Συντονιστική:"Στα χαρακώματα με Σαρρή"

Στην αντεπίθεση πέρασε η συντονιστική επιτροπή της Γ’ Εθνικής και με ανακοίνωσή που εξέδωσε καταφέρεται εναντίον του Γιώργου Σαρρή.
Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορούν τον πρόεδρο της ΕΠΟ πως αδιαφορεί για τα αιτήματά τους, ενώ προσπαθεί να εκφοβίσει τις Ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας.

Πρίμ "δέκα χιλιάρικα" στην Προοδευτική

Έξτρα πρίμ υποσχέθηκε  ο πρώην πρόεδρος της Προοδευτικής κ. Πάνος Μαρουδιάς σε περίπτωση νίκης στο μεγάλο ντέρμπι γοήτρου με τον Ιωνικό στην Νεάπολη.
Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας κ. Τσαουσάκης, γνωστός για την σχέση  του με την οικογένεια της

Ανανεώσεις και αποχωρήσεις στην Κηφισιά

Ανανεώσεις αλλά και αποχωρήσεις στην Κηφισιά που σε πρώτη φάση γνωστοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Τεγοούση, αναλυτικά η ανακοίνωση  του συλλόγου των βορείων Προαστείων είναι η εξής:
"Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Κηφισιάς και ο πρόεδρος

Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες- τέλος στις ελπίδες για τους υποβιβασμένους!!

Επικυρώθηκαν πρίν λίγο από την ΕΠΟ οι βαθμολογίες σε 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κι ως εκ τούτου μπαίνουν τέλος στους πόθους των σωματείων που υποβιβάζονται, ακόμη και σε περίπτωση αναδιάρθρωσης να  αποφύγουν τον υποβιβασμό.
 Με επικυρωμένες τις  βαθμολογίες οι ομάδες που υποβιβάζονται βάση των σχετικών διατάξεων της ΟΥΕΦΑ, δεν μπορούν να

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις Ατρόμητου - Πεύκης

Την Τετάρτη το Β΄ Ημίχρονο
Πρίν λίγο έγινε γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τις εφέσεις που είχαν υποβάλει ο Ατρόμητος Πειραιάς και η Πεύκη κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής που έχει διατάξει την συνέχιση του μεταξύ τους αγώνα.
Οι εφέσεις των δυο ομάδων απορρίφθηκαν και έτσι το δεύτερο μέρος θα γίνει κανονικά.

Ντροπή!! "Αυτοί μας κυβερνούν"


Ο άνθρωπος που έστελνε φυλακή τίμιους Έλληνες…
 
Ειναι τρομερή η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας των Συντακτών.
Ο κύριος που έστελνε στα κατεργα ΤΙΜΙΟΥΣ

Ο Γεωργάρας στην Τριγλία

Ο Γιάννης Γεωργάρας είναι ο νέος τεχνικός στην Τριγλία Ραφήνας, κι οποίος θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει νωρίς νωρίς τον σχεδιασμό της ομάδας για την  νέα σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την

Ο Βάτσιος στο Οδηγήτρια - Εθνικός, ο Τζήλος στην Νεάπολη

Ο διατητής Άρης Βάτσιος από την Δυτ. Αττιοκή κληρώθηκε να σφυρίξει το Πειραικό ντέρμπι Οδηγήτροιας - Εθνικού, όπου ο Εθνικός σφραγίζει την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.
 Ο Βάτσιος θεωρείται από τα νέα μεγάλα ταλέντα της Ελληνικής διαιτησίας .

Σε καλό κλίμα η συνάντηση "Συντονιστικής" με Ανδριανό - Γιαννακίδου

Την ευκαιρία να εκθέσουν τις απόψεις τους στην πολιτική ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής των ομάδων της Γ Εθνικής, οι όποιοι έγιναν δεκτοί  τόσο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, όσο και από την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού κ. Κυριακή Γιαννακιδου. Οι συναντήσεις με τους δυο

Νέα δεδομένα στον 5ο όμιλο - έχασε 2 βαθμούς η Ν. Ιωνία

Απίστευτα πράγματα με τις εκδικάσεις των υποθέσεων των ενστάσεων της Δόξας Βύρωνα, και της Νέας Ιωνίας κατά του Ρούβα για αντικανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής
 Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ουσιαστικά δικαίωσε μόνο την ένσταση της Δόξας Βύρωνα, αφού για την ένσταση της Νέας

Ζώδια και .. Hot ζευγάρια

 Αλήθεια ποιά ζώδια κάνουν τα πιό Hot ζευγάρια;
Ας δούμε τι λένε λοιπόν οι ειδικοί:

Στην αντεπίθεση ο Σ.Φ. Προοδευτικής

Παίρνει φωτιά το  "el clasicο" της Νικαίας
Το el clasicco της Νικαίας  νωρίς - νωρίς φαίνεται να παίρνει φωτιά, αφού οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Προοδευτικής απάντησαν στην  ανακοίνωση των Rangers, η  ανακοίνωση των φιλάθλων της Προοδευτικής είναι η εξής:

Έπεσε η Α.Ε. Νεάπολη

Η Α.Ε. Νεάπολη είνμαι η χαμένη των αγώνων του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, καθώς μετά τα σημερινά αποτελέσματα υποβιβάζεται στην Γ΄Κατηγορία.
 Οι δύο ομάδες ισοβάθμισαν, αλλά ο Παντζιτζιφιακός  είχε κερδίσει το μεταξύ τους ματς με 2-1 .

"Μαγκίτης' Εθνικός 3-1 το Χαιδάρι

Παιχνιδάρα έγινε σήμερα το απόγευμα στο Μοσχάτο όπου ο Εθνικός ήθελε την νίκη - και την πήρε κόντρα στον πολύ καλό νεανικό Χαδάρι  με 3-1.
 Μιά νίκη που  φέρνει την ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη κοντά στην  μεγάλη επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες.

"Προ των πυλών" ο Εθνικός



Ο  Εθνικός Πειραιά είναι οι μεγάλος κερδισμένος της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ, αφού μετά την σημερινή νίκη με 3-1 επί του Χαιδαρίου , βρίσκεται προ των πυλών της Γ΄ Εθνικής.

Από την Α.Ε.Μ. Αετού/Ολυμπιάδας στην ΑΕΚ ο Μιχαλάς

 Στην ΑΕΚ παραχώρησε τελικά η Α.Ε. Μ. Αετού/Ολυμπιάδας τον 16χρονο μεσοεπιθετικό της Κυριάκο Μιχαλά, μιά συμφωνία που επίσημοποιήθηκε πρίν λίγο ανάμεσα στους διοικούντες της Ένωσης, και τον πρόεδρο της Αμφιαλιώτικης ομάδας κ. Γρηγ. Γρηγοράκο.

Στο... κούρεμα ποντάρει ο Σαμαράς..

Μετά το πατατράκ των ευρωεκλογών  ο πρωθυπουργος  Αντώνης Σαμαράς, ποντάρει να σώσει την  μπουγάδα μόνο με το κούρεμα..
Μετά την επικύρωση του πρωτογενούς πλεονάσματος από τη Eurostat, έχει ανοίξει, σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο δρόμος για την ελάφρυνση του χρέους, αυτός είναι και ο στόχος του Α. Σαμαρά.

Φιέστα οι Σαλαμινομάχοι την Παρασκευή

Την άνοδο στην Α΄Κατηγορία του Πειραιά θα γιορτάσουν την ερχόμενη Παρασκευή οι Σαλαμινομάχοι με την διοίκηση του συλλόγου, της οποίας ηγείται ο Στέλιος Φασουλής να ετοιμάζει .. πράματα και .. θάματα

RANGERS:"Δώστε λίγη χαρά στον κόσμο που απογοητεύσατε"

Καυστική ανακοίνωση με αφορμή τον προσεχή αγώνα Ιωνικού - Προοδευτικής εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού οι 'rangers" οι οποίοι ουσιαστικά προσπαθούν να "πικάρουν" τους Κορυδαλιώτες.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Εντείνει η Συντονιστική

Εντείνει τις κινήσεις της η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, ενόψει της προσπάθειας που γίνεται για την αναδιάρθρωση της Κατηγορίας, μάλιστα εξεδόθη ανακοίνωση που αναφέρονται τα εξής:
"Κάθε μέρα που περνά, η δυναμική της κίνησης των ομάδων της Γ Eθνικής για την αναδιάρθρωση της κατηγορίας μεγαλώνει,

Ο Βρακάς στο "Εθνικός -Χαιδάρι"

Ο Χρυσοβαλάντης Βρακάς  διαιτητής Β΄ Εθνικής από την Εύβοια κλήθηκε να διατητεύσει το ντέρμπι Εθνικού - Χαιδαρίου στο γήπεδο του Μοσχάτου, ενώ την αναμέτρηση Πανερυθραικού - Οδηγήτρια θα διαιτητεύσει ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την Καρδίτσα, αναλυτικά:

Στην Κηφισιά και του χρόνου ο Βέρμπης

Παίχτης Κηφισιάς θα είναι και στην νέα σεζόν ο σπουδαίος στράικερ Δημήτρης Βέρμπης  με τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς έχει ως εξής:

"Ριφιφί" στην ΕΠΣΠ - Συνελήφθη ένας εκ των δραστών

 Θύμα διάρρηξης για ακόμη μιά φορά έπεσε η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και τα γραφεία της Ένωσης στον χώρο του ΣΕΦ.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 24.5.2014,διαρρήκτες με τον γνωστό πλέον τρόπο του ριφιφί εισέβαλαν από τον χώρο του λογιστηρίου τρυπώντας τον εξωτερικό τοίχο από τον ίδιο σημείο της προηγούμενης διάρρηξης( τον Νοέμβριο του 2013).

Χωρίς περιορισμό οι μεταγραφές ερασιτεχνών και τον Γενάρη

Σε ένα  πολύ σοβαρό θέμα  που αντιμετωπίζουν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές  δίνει λύση η ΕΠΟ, κι ασφαλώς η σχετική απόφαση που θα ανακοινωθεί επίσημα μετά την Γ.Σ. της 6ης Ιουθνίου θα χαιρετισθεί με μεγάλη ικανοποίηση από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα η ΕΠΟ στην νέα εγκύκλιο μεταγραφών που θα

Έφαγε .. πόρτα ο "Τίγρης"

Τον Μιχαλολιάκο πολιτικά και οικονομικά υποστήριζε στον Πειραιά ο Δ. Μελισσανίδης, στη Ν. Φιλαδέλφεια όμως υπέστη το μεγάλο πατατράκ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λ. Γεωργαμλής τον οποίο υποστήριζε ο Μελισσανίδης κατόρθωσε και έχασε από έναν πιτσιρικά του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήθελε με τους σημερινούς όρους τη δημιουργία του γηπέδου

Παίζουν Ιωνικός - Προοδευτική την Κυριακή

Κατέθεσε έφεση η Πεύκη, κατά της πρωτόδικης  απόφασης της  Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το γνωστό θέμα του αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά - βάση της οποίας αποφασίσθηκε να διεξαχθεί το β΄ ημίχρονο του μεταξύ τους αγώνα.

Ο "λόγος" τώρα στον νέο δήμαρχο

O Xρήστος Βρεττάκος είναι ο νέος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, και οι πολίτες πλέον ελπίζουν, ότι ο άφθαρτος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ θα βοηθήσει Κερατσίνι - Δραπετσώνα επιλύοντας πραγματικά τα προβλήματα που υπάρχουν.
 Είναι ανάγκη να αποφευχθούν οι  μέχρι τώρα πρακτικές των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου, και ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας να είναι πραγματικά ανοιχτός για όλους τους πολίτες, κι όχι μόνο για τους "κολλητούς" 

Στις 8 Ιουνίου το Σούπερ- Καπ

Η Κυπελλούχος Γ’ Εθνικής ΑΕ Λάρισα και ο Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Πανερυθραϊκός αναμένεται να αναμετρηθούν για το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών φέτος, όπως προβλέπει η ΕΠΟ.
Η Ομοσπονδία αναζητούσε το προηγούμενο διάστημα την ιδανική ημερομηνία,

Παπακωνσταντίνου: "Καμμιά αναδιάρθρωση"

 Κάθετα αντίθετος με τα όσα ζητούν αρκετές ομάδες της Γ΄ Εθνικής, και πιθανότατα και κάποιες ενώσεις  είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου ο οποιός σε πρόσφατες δηλώσεις  του στη εφημερίδα "Πελοπόνησος" αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αν κάνει πίσω η ΕΠΟ είναι σαν να πέφτει η διοίκηση! «Αν η διοίκηση αλλάξει κάτι στη Γ' Εθνική θα είναι σαν να πέφτει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα. Για να γίνει κάτι τέτοιο

Βλέπουν Σαπαλίδη στον Πανιώνιο

Μετά την απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού  Χρήστου Χολέβα από τον Κισσαμικό, οι του Πανιώνιου φαίνεται να ρίχνουν δίχτυα για τα καλά στην αγορά της Γ΄Εθνικής.
 Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες στην Νέα Σμύρνη καλοβλέπουν την περιπτωση του 23χρονου επιθετικού Σταμάτη Σαπαλίδη που φέτος έχει εντυπωσιάσει στον 5ο όμιλο της

Στον Ανδριανό η Συντονιστική


Η συντονιστική επιτροπή των συλλόγων της Γ΄ Εθνικής ενημερώνει τους συλλόγους ότι μετά από επίμονες προσπάθειες λάβαμε διαβεβαιώσεις τόσο  από το γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού όσο και από το γραφείο της Γ.Γ Αθλητισμού κ. Γιαννακιδου για συνάντηση μαζί τους μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.  

Ανανέωσε ο Μαυρομάτης στην Κηφισιά

Ο Μάρκος Μαυρομάτης θα  παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της; Κηφισιάς, και στην νέα σεζόν, αφού η συνεργασία των δύο  πλευρών κρίθηκε απόλυτα πετυχημένη, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ έχει ως εξής:
"Το ΔΣ της ΑΕ Κηφισιάς και ο πρόεδρος Βασίλης Γαντζούλας

Σε θανατηφόρο τροχαίο εμπλέκεται ο Νταμπίζας


Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, στην περιοχή της Βούλας, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο κεφάλι.
 Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας μετά

Σύνεντευξη Τύπου η Συντονιστική της Γ΄ Εθνικής

 Η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Γ' Εθνικης σας προσκαλεί σήμερα Πέμπτη 22 Μαιου και ώρα 13.00 στο γήπεδο "Σταυρος Μαυροθαλασσίτης" του Αιγάλεω στην συνέντευξη τύπου που θα παραθέσει προκειμένου να γνωστοποιήσει τις θέσεις, τις προτάσεις και τις δράσεις της σχετικά με το αίτημα αναδιάρθρωσης της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για εμάς και μεγάλη ευκαιρία να ακουστεί ηχηρά η φωνή των σωματείων.

Απειρία, κι ατυχία στοίχισαν στην Οδηγήτρια

 Την απειρία της πλήρωσε η Οδηγήτρια στο ντέρμπι με το Χαιδάρι, χάνοντας  ένα παιχνίδι που σχεδόν στην μεγαλύτερη διάρκεια του φαινόταν να ελέγχει πλήρως.
 Ωστόσο  κάποια παιδιαριώδη λάθη, αλλά κι ασφαλώς οι σημαντικές απουσίες  της- από την στιγμή που δεν υπήρχε το ανάλογο βάθος,διαμόρφωσαν το σπουδαίο 2-1 για το Χαιδάρι που το διατηρεί ζωντανό στην  μάχη της ανόδου.

Χρυσό 0-0 στο Πέραμα ο Μανδραικός

 Χρυσό βαθμό πήρε ο Μανδραικός στο Πέραμα από τον αδιάφορο βαθμολογικά Περαμαικό που πάντως πάλεψε το παιχνίδι.
 Ο Μανδραικός αν και ήταν αυτός που καιγόταν, παρουσιάσθηκε υποτονικός και λίγο έλειψε να του στιχοίσει, ο Περαμαικός έλεγξε πλήρως τον χώρο του, κέντρου, αλλά εποιιθετικά δεν μπόρεσε να εκμεταλευθεί δύο τρίς καλές φάσεις που δημιούργησε.

"Στεγνό καθάρισμα" Παπακωστούλη

Λίγες ώρες μετά το  τέλος του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο,  της Γ΄ Εθνικής, και παρά το επιβλητικό 5-1 επί του Ηλυσιακού, η διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον νεαρό τεχνικό Γιώργο Παπακωστούλη.

Στην Α΄ η Χαλκηδώνα- έπεσε το Χατζηκυριάκειο

Συναρπαστικό φινάλε στα μπαραζ της Β΄ Κατηγορίας όπου η Χαλκηδώνα σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισε με 3-1 τους Νέους Ευγένειας κι ανήλθε στην Α΄ Κατηγορία.
 Στα μπαράζ του υποβιβασμού  ο Φοίνικας σε

Αυτή την φορά ήταν "Εθνικός"

Αυτήν την φορά ο Εθνικός ήταν... "Εθνικός", και τουλάχιστον οι 1000 φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο του Μοσχάτου έφυγαν  απόλυτα ικανοποιημένοι, και συνάμα εκστασιασμένοι από το απόλυτα δίκαιο 2-0 του Πανερυθραικού, που κατά πολλούς μαζί με τον Εθνικό πρόβαλαν ως τα φαβορί  του ομίλου για την πρωτιά.

Αναλυτικά το παλμαρέ των αγώνων μπαραζ



Τα αποτελέσματα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική είναι τα εξής:

1ος όμιλος(3η αγ.)

Κεραυνός Πέρνης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης(22/5) 
Άρη Αβάτου – Μ. Αλ Ιάσμου 0-3

Καθαρό προβάδισμα ο Εθνικός



O Eθνικός με το καθαρό 2-0 επί του Πανερυθραικού πήρε καθαρό προβάδισμα στην μάχη της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.
 Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε 9ο, και 11ο όμιλο είναι :

9ος όμιλος(3η αγ.)
 Εθνικός – Πανερυθραϊκός        2-0
Οδηγήτρια – Χαϊδάρι   1-2

Ξαναπαίζουν Ατρόμητος - Πεύκη!!

 Την μέση λύση επέλεξε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ που εκδίκασε την υπόθεση της διένεξης Ατρόμητου Πειραιά - Πεύκης, και του αγώνα που διακόπηκε στο ημίχρονο κι ενώ το σκόρ ήταν στο 0-0.
Σύμφωνα με  απόλυτα έγκυρες πληροφορίες η Πειθαρχική

Ο Σοσσώνης σφυρίζει Εθνικός- Πανερυθραικός

O διαιτητής Γιάννης Σοσσώνης από την Φθιώτιδα θα σφυρίξει την  αναμέτρηση του Εθνικού με τον Πανερυθραικό την Τετάρτη στο Μοσχάτο, τον αγώνα Οδηγήτριας - Χαιδαρίου θα διαιτητεύσει ο Μανώλης Σκουλάς από την Θεσσαλία.
 Ο Πειραιώτης Χρήστος Ανδρονικίδης κληρώθηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση Λουτρακίου - Άτταλου.

Οι διαιτητές του 6ου ομίλου

Αναλυτικά οι αγώνες της Τελευταίας αγωνιστικής και οι διαιτητές στον 6ο όμιλο:
Τετάρτη 21 Μαΐου – 17:00
Ηρόδοτος – ΠΑΟΚ: Γιαννουλάκης, Καλφάκης, Κομισοπούλου (Χανίων)

Αναβολή στον 5ο όμιλο

Δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες της 30ης - τελευταίας αγωνιστικής στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, αφού η Επιτροπή Πρωταθλήματος κρίνει ότι πρέπει να τελεσιδικήσουν οι  σοβαρές εκκρεμότητες που υπάρχουν και αφορούν τις

Εμπρηστική επίθεση στον Παπακωνσταντίνου

Νέα επίθεση στον χώρο του ποδοσφαίρου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (18/5), καθώς άγνωστοι έκαναν εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση του αναπληρωτή πρόεδρου της ΕΠΟ,και προέδρου της ΕΠΣΠ Βοιωτίας,  Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

Τρέχουν αλλά δεν ... φθάνουν στην ΝΔ

Τρέχουν και δεν φτάνουν στη Συγγρού από τα τελευταία αποτελέσματα των σφυγμομετρήσεων, γεγονός που έχει καταλάβει με άγχος το εκλογικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας. 
Αν και οι δημοσκοπήσεις δεν έχουν μεταβληθεί και δείχνουν ότι η ΝΔ μπορεί να κρατηθεί σε ανεκτά επίπεδα, τα μηνύματα που λαμβάνει το επιτελείο από βουλευτές και υποψηφίους στην Περιφέρεια είναι διαφορετικά.

Aνέβηκε ο Πανφαληρικός, σφαγή Νέων Ευγένειας - Χαλκηδώνας

Δραματικό φινάλε στα play-out της Β΄ Κατηγορίας του 1ου ομίλου, αφού Νέοι Ευγένειας - Χαλκηδώνα θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, με τους Νέους να ευννοούνται και με την ισοπαλία.

Ξεκάθαρο το προβάδισμα πλέον για το ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκάθαρο προβάδισμα πέντε μονάδων δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό της ιστοσελίδας TVXS.
Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 25,3%, έναντι