Την Μηλιό απέκτησε η Κύπρος Κορυδαλλού


Mεταγραφική ενίσχυση για την Κύπρο Κορυδαλλού, η οποία απέκτησε ένα ικανό ποδοσφαιριστή .
Στα γραφεία του πρόεδρου του σωματείου Μιχάλη .Κοσμίδη βρέθηκε ο αριστεροπόδαρος στόπερ
Γιώργος Μηλιός  με πλούσια εμπειρία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και τελευταία του θητεία στο Μαύρο Αετό, και συμφωνησε να 

Ο Τζήλος σφυρίζει στην Ελευσίνα

 Ο Λαρισινός διαιτητής Θανάσης Τζήλος θα σφυρίξει το ντέμρποι κορυφής του 5ου ομίλου ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον Ιωνικό.
 Αναλυτικά οι διαιτητές, και οι παρατηρητές διαιτησίας σε 5ο, και 6ο όμιλο είναι οι εξής:

 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 
(Γηπ. Κόρφου, 10:45) Μύκονος – Νέα Ιωνία

Στον Ιωνικό ο Καλέργης

 Ο Μανώλης Καλέργης είναι η 3η μεταγραφή για τον Ιωνικό, που κάνει μεγάλες προσπάθειες ώστε να ενισχύσει το έμψυχο υλικό του.
 Πρόκειται για 23χρονο μεσοεπιθετικό, που αποκτήθηκε με την μορφή του δανεισμού από τον Ατρόμητο Αθηνών.
 Η ομάδα του Περιστερίου είχε αποκτήσει τον Καλλέργη από τον Φωκικό.

Εκκαθαρίσεων συνέχεια στην Νάξο

Συνεχίζονται  οι εκκαθαρίσεις στην Νάξο, αφού μετά τις αποχωρήσεις των Κώστα Βάσου, και Κώστα Παπασταθόπουλου αναμένεται υπάρξει συνέχεια τις επόμενες ημέρες.
 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η διοίκηση του Πανναξιακού είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο έμψυχο υλικό της ομάδας.

Ζωντανός ο Αργοναύτης 2-0 την Αμφιάλη

Επέστρεψε στις νίκες ο Αργοναύτης, ο οποίος κέρδισε με 2-0 την Αμφιάλη στο γήπεδο Π. Νικολαίδης.
 Μια νίκη που δίνει το δικαίωμα στην  ομάδα του Πειραιά να ελπίζει ότι θα ανακάμψει στην συνέχεια.
 Από την άλλη η Αμφιάλη εξακολουθεί να βρίσκεται σε δυσχερή θέση, και θα χρειασθεί προσπάθεια, για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Γκέλαρε στον ψυχωμένο Ατρόμητο Κερατσινίου το Μοσχάτο

Χτύπησε στο κεφάλι ο Καρράς

Ο Ατρόμητος Κερατσινίου  υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 το Μοσχάτο, σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, που στο τέλος στιγματίσθηκε από τον τραυματισμό του αμυντικού του Μοσχάτου Βαγγέλη Καρρά, ο οποίος διεκδικώντας την μπάλα  σπρώχθηκε από αντίπαλο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το κεφάλι στα κάγκελα του γηπέδου.

Ανακοινώνει Κορακάκη ο Ιωνικός

Ο Γιώργος Κορακάκης αναμένεται να είναι η 2 μεταγραφή του Ιωνικού στα πλαίσια της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ιανουαρίου.
 Ο 37χρονος μεσοαμυντικός αγωνίζεται στην Κηφισιά τα τελευταία 2 χρόνια, κι εκτιμάται ότι μπορεί να βοηθήσει με την μεγάλη του εμπειρία.

Ανάσα ο Κορυδαλλός 1-0 την Θύελλα

Ο Κορυδαλλός ήταν ο νικητής του μίνι  Κορυδαλλιώτικου ντέρμπι κερδίζνοτας με 1-0 την συντιπίτισα Θύελλα. 
 Το τοπικό αλλά και βαθμολογικό ντέρμπυ κρίθηκε στο 45΄ με πέναλντυ, που δόθηκε  όταν ο Καστρινόπουλος έκανε σέντρα και η μπάλλα χτύπησε στο χέρι του Γερογιάννη. Οι παίκτες της Θύελλας διαμαρτυρήθηκαν σ΄εκείνο το σημείο ότι το χέρι ήταν ακούσιο. Το πέναλντυ ανέλαβε να εκτελέσει ο Κανταρτζής ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 0-1.

Η Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας 1-0 στη Νίκαια

Η Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας κέρδισε με 1-0 την Νίκαια που παρουσιάσθηκε με αρκετές ελλείψεις ωστόσο έχασε σημαντικές ευκαιρίες τουλάχιστον για να μην χάσει.
 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 62΄ ο Γιαννούλης μετά από προσπάθεια του Μπακόμητρου Ν.

Ο Εθνικός 2-0 την Ελλάς Ποντίων

O Eθνικός αρκετά καλός κατά διαστήματα κέρδισε με 2-0 την νεανική και μαχητική Ελλάς Ποντίων στο γήπεδο του Ρέντη, παρουσία 400 και πλέον φιλάθλων.
 Ο Εθνικός είχε την υπεροχή, ωστόσο η Ελλάς προσπάθησε με  αμυντική τακτική να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς του Εθνικού
Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς κα στο 21’ άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Σάμιου έπειτα από σέντρα του Ξενιτόπουλου

Στα ημιτελικά ο Πανελευσινιακός

1-0 στην Κατερίνη τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας
 
Ο Πανελευσινιακός κατάφερε να… αποδράσει από τη Νεοκαισάρεια, κερδίζοντας με 1-0 τον τοπικό Αχιλλέα που πάντως πάλεψε το παιχνίδι, και ίσως να άξιζε καλύτερη τύχη.
 Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ωστόσο η ομάδα της Ελευσίνας είχε την  ουσία, και πήρε την σπουδαία πρόκριση
Οι γηπεδούχοι πίεζαν από την αρχή και μάλιστα στο 12’ είχαν δοκάρι με απευθείας εκτέλεση του Νάκα. Ο ίδιος παίκτης απείλησε εκ νέου με χτύπημα φάουλ ωστόσο ο Τσακιλτσίδης στο 29’ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Κάζο της ΑΕK από τον Αγροτικό Αστέρα


ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ .. ΛΙΓΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ - ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Ο εξαιρετικός Αγροτικός Αστέρας  πέταξε την ΑΕΚ εκτός συνέχειας του θεσμού του Κυπέλλου, κερδίζοντας την με 2-0 στην παράταση, κι αφού το 90λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Δύσκολα , αλλά δίκαια η Α.Ε. Μ.Αετού Ολυμπιάδας τον Αχιλλέα

Ανώτερη η Ολυμπιάδα κέρδισε δύσκολα αλλά απόλυτα δίκαια με 1-0 τον Αχιλλέα που προσπάθησε με αμυντική τακτική  για τον βαθμό της ισοπαλίας.
 Μέτριο το α΄ μέρος με την Ολυμπιάδα να έχει φλύαρη υπεροχή, και την μεγάλη ευκαιρία να την χάνει στο 44΄ ο Αχιλλέας με τον  Τσολάκου, όμως το πλασέ του  απέκρουσε ο Ανυφαντάκης.

Με σούπερ Μπαμπουλάκη ο Ερμής 5-0 τον Πολυκράτη

Με ηγέτη και σκόρερ τον Νίκο Μπαμπουλάκη ο Ερμής Κορυδαλλού συνέτριψε τον Πολυκράτη με 5-0.
 Ο Πολυκράτης πάλεψε το παιχνίδι ωστόσο κατάρευσε στο τελευταίο 25λεπτο, όταν δέχθηκε τα 4 από τα πέντε γκολ.
 Ο Ερμής παρουσιάσθηκε νωθρός στο α΄ μέρος, ωστόσο στην επανάληψη ήταν πολύ καλός.
Ο Μπαμπουλάκης άνοιξε το σκορ στο 58΄ ο ίδιος στο 68΄ σημείωσε

Ανακοίνωσε Σαντριά ο Ιωνικός

Την απόκτηση του Βασίλη Σαντριά ανακοίνωσε ο Ιωνικός που πραγματοποίησε έτσι την   πρώτη του μεταγραφή για αυτήν την περίοδο.
 Πρόκειται για 20χρονο Αλβανό  μεσοεπιθετικό που έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά, ενώ προέρχεται από τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Σε ρυθμούς ΑΕΚ το Αιγάλεω

7.000 εισιτήρια θα κυκλοφορήσει το Αιγάλεω

Ανοιχτό θα είναι όλο το γήπεδο του Αιγάλεω για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 5/1, καθώς εξασφάλισε άδεια και για την εξέδρα στη Λεωφόρο Θηβών.
Αν και το Σίτι κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του για τα επεισόδια με τον Ερμή Ζωνιανών, δεν θα αφορά το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης». Ετσι, η

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

Εύκολα ο Ερμής ξεπέρασε το εμπόδιο του Πολυκράτη  τον οποίο συνέτριψε με 5-0, ενώ αίσθηση προκάλεσε η γκέλα της Οδηγήτριας 1-1 με τον μαχητικό Άρη Αμφιάλης.
 Αναλυτικά είχαμε σήμερα:

Αίσθηση με Παπανδρέου ο Πολυκράτης

 Την συμφωνία με τον γνωστό τεχνικό Σταύρο Παπανδρέου ανακοίνωσε η διοίκηση του Πολυκράτη, εκτιμώντας ότι με την παρουσία του έμπειρου τεχνικού θα μπορέσει η ομάδα να  ανακάμψει.
 Ο Παπανδρέου είναι περισσότερο γνωστός από την συνεργασία
του κυρίως με Αθηναικές ομάδες, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι ως τεχνικός ξεκίνησε στην ομάδα του Μοσχάτου.

Πήρε Πανταζόπουλο ο Παννεαπολικός

Στην απόκτηση του γκολκήπερ Χρήστου Πανταζόπουλου προχώρησε ο Παννεαπολικός που  έτσι ενισχύεται σημαντικά στην θέση του τερματοφύλακα.
 Ο 23χρονος Πανταζόπουλος αποκτήθηκε από την Α.Ε. Νίκαια, και πιστεύεται, ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Νίκου Μαρωνίτη που κάνει προσπάθεια να ανακάμψει, και να ανέβει βαθμολογικά.

Oι αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Γ΄ Εθνικής

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν οι Προημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής.
 Ασφαλώς το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αυτό μεταξύ Αγρ. Αστέρα – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο Στάδιο στις 14.00, και μάλιστα θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη( από την ιστοσελίδα gazzeta .gr), που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου.
 Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ στο Καυταντζόγλειο θα έχει την συμπαράσταση κάπου 4000 φιλάθλων της( τόσα είναι τα

Boxing day το Σαββατοκύριακο στον Πειραιά

Όλα είναι έτοιμα για  το Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο στα γήπεδα του Πειραιά, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα ερασιτεχνικά γήπεδα, ουσιαστικά μιλάμε για boxing day, κατά την προσφιλή ονομασία των Άγγλων ποδοσφαιρόφιλων.

Έκλεισε Μίχα η Α.Ε. Μ. Αετός Ολυμπιάδα

Μια πολύ σπουαδία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε η Α.Ε. Μ.Αετός Ολυμπιάδα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον γνωστό επιθετικό Δημήτρη Μίχα.
 Πρόκειται για παλιό γνώριμο του συλλόγου, καθώς είχε φορέσει και πάλι την φανέλα της Ολυμπιάδας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε στον Πανελευσινιακό.

Ποιό ζώδιο φιλάει πιό ωραία..


 Χριστούγεννα , και περι φιλιών η σημερινή μας κουβέντα...
 Ο τρόπος που φιλάει κάθε άντρας είναι διαφορετικός και μπορεί να δηλώσει πολλά για τα συναισθήματα που τρέφει για εσένα αλλά και για το τι άνθρωπος είναι γενικά..

Η Χαραυγή ενημερώνει

 
Με δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση της Α.Ε. Χαραυγή Αστέρας ενημερώνει τα εξής:
"Το Δ.Σ. και  οι ποδοσφαιριστές εύχονται Χρόνια Πολλά και  υγεία σε όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά και σε όλον τον κόσμο.
Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, η ομάδα μας θα διανέμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με την ενορία μας, σε συμπολίτες μας που πραγματικά τα χρειάζονται.

Επιτροπάκη έκλεισε η Πεύκη

Tην απόκτηση του Κώστα Επιτροπάκη ανακοίνωσε η διοίκηση της Πεύκης που πραγματοποίησε έτσι την πρώτη χειμερινή της μεταγραφή.
 Ο 23χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Ψαχνών  ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί ακόμη στον Ιωνικό,  την Προοδευτική, και στο Μοσχάτο.

Υπέβαλε παραίτηση ο Καλαιτζής στον Πολυκράτη

 Την παραίτηση του  υπέβαλε ο τεχνικός, Γιάννης Καλαιτζής στην διοίκηση του Πολυκράτη, μάλιστα ο ίδιος σε  ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:
"Μετα το παιχνιδι με τον Αρη Αμφιαλης εκανα γνωστο στην διοικηση της ομαδας την προθεση μου να αποχωρησω από τον συλλογο.Ο λογος εχει να κανει με ένα σοβαρο προσωπικο μου ζητημα, Μπορει η μεχρι τωρα βαθμολογικη συγκομιδη της ομαδας να ηταν φτωχη,όμως το βασικο προβλημα της ομαδας

Ιωνικός: "Αμοιβαίες εξηγήσεις και φούλ για μεταγραφές"

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συζήτηση για τη βία στο Δημαρχείο της Νίκαιας όπου όλοι συμφώνησαν πως το καλό του Ιωνικού είναι πάνω από όλα.
Στη συζήτηση έλαβαν μέρος διακεκριμένα άτομα του αθλητισμού της Νίκαιας, ωστόσο όλοι στάθηκαν στον κύριο Μιχάλη Σπανό, ο οποίος αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη του Ιωνικού. Ο κύριος Σπανός στάθηκε στα επεισόδια τα οποία έχουν ήδη προκαλέσει προβλήματα στον Ιωνικό, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να βάζουν το καλό της ομάδας πάνω από όλα ώστε

Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Ε.Π.Σ.Πειραιά

Μιά πολύ ωραία Χριστουγεννιάτικη κάρτα, με τα σήματα όλων των Πειραικών σωματείων εξέδωσε η Ε.Π.Σ.Πειραιά, και η οποία ήδη έχει ξεκινήσει να στέλνετε σε όλο τον Πειραικό ερασιτεχνικό ποδοσφαιρόκοσμο - κι όχι  μόνο.

Ηγούνται οι Μάναλης - Μεράβ - Νάνος



 Στους σκόρερ του Πειραιά σε Α΄ - Β΄- Γ΄ Κατηγορία
 
Ο Γιώργος Μάναλης του Αετού Κορυδαλλού με 10 τέρματα Προηγείται στον πίνακα των σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας του Πειραιά,  ενώ στην Β΄ Κατηγορία  με 14 γκολ ηγείται ο Μεράβ των Αστεριών Δραπετσώνας.

Στο τέλος έπεσε.. ο Ατρόμητος

Επεισόδια και 2 αποβολές ο Ατρόμητος

Στο 88΄ λύγισε ο Ατρόμητος Πειραιά  στα Χανιά από τον Κισσαμικό, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό.
 Οι Καμινιώτες που παρατάχθηκαν με σημαντικές ελλείψεις  πάλεψαν με νύχια και με δόντια όμως στο τέλος δεν τα κατάφεραν, ενώ φωνάζουν και για την διαιτησάι του Μπινιχάκη.

Μπήκε στο Μοσχάτο, το ...Μοσχάτο

Μπήκε στο ανακαινισμένο γήπεδο του Μοσχάτου  σήμερα, κι έκανε την πρώτη της προπόνηση.
 Κι αν όλα πάνε καλά το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΜ   θα  γίνει στην φυσική της έδρα..

Άνοιξε η πόρτα στην Νάξο...

 Άνοιξε η πόρτα στην Νάξο, και η πρόσφατη ήττα από τον Κ. Αστ. Βάρης αναμένεται να επιφέρει ραγδαίες εξελίξεις στους Ναξιώτες που αντιμετωπίζουν  προβλήματα.

Έχουν καλή ομάδα οι... Τράχωνες

Οι Τράχωνες  πιστοποίησαν για ακόμη μιά φορά ότι δεν είναι τυχαία η φετινή τους πορεία.
 Η ομάδα του Ηλία Καλοπίτα  κέρδισαν στον Κορυδαλλό την ελλειπή Προοδευτική, με 3-2 σε ένα παιχνίδι πλούσιο φάσεις.
Η Προοδευτική ψάχνει να βρεί τον δρόμο της, και σίγουρα έχει χάσει σημαντικό έδαφος,αφού τα λάθη που έγιναν δεν διορθώνονται από την μιά στιγμή στην άλλη

Ο Αδαμάκης τιμώρησε ..τον Αστέρα

 
Όλοι ήξεραν ότι η απερχόμενη διοίκηση του Βασίλη Αδαμάκη στον Εθνικό Αστέρα, είχε συμφωνήσει με τον  Λευτέρη Λυριωτάκη που  ανέλαβε να τρέξει την ομάδα της Καισαριανής, ωστόσο εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Τσίμπησε βαθμό στο Πέραμα το Αιγάλεω

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Περαμαικού  με το Αιγάλεω, η οποία έληξε στο 1-1.
 Έγινε ένα παιχνίδι μέτριο έως κακό στο α΄ μέρος, ενώ στην επανάληψη έγινε ακόμη χειρότερο.
 Ο Περαμαικός ξεκίνησε καλύτερα κι  είχε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί με τον Βεστάκη στο 4΄ τον οποίο όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί του Αιγάλεω.

Η κρίση συνεχίζεται στον Ιωνικό..... 2-2 με την Πεύκη

Η κρίση συνεχίζεται στον Ιωνικό, οποιός  δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πεύκης μένοντας στο οδυνηρό 2-2, που τον φέρνει πλέον 4 βαθμούς από τον Πανελευσινιακό, τον οποίο μάλιστα θα αντιμετωπίσει στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος  στις 5 Γενάρη στην Ελευσίνα.
 Ο Ιωνικός με αρκετές ελλείψεις, παρουσιάστηκε νωθρός στο α΄ μέρος, κι έδωσε την ευκαιρία στην Πεύκη να προηγηθεί στο σκορ με τον τον Τοπούζη ο οποίος εκμεταλεύθηκε ολέθριο λάθος του Κουλακάρη.

Απίστευτα πράγματα, δεν κατέβηκε ο Εθνικός Αστέρας....



Χωρίς αγώνα θα κερδίσει ο Πανελευσινιακός το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, το οποίο δεν διεξήχθη, με υπαιτιότητα της ομάδας της Καισαριανής, αφού οι υπεύθυνοι δεν προσκόμισαν στον διαιτητή της αναμέτρησης τα δελτία των ποδοσφαιριστών.
 Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ, και αντί αυτού οι δύο ομάδες  το έριξαν σε ένα εκπαιδευτικό

Σε δύο μέρες παίζεται το μέλλον της Δόξας Βύρωνα


Κυριολεκτικά σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί η Δόξα Βύρωνα, που  στις δύο επόμενες ημέρες, παίζει το μέλλον της στην Γ΄ Εθνική. Αρχικά αύριο Κυριακή υποδέχεται την Μύκονο, με μόνο στόχο να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ  την ερχόμενη Δευτέρα, υπάρχει Γενική Συνέλευση όπου θα

Κέρδισε αλλά ...δεν έπεισε και πάλι

Η ΑΕΚ νίκησε 4-2 την Κηφισιά, αλλά προβλημάτισε ξανά κυρίως με την αμυντική της συμπεριφορά.
Η Κηφισιά  που άφησε καλές εντυπώσεις, εκμεταλεύθηκε τις αδυναμίες των κιτρινόμαυρων που πίσω έμπαζαν νερά και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα ήταν τραγική.
Στο δεύτερο μέρος,  βελτιώθηκαν τα πράγματα και η ΑΕΚ έφτασε στο 4-2, που ηρέμησε τον κόσμο της..

Φούλ για ..λουκέτο

Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα για ομάδα Γ΄ Εθνικής του λεκανοπεδίου σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, και δεν αποκλείεται το λουκέτο να μπεί πάρα πολύ γρήγορα.

Κοβιό έκλεισε ο Ερμής

Την πρώτη του μεταγραφική επιτυχία για την ερχόμενη Χειμερινή περίοδο, πραγματοποιήσε ο Ερμής Κορυδαλλού που, μάλιστα είναι έτοιμος να προχωρήσει σε δύο ακόμη σπουδαίες κινήσεις.
 Συγκεκριμένα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση

H ξεφτίλα της χώρας σε όλο της το μεγαλείο....

"Απέλυσαν την καθηγήτρια, που έπιασε τον γιό του Σαμαρά να αντιγράφει.."
 
Την απόλυση της καθηγήτριας του Κολεγίου Αθηνών, η οποία έπιασε τον γιο του πρωθυπουργού να αντιγράφει, αποφάσισε το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας.
Η εκπαιδευτικός, με 21 χρόνια υπηρεσίας, που είχε αξιολογηθεί θετικά από τη διοίκηση του σχολείου, βρέθηκε ξαφνικά στο δρόμο, λίγες μέρες αφότου συνέλαβε το παιδί του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει, τον Ιούνιο του 2012, και ενώ είχαν προηγηθεί συνεχείς παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις.

Ανώτερος ο Ερμής 2-0 στο Πέραμα

Επέστρεψε στις νίκες ο Ερμής Κορυδαλλού κερδίζοντας στο Πέραμα την τοπική Α.Ε. που είχε ελλείψεις.
 Η ομάδα του Κορυδαλλού παραμένει στο -3 από το Μοσχάτο ωστόσο συνεχίζει να ελπίζει.
 Ο Ερμής καθάρισε το παιχνίδι από το α΄ μέρος όταν και προηγήθηκε με 2-0.

Ο Εθνικός 2-0 στο Κερατσίνι

Ο Εθνικός  κάνοντας επίδειξη ισχύος στο Σχιστό, και παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων, κέρδισε πάρα πολύ εύκολα το Κερατσίνι με 2-0.
Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον διπλάσιο, αν οι παίχτες του Χατζηαλέξη ήταν πιό εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

"Χαλαρά", ο Εθνικός 2-0 στο Κερατσίνι

Μόνο κατ΄ευφημισμό  ντέρμπι ήταν η αναμέτρηση του Κερατσινίου με τον Εθνικό, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων στο γήπεδο, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, και το 0-2 για τον Εθνικό, μάλλον είναι κολακευτικό για την νεανική ομάδα του Κερατσινίου.

Δεσπόζει το ντέρμπι Κερατσινίου - Εθνικού

Το ντέρμπι του Κερατσινίου με το Εθνικό δεσπόζει στο Σαββτιάτικο πρόγραμμα των αγώνων του Πειραιά, το παιχνίδι γίνεται στο Σχιστό, κι ασφαλώς αναμένεται να επικεντρώσει το ενδιαφέρον των φίλων του Πειραικού ποδοσφαίρου.
 Διατητητής του ντέρμπι είναι ο διεθνής διαιτητής  Ηλίας Σπάθας με βοηθούς τους Κοντιζά Καλημέρη.

Ο Αγιουτάντης πρόεδρος στον Α.Ο.Κορυδαλλού

Μετά την εκλογική διαδικασία στις 7 Δεκεμβρίου 2013 συνεδρίασε για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου) το νέο Δ.Σ. του ΑΟ Κορυδαλλός και συγκροτήθηκε σε σώμα. Ομόφωνα πρόεδρος αναλαμβάνει ο επειχειρηματίας Γιάννης Αγιουτάντης Αναλυτικά το νέο Δ.Σ του ΑΟ Κορυδαλλός είναι :
Πρόεδρος……………: Αγιουτάντης Γιάννης
Αντιπρόεδρος Α’….: Κουλουμπαρίτσης Νίκος (Υπεύθυνος Ακαδημιών)