"Εύκολα και καθαρά" οι Τράχωνες 2-0 στην Ελευσίνα

 Τεράστιο διπλό για τους Τράχωνες στην Ελευσίνα  με 2-0 επί του Πανελευσινιακού, μιά νίκη που φέρνει την ομάδα του Αλίμου, πολύ κοντά στο όνειρο της Β΄'  Εθνικής.
Μιά νίκη   απόλυτα δίκαιη, αφού ειδικά στο α΄ μέρος οι Τράχωνες ήταν  χάρμα ιδέσθαι, χάνοντας μάλιστα ευκιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Κλώτσησε την ευκαιρία ο Ιωνικός - 0-0 με τον Κισαμικό

Την μεγάλη ευκαιρία  να μπεί για καλά στο κόλπο της ανόδου - και πάλι έχασε ο Ιωνικός που έμεινε στο 0-0 με τον Κισσαμικό.
 Ο Ιωνικός χωρίς  καθαρούς προσανατολισμούς , εγκλωβίσθηκε από την  πολυ καλά στημένη ομάδα του Κισαμμικού, που στην κόντρα ήταν φωτιά.
Πάντως ο Ιωνικός ευκαιρίες είχε για να πάρει το τρίποντο, όπως ευκαιρίες είχε κι ο Κισαμμικός.

" Σκούπα " ο Γιαλιάς

Καθάρισε "στεγνά"  Σπανό - Ριζογιάννη
 Μια χρονιά ουσιαστικά ήταν η προ ολίγου ήττα από τους Τράχωνες για τον Πανελευσινιακό, κι ο  Χρήστος Γιλαιάς, άρχισε το .. ξήλωμα.
 Έτσι πρίν από λίγο παρελθόν αποτελεί ο τεχνικός της ομάδας ο Δημήτρης Σπανός που δεν έκλεισε 2 μήνες στην Ελευσίνα,  ενώ

Αχτύπητος ο Ατρόμητος 2-0 στον Γιούχτα

Δεν παίζεται αυτήν την περίοδο ο Ατρόμητος Πειραιά, ο οποίος έκανε μεγάλο διπλό στο Ηράκλειο κερδίζοντας  τονμ Γιούχτα με 2-0.
 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς όμως οι ''μπλε'' προηγήθηκαν με το τέρμα του Κακκάβα στο 44'. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Βασίλη Καραϊσκου στην επανάληψη πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, με τους φιλοξενούμενους να χτυπούν για δεύτερη φορα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, η μπάλα έφτασε στον Γεωργιάδη ο οποίος με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασωτάκης, Παχάκης, Μαυρίδης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς, Ζαφειρίδης, Καστελιαννάκης, Μίλιεβιτς, Καρβελάς
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Στεφανής, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Στρατής, Κακκαβάς, Λοιζίδης, Γεωργιάδης, Ράπτης, Παντελίδης

Ελπίζει ο Περαμαικός 2-0 τον ΠΑΟΚρουσώνα

Ζωντανός στην  μάχη της σωτηρίας παραμένει ο Περαμαικός, οποίος κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟΚρουσώνα.
 Η ομάδα της Κρήτης φάνηκε να ελέγχει τον αγώνα, ωστόσο ο Περαμαικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 65΄ με τον Κακλαμάνο ο οποίος εκμεταλεύθηκε λάθος του γκολκήπερ Ζάλουντοκ.

Τους λένε "Τράχωνες" - "αυτοκτόνησε" ο Ιωνικός



Μαγκιά των Τραχώνων που πήραν το "σκαλπ" του Πανελευσινιακού μέσα στην  έδρα του, κερδίζοντας με 2-0, και πλέον θα χάσουν το τίτλο στον 5ο όμιλο μόνο αν αυτοκτονήσουν.
 Τη  ίδια ώρα αυτοκτόνησε ο Ιωνικός που έμεινε στο 0-0 με τον Κισσαμικό

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνωντου Πειραιά είναι τα εξής:
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
 Α.Ε. Ολυμπιάδα - Ατρόμητος Κερατσινίου 1-2

Στο "τήμ" του Ιωνικού ο Μαρωνίτης

Ο Νίκος Μαρωνίτης, ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Πειραιά, προπονητής του Ιωνικού την τετραετία 2009 - 2012 τόσο στην Β´ όσο και στις Γ´ και Δ´ εθνικές κατηγορίες αλλά και προπονητής της Κ20 την περίοδο 2008-09 ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή και γυμναστή της ομάδας του Ιωνικού. Η συνεργασία του νέου βοηθού του Κώστα Παρθενίου, που ξεκίνησε πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με την Νέα Ιωνία, έγινε δεκτή με

Από την Τριγλία στην ΑΕΚ ο Σβάρνας

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ  είναι πλέον  ο Σταύρος Σβάρνας, αφού η διοίκηση της  Ένωσης ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, όσο και με την ομόλογη της διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας.
 Ο 16χρονος διεθνής  με την Εθνική ομάδα των Παίδων θεωρείται  ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου, κι ασφαλώς η ΑΕΚ κάνει επένδυση με την απόκτηση του.

Ηρόδοτος: "Θλιβερά τα όσα έγιναν στην Μάνδρα"

 Για κατάσταση ζούγκλας  στην Μάνδρα μιλάει ο επίσημος Ηρόδοτος, λίγες μέρες μετά τον μεταξύ τους επεισοδιακό αγώνα.
Η ανακοίνωση-καταγγελία του Ηροδότου, που εστάλη στην ΕΠΟ και στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας Αττικής αναφέρει τα εξής:

"Τζάμπα πράμα"... Ξεπουλήστε τα όλα!!

Το ΤΑΙΠΕΔ με ιδιαίτερα θετικό τόνο υποδέχθηκε την «αρκετά βελτιωμένη» πρόταση της Lamda Development που προσφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο το ποσό των 915 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρει την έκταση των 6.206 στρεμμάτων του παλιού αεροδρομίου.

Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος ( 2η αγων.)

Τα σημερινά αποτελέσματα των αγώνων της 2ης φάσης του Κυπελλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος είναι τα εξής:


 1ος όμιλος

Πατάζει γκάζι ο Ατρόμητος Πειραιά

Η πιό φορμαρισμένη ομάδα του 5ου ομίλου  αυτήν την περίοδο είναι ο Ατρόμητος Πειραιά, ο οποίος στις τελευταίες  αγωνιστικές μετράει 4 νίκες και και μιά ισοπαλία( στην Προοδευτική) 
 Οι Καμινιώτες προέρχονται από το πειστικό 2-0 επί του Ατσαλένιου, και  πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Γιούχτα.

O Πανερυθραικός 1-0 τον Αιολικό

 Σχετικά εύκολα ο Πανερυθραικός επικράτησε  του Αιολικού με 1-0 για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου Ερασιτεχνών.
 Το γκολ σημειώθηκε στο 37΄ με σούτ του Τσίπρα που εκμεταλεύθηκε σύγχυση στα καρέ του

Λέων: "Βασιλιάς και στο ..κρεβάτι"

 Σήμερα θα δούμε ποιά είναι η ερωτική συμπεριφορά των ανθρώπων βάση των ζωδίων τους.

Υπάρχουν ζώδια  ερωτικά,συναισθηματικά, ρομαντικά  παθιάρικα, όμως  ο Λέων είναι κι εδώ ο Βασιλιάς, έχουμε και λέμε λοιπόν:

Οργή για διαιτησία - ΚΕΔ - Τσαχειλίδη στο Αιγάλεω

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας που είχε κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνας, αλλά παράλληλα και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Κρητική ομάδα για την φιλοξενία που επεφύλαξε στους "κυανόλευκους" στο Ηράκλειο εξέδωσε η διοίκηση του Αιγάλεω...
 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αιγάλεω έχει ως εξής:
«Η διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω ευχαριστεί τον πρόεδρο και το Δ.Σ.

Με ανατροπή ο Ιωνικός 3-2 στην Νέα Ιωνία

Τεράστια νίκη για τον Ιωνικό στην Νέα Ιωνία και μάλιστα με ανατροπή, με τους Νικαιώτες να κερδίζουν τελικά με 3-2
Η Νέα Ιωνία κατάφερε να προηγηθεί στο 11′, με τον Τύρπο που  εκμεταλλεύθηκε  λάθος της άμυνας του Ιωνικού και να ανοίγει το σκορ, ενώ ο Ιωνικός απάντησε με τον Κατσαβριά στο 30΄ .
 Μάλιστα στο σημείο αυτό είχαμε ένταση στην εξέδρα του γηπέδου ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων, ωστόσο οι

Στο "κόλπο" και πάλι ο Ιωνικός


 H ήττα του Πανελευσινιακού στα Χανιά από τον Κισσαμικό(0-1), αλλά και η γκέλα των Τραχώνων 1-1 με την Πεύκη, δίνει νέο χρώμα στην μάχη του τίτλου στον 5ο όμιλο, μετά και το διπλό του Ιωνικού στην Νέα Ιωνία(3-2).
Αναλυτικά είχαμε στην 22η αγωνιστική:   
 
 
5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(22η αγωνιστική)

Ατσάλι ο Ατρόμητος εύκολα 2-0 τον Ατσαλένιο

Φτιαγμένος από ατσάλι ο Ατρόμητος Πειραιά, κέρδιοσε και τον Ατσαλένιο με 2-0, και δείχνει ότι είναι η πιό φορμαρισμένη ομάδα του 5ου ομίλου.
Η ομάδα των Καμινίων ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 22΄με κοντινή κεφαλιά του Γεωργιάδη μετά από φάουλ του Μυλωνά.
 Ο Ατσαλένιος δεν μπόρεσε να απειλήσει, αφού ο Ατρόμητος

Καθάρισε η Ειρήνη την άνοδο

Στην Α΄ Κατηγορία βρίσκεται πλέον η Ειρήνη 2005 μετά το σημερινό 4-2 επί του Μιθριδάτη, αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στοπν Πειραιά είναι τα εξής:
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 Ερμής Κορυδ. - Αχιλλέας 4-0

Η σφαγή .. συνεχίζεται

Ανακοινώθηκε   από την ΕΠΟ ο καταρτισμός των ομίλων του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ, περιόδου 2013-2014., από όπου θα προκύψουν 14 ομάδες που ανέλθουν στην Γ΄ Εθνική.
 Η ΕΠΟ  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βάζει τις πρωταθλήτριες ομάδες του Πειραιά να αλληλοεξοντωθούν, αγνοώντας το ότι οι δύο μεγαλύτερες

Το γάλα απειλεί την.... κυβέρνηση

Ο Χαρακόπουλος στο πλευρό της αγροτιάς

Αμετακίνητος από τις θέσεις του αναφορικά με το γάλα προσήλθε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, προκειμένου να συναντηθεί με το γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο.

To πρόγραμμα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών(2η αγων.)

Την ερχόμενη Τετάρτη  26. 3.2014( ώρα 15.30),θα διεξαχθούν οι αγώνες της 2ης  αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
 Αναλυτικά τα 8 ζευγάρια που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν είναι τα εξής:

1ος όμιλος

Τάζει ψίχουλα το κατεστημένο στον πεινασμένο κόσμο

Ξεκινάει η εξαπάτηση, την  ώρα που"νταηλίκι" βάζουν χέρι στους τραπεζικούς λογαριασμούς ανέργων, και φτωχών. ΝΤΡΟΠΗ!!
Οπως αντιλαμβάνεσται πλέον βρίσκόμαστε σε προεκλογική περίοδο( Δημοτικές,  Ευρωεκλογές), κι ως εκ τούτου το θέμα πλέον της Τρόικας, της κας Μέρκελ, είναι το πώς θα εξασφαλλίσουν την ζωή της Υποτακτικής κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.

Τάπρατζης: "Ευκαιρία με Περαμαικό να επανέλθουμε στις νίκες"


Πυρετωδώς ετοιμάζεται ο Ηλυσιακός για το προσεχές Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Περαμαικό, με τον νέο τεχνικό της ομάδας τον Γιάννη Τάπρατζη, να δηλώνει ιδιαίτερα αισιόδοξος, σε ότι αφορά  τον στόχο της παραμονής στην  κατηγορία.
Ο  γνωστός τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:
'Πρωταρχικός στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στην

Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών



 Αναλυτικά τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων  του Κυπέλλου Ερασιτεχνών είναι:

1ος Όμιλος
 Απόλλων Αρναίας – Αετός Ορφανίου 0-1
2ος όμιλος
 Θύελλα Φιλώτα- Ορφέας Ριζαρίου 2-0

Δύσκολα ο Πανερυθραικός 2-1 στην Χίο

 Πολύ δύσκολα ο Πανερυθραικός κέρδισε στην Χίο την τοπική Δάφνη με 2-1 παίρνοντας το  εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό. 
Ο Πανερυθραικός  ήταν σχετικά καλύτερος στο α΄ μέρος χωρίς όμως να δημιουργηθούν μεγάλες φάσεις.
Οι Αθηναίοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 46΄ με τον

Οι διαιτητές σε 5ο - 6ο όμιλο

 Συχ\νείχει τους εξωντοτικούς ορισμούς διαιτητών η ΚΕΔ,  κάνοντας ότι είναι δυνατόν για να εξοντώσει οικονομικά τα σωματεία.
 Εξώφθλαμη περίπτωση είναι η τριάδα διαιτητών που όρισε η ΚΕΔ στον αγώνα Ατρόμητου

Ο Αιολικός προσγείωσε ανώμαλα τον Εθνικό

Τον απέκλεισε από το Κύπελλο κερδίζοντας τον  στο Μοσχάτο με 4-3

Ο εξαιρετικός Αιολικός προσγείωσε ανώμαλα πρίν λίγο τον Εθν ικό Πειραιά  στο γήπεδο του Μοσχάτου,  πετυτχαίνοτας νίκη - πρόκριση με 4-3 για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.
 Οι Πειραιώτες μπορεί να κουβαλούσαν τον τίτλο του φαβορί πρίν τον αγώνα, ωστόσο μέσα στον  αγωνιστικό χώρο οι τσαμπουκαλήδες Μιτυληνιοί πήραν   με το σπαθί τους  μεγαλειώδη  πρόκριση.

Ο Βέρμπης στην κορυφή των σκόρερ της Γ΄ Εθνικής

Ο Δημήτρης Βέρμπης της Κηφισιάς είναι το πρώτο κανόνι σε όλη την Γ΄ Εθνική, - και στους 6 ομίλους, ο δεινός  γκολτζής ήδη έχει σημειώσει 21 τέρματα για λογαριασμό της ομάδας του στον 6ο όμιλο, ενώ στην 2η θέση βρίσκονται  δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.
 Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ στο  πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχουν ως εξής:

Πρεμιέρα αύριο στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Ο Εθνικός υποδέχεται τον Αιολικό στο γήπεδο του Μοσχάτου(χωρίς θεατές)  

Πρεμιέρα αύριο  στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, όπου διεξάγονται συνολικά 14 αγώνες στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το εξής:

Τέλος κι ο Αθανασιάδης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Πεύκης αποτελεί ο τεχνικός Γιώργος Αθανασιάδης , ο οποίος αποχώρησε, μετά την χθεσινή ισοπαλία με τον Κισσαμικό.
 Η Πεύκη πλέον δεν έχει ελπίδες για να κρατηθεί στην κατηγορία, και ήδη έχουν αρχίσει και οι αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών., όπως του Τοπούζη που θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε ομάδας Γ΄ Εθνικής της Γερμανίας

"Καθάρισε" ο Ατρόμητος 3-1 στην Μύκονο

Σπουδαίο τρίποντο για τον Ατρόμητο Πειραιά  στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.
 Οι Πειραιώτες κέρδισαν στην Μύκονο την τοπική ομάδα με 3-1, και πλέον ορίζουν την τύχη  μόνοι τους.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με σουτ του Μπάτσι για το 1-0. Στο 25’ ο Ατρόμητος Πειραιά κέρδισε πέναλτι σε

Ο Ατσαλένιος 3-0 την Προοδευτική

  Πάλεψε η Προοδευτική και ειδικά  στο ά μερος  είχε ευκαιρίες να προηγηθεί ωστόσο στην επανάληψη κατέρευσε, για να ηττηθεί τελικά με 0-3 από τον Ατσαλένιο.
Ο Πέτρος Γιακουμάκης μετά το χατ τρικ, που είχε πετύχει κόντρα στον Ιωνικό, ουσιαστικά καθάρισε μόνος του και την Προοδευτική  ανοίγοντας το σκορ στο 38' με σουτ

Παραίτηση Παπασπύρου στον Ηλυσιακό - και παρασκήνιο...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ηλυσιακό μετά  την σημερινή ήττα από το Αιγάλεω,  μιά ήττα που  ήρθε σχεδόν με κάτω τα χέρια....
Όπως έγινε γνωστό την παραίτηση του υπέβαλε στην διοίκηση του Αθηναικού συλλόγου ο τεχνικός Δημήτρης Παπασπύρου.

Στο "παρατσάκ" ο Ιωνικός 1-0 την Δόξα

Κέρδισε αλλά.....
 Στην εκπνοή του σημερινού αγώνα  με την Δόξα Βύρωνα κατάφερε ο Ιωνικός να βρεί δίχτυα, και να πάρει το τρίποντο που τον κρατά ζωντανό στην υπόθεση της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
 Ο Ιωνικός  μπορέι να είχε την δικαιολογία των σοβαρών αγωνιστικών ελλείψεων( Χρυσάφης, Καλέργης, Γρομητσάρης,

Αμετάβλητη η κορυφή στον 5ο όμιλο



 Aμετάβλητη παραμένει η κορυφή μετά  τα σημερινά αποτελέσματα στον 5ο όμιλο, όπου αναλυτικά είχαμε σε 5ο, και 6ο όμιλο:
5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(21η αγωνιστική)

" Σούπερ" η Α.Ε. Μ.Αετού /Ολυμπιάδας 4-0 τον Ερμή


Μεγάλη νίκη για την Α.Ε. Μ. Αετού /Ολυμπιάδας που συνέτριψε με 4-0 τον Ερμή Κορυδαλλού σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα.
Η ομάδα του Δημ. Βουτσινά  παίζοντας με πάθος, κατάφερε να προηγηθεί στο 24’ με τον Γκουβέρο , ενώ πιό πρίν είχε δοκάρι στο 11’ με τον Καμμένο.
 Ο Ερμής προσπάθησε να αντιδράσει πίεσε δημιούργησε φάσεις και μάλιστα   στο 70΄  άγγιξε

Ο απροπόνητος .. Ηρόδοτος 1-0 τον Πανναξιακό

Παίζοντας για πρώτη φορά στο γήπεδο της Ελιάς, ο Ηρόδοτος  παρά τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα του κέρδισε με 1-0 τον  Πανναξιακό που ήρθε ίσα- ίσα στο Ηράκλειο.
 Οι παίχτες του Ηροδότου να σημειώσουμε ότι  από την προηγούμενη εβδοπμάδα δεν προπονούνται, αφού  παραμένουν απλήρωτοι..

Ο Εθνικός 2-1 στο Αμπελάκι

 Ο Εθνικός  πέρασε και από τον Αμπελάκι κερδίζοντας τον πάντα ισχυρό Αμπελακιακό με 2-1,  σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν κάπου 500 φίλαθλοι των δύο ομάδων.
Ο Εθνικός με την στόφα του σίγουρου πρωταθλητή, κέρδισε δίκαια απέναντι στον μαχητικό Αμπελακιακό που πάλεψε το παιχνίδι, ωστόσο  ο Εθνικός έχοντας στο, ρόστερ του  παίχτες με ποιότητα, πήρε αυτό που ήθελε.

Γκέλα η Οδηγήτρια - τρένο ο Εθνικός

 Αίσθηση το 4-0 της Α.Ε. Μ. Αετού/Ολυμπιάδας - Ερμής
 Στην Νίκαια  απέναντι στην Δόξα Πειραιά σκόνταψε η Οδηγήτρια μένοντας στο 0-0, που ίσως αποδεχθεί καταστροφή για την συνέχεια .
 Στο Αμπελάκι ο Εθνικός έκαμψε την αντίσταση του Αμπελακιακού κερδίζοντας με 2-1, ενώ αίσθηση προκάλεσε το  εκκωφαντικό 4-0 της Α.Ε. Μ. Αετού/Ολυμπιάδας επί του Ερμή.

To χρονικό ενός προαναγγελθέντου θανάτου



 Τέλος ο Εθνικός Αστέρας και από την Γ΄ Εθνική

Ο Εθνικός Αστέρας δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ρούβα (5ος όμιλος) και αυτομάτως
αποβάλλεται από το πρωτάθλημα, καθώς συμπλήρωσε 3 αγώνες χωρίς παρουσία.

Πρεμιέρα με Αιολικό ο Εθνικός

Πρεμιέρα κόντρα στον Αιολικό θα κάνει ο Εθνικός Πειραιά στην 1η φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.
 Ένας αγώνας που αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 19  Μαρτίου στο γήπεδο του Μοσχάτου, ένα παιχνίδι που πάντως θα γίνει χωρίς φιλάθλους, λόγω τιμωρίας της Πειραιώτικης ομάδας

Κουτσοί - στραβοί όλοι στον Αγιο Παντελεήμωνα


"Τιμήστε τους"....... βολεμένους

Κυριολεκτικά "κουτσοί στραβοί όλοι στον Αγιο Παντελεήμωνα", κάπως είναι η κατάσταση που  συμβαίνει περίπου 2 μήνες πρίν τις Δημοτικές εκλογές.
Πιό πολλοί είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι από τους  ψηφοφόρους....

Καθαίρεσε την Επιτροπή Παρατηρητών η ΕΠΣΠ

Διέγραψε και πέντε παρατηρητές

 Αποφασισμένη να βάλει τα πράγματα στην θέση τους  είναι η διοίκηση της ΕΠΣΠΕΙΡΑΙΑ μετά τα παρατράγουδα που δημιουργήθηκαν στον ποδοσφαιρικό Πειραιά μετά την αποχή των παρατηρητών, και τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν.
 Η διοίκηση της Ένωσης φέρεται αποφασισμένη να  βάλει αυτή

Το πήρε ο Πανερυθραικός στην Αθήνα

 Ο Πανερυθραικός στέφθηκε κυπελλούχος της ΕΠΣΑθηνών  κερδίζοντας στον σημερινό τελικό της Ριζούπολης  την Α.Ε. Ηρακλείου με 1-0.
  Η ομάδας της Νέας Ερυθραίας είχε καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι, χάνοντας 2-3 καλές  ευκαιρίες, εν αντιθέσι με την ομάδα του Ηρακλείου που ναι μεν στην επανάληψη ισορόπησε ωστόσο δεν έγινε απειλητικό. ωστόσο 0-0 έμεινε ως το τέλος του

Ανετα ο Εθνικός 5-1 την Θύελλα Κορυδαλλού

   Μιά καλή προπόνηση ήταν για τον  Εθνικός ο αγώνας με την Θύελλα Κορυδαλλού και το τελικό 5-1 τα λέει όλα 
Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά , παρουσιάσθηκε μέτριο στο α΄ μέρος , όμως ήταν καταιγιστικό στην επανάληψη.

Ο Άτταλος Κυπελούχος στην Δυτ. Αττική

Ο Ατταλος Νέας Περάμου ύστερα απο ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις επικράτησε στο γήπεδο Μάνδρας του Ερασιτέχνη Αστέρα Μαγούλας με 1-0 και στέφθηκε κυπελλούχος Δυτικής Αττικής για το 2014, μπροστά σε περιπου 600 φίλους των δύο ομάδων.

Οι διαιτητές σε 5ο - 6ο όμιλο

  5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΡΟΥΒΑΣ: Μάλαμας, Γουργιώτης-Δουλγεράκης (Ανατολικής Αττικής),
ΜΥΚΟΝΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δημητρόπουλος, Φαρμάκης-Μαντής (Δυτικής Αττικής),
ΠΕΥΚΗ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Διαμαντόπουλος, Βεργέτης-Γκριτζέπης (Αρκαδίας),

"Χρυσώνει" ο Κουντούρης τους παίχτες για σωτηρία

 Πληρωμές και έξτρα πρίν 10 χιλιάδων για την νίκη με Ραφήνα

Έξτρα πρίμ θα μοιοράσει η διοίκηση του Περαμαικού στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου με την πολύ σπουδαία νίκη επί της Τριγλίας Ραφήνας σε μιά προσπάθερια να ανεβάσει την ψυχολογία των πα;ιχτών ενόψει των 10 τελικών που απομένουν.
 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες  στους ποδοσφαιριστές θα  γίνει κανονικά μισθοδοσία, ενώ θα τους δοθεί και έξτρα πρίμ 10.000 ευρώ.