Καννελόπουλο η Αμφιάλη

O Nίκος Καννελόπουλος είναι ο νέος τεχνικός στην Αμφιάλη, μετά την συμφωνία που επήλθε με την νέα διοίκησαη του συλλόγου και τον τεχνικό διευθυντή κ. Χ. Γαλούνη.
 Ο Καννελόπουλος  φέτος εργάσθηκε στην Α.Ε. Νέου Φαλήρου,

"Μπάμ" με Ζώνα στην Σαντορίνη

Στον Πανθηραικό ομάδα  Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΠ Κυκλάδων θα συνεχίσει την καριέρα του ο γνωστός στράικερ Ντέμης Ζώνας.

Ανακοίνωσε Μάναλη ο Εθνικός

Την απόκτηση του 21χρονου Γιώργου Μάναλη από τον Αετό Κορυδαλλού ανακοίνωσε η διοίκηση τοιυ Εθνικού. 
 Π[ρόκειται για τον επιθετικό, που διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα, και για τον οποίο αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Πειραιώτες ήθελαν να τον αποκτήσουν από τον περασμένο χειμώνα ωστόσο η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε.

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου η Γ.Σ του Ατρόμητου

Tην ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η  Γενική Συνέλευση των μελών του Ατρόμητου Πειραιά.
 Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου  στις 8 μ.μ, κι αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο διοικητικός, οικονομικός απολογισμός,  αλλά θα βολιδοσκοπηθούν οι

Παρελθόν ο Λαμπρινάτος στον Περαμαικό

Παρελθόν αποτελεί στον Περαμαικό ένας ακόμη γνωστός ποδοσφαιριστής με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία, ο λόγος για τον επιθετικό Ιούλιο Λαμπρινάτο, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με δύο ακόμη ποσφαιριστές τον γκολκήπερ Πίπερη,και τον μέσο Σιδέρη.

"Χάλασε" η μεταγραφή Μιχαλά στην ΑΕΚ

Δεδομένη  θεωρούνταν η μετακίνηση  του16χρονου Κυριάκου Μιχαλά από την Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας στην ΑΕΚ, αφού οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια, ωστόσο όταν η ήρθε η  στιγμή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του  ταλαντούχου

Καρέ αποχωρήσεων στον Εθνικό

 Παρελθόν αποτελούν στον Εθνικού τέσσερεις ποδοσφαιριστές με τους οποίους δεν ανανεώθηκε η συνεργασία  ενόψει Γ΄ Εθνικής.
Ο λόγος για τον 28χρονο επιθετικό Παναγιώτη Σκαφτούρο, τον 34χρονο αμυντικό Γιώργο Μαριόλη, τον 26χρονο μέσο

Εν αναμονή ο Γρίμπιλας

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Νέου Φαλήρου με τον τεχνικό Μιχάλη Γρίμπιλα, και πλέον ο γνωστός τεχνικός αναμένει τις διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο, ώστε να  ξέρει τι μέλλοι γένεσθαι.

Όλοι τάβλα, κι εμείς "Κάβλα" μπράβο Ελλαδάρα!

Παιδιά σας ευχαριστούμε για ακόμη μιά φορά μόνο εσείς μας κάνατε να νοιώθουμε τι σημαίνει Έλληνας!!!
 Πρώτοι Μάγκες είμαστε , γιατί είμαστε Έλληνες  
Όλοι τάβλα, κι εμείς .. κάβλα!!

Γιαλιάς - Παπαδάκης ηγούνται πάλι στην Ελευσίνα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πανελευσινιακού, στο οποίο ηγούνται και πάλι οι Χρήστος Γιαλιάς και Νίκος Παπαδάκης,. παρά  τις δηλώσεις του ιδίου του Γιαλιά περι αποχώρησης του.
 Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν οι εξής:
Α' αντιπρόεδρος: Αλέξης Παθιάκης

Πάταγο ο Α.Σ. Ποντίων

Μιά τεράστια μεταγραφική επιτυχία  είναι έτοιμη να ανακοινώσει η διοίκηση του Α.Σ. Ποντίων σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες.
 Συγκεκριμένα οι ισχυροί άνδρες του συλλόγου οι κ.κ. Φώτης Μαστρογιανούδης, Παναγιώτης Λουρίδας έχουν συμφωνήσει γνωστό

Στον Άρη Αμφιάλης ο Βιδάλης

 Την  πρώτη  τoυ σπουδαία μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο ανακοίνωσε ο Άρης Αμφιάλης, καθώς  σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ανακοίνωσε  την συμφωνία με τον γνωστό αμυντικό Λευτέρη Βιδάλη.

Στο δρόμο η .. μάνα ΑΕΚ"

Για ακόμα μια φορά και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ βρίσκεται ξανά στο δρόμο. Καθώς τα γραφεία που στεγαζόταν έκλεισαν ξανά από τον ιδιοκτήτη τους- κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις 29 Μαίου ενώ  τώρα κόπηκε και η τηλεφωνική γραμμή.

Στα Γιάννινα ο Σαπαλίδης

Στον  ΠΑΣ Γιάννινα τελικά υπέγραψε ο  Πειραιώτης επιθετικός Σταμάτης Σαπαλίδης, που φέτος εντυπωσίασε με την φανέλα των Τραχώνων, μάλιστα η διοίκηση της Γιαννιώτικης ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σαπαλίδη για δύο χρόνια.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σταμάτης Σαπαλίδης δήλωσε:

Ο Παπακαλοδούκας και του χρόνου στο Πέραμα

Ο Γιώργος Παπακαλοδούκας θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Περαμαικού και στην νέα σεζόν, όπου ο  σύλλογος θα προσπαθήσει να πρωταγωνιοστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, επιδιώκοντας να διεκδικήσει την επιστροφή του στην Γ΄ Εθνική.

Σειρά ανανεώσεων στην Α.Ε. Μ. Αετού /Ολυμπιάδας

Τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά έχουν ξεκινήσει στην Α.Ε. Μ. Αετού /Ολυμπιάδας, κι έτσι μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Δημήτρη Βουτσινά, η διοίκηση του Αμφιαλιώτικου συλλόγου ανανέωσε την συνεργασία της με  6 ποδοσφαιριστές.

Έτοιμη η επόμενη μέρα στο Αιγάλεω

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του Αιγάλεω, της οποίας όπως αναμένονταν ηγείται ο Αλέξης Κούγιας.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ του Αιγάλεω είναι το εξής
Πρόεδρος: ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
Α' Αντιπρόεδρος: ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Β' Αντιπρόεδρος: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Μεταγραφικές βόμβες ετοιμάζει ο Αμπελακιακός

Πολύ δυνατά αναμένεται να μπεί στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ο Αμπελακιακός, από την στιγμή που της διοίκησης του συλλόγου ηγείται η γνωστή οικογένεια Σπανόπουλου.
 Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες η διοίκηση του Σαλαμινιώτικου συλλόγου, ήδη έχει προσεγγίσει 4 ποδοσφαιριστές με θητεία σε ομάδες Γ΄ και Β΄ Εθνικής, και οι συμφωνίες δεν

Στην Άρτα ο Καμαριωτάκης

Σε ομάδα Α΄Κατηγορίας της Άρτας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Βασίλης Καμαριωτάκης.
 Ο Πειραιώτης επιθετικός που φέτος αγωνίσθηκε στην Ένωση Καμινίων, μετακομίζει για οικογενειακούς λόγους στην Άρτα- μάλιστα τον ερχόμενο

Και .. τελικά Κούγιας στο Αιγάλεω από το .. πουθενά

Ο Αλέξης Κούγιας συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους και αναδείχθηκε πρώτος στο νέο 15μελές….
Παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες και τις αρκετές αντιδράσεις που υπήρξαν για το αν ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία για τις εκλογές, οι παράγοντες του Ερασιτέχνη

Παρελθόν οκτώ στον Περαμαικό

Παρελθόν αποτελούν από τον Περαμαικό ποδοσφαιριστές που είτε πήραν τις ελευθέρες τους από την διοίκηση του συλλόγου, είτε επιστρέφουν στις ομάδες στις οποίες ανήκαν.
Συγκεκριμένα οι Παναγιώτης, Ηρακλής Γεωργιάδης, ο Μειμαρίδης, κι ο Δημητριάδης επέστρεψαν στον

Στις 30 Ιουνίου η Γ.Σ. του Ιωνικού

Έκτακτη Γ.Σ. για την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματίσει η διοίκηση του Ιωνικού προκειμένου να εκλεχθεί νέα διοικούσα επιτροπή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει τα εξής: 

Ξεχωριστή η εκδήλωση Βραβεύσεων

 
 Ξεχωριστή ήταν  η χθεσινή Εκδήλωση Βραβεύσεων των Πρωταθλημάτων  και των Υποδομών της Ε.Π.Σ.Πειραιά, περιόδου 2013-2014,  που πραγματοποιήθηκε στο γηπ.«Παντ. Νικολαίδης».
Τα Πειραϊκά σωματεία και αρκετοί φίλοι του Πειραϊκού

Με Χατζηαλέξη ο Εθνικός στην Γ΄ Εθνική

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης θα  είναι στο τιμόνι του Εθμνικού και στην νέα σεζόν, όπου ο ιστορικός σύλλος επιστρέφει στην Γ΄Εθνική.
 Η διοίκηση του Εθνικού της οποίας ηγείται ο κ. Αλέξης Αγγελόπουλος έδωσε τα χέρια με τον Χατζηαλέξη, και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.

Στην Κ-20 του Ατρόμητου ο Κορακάκης

 Κρέμασε τα παπούτσια του.

 Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Γιώργος Κορακάκης, και από αύριο ξεκινάει μιά κανούργια καριέρα αυτή του προπονητή, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης του Ατρόμητου να αναλάβει  τεχνικός της ομάδας Κ-20.

RANGERS CLUB: "Ξεκαθαρείστε τις προθέσεις σας"

Θέση για την επόμενη ημέρα του Ιωνικού παίρνει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ιωνικού,"Rangers" οι οποίοι με τελευταία ανακοίνωση στο επίσημο  τους site αναφέρουν:
"Το πρωτάθλημα τελείωσε με τον Ιωνικό να μένει και επίσημα μακριά από το στόχο της ανόδου που είχε τεθεί στην αρχή της σεζόν.
Αυτό που είναι περισσότερο απογοητευτικό από την αγωνιστική αποτυχία, είναι το ότι τους τελευταίους τρεις μήνες ο Ιωνικός

Ιωνικός : "Άλλες οι προτεραιότητες"


Άλλες είναι οι προτεραιότητες αυτή την στιγμή για τον Ιωνικό, που στην λήξη της σεζόν αρχικά θα επιχειρήσει να οργανώσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, και στην  συνέχεια θα τεθούν επί τάπητος.
 Μάλιστα  για σήμερα Δευτέρα το βράδυ ήταν προγραμματισμένο συμβούλιο όπου θα γινόταν συζήτηση εφόλης της ύλης.

Tην Δευτέρα 23 Ιουνίου η Γ.Σ. της Α.Ε. Περάματος

Την  ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η  ετήσισα Γ.Σ. της Α.Ε. Περάματος, αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου είναι η εξής:
"Την Δευτέρα 23 Ιουνίου και ωρα 18.30 καλούνται τα μέλη του Συλλόγου στα γραφεία της ομάδας , Λεωφ. Δημοκρατιας 164 στον Αρμο για την

Ξεχωριστή η τελετή λήξης των ακαδημιών του Ατρόμητου

Εντυπωσιακή και φέτος ήταν η τελετή λήξης των αγωνιστικών εκδηλώσεων των Ακαδημιών του Ατρόμητου Πειραιά που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο του Ρέντη, παρουσία 500 περίπου γονέων, φίλων των μικρών αθλητών,  επισήμων και προσκεκλημένων του Καμινιώτικου συλλόγου.

Ανατολάκης:"Ότι διαδόθηκε είναι ψευδές"

 Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πειραιά κ. Γεώργιος Ανατολάκης αναφορικά με την  παραφιλολογία που δημιουργήθηκε, έπειτα  από συζήτηση του ιδίου με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ομάδων της Γ΄ Εθνικής  στο περιθώριο της Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 6.6.2014,   δήλωσε τα εξής: «Πράγματι είχα επαφή-

ΕΠΣΠ: "Τα πάντα για τις μεταγραφές"

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με ανακοίνωση της γνωστοποιεί όλα όσα αφορουν τις περιόδους των μεταγραφών τις αλλαγές που έχουν γίνει από την ΕΠΟ, και γενικότερα όσα πρέπει  να προσέξουν οι παράγοντες των Ερασιτεχνικών σωματειων, ώστε να κάνουν την ζωή τους πιό εύκολη, αναλυτικά:
"O περίοδοι μετεγγραφών εσωτερικών και διεθνών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών διεξάγονται:

Σε εφαρμογή το πλάνο Β΄

Το ντήλ με το Αιγάλεω δεν προχώρησε αφού οι φανατικοί φίλοι του Σιτι δεν σήκωσαν κουβέντα στην περίπτωση συγχώνευσης με την Παναχαική, κι έτσι ο Αλέξης Κούγιας έβαλε σε  εφαρμογή το πλάνο Β΄ .
 Ασφαλώς μιλάμε για την περίπτωση της Καλαμάτας.
 Ήδη έγινε μιά πρώτη επαφή με τον πρόεδρο της Μαύρης

Παρελθόν ο Ντούλιας από την Βάρη

Προ των πυλών της super leauge   ο νεαρός ποδοσφαιριστής
Παρελθόν αποτελεί από τον Κ. Αστέρα Βάρης ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Ντούλιας, ο οποίος πήρε την ελευθέρας του, και πλέον οι πληροφορίες τον φέρνουν να βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα.

Το Σαββάτο η Γ.Σ. του Περαμαικού

  
Το ερχόμενο Σαββάτο 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Περαμαικού, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου έχει ως εξής:
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. Περαμαικός προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους  της ομάδας αυτό το Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί στα καινούργια γραφεία του συλλόγου

Επιστροφή Ιατρού στο Κορωπί

 Παρελθόν αποτελεί από την  διοίκηση της Τριγλίας Ραφήνας ο Νίκος Ιατρού(Καβρικάς) ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στα παλιά του γνωστα λημέρια, κι ασφαλώς μιλάμε τον Α.Ο.Κορωπίου.
Ο Νίκος Ιατρού πρόσφερε ανελλιπώς τις υπηρεσίες του, σε ότι του ζητήθηκε στην

Β΄ Εθνική μέσω "Πάτρας" σκέφτεται ο Κούγιας στο Αιγάλεω!!

 Στην αυριανή Γενική Συνέλευση του Αιγάλεω που θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο 'Σταύρος Μαυροθαλασσίτης', θα δώσει το «παρών» κι ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος θα παρουσιάσει στα μέλη του σωματείου, αλλά και στους απλούς φιλάθλους του «Σίτυ» τις σκέψεις του και τα

Αρχή με το ...ραβδί η νέα διοίκηση της συγκυβέρνησης

Με το δεξί , η καλύτερα με το .. ραβδί ξεκίνησε η νέα διοίκηση της συγκυβέρνησης την  "λαική" αποστολή
Στις καθαρίστριες που διεκδικούν την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης για επαναπρόσληψή τους στο υπουργείο Οικονομικών επιτέθηκαν σήμερα  τα ΜΑΤ. Μάλιστα, έστειλαν μία εργαζόμενη στο νοσοκομείο. Και όλα αυτά λίγο μετά τον διορισμό του Γκίκα Χαρδούβελη.

Tέλος ο Σδρένιας στον Ατρόμητο Πειραιά

 Την παραίτηση του από την προεδρία του Ατρόμητου Πειραιά ανακοίνωσε πρίν από λίγο ο ισχυρός άνδρας της Καμινιώτικης ομάδας κ. Χρήστος Σδρένιας.
 Ο γνωστός Πειραιώτης επιχειρηματίας σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Ολοκληρώσαμε με επιτυχία μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πολύ άγχος, αγωνία μέχρι το τέλος.

Συντονιστική:" Μας πρόδωσαν η πλειοψηφία των Ενώσεων"

Μετά την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής και την "προδοσία" την οποία μας επιφύλαξαν στην συντριπιτκή τους πλειοψηφία οι Πρόεδροι των Ενώσεων με την στάση τους (εξαιρούνται οι Πρόεδροι των ΕΠΣ Λάρισας, Κιλκίς, Δράμας, Φλώρινας, Κυκλάδων, Κορίνθου, Καστοριάς οι οποίοι και μας συμπαραστάθηκαν και μας έδωσαν ιδέες), η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ΄Εθνικής συνεχίζει τον αγώνα της για την ακύρωση της αναδιάρθρωσης της κατηγορίας,

Ο νέος όμιλος με τις Αθηναικές - Πειραικές ομάδες της Γ΄ Εθνικής

Από 15 ομάδες θα αποτελείται ο νέος 4ος όμιλος της Γ΄ Εθνικής στον οποίο θα μετέχουν οι ομάδες του Πειραιά, της Αθήνας, της Ανατ. Αττικής, της Κρήτης, και των νησιών.
Αναλυτικά οι ομάδες που θα μετέχουν στον νέο 4ο όμιλο είναι:
4ος όμιλος

Στην παράταση η Λάρισα

Η Λάρισα κατέκτησε το 1ο  Super Cup Ερασιτεχνών κερδίζοντας στην παράταση τον Πανερυθραικό με σκορ 2-1 με την κανονική διάρκεια  να λήγει στο 1-1.
Η Λάρισα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στα πρώτα λεπτά να ελέγξει τον ρυθμό και να πιέσει τον Πανερυθραικό, ο οποιός όμως σταδιακά και μετά το 20΄ ισορόπησε τον αγώνα.

Τι να λέμε τώρα, η κορυφαία ομάδα είναι οι Τράχωνες

Το παιχνίδι της χρονιάς έγινε σήμερα στο Ατσαλένιο στο κατάμεστο γήπεδο της τοπικής ομάδας,όπου Ατσαλένιος- Τράχωνες έπαιζαν τους κόπους μιάς χρονιάς, με την ισοπαλία να μην ευννοεί καμμιά από τις δύο ομάδες.
Μεγάλος νικητής ο σύλλογος των Τραχώνων, που κατάφερε κάτι που  ελάχιστα άλλα σωματεία θα καταφέρουν.

Συγκλόνισαν οι Τράχωνες - απίστευτο 3-2 στο Ηράκλειο και άνοδος στην Β΄ Εθνική

Συγκλόνισαν οι Τράχωνες όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, με τον σημερινό άθλο,γιατί περί άθλου πρόκειται η νίκη που πέτυχαν στο καυτό Ηράκλειο απέναντι στον Ατσαλένιο τον οποίο οδήγησαν στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από 18 χρόνια.
Οι Τράχωνες αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 μέχρι το 83΄,

Κόντρα στην Λάρισα ο Πανερυθραικός, για το Σούπερ - Καπ

Τον τίτλο του 1ου  Σούπερ Καπ που διοργανώνει από φέτος η ΕΠΟ θα δικεδικήσουν σήμερα το απόγευμα στις 18.30 στο Δημ. Γήπεδο της Άμφισσας η ΑΕ Λάρισας, και ο Πανερυθραικός.
 Θυμίζουμε η ΑΕΛ είναι η κυπελλούχος της Γ΄ Εθνικης, ενώ ο Πανερυθραικός ο Κυπελούχος Ερασιτεχνών.

Συντονιστική : "Διγλωσία και Κοροιδία"


Αιχμές κατά του κ. Τζανόπουλου  

 Η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής μετα και την σημερινή Γενικη Συνέλευση της ΕΠΟ δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση και ιδιαίτερα προς την δύναμη της που είναι ο όγκος των ομάδων που την στηρίζουν, ότι ο αγώνας για την δικαίωση των αιτημάτων μας θα συνεχιστεί απτόητος! Ήρθε ο καιρός, οι ίδιοι οι σύλλογοι να πάρουν την υπόθεση της αναβάθμισης του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου στα χέρια τους!

Στην Γ.Σ της ΕΠΟ το πρωί τα σωματεία

Στην Γ.Σ της ΕΠΟ αναμένεται να παραβρεθούν  αρκετά μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, αλλά και εκπρόσωποι των σωματείων της Γ΄ Εθνικής.
 Κι ασφαλώς μόνο .. για λουλούδια δεν θα είναι το κλίμα, αφού η Συντονιστική  Επιτροπή πλέον βάλλει κατά της διοίκησης της ΕΠΟ για την όλη στάση της.

Ο Παναγιωτόπουλος σφυρίζει το Ατσαλένιος - Τράχωνες

Ο Αγρινιώτης διαιτητής Βασίλης Παναγιωτόπουλος θα διατητεύσει το  καυτό παιχνίδι Ατσαλένιου - Τράχωνες, όπου για τις δύο ομάδες παίζεται η παραμονή στην κατηγορία για τους Κρητικούς, και η άνοδος στην Β΄ Εθνική για τους εκπληκτικούς Τράχωνες.
 Να σημειώσουμε ότι με ισοπαλία χάνουν την κατηγορία και οι δύο ομάδες.

"Μύλος" το Κερατσίνι.. Δύο Δ.Σ διεκδικούν την διοίκηση..

Μύλος  για ακόμη μια φορά στα διοικητικά του Κερατσινίου, αφού τα μέλη του συλλόγου φαίνεται να είναι χωρισμένα στα δύο.
 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στην πρόσφατη Γ.Σ του συλλόγου μιά ομάδα  μελών του Κερατσινίου με άτομα που προέρχονται από τις ακαδημίες, μαζί με τον Μηνά Χατζηαντωνίου, Μποζινάκη, Κυπριώτη κλπ,  τέθηκαν επικεφαλής μιάς προσπάθειας.

Ανανέωσαν οι Ιωσήπου - Στασινός στην Κηφισιά

Άλλοι δύο παίχτες ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με την Κηφισιά, πρόκειται για τους Στασινό, Ιωσήπου, αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου των Β. Προαστείων είναι η εξής:
 "Ακόμη δύο βασικά και πολύτιμα στελέχη της περσινής χρονιάς θα έχει στο δυναμικό της η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.