Καραισκάκη και φέτος η γιορτή

Στο "Γ. Καραισκάκης" το επόεμενο Σαββάτο 8 Μαρτίου και φέτος θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στον Αετό Κορυδαλλού και τον Εθνικό Πειραιά.
 Παρά τα συνεχή παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο Καραισκάκη, τελικά η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν στέρησε από τον Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρικό Πειραιά το στολίδι για την   κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή.

Αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω εκλογών

Αλλαγή στο πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών στη Γ’ Εθνική αναμένεται να αποφασίσει η ΕΠΟ, λόγω των Δημοτικών, Περιφερειακών και Ευρωεκλογών του ερχόμενου Μαίου.
Ετσι, η 29η και η 30η αγωνιστική που είχαν οριστεί να διεξαχθούν στις 18 και 25 Μαΐου, αναμένεται να μεταφέρθουν

Ερμής:" Ο Γιώργος είναι ένας από εμάς"

Ανακοίνωση  στήρτιξης  στον Γιώργο Σπανό εξέδωσε η διοίκηση του Ερμή Κορυδαλλού, η οποία αναφέρει τα εξής:
"Ξαφνιαστήκαμε όλοι στον Πειραιά από την περιπέτεια του Γιώργου του Σπανού.   
Η απορία έκδηλη. Πως ο Γιώργος ένας άνθρωπος με αρχές, με ήθος, ένας οικογενειάρχης που ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα μπορούσε να εμπλέκεται σ´αυτά που τον κατηγορούν.       
Τον ζούμε χρόνια. Σαν άνθρωπο,σα φίλο, σαν παράγοντα.

Το όνειρο του Περαμαικού

Αυτή είναι η μακέτα του γηπέδου που ονειρεύονται  να φτιάξουν στον Περαμαϊκο. Ένα γήπεδο-στολίδι χωρητικότητας 3000 θέσεων με τρεις σκεπαστές εξέδρες, σύγχρονα αποδυτήρια και ιατρείο. Ένα γήπεδο που θα το κατάσκευαζε ο Περαμαικός  με δικά του και μόνο έξοδα στον υπάρχοντα χώρο του Αρμού.
 Πλήν όμως όπως αναφέρει η διοίκηση του Περαμαικού  η Δημοτική Αρχή δεν άφησε τον

Οι παλαίμαχοι του Ιωνικού στηρίζουν τον Σπανό

Στο πλευρό του Γιώργου Σπανού, τάσσονται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού με ανακοίνωση που εξέδωσαν.
 Οι παλαίμαχοι του Ιωνικού τονίζουν ότι ο κ. Σπανός θα βγεί νικητής από αυτήν ιστορία που αντιμετωπίζει ο ίδιος, και πολύ σύντομα θα επανέλθει δίπλα στην οικογένεια του, τις επιχειρήσεις του , και αυτούς που τον αγαπούν πραγματικά.

Στις Αρχάνες Ηρόδοτος - Περαμαικός

Στις Αρχάνες του γήπεδο του Γιούχτα όρισε τελικά η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ τον Σαββατιάτικο αγώνα του 6ου ομίλου ανάμεσα στον Ηρόδοτο, και τον Περαμαικό.
 Το παιχνίδι ως γνωστόν δεν μπορούσε να ορισθεί στο Παγκρήτιο αφού εκεί  παίζει ο Εργοτέλης, αλλά ούτε στο γήπεδο της Ελιάς- δεν πληρεί τις προδιαγραφές της Γ΄ Εθνικής.

Ανακοίνωση συμπαράσταση σε Σπανό ο Ατρόμητος Πειραιά

Το ένα μετά το άλλο τα σωματεία του Πειραιά με ανακοινώσεις τους προσπαθούν να στηρίξουν τον Γιώργο Σπανό, πρίν λίγο κι ο Ατρόμητος Πειραιά με ανακοίνωση που εξέδωσε στέκεται στο πλευρό του Πειραιώτη επιχειρηματία, στην γνωστή του πλέον περιπέτεια.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ του Ατρόμητου Πειραιά είναι η εξής:
"H διοίκηση και οι φίλαθλοι του Ατρόμητου Πειραιά εκφράζουν την

Την πίτα της έκοψε η Προοδευτική

Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε την Δευτέρα βράδυ η Προοδευτική στο γνωστό στέκι B & B της πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Το «παρων» έδωσαν το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό τιμ, η ανδρική ομάδα, καθώς και φίλαθλοι της ομάδας. Σε σύντομη (συγκινητική) ομιλία ο Γιώργος Μουζουράκης

Απίστευτο!! Αστυνομικίνα ... έγινε αστυνομικός!!!

Σε αλλαγή φύλλου προχώρησε γυναίκα αστυνομικός σε υπόθεση που συγκλονίζει..

Με καυτή πατάτα που τσουρουφλίζει τα χέρια της ηγεσίας της αστυνομίας, μοιάζει τις τελευταίες ημέρες μια άκρως ευαίσθητη και προσωπική υπόθεση, η πρώτη στα χρονικά της ΕΛ.ΑΣ., αλλαγής φύλου και ταυτότητας αστυνομικού υπαλλήλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η απόφαση ζωής, αφορά μέχρι πρότινος γυναίκα αστυνομικό της Τροχαίας, που

Φίλε Γιώργο το Κερατσίνι δεν ξεχνάει

Στο πλευρό του Γιώργου Σπανού τάσσεται ανοιχτά το Κερατσίνι το οποίο με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει  την στήριξη και  την συμπαράσταση του, αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου είναι η εξής:
" Η διοίκηση κι  όλος ο κόσμος του ΑΠΟ Κερατσινίου αισθάνονται την ηθική υποχρέωση να στείλουν μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης

Σαββάτο οι αγώνες της Γ΄ Εθνικής

Το ερχόμενο Σαββάτο 1 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν  οι αγώνες της 19ης αγωνιστικής και στους 6 ομίλους του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
 Η συγκεκριμένη αλλαγή  κρίνεται αναγκαία από την ΕΠΟ, και την Επιτροπή Πρωταθλήματος, λόγω του τριημέρου των Αποκρεών, και των κατά τόπους Καρναβαλιών που πραγματοποιούνται σε πολλές πόλεις της χώρας.

Άρεσε ο Περαμαικός στο "φιλικό" 2-1 στην Κόρινθο

Φιλική νίκη σημείωσε  Περαμαικός  στην Κόρινθο, επικρατώντας στο γήπεδο του Συνοικισμού της ομώνυμης τοπικής ομάδας με σκορ 2-1. Ο Γιώργος Παπακαλοδουκας είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους  που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.
 Ο Περαμαικός για μιά περίπου ώρα ήταν εξαιρετικός όταν και

"Rangers":Γιώργο Βάστα γερά η Νίκαια στο πλάι σου

Έκρηξη οργής αγανάκτησης στον Πειραιά και ειδικά στην Νίκαια, αλλά και αισθήματα συμπαράστασης και στήριξης διακατέχουν όλους τους φίλους της οικογένειας Σπανού.
 Είναι γενικότερη η αίσθηση ότι  ο Γιώργος Σπανός βάλλεται λόγω μεγαλοσυμφερόντων, στον χώρο του εμπορίου καυσίμων όπου ο πόλεμος είναι  σκληρός, αμείλικτος.

Ξανά στα γήπεδα ο 45χρονος Ηλίας Ατματζίδης

Στα 45 του χρόνια ο βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας Ηλίας  Ατματζίδης φόρεσε ξανά τα γάντια του κι  έπαιξε στο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ηρακλείου με τα χρώματα της Ομόνοιας Ηρακλείου.
 Ο Ατματζίδης έπαιξε στο ντέρμπι με τις Ελπίδες το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 3-3.

Τρελάθηκε το αφεντικό στην Ραφήνα!!

Χρυσώνει τους παίχτες ο Λουκάτος (εδώ με τον νεοαποκτηθέντα Σερέτη)
Τρελάθηκε το αφεντικό στην Ραφήνα μετά την  τεράστια νίκη  της Θύελλας επί της ΑΕΚ, που έχει δημιουργήσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις του συλλόγου.
 Μιλάμε ασφαλώς για τον χρηματοδότη της ομάδας και επίτιμο πρόεδερο της κ. Γιώργο Λουκάτο, οποίος θα χρυσώσει τους παίχτες για την ιστορική νίκη από της ΑΕΚ, ενώ για πρίμ μαμούθ  μιλάει στην περίπτωση

Το Χαιδάρι 2-0 πήρε το "σκαλπ" του Χαραυγιακού

 Φανταστικό κατά διαστήματα το Χαϊδάρι, στο ντέρmπι κορυφής της Αθήνας  κέρδισε πάρα πολυ εύκολα τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό με 2-0, σε ένα παιχνίδι που το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Οι παίχτες του κ. Αρζένη ήταν οι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, έχασαν σωρεία ευκαιριών για αστρονομικό σκορ και το τελικό 2-0 είναι πολύ μικρό για να αποδώσει την εικόνα του αγώνα. Στον αντίποδα, ο Χαραυγιακός δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τη βαθμολογική του θέση, δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία για γκολ και φυσιολογικά υπέστη την πρώτη φετινή του ήττα.

Στην σκιά της "περιπέτειας" το φιλικό 2-0 του Ιωνικού

Στην σκιά της περιπέτειας που περνάει η οικογένεια  Σπανού ο Ιωνικός κέρδισε το μεσημέρι σε φιλικό παιχνίδι τον Ηλυσιακό στην Νεάπολη με 2-0.
 Τα γκολ της ομάδας του Μάρκου Δήμου σημείωσαν ο Σιμιτζής στο α΄ μέρος με εκπληκτικό σούτ, και ο Μπερνιδάκης στην επανάληψη.
 Να σημειωθεί ότι το πρωί, πλήθος φιλάθλων του Ιωνικού  σύσωμη η

Έγραψε ιστορία η Θύελλα Ραφήνας

Η Θύελλα Ραφήνας έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε  την ΑΕΚ.
 Μπροστά σε περίπου 3000 φιλάθλους στο Μενίδι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία φίλαθλοι της ΑΕΚ η Θύελλα μαεστρικά στημένη από τον νεαρό τεχνικό Γιώργο Αρχοντάκη, κι έχοντας την βοήθεια της τύχης πήρε ένα τεράστιο αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που ανοίγει διάπλατα την  πόρτα της παραμονής στην Γ΄ Εθνική.

Ισοπαλίες για Εθνικό , Ερμή

 Ισοπαλία χωρίς κόστος για τον Εθνικό  με  το 0-0 κόντρα στην μαχητική Αμφιάλη, αφού η πρωτιά στον όμιλο του δεν τίθεται 0εν αμφισβήτηση, αντίθετα η ισοπαλία του Ερμή κόντρα στην Αίγινα( 1-1)μάλλον τον αφήνει εκτός δικεδίκησης του τίτλου, αν κι ακόμη έχουμε δρόμο.
 Αναλυτικά τα σημερινά απαοτελέσματα στον Πειραιά είναι τα εξής:

Στην Σκουζέ για να τον στηρίξουν

Δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο, κανέναν Πειραιώτη η περιπέτεια του Γιώργου Σπανού,  σχεδόν κανείς δεν πιστεύει ότι αυτός ο άνθρωπος  μπορεί να έχει σχέση με όλο αυτόν ντόρο, και τις κατηγορίες, που του αποδίδουν.
 Θα μου πείς, πότε μην πείς ποτέ ούτε και για τον ίδιο σου τον εαυτό... αλλά αυτοί που ξέρουν τον  Γιώργο έχουν να το λένε, για

Η όλα η τίποτε το Χαιδάρι το Σαββάτο

 Τον Χαραυγιακό υποδέχεται το Σαββάτο το Χαιδάρι στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του Αθηναικού Πρωταθλήματος
Το νεανικό  Χαιδάρι έχει την μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στον έναν πόντο και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, απέναντι στον Χαραυγιακό που έχει  τον πρώτο λόγο. 
Έτσι η Διοίκηση απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Χαϊδαριώτες φιλάθλους να στηρίξουν με μαζική παρουσία την ομάδα τους

Στον Ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο Περαμαικός

Την διοίκηση του Περαμαικού κάλεσε σε απολογία ο Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ με αφορμή δημοσιεύματα που καταφέρονταν κατά της διαιτησίας και της ΚΕΔ.
 Στον Περαμαικό ήδη η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζει την υπερασπιστική της γραμμή, ελπίζοντας ότι δεν θα έχει συνέπειες αυτή η υπόθεση την στιγμή που ο σύλλογος έχει αρχίσει να

Κόσμημα η "ΕΤΕΚΑ" έδωσε ψωμί στον Πειραιά- κι όχι μόνο

Παγωμένος  είναι  όλος ο χώρος του Πειραιά με την δυσάρεστη εξέλιξη, της γνωστής πλέον υπόθεσης που απασχολεί τον Γιώργο Σπανό.
 Ο Πειραιώτης επιχειρηματίας αρνείται κάθε κατηγορία, και μιλάει για πόλεμο συμφερόντων σε βάρος του, και της ΕΤΕΚΑ μιάς εταιρείας που είναι αλήθεια ότι όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, έδωσε ψωμί σε πολύ κόσμο.

Ο Καλαιτζής στον Ήφαιστο

Ο Γιάννης Καλαϊτζής  είναι ο νέος τεχνικός του Ηφαίστου μετά την λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Βάρσο.
Στο πρόσωπο του 36χρονου προπονητή οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν πως θα βρουν τον άνθρωπο που θα βοηθήσει  τον Ήφαιστο να κρατηθεί στην Α’ Κατηγορία

Αετός Κορυδαλλού - Εθνικός στον Τελικό

Ο Εθνικός Πειραιά και ο Αετός Κορυδαλλού είναι οι δύο φετινοί φιναλίστ του Κυπέλλου Πειραιά μετά τους δύο σημερινούς επαναληπτικούς.
 Ο Εθνικός επικράτησε στο Μοσχάτο με 3-1( το ίδο σκορ με το παιχνίδι του α΄ γύρου), ενώ η  Οδηγήτρια έμεινε στο 0-0 με τον Αετό Κορυδαλλού που είχε κερδίσει  το πρώτο ματς με 2-0.

Σπανός:" Έωλες και αστήρικτες οι κατηγορίες"

Μετά την σύλληψη του ο πρόεδρος του ομίλου πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Ο κ. Γιώργος Σπανός, με την ιδιότητά του τόσο ως πρόεδρος της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΤΕΚΑ ΑΕ», εταιρεία πανελλήνιας εμβέλειας, η οποία συνεισφέρει τα μέγιστα στην Εθνική μας Οικονομία καταβάλλοντας για φόρους, τέλη και

"Σοκ" στον Πειραιά με την σύλληψη του Γιώργου Σπανού

 Σοκ έχει προκαλέσει στον Πειραιά και όχι μόνο η είδηση της σύλληψης του πρόεδρου της ΕΤΕΚΑ (και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ατρομήτου), Γιώργου Σπανού ως κατηγορούμενου για λαθρεμπόριο πετρελαίου μαζί με άλλα 14 άτομα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται.... σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και δύο κρατικοί λειτουργοί.

Φιλικό στην Κόρινθο ο Περαμαικός


Δυνατο φιλικο παιχνιδι με αντιπαλο την Κορινθο θα δωσει την Κυριακη ο Περαμαικος. Οι "πρασινοι" θα ταξιδεψουν στην πρωτευουσα του Νομου Κορινθιας και θα αντιμετωπισουν την ιστορικη τοπικη ομαδα (συμμετεχει στον 4ο ομιλο της Γ Εθνικης), εκμεταλλευομενοι την διακοπη του πρωταθληματος

Αποφασίζουν για το μέλλον στην Νάξο

Η εντός έδρας ήττα από την Θύελλα Ραφήνας ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση της παραμονής στην Γ΄ Εθνική, για τον  Πανναξιακό, και φυσικό είναι να υπάρχει μεγάλη απογοήτευση.
 Τόση που αναγκάζει τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου να συγκαλέσουν για αύριο Τετάρτη στις 18.00 Έκτακτη Γενική

Άβολο 0-0 για Προοδευτική - Ατρόμητο

Ο Μπαντίκος  κράτησε στο τέλος τους Κορυδαλλιώτες 
Δεν ανέδειξε νικητή το Πειραικό ντέρμπι της Προοδευτικής με τον Ατρόμητο που έληξε  με το στείρο 0-0, που πλέον κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για την Προοδευτική, ενώ και ο Ατρόμητος αρχίσει να χάνει έδαφος στην μάχη της παραμονής.
 Μπροστά σε περιπου 700 φιλάθλους έγινε ένα πολύ μέτριο  παιχνίδι ειδικά στο α΄ μέρος, και κάπως καλύτερο στην επανάληψη , ειδικα  στο τελευταίο 20 λεπτο όταν

Κέρδισε αλλά δεν ... έπεισε ο Ιωνικός

 Ο Ιωνικός κέρδισε έυκολα με 2-0 την Μύκονο, ωστόσο και πάλι η εμφάνιση του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.
 Η μάλλον  απεναντι σε ένα αντίπαλο που δεν μπορούσε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση, δεν έπεισε, προβληματίζοντας  τους  οπαδούς του με την συνολική εικόνα.
 Χωρίς   φαντασία στο παιχνίδι του, χωρίς καλή οργάνωση στον χώρο του κέντρου, προσπάθησε τις περισσότερες φορές με ανορθόδοξο τρόπο.

Τεράστιο διπλό ο Πανελευσινιακός



Τα αποτελέσματα σε 5ο - 6ο όμιλο
 Ο Πανελευσινιακός με το τεράστιο διπλό( 2-1) στο Ηράκλειο επί του Ατσαλένιου  ανέβηκε στην κορυφή του 5ου ομίλου, σπουδαία νίκη για τον Περαμαικό 1-0 τον Αγ. Νικόλαο, ενώ το Πειραικό ντέρμπι Προοδευτικής - Ατρόμητου Πειραιά

"Rotation" και πεντάρα ο Εθνικός

Χατ-τρικ ο Παυλάκης
Κάνοντας "Rotation" ενόψει του ημιτελικού της Τετάρτης, ο, Εθνβικός έφθασε στο 5-1  επί της Α.Ε. Σαλαμίνας,  γυρνώντας μάλιστα τον διακόπτη στην επανάληψη..
 Οι Σαλαμινιώτες  αιφνιδίασαν  στο Σχιστό,  μόλις στο 5’ όταν βρέθηκαν να προηγούνται με σουτ του Κρούσταλλη, όμως η συνέχεια ανήκει αποκλειστικά στον Εθνικό.

Μετά από 2 μήνες στην Νεάπολη

Γλέντι και φιέστα χθές στην "Κοκκινιώτισα"

Μετά από δυο μήνες περίπου οι φίλοι του Ιωνικού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από τις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης και γιαυτό αναμένεται κοσμοσυρροή στο αυριανό παιχνίδιμε  την Μύκονο που ως γνωστόν θα ξεκινήσει στις 13.00 Τελευταία φορά που αγωνίστηκε μπροστά στο κοινό της η ομάδα της Νίκαιας ήταν στον αγώνα με τον ΑΟ Πεύκης στις 22 Δεκεμβρίου 2013.(2-2)

Δεν ... "έπεισαν" οι επενδυτές

Δεν έπεισαν,  από τι δείχνουν τα πράγματα.. οι νεοφερμένοι επενδυτές στα Καμίνια, και πολύ σύντομα είδαν την πόρτα της εξόδου...
 Με πολύ φούρια  πάτησαν πόδι στου Ρέντη, λόγια πολλά και τηγανίτα...τίποτα, φόρτωσαν τους παίχτες στα "θα θα.., κι επειδή  υπήρχε το άσχημο προηγούμενο

Γκέλα η Οδηγήτρια - Σοκ για τον Αετό Κορυδαλλού

Γκέλα σήμερα το απόγευμα για την Οδηγήτρια, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Α.Ε. Περάματος, κι έτσι το Μοσχάτο που  ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ηφαίστου( 4-0), βρήκε την ευκαιρία να την πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
 Στον άλλο όμιλο η Καστέλα έκανε την έκπληξη της χρονιάς κερδίζοντας τον μέχρι  σήμερα αήττητο Αετό Κορυδαλλού με 1-0, και ουσιαστικά τελείωσε  σε αυτόν τον όμιλο η υπόθεση του

Στηρίζει Λιθόπουλο ο Ατρόμητος

Ανακοίνωση με την οποία στηρίζει το τεχνικό τήμ εξέδωσε η διοίκηση του Ατρόμητου Πειραιά της οποίας ηγείται ο Χρήστος Σδρένιας.
 Η ανακοίνωση έχει ως εξής:" Η διοίκηση του Ατρόμητου στηρίζει τον τεχνικό της ομάδας κ.
Αλέκο Λιθόπουλο, και τους συνεργάτες του Χρήστο Λαζαρίδη,

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ατρόμητο

Ο Σδρένιας συνεχίζει μέχρι το καλοκαίρι
 
Ραγδαίες οι εξελίξεις στρον Ατρόμητο, αφού η διαφενόμενη αποχώρηση του Χρήστου Σδρένια, από την προεδρία της ομάδας, και η ταυτόχρονη ανάληψη των ηνίων του συλλόγου από τον Βαγγέλη Ραφτόπουλο, φαίνεται ότι ναυαγούν.
 Μόλις πρίν λίγο στην προγραμματισμένη  συνεδρίαση της

Ο Θανέλας στον Αστ. Βάρης

Ο Φώτης Θανέλλας είναι ο νέος τεχνικός στον Κ. Αστ. Βάρης, και μάλιστα ανακοινώθηκε και επίσημα με δελτίο τύπου από την διοίκηση του συλλόγου.
 Συνεργάτης του κ. Θανέλα θα είναι ο γυμναστής Δημήτρης Koροπούλης με τον οποίο συνεργάσθηκε στον Πανελευσινιακό.

Πάνοπλη η Προοδευτική

"Ζεσταίνεται" ο κόσμος του Κορυδαλλού

Πάνοπλη η Προοδευτική θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Πειραιά στο Κυριακάτικο Πειραικό ντέρμπι που είναι τελικός και τα δύο σωματεία.
 Στον Κορυδαλλό εκτιμούν ότι μπορούν να τα καφέρουν κι είναι σημαντικό ότι η ομάδα δεν αντιμετωπίζει για πρώτη φορά φέτος αγωνιστικά προβλήματα.

Στην "Κοκκινιώτισσα" γιορτάζει ο Ιωνικός και οι Rangers

 Στην χοροεσπερίδα των Rangers   θα τιμηθούν η "οικογένεια Σπανού", Γέμελος, Μητροφάνης - Τσιώλης
 
Μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις θα είναι η  αυριανή μέρα, η Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου για τους φιλάθλους του Ιωνικού. Στη χοροεσπερίδα των Rangers στην "Κοκκινιώτισσα" (7ης Μάρτη 101, Νίκαια) θα γίνει η απονομή του Πρωταθλήματος 2012-13.

Διαψεύδει ο Ανδρέας Παπαδόπουλος

Δεν παραιτήθηκε από την διοίκηση του συλλόγου ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ο αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Πειραιά.
 Μάλιστα ο ίδιος σε επικοινωνία του με το sentrasout γνωστοποίησε ότι τα όσα  αναγράφονται και αφορούν τουλάχιστον το πρόσωπο του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο νέος τεχνικός του Κ. Αστ. Βάρης

Πολύ γνωστό όνομα  στο χώρο των προπονητών είναι ο νέος τεχνικός του Κ. Αστέρα Βάρης, ο οποιος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Πέτρο Τσιγκούλη με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία.
 Πρόκειται για τεχνικό, με πολυετή παρουσία σε ομάδες Β΄ Γ΄ Δ΄ Εθνικής, με τον οποίο η διοίκηση της ομάδας της Βάρης έχει

Ο Δημητρίου νέος τεχνικός στον Ατρόμητο;

Ο Πέτρος Δημητρίου σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός στον Ατρόμητο Πειραιά.
 Ο έμπειρος τεχνικός που φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν στον Πανηλειακό είναι επιλογή της νέας διοίκησης του συλλόγου της οποίας ηγείται ο επιχειρηματίας κ. Βαγγέλης Ραφτόπουλος.

Με ηθικό και ψυχολογία ο Περαμαικός

Με ανεβασμένη ψυχολογία, και καλό ηθικό ο Περαμαικός ετοιμάζεται για το προσεχές παιχνίδι με τον Αγιο Νικόλαο.
 Είναι γεγονός ότι ο ερχομός του Γιώργου Παπακαλοδούκα   βοήθησε πολύ τον Περαμαικό, αφού το κλίμα πλέον έχει αρχίσει να γίνεται πολύ καλό, και πλέον υπάρχει  η αισιοδοξία ότι η συνέχεια θα είναι καλή για τον ιστορικό σύλλογο του Περάματος.

Ποιούς βραβεύει η Ε.Π.Σ.Πειραιά

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει τις βραβεύσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της Ετήσιας Εορταστικής Εκδήλωσης της Ένωσης, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ». Τα σωματεία, φυσικά πρόσωπα, και οι  αθλητές  που εισήχθησαν σε Α.Ε.Ι. που θα βραβευθούν είναι:
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
1.ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Σ.Φ.Π.( Πρωταθλητής Superleague – Κυπελλούχος Ελλάδος  2012-2013)
2. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ  ( Πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο  2014)

Ο Βαγγέλης Ραφτόπουλος στα Καμίνια

Ο Βυρωνιώτης  επιχειρηματίας Βαγγέλης Ραφτόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος  του Ατρόμητου Πειραιά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
 Ο 35χρονος επιχειρηματίας μάλιστα σήμερα παρουσιάσθηκε  στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και δεν απομένουν παρά οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με την απερχόμενη διοίκηση του κ. Χρήστου Σδρένια, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι αποχώρησε και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Στο Μενίδι ( 22/2) η Θύελλα Ραφήνας με την ΑΕΚ

Στιος 22 Φεβρουαρίου και στο γήπεδο του Αχαρναικού όρισε η ΕΠΟ το  παιχνίδι Θύελλας Ραφήνας με την ΑΕΚ , το οποίο ως γνωστόν είχε αναβληθεί.
 Την συγκεκριμένη ημερομηνία πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχουν  αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ΄  Εθνικής.

Ο Βρακάς σφυρίζει Προοδευτική - Ατρόμητος

Ο Χριστόφορος Βρακάς από την Εύβοια θα σφυρίξει το Πειραικό ντέρμπι Προοδευτικής- Ατρόμητου Πειραιά, ενώ το  ντέρμπι Ατσαλένιου - Πανελευσινιακού θα σφυρίξει ο Μπινιχάκης από το Λασίθι.
 Αναλυτικά οι διαιτητές σε 5ο, και 6ο όμιλο είναι οι εξής: 

5ος όμιλος - Κυριακή 15:00