"Έφυγε" ο Τάκης Συνετόπουλος

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί από σήμερα το πρωί του Σαββάτου για το θάνατο του Τάκη Συνετόπουλου.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μέλος της μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού που έφτιαξε ο Νίκος Γουλανδρής τη δεκαετία του ’70, αλλά και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που ανέδειξε ο Βόλος

Πήρε κεφάλι ο Ερμής

Ο Ερμής Κορυδαλλού μετά το 2-0 επί της Α.Ε. Μ.Αετού- Ολυμπιάδας, αλλά και το 0-0 του Μοσχάτου στην Χαραυγή πήρε κεφάλι στην βαθμολογία της Α΄ Κατηγορίας.
Στον άλλο όμιλο ο Εθνικός δεν είχε προβλήματα απέναντι στον Αμπελακιακό, κερδίζοντας με 4-1.
 Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Πειραιά είναι τα εξής:

Με προβλήματα ο Ιωνικός κόντρα στους Τράχωνες

Με αρκετά προβλήματα θα υποδεχθεί ο Ιωνικός τους Τράχωνες στο ντέρμπι ( βάση βαθμολογίας του 5ου ομίλου), όμως παρόλα αυτά οι Νικαιώτες θέλουν την νίκη ώστε να εδραιωθούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας, και ταυτόχρονα να διατηρήσουν το αήττητο.

Και "Τέταρτοι" διαιτητές στον Πειραιά

Τέταρτους διαιτητές όρισε η Επιτροπή Διαιτησίας στα δύο σημαντικά αυριανά παιχνίδια(30.11),  Ερμής Κορυδαλλού – Α.Ε. Ολυμπιάδα( ορίσθηκε ο κ.Σακκάς), Α.Ε.Χαραυγή – Α.Ε. Μοσχάτου(ορίσθηκε ο κ.Ιωαννίδης).

Σούπερ το γήπεδο του Μοσχάτου

Ολοκληρώνεται το έργο της τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο στο Μοσχάτο. 
Ήδη ο νέος χλοοτάπητας στρώθηκε, και πλέον απομένουν συγκεκριμένες μικροεργασίες ώστε το γήπεδο να παραδοθεί στα σωματεία του Μοσχάτου που είναι γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα, από την στιγμή που στην πόλη του  Μοσχάτου δεν υπάρχει άλλο γήπεδο.

Στις 15 Δεκεμβρίου Ιωνικός - Πανελευσινιακός

Οι αγώνες της 4ης φάσης του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων( ώρα έναρξης 14.30) είναι το εξής:
1ος όμιλος
Διγενής Λακκώματος – Αγρ. Αστέρας

Στο Μενίδι ο Κ. Αστ. Βάρης με την ΑΕΚ

Μπορεί ο Κ. Αστ. Βάρης να παίζει αυτήν την εβδομάδα στο Πέραμα με τον Περαμαικό , ωστόσο τα πάντα στην Βάρη κινούνται γύρω από την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής Κ. Αστ. Βάρης, που δεν θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Βάρης.
Αργά χθές το βράδυ , μετά από πολύωρη σύσκεψη που

Κανελλόπουλος αντί Πασσά στο Ν. Φάληρο

Ο Νίκος Κανελλόποουλος είναι ο νέος τεχνικός της Α.Ε. Νέου Φαλήρου, μετά το διαζύγιο με τον Νικήτα Πασά.
 Ο Κανελλόπουλος πέρσι ήταν τεχνικός στο Καλαμάκι, κι εκτιμάται ότι μπορεί να βοηθήσει την
ομάδα του Νέρου Φαλήρου στο φετινό πρωτάθλημα.
 Στο Νέο Φάληρο είναι γεγονός ότι είχαν υψηλότερες προσδοκίες για φέτος , ωστόσο, μέχρι στιγμής η ομάδα έχει κυμανθεί σε μέτρια επίπεδα.

Διαζύγιο και με Αθανασιάδη στο Αιγάλεω

Παρελθόν αποτελεί στο Αιγάλεω ο τεχνικός Γιώργος Αθανασιάδης, μετά την τελευταία ήττα στην Βάρη, και κυρίως την  κακή εικόνα της ομάδας.
 Ασφαλώς τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στο Αιγάλεω, και σε όλους τους άλλους τομείς.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αιγάλεω για την λύση της συνεργασίας με τον Γ. Αθανασι'άδη είναι η εξής:

Ο Bολιώτης Κρητικός σφυρίζει το Ιωνικός - Τράχωνες

Ο διαιτητής από τον Βόλο, Δημήτρης Κρητικός θα σφυρίξει το ντέμρπι κορυφής του 5ου ομίλου ανάμεσα σε Ιωνικό - Τράχωνες.
 Αναλυτικά οι διαιτητές σε 5ο - 6ο όμιλο είναι οι εξής:
5ος όμιλος
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΕΥΚΗ: Περράκης, Χαλιάσος-Νιδριώτης (Αθηνών), ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ: Μπερτάκης, Αναστασάκης-Κεζεμπόγλου (Χανίων), ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εύκολα η Νέα Ιωνία 2-0 τον Ολυμπιακό Λαυρίου

Η Νέα Ιωνία κέρδισε εύκολα και δίκαια με  2-0 τον Ολυμπιακό Λαυρίου στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι του 5ου ομίλου που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.
 Η Νέα Ιωνία μπήκε φουριόζα στο πρώτο μέρος, όπου και σημείωσε τα δύο τέρματα της.

Αιμοδοσία αύριο Τετάρτη στην Ε.Π.Σ.Πειραιά


Δώσε 10 λεπτά  από τον χρόνο σου..

Η καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία είναι προγραμματισμένη αύριο  στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Πειραιά, με την συμμετοχή του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, και του

Παίζουν αύριο Ν.Ιωνία - Ολυμπιακός Λαυρίου

Το εξ΄ αναβολής παιχνίδι του 5ου ομίλου ανάμεσα στην Νέα Ιωνία και τον Ολυμπιακό Λαυρίου θα διεξαχθεί αύριο και ώρα 15.00.
 Το παιχνίδι ορίσθηκε στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας την φυσική έδρα της Νέας Ιωνίας που πήρε επιτέλους άδεια

Διαζύγιο με Παραρά στον Ίκαρο



Στην θέση του συνεχίζει ο Γιώργος Δρακόπουλος 
Παρελθόν  αποτελεί στον Ίκαρο Καλλιθέας ο τεχνικός Νίκος Παραράς με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία μετά  και την ισοπαλία (2-2) με την ΑΕ Νέου Φαλήρου. Στην θέση του Παραρά θα συνεχίσει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Παραρά και «πιστός στρατιώτης» της ομάδας, Γιώργος Δρακόπουλος, με γυμναστή τον Αντώνη

Αγανάκτηση και οργή στο Πέραμα

"Κινούμενη βόμβα ο Σταυρουλάκης" 

Oργή και αγανάκτηση στις τάξεις του Περαμαικού για την διαιτησία του Λασιθιώτη διαιτητή Σταυρουλάκη στο προχθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ ρουσώνα, μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ του συλλόγου τονίζονται τα εξής:
"Πριν λίγες εβδομάδες ο διαιτητής Σταυρουλάκης κράτησε στο παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο 7 λεπτά καθυστέρηση κι αποφάσισε να το λήξει μόλις η ομάδα μας δέχτηκε το δεύτερο γκολ. Τότε

Η εφτάψυχη Προοδευτική 1-0 την Δόξα Βύρωνα

Η εφτάψυχη Προοδευτική, επικράτησε με 1-0 της Δόξας Βύρωνος, και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για την δύσκολη, συνέχεια.
 Δίκαιη νίκη απέναντι στην Δόξα Βύρωνα που για ακόμη μια φορά δεν έπεισε, απεναντι στην  Προοδευτική που είχε πάθος, ψυχή, και κυνήγησε  την νίκη.

Τέλος ο Ασλάνογλου στην Πεύκη

Δεν έκλεισε μήνα  στον πάγκο της Πεύκης ο τεχνικός Στάθης Ασλάνογλου, με τον οποίο λύθηκε πρίν λίγο η συνεργασία. μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση του συλλόγου των Βορείων Προαστείων.
 Ο Ασλάνογλου κάθισε στον πάγκο της Πεύκης για 5 παιχνίδια

Με 9 παίχτες ο Ιωνικός 2-2 στο Μάλεμε

Αν και με 9 παίχτες παίχτες από το 82΄ ο Ιωνικός κατάφερε παλικαρίσια να ισοφαρίσει στο 90΄   το πολύ καλό  Κισαμμικό σε 2-2, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τους Νικαιώτες ωστόσο να τα έχουν με τον Κρητικό διαιτητή Σωτηριάδη που έπαιξε Κισσαμικό, αφήνοντας τον Ιωνικό με 10 παίχτες από το  50΄ και με 9 όπως προείπαμε από το 82΄
Αγωνιστικά ο Κισσαμικός καλύτερος στο α΄ μέρος , δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες (τουλάχιστον 3 κλασσικές με Ν' Γκουέμ και Κούμπρογλου) που δημιούργησε, και κόντρα στην ροή του αγώνα ο Νικολακόπουλος στο 31΄ έδωσε το προβάδισμα στον Ιωνικό.

Χόρευε στην βροχή ο Ατρόμητος 3-1 τον Γιούχτα

 Χόρευε μέσα στην βροχή ο  Ατρόμητος Πειραιά, και  ξεπέρασε πάρα πολύ εύκολα το εμπόδιο του Γιούχτα με 3-1. Οι καμινιώτες υποχρέωσαν σε παθητικό ρόλο τον Γιούχτα και «καθάρισαν»  το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι  ευτύχησαν να προηγθούν μόλις στο 9΄, όταν ο

Στο 90΄ ισοφαρίσθηκε ο Περαμαικός με "πέτσινο" πέναλτι

Στο 90΄ με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που είδε ο Λασιθιώτης διαιτητής  Σταυρουλάκης, ο ΠΑΟΚρουσώνα ισοφάρισε τον Περαμαικό στο τελικό 1-1 των δύο ομάδων.Ο Περαμαικός, παίζοντας με ξαφνικές αντεπιθέσεις, ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερος και θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς από το α΄ μέρος όταν έχασε σημαντικές ευκαιρίες.Η ομάδα του Περαμαϊκού προηγήθηκε  στο 8΄   από λάθος γύρισμα του Κορδονούρη, παρενέβη ο Ντούλιος και με πλασέ έκανε

Καλπάζει ο Ατρόμητος, ανεβαίνει η ΠΡΟΟ - σφαγή για Ιωνικό, Περαμαικό

 Καλπάζει ο Ατρόμητος Πειραιά που κέρδισε πάρα πολύ εύκολα τον Γιούχτα με 3-1, ενώ ο Ιωνικός πήρε 2-2 στα Χανιά από Κισσαμικό, με σφαγή από την διαιτησία, αφού έπαιξε για αρκετό διάστημα με 9 παίχτες λόγω αποβολών των Δημητρίου, Κουλακάρη.

Με το ζόρι η ΑΕΚ 1-0 τον Ηλυσιακό που άξιζε το "Χ"

Τα βρήκε σκούρα απέναντι στον μαχητικό Ηλυσιακό η ΑΕΚ, κερδίζοντας όμως  στο τέλος με 1-0 στο ΟΑΚΑ παρουσία περίπου 6000 φιλάθλων.Η ΑΕΚ από το ξεκίνημα ήταν νωθρή και μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά της έλειπε η σιγουριά στις κινήσεις της και στην τελική πάσα, αδυνατώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία.

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

 Ο Αμπελακιακός πήρε το ντέρμπι της Σαλαμίνας συντρίβοντας με 4-0 την Α.Ε. Σαλαμίνας, ενώ στην Αμφιάλη η Α.Ε. Μ. Αετού Ολυμπιάδας κέρδισε με 1-0 τον Άρη Αμφιάλης.
 Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στον Πειραιά είναι τα εξής:
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με Μώττο στον Κρουσώνα ο Περαμαικός

Ο γκολκήπερ Μώττος θα είναι το νέο πρόσωπο στον Περαμαικό ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Κρουσώνα.
 ο έμπειρος γκολκήπερ που απολύθηκε από τις τάξεις του στρατού, αναμένεται να δώσει λύσεις στην θέση του τερματοφύλακα, εκεί που μέχρι στιγμής έδειξε να χωλαίνει το συγκρότημα του Περάματος.

Έτοιμος ο Ατρόμητος ενόψει Γιούχτα

Κινητοποίηση υπάρχει στα Καμίνια για το αυριανό σημαντικό παιχνίδι με τον Γιούχτα, με τον Ατρόμητο να θέλει να δώσει συνέχεια στα τελευταία θετικά αποτελέσματα.
 Το συγκρότημα του Βαγγέλη Λαιβερά προέρχεται από το 1-1 στο Ηράκλειο, αποτέλεσμα που αδικεί την Πειραική ομάδα, και

Αυλαία με Ηλυσιακός - ΑΕΚ

Με το παιχνίδι του 6ου ομίλου, Ηλυσιακός- ΑΕΚ ( 15.00)που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
 Ο Ιωνικός δοκιμάζεται στα Χανιά κόντρα στον πολύ δυνατό Κισσαμικό, ενώ η Προοδευτική

Καμπάνα.. και σε Πανελευσινιακό- Δράγαζη

 Με μιά αγωνιστική τιμωρήθηκε και η έδρα του Πανελευσινιακού για τα επεισόδια στο παιχνίδι Πανελευσινιακός - Δόξα Βύρωνα, ενώ  2 μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επειβλήθηκε και στον Γεν. Αρχηγό του Γρηγόρη Δράγαζη.

Καμπάνα στο Αιγάλεω

Καμπάνα στο Αιγάλεω  από την  Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με την Τριγλία στη Ραφήνα, καθώς του επιβλήθηκε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.
Σε εκείνο το παιχνίδι, οι οπαδοί του Σίτι είχαν πετάξει μπουκάλια στον

Ενισχύεται με Ζηλάκο ο Αργοναύτης

Νωρίτερα ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος για τον Αργοναύτη, αφού στην συνέρχεια του πρωταθλήματος θα ενισχυθεί με ένα πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή του οποίου οι δυνατότητες είναι δεδομένες.
 Συγκεκριμένα στην  διάθεση του τεχνικού Νίκου Γατζάκη για το

Ο Καμμένος καθάρισε στις Σιταποθήκες

Η Α.Ε. Μ. Αετού- Ολυμπιάδας ήταν η μεγάλη νικήτρια του  Αμφιαλιώτικου ντέρμπι, κερδίζοντας με 2-0 την Αμφιάλη και παίρνοντας το εισιτήριο για τους "8" του Κυπέλλου Πειραιά.
 Έγινε ένα πολά καλό παιχνίδι στις Σιταποθήκες, με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο στο α΄μέρος, ενώ στην επανάληψη η Αμφιάλη αν και αγωνίσθηκε με 10 παίχτες από το 57΄ λόγω της

Ανεβαίνει η Θύελλα 2-1 τον Πανναξιακό

Την ανοδική της πορεία πιστοποίησε η Θύελλα Ραφήνας, η οποία κέρδισε με 2-1 τον Πανναξιακό στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι του 6ου ομίλου.
Στο πρώτο μέρος ο Πανναξιακός  είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ιδιαίτερες φάσεις και να γίνει απειλητικός. Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες της

Απίστευτη νίκη 2-1 ο Κ. Αστ. Βάρης τον ΠΑΟ Κρουσώνα

Στο… τελευταίο κυριολεκτικά δευτερόλεπτο κρίθηκε το ματς του Αστέρας Βάρης με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στο 95ο λεπτό κερδίζοντας με 2-1 την ομάδα του Ηρακλείου που ήταν εξαιρετική και αδικείται από το τελικό αποτελέσμα. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 3’ με τον Μπάμπη Ανδρεαδάκη( άλλοτε  παίχτης της ομάδας του Κρουσώνα), ο οποίος ολοκλήρωσε την ενέργεια του Σχίζα . Η ομάδα του Ηρακλείου από εκεί και πέρα ανέλαβε την

Πέρασαν τα φαβορί στον Πειραιά

Συναρπαστικά παιχνίδια διεξήχθησαν σήμερα στον Πειραιά στην  Δ΄ φάση του Κυπέλλου, την νίκη της ημέρας σημείωσε η Α.Ε. Μ.Αετού - Ολυμπιάδας στο τοπικό ντέρμπι μμε την Αμφιάλη την οπποία κέρδισε με 2-0, ενώ συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στην Παραλία Τζιτζιφιών εκεί, όπου ο Α.Ο.Πειραιάς βρέθηκε να κερδίζει με 3-0 το Μοσχάτο, ώστε οι Μοσχατιώτες με επική

Διέρευσαν γυμνές φωτο Ελληνίδας πρωταθλήτριας

Ποζάρει ολόγυμνη Ελληνίδα πρώην πρωταθλήτρια στίβου σε φωτογραφίες, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και ειδικότερα μέσω Facebook.
Ο λόγος για την Ελληνίδα πρώην πρωταθλήτρια στο στίβο Θεοδώρα Χατζή,που στάθηκε άτυχη, καθώς αυτές οι φωτογραφίες διέρρευσαν κατά λάθος. Προσπάθησε εις μάτην να κατεβάσει τις εικόνες από το wall της αλλά ήταν ήδη πολύ αργά...

Τελικά.. Αναστασιάδης στην Α.Ε. Νεάπολη

Δεν κόλλησε τελικά η συνεργασία της Α.Ε. Νεάπολης με τον τεχνικό Γ. Πνευματικό, και σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, χρέη τεχνικού στην Α.Ε. Νεάπολη θα αναλάβει ο  έμπειρος ποδοσφαιριστής Σταμάτης Αναστασιάδης, ο οποίος πλέον θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα.

Παιχνίδια στην Βάρη και στην Ραφήνα

 Δύο εξ΄ αναβολής αγώνες του 6ου ομίλου θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη, συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ραφήνας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Θύελλας Ραφήνας – Πανναξιακού(13.00),  ενώ στο γήπεδο της Βάρης θα

Με Πνευματικό η Α.Ε. Νεάπολη

Ο Γ. Πνευματικός είναι ο νέος τεχνικός στην Α.Ε. Νεάπολη μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γ. Καρπασίτη, και ο οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον σύλλογο να επιστρέψει στις επιτυχίες.
 Η Α.Ε. Νεάπολη που ξεκίνησε πολύ καλά την σεζόν τελευταία κάνει .. νερά, και μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι με την Χαλκηδώνα ήταν απογοητευτική, για να γνωρίσει την  συντριβή.

Σαν σε προπόνηση ο Πανελευσινιακός 3-0 τον Ολυμπιακό Λαυρίου

 Διαφορά δυναμικότητας υπήρχε ανάμεσα στον Πανελευσινιακό, και τον Ολυμπιακό Λαυρίου στο σημερινό αγώνα κυπέλλου, και το τελικό 3-0  υπέρ της Ελευσινιώτικης ομάδας , μάλλον κολακεύει την ομάδα του Λαυρίου. Ο Πανελευσινιακός καθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το α΄ μέρος χάνοντας ευκαιρίες, για άλλα τόσα τέρματα.

Στην παράταση πέρασε ο Ιωνικός

Στην παράταση πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ο Ιωνικός κερδίζοντας με 1-0 τον πολύ καλό Κισσαμικό.
 Οι Χανιώτες είναι εξαιρετικοί στο α΄ μέρος έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία ,χωρίς όμως να  γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί μπροστά στην εστία του Αδαμόπουλου, με τον Ιωνικό, να είναι αυτός αυτός που έχασε  δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.
 Συγκεκριμένα στο 35΄'  ο Μπερνιδάκης εκμεταλεύθηκε λάθος του Χολέβα, βγήκε τετ α τετ με τον Ρίζο, που απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού της Νικαιώτικης ομάδας, ενώ η ίδια φάση επαναλήφθηκε στο 40΄  με τον Μπερνιδάκη να πλασάρει, και τον Ρίζο να αποκρούει.

Και τώρα "Ιωνικός - Πανελευσινιακός"

 Δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Κισσαμικού, ο Ιωνικός 1-0 στην παράταση και τώρα στην επόμενη φάση του κυπέλλου θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό.
Η ΑΕΚ με το επιβλητικό 5-0 επί του Αγ. Νικολάου πήρε εύκολα το εισιτήρια για την επόμενη Φάση του κυπέλλου εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Κ. Αστ. Βάρης, ενώ χθές  το

Οργάνωση ανέλαβε την δολοφονία των δύο Χρυσαυγίτων

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Ομάδες» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του Α. Γέροντα, μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου.

Στις καθυστερήσεις ο Ρούβας πάγωσε τον Κορυδαλλό

Άγγιξε την νίκη η Προοδευτική κόντρα στον πολύ καλό Ρούβα, ωστόσο οι Κρητικοί στις καθυστερήσεις πήραν την μπουκιά από το στόμα της Κορυδαλιώτικης ομάδας ισοφαρίζοντας σε 1-1.


Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, καθώς στο 3’

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

HΑ.Ε. Μ. Αετού – Ολυμπιάδας, πέτυχε σημαντική νίκη κερδίζοντας εκτός έδρας την  Χαραυγή  με 2-1, στα άλλα σημερινά αποτελέσματα ξεχωρίζει το 3-0 του Παννεαπολικού στο ντέρμπι της Β΄  Κατηγορίας με τον Φαληρικό, αναλυτικά είχαμε σήμερα:

Ο Γιούχτας 2-1 στην Πεύκη

το «διπλό» απέδρασε ο Γιούχτας από την Πεύκη, επικρατώντας 2-1 της τοπικής ομάδας με γκολ στο φινάλε, στο εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής.
Η ομάδα των Αρχάνων έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της και στο 18’, στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ο Σκουλούδης έκανε το 0-1 με πλασέ. Μετά το γκολ η πίεση συνεχίστηκε από τους Κρητικούς και χάθηκαν ευκαιρίες με τον Σκουλούδη και τον Κασωτάκη.

Με Καλαμάκη αλλά.. χωρίς φιλάθλους η Προοδευτική

Ο Αντώνης Καλαμάκης θα βρίσκεται στον πάγκο της Προοδευτικής στο αυριανό εξ ΄αναβολής παιχνίδι με τον Ρούβα, που πάντως και πάλι θα γίνει χωρίς φιλάθλους  από την στιγμή που δεν κατέστη δυνατόιν να σφραγισθούν εισιτήρια από την Εφορία, και το ΙΚΑ.

Αντικαταστάσεις διαιτητών στον Πειραιά

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τις  παρακάτω αναγκαστικές αλλαγές διαιτητών( λόγω μετάθεσης αγώνα Κ-17 από την ΚΕΔ – ΕΠΟ στον οποίο έχουν ορισθεί οι Πειραιώτες διαιτητές Ιωαννίδης – Φαντόπουλος - Φαγκρίδας, και κωλύματος των διαιτητών Γιαννακόπουλου, Σαββατιανού).
Στον αγώνα του Σαββάτου( 16.11.2013) ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ αντί του Βοηθού Σαββατιανού Δημήτρη, ορίσθηκε η Παναγιώτα Κουτσουμπού( δήλωσε  κώλυμα ο κ. Σαββατιανός

Όλα στην φόρα.... στα βραβεία ΜΤV

Ο χαμός... γίνεται τις τελευταίες ώρες με την εμφάνιση γνωστής τραγουδίστριας στο κόκκινο χαλί, όχι, όμως, για το ρούχο που φορούσε: σε ενσταντανέ από τα βραβεία MTV, φαίνεται πως το αιδοίο της στη φόρα έχει βγει!
Η Iggy Azalea κατάφερε να κλέψει τα φώτα της διοργάνωσης με το μαύρο αποκαλυπτικό της σύνολο, το οποίο μάλλον έγινε υπέρ του δεόντως αποκαλυπτικό.

Κυριακή - βράδυ:Ιωνικός - Κισσαμικός( με τηλεοπτική μετάδοση)

Οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ΄Εθνικής θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο( δεν υπάρχει προγραμματισμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα).
 Το αξιοσημείωτο είναι ότι για τρία από αυτά τα παιχνίδια θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση, μέσω του site gazzetta.gr πρόκειται για τις αναμετρήσεις  Εθνικός Φιλιπιάδας – Λάρισα, Ιωνικός – Κισσαμικός, ΑΕΚ

Ο Γρίμπιλας στην Ζέα

Ο Μιχάλης Γρίμπιλας είναι ο νέος τεχνικός της Ζέας, και ο οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον σύλλογο να ανακάμψει.
 Ασφαλώς πρόκειται για έμπειρο τεχνικό που πέρυσι εργάσθηκε στον Ατρόμητο Πειραιά, κι ασφαλώς έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει.