδι είναι εξ΄ αναβολής και θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/10, με ώρα έναρξης 16.30

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του κυπέλλου

 Δεν έχει πρωτάθλημα αυτήν την εβδομάδα στην Γ΄ Εθνική, αντίθετα θα διεξαχθούν οι αγώνες της 2ης φάσης του κυπέλλου, αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν ως εξής:

5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μπλούνας, Δουδούμης-Δοσκόρης (Φθιώτιδας),

Συγκλονίζει το δράμα του γκολκήπερ Ταμπάση

 Η νόσος Stargardt του "κόβει" το ποδόσφαιρο

H συγκλονιστική ιστορία του γνωστού 27χρονου γκολκίπερ Μπάμπη Ταμπάση και κάτω υπό ποιες συνθήκες αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.. ( φέτος είχε υπογράψει στην ομάδα της Πεύκης Γ΄ Εθνική)
Το κείμενο παρατίθεται αυτούσιο, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΠ στις 08/10:
"Η ζωή είναι όμορφη αλλά και σκληρή, συχνά άδικη, πλήρως απρόβλεπτη...
Και το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή είναι συνδεδεμένο με την έννοια της αβεβαιότητας. Κυριολεκτικά, δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει...

Στον αέρα και πάλι το "Περαμαικός - Περιστέρι"

Στον αέρα βρίσκεται και πάλι κυριολεκτικά το παιχνίδι εξ΄ αναβολής  Περαμαικού - Α.Ο.Περιστερίου, αφού ναι μεν η ΕΠΟ το έχει ορίσει για την Κυριακή 13/10, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει το που θα γίνει , και το αν θα γίνει τελικά το παιχνίδι.
 Συγκεκριμένα ούτε λίγο ούτε πολύ η αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας έχει βγάλει ακατάλληλα σχεδόν όλα τα γήπεδα του

Ο Μίχος στο Λαύριο

Ο Πέτρος Μίχος  είναι ο νέος τεχνικός στον Ολυμπιακό Λαυρίου, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Στασινόπουλοιυ.
 Ο  Μίχος τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο και χρηματοδότης του Ολυμπιακού Λαυρίου κ. Μ. Τσίκλο, και αναμένεται να

Ανώτερος ο Ηρόδοτος 3-2 το Αιγάλεω

Ο Ηρόδοτος  επικράτησε με 3-2 του Αιγάλεω στο σημερινό ματς  που διεξήχθη στον Παγκρήτιο στάδιο για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες με τον Ηρόδοτο όμως να ανοίγει πρώτος το σκορ στο 19΄ όταν ο Σαλταπίδας με σουτ έκανε το 1-0.
Το Αιγάλεω απείλησε στο 40΄ με τον Κλη και στο 42΄ με τον Παπουτσή που δύο λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 καθώς ήταν εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε και το οποίο είχε κερδίσει για λογαριασμό του Αιγάλεω ο Χρήστου σε ανατροπή του από τον Γεωργόπουλο.

Αδικεί την Τριγλία το 0-0 στην Κηφισιά

Εξαιρετική η Τριγλία Ραφήνας πάτησε την Κηφισιά  στο Ζηρίνειο, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση των γηποεδούχων πυο είχανμ σε μεγάλη μέρα τον γκολκήπερ Κόλια.
Ο πορτιέρο της Κηφισιάς κατέβασε τα… ρολά σε πολλές περιπτώσεις χαρίζοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αυτός ήταν "Ατρόμητος"



Σαφώς βελτιωμένος αυτήν την φορά ο Ατρόμητος Πειραιά  θύμισε  τον περσινό καλό εαυτό του , κερδίζοντας απόλυτα δίκαια την Προοδευτική με 2-1, χάνοντας ευκαιρίες, για τουλάχιστον διπλάσιο σκορ.
 Από την άλλη πλευρά η Προοδευτική προβλημάτισε με την εν γένει εικόνα της, και ειδικά στην άμυνα, όποτε πλησίαζε η μπάλα, σε κάθε φάση μύριζε γκολ.

Ημέρα Ατρόμητου Πειραιά 2-1 την Προοδευτική



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 5ο-6ο ΌΜΙΛΟ

Ο Ατρόμητος Πειραιά πέτυχε την νίκη της ημέρας κερδίζοντας μετά απο θαυμάσια εμφάνιση την Προοδευτική με 2-1, ο Ιωνικός έμενε στο 0-0 στην Μύκονο, ενώ αυτοκτόνησε ο Περαμαικός ο οποίος αν και κέρδιζε μέχρι το 86΄

Πρωινές εξάρες ο Εθνικός

Υγεινός περίπατος ήταν για τον Ειθν ικό το πρωινό παιχνίδι με τον Α.Ο.Πειραιά στο γήπεδο του Ρέντη, με την ομάδα του Μ. Χατζηαλέξη, να φθάνει στο επιβλητικό 6-0.
Παρά το πρωινό ξύπνημα το η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται διεφάνη  με το καλημέρα όταν απο λάθος των αμυντικών του Α.Ο.Πειραιά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Παυλόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα μόλις στο 7ο λεπτό.
Ο Εθνικός έκανε το συνηθισμένο παιχνίδι με την κατοχή της

Χοντρός τζόγος στην Γ΄ Εθνική

Χοντρός τζόγος γίνεται με αρκετά  παιχνίδια  της Γ΄ Εθνικής, που έχει στο πρόγραμμα της γνωστή Ιντερνετική εταιρεία στοιχημάτων.
Μάλιστα στο σημερινό κουπόνι, περιλαμβάνονται  παιχνίδια  του 5ου και του 6ου ομίλου.

Σε ρηχά νερά ... η ΑΕΚ


Με εμφάνιση επιπέδου λιγότερη του επίπεδου της ... Γ΄Εθνικής, στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον ΑΟ Περιστερίου παρουσιάστηκε η ΑΕΚ που ήταν σαφώς χειρότερη από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, και μοιραία έμεινε στο 0-0, μπροστά σε 2500 φιλάθλους της.

Δεν πείθει .. ο Πανελευσινιακός 1-1 με τον Ατσαλένιο

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε  ο Ατσαλένιος από την Ελευσίνα, καθώς ήρθε 1-1 με τον Πανελευσινιακό, που ναι μεν είχε παράπονα από την διαιτησία, ωστόσο δεν ..πείθει ότι μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, καθώς είχαν πρόβλημα στο να απειλήσουν, απέναντι σε μιά απλά μαχητική ομάδα. Παρόλα αυτά  στο 44’ με προβολή του