"Παιχνιδάρα" στην Χαραυγή - δύσκολο αλλά δίκαιο 2-1 η Προοδευτική


Παιχνιδάρα - διαφήμιση για το Πειραικό ποδόσφαιρο έγινε τελικά σήμερα το απόγευμα στην Χαραυγή, όπου η  Προοδευτική, μέτρια στο α΄ μέρος και καταφανώς ανώτερη  στην επανάληψη πέτυχε σημαντική νίκη με 2-1 επί της Χαραυγής.
 Της Χαραυγής που στο α΄ μέρος  με ένα 
εξαιρετικό Κούλη Ηλιόπουλο, ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα  και θα μπορούσε να πάει στο ημίχρονο έχοντας το σκορ υπέρ της.
 Στο ΑΓΕΤ Χαραυγής  δεν άνοιξε μύτη, αφού τόσο η συμπεριφορά των γηπεδούχων όσων και των ένθερμων φίλων της Κορυδαλλιώτικης ομάδας ήταν υποδειγματική.
 Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα είναι για λογαριασμό της Χαραυγής, καθώς στο μόλις στο 3΄ ο Ηλιόπουλος τετ- α-τετ με τον Ξάνθο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ η Προοδευτική στο 26΄ άνοιξε το σκόρ όταν ο  καλύτερος παίχτης του αγώνα , ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έφυγε στην κόντρα, πάτησε περιοχή και με ωραίο συρτό διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.
Η Χαραυγή στο 33 ΄είχε ένα σούτ - φάουλ του Ηλιόπουλου που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ξάνθος, όμως στο 38΄ ο έμπειρος φορ της Χαραυγής με ένα καταπληκτικό σούτ  πολύ έξω από την μεγάλη περιοχή άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής ισοφαρίζοντας σε 1-1.
 Στην επανάληψη η Προοδευτική  έδειξε ότι ήθελε το  παιχνίδι,  η Χαραυγή υστέρησε στον χώρο του κέντρου, και οι επιθέσεις της Προοδευτικής διαδέχονταν η μιά την άλλη 
 Στο 55΄ ο Κολιούσης έβγαλε μόνο του τον Παπακωνσταντίνου, που μόνος με τον  Καληγιαννίδη πλάσαρε στην  αριστερή κάθετη δοκό του.
Στο 66΄ σουτ του Μιρτσέα απέκρρουσε σε κόρνερ ο Καληγιαννίδης και στο 72΄ ο Φώσκολος απέφυγε τον  προσωπικό του αντίπαλο μπήκε στην περιοχή, κι εκεί τον τράβηξε από πίσω ο Χατζήπαπας, για να έχουμε πέναλτι και κόκινη κάρτα στον αμυντικό της Χαραυγής .
 Το πέναλτι εκτέλεσε οο Φώσκολος, ωστόσο ο Καληγιαννίδης τον ψάρεψε κι απέκρουσε.
 Στο 81΄  γκολ που σημείωσε ο Φώσκολος με κεφαλιά, ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Σινιοράκη, ως οφ- σάιντ( είχε σηκώσει την σημαία του  πρίν σκοράρει ο φορ της Προοδευτικής, ενώ στο 84΄  καλό σούτ του Ζαφειράτου,  απέκρουσε ο Καληγιαννίδης,.
 Τρία λεπτά αργότερα η Προοδευτική κέρδισε ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή της Χαραυγής, και σε πολύ πλάγια θέση.
Το φάουλ καλοχτυπημένο από τον Παπακωνσταντίνμου στην καρδιά της άμυνας της Χαραυγής πέρασε από πολλά κεφάλια, αιφνιδίασε τον Καληγιαννίδη για να καταλήξει στα δίχτυα του, και να γραφθεί το 1-2 μέσα σε αποθέωση από τους 250 φίλαθλους των βυσσινί.
Κορυφαίος των νικητών ο Παπακωνσταντίνου, και πολύ καλοί Ζελέκου, Κολιούσης, Φώσκολος - παρά το χαμένο πέναλτι.
 Από την Χαραυγή καλός ο γκολκήπερ Καληγιαννίδης, ο Ηλιόπουλος του α΄ μέρους, και οι Αθανασίου, Γρούνης.
"Άρχοντας" του αγώνα που είχε τουλάχιστον  4 πολύ δύσκολες φάσεις - ο διεθνής ρέφερι Ηλίας Σπάθας( βοηθοί του οι Σινιοράκης- Φαγκρίδας), και τέταρτος ο Σπύροις Μιχελής
 ΧΑΡΑΥΓΗ: Καλλιγιαννίδης, Ρέπα(  66΄ Σταύρου),Μύρκος,  Χατζήπαπας, Σιδηρόπουλος,Αθανασίου, Τζανάκης(76΄Ροδίτης) ,Κατσούλας,  Δούφας ( 87΄ Γκογκούδης), Ηλιόπουλος, Γρούνης.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ξάνθος,  Καλλής(72΄ Ζαφειράτος), Αρκούδας (64΄ Ανταλής), Ζίζηλας, Καράκαλος, Κολιούσης( 80 ΄Κοσμάς), Παπακωνσταντίνου, Φώσκολος, Μιρτσέα, Ζελέκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου