Ηρωική έξοδος Σαβουλίδη στον Ιωνικό;


Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ιωνικό, αφού στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας υπέβαλε παραίτηση ο πρόεδρος του συλλόγου ο επειχειρηματίας Γιώργος Σαβουλίδης, μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης αλλά και έντονης δυαρέσκειας.
Αναλυτικά για τα όσα εξελίχθησαν  οι "rangers"εξέδωσαν ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

"Ηρωική έξοδο επιχείρησε να κάνει ο πρόεδρος της διοικητικής επιτροπής ποδοσφαίρου του Ιωνικού, Γιώργος Σαββουλίδης στην έκτακτη γενική συνέλευση που συγκάλεσε 24 μόλις ώρες μετά την ήττα στη Νέα Ιωνία.
Στη συνέλευση δεν παρευρέθηκε ούτε ένα μέλος της διοικητικής επιτροπής πλην του ιδίου, γεγονός ενδεικτικό του αρνητικού κλίματος των υπολοίπων προς το πρόσωπό του. Ηταν κοινό μυστικό άλλωστε ότι τους τελευταίους δύο μήνες ο Σαββουλίδης είχε χάσει την εμπιστοσύνη της διοικητικής επιτροπής, αφού δεν ενημέρωνε το συμβούλιο για καμία του κίνηση.
Την ενδο-διοικητική ρήξη, προσπάθησε να την μεταφέρει στον κόσμο. Με μια λακωνική τοποθέτηση στο ξεκίνημα της συνέλευσης, δικαιολόγησε την απόφασή του για αποχώρηση ρίχνοντας το φταίξιμο σε συγκεκριμένους φιλάθλους, που δήθεν δημιούργησαν πρόβλημα στον Ιωνικό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά (!!!).
Φυσικά αυτές οι ασυναρτησίες δεν έπεισαν κανέναν κι έτσι η κουβέντα γύρισε αμέσως στα υπαρκτά προβλήματα, δηλαδή στο οικονομικό. Οταν του ζητήθηκε πριν αποχωρήσει να παρουσιάσει οικονομικό απολογισμό των χρημάτων που διαχειρίστηκε χωρίς να ρωτήσει κανέναν, δηλαδή τα έσοδα, τα έξοδα και τις εκκρεμείς υποχρεώσεις της ομάδας, απάντησε ότι δεν παρουσιάζει τίποτα γιατί το σύνολο των υποχρεώσεων της ομάδας καλύφθηκε με δικά του χρήματα!!!
Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορούσε να γίνει δεκτό από τη συνέλευση αφού και ο τελευταίος φίλαθλος του Ιωνικού ξέρει πόσο σημαντική είναι και φέτος η βοήθεια του Μιχάλη Σπανού αλλά και άλλων επιφανών επιχειρηματιών της Νίκαιας που στήριξαν οικονομικά τον Ιωνικό μέχρι σήμερα.
Ο Ιωνικός δεν θα μείνει ακέφαλος, αφού ήδη επιχειρηματίες έχουν εκφράσει τη θέληση να στηρίξουν την ομάδα.
 ΝΕΑ Γ.Σ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 συγκαλείται νέα γενική συνέλευση στο Δημαρχείο Νικαίας για την εκλογή νέας διοικητικής επιτροπής ποδοσφαίρου. Στη συνέλευση εκτός από την παρουσία των φιλάθλων που είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε έχει τη δύναμη να στηρίξει την προσπάθεια του Ιωνικού."
RANGERS CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου