Επέστρεψε ο Μιχαλακάκος

Μετά από απουσία ενός έτους, επέστρεψε στον Ιωνικό ο Γιάννης Μιχαλακάκος.
Ο 18χρονος μέσος, γέννημα - θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας - έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του με την πρώτη ομάδα σε ηλικία μόλις 15,5 ετών στο πρωτάθλημα Δ Εθνικής την περίοδο 2011-

Γεωργίου - Φουντουκίδη ο Ίκαρος

Μεγάλες μεταγραφές πραγματοποιεί ο Ίκαρος Καλλιθέας, η ομάδα που ως γνωστόν  οδεύει σε συγχώνευση με την Α.Ε. Νέου Φαλήρου.
 Η διοίκηση του συλλόγου της οποίας ηγείται ο Στέφανος Φαναρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάρκου Φουντουκίδη, Δημήτρη Γεωργίου.

Ο Σκούταρης νέος πρόεδρος στον Ερμή Κορυδαλλού

Νέα εποχή στην ομάδα του Ερμή Κορυδαλλού ξεκίνησε από προχθές. Στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο Άγγελος Σκούταρης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Δ.Σ θα έχει ιδιαίτερη θέση και η Κατερίνα Ξηράκη, κόρη του αείμνηστου Γιώργου Ξηράκη.

Αίσθηση με Γεωργόπουλο η Α.Ε.Μ. Αετού/Ολυμπιάδα

Δεν έχουν τελειωμό οι μεταγραφικές κινήσεις της Α.Ε. Μ. Αετού /Ολυμπιάδας, καθώς πρίν λίγο  ολοκληρώθηκε ακόμη μιά σπουδαία μεταγραφή.
 Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο έμπειρος γκολκήπερ Κώστας Γεωργόπουλος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αετό Κορυδαλλού.

Ανακοίνωσε Τσίγκα ο Ιωνικός

Πήρε και Ριγανά- ανανέωσε ο Αδαμόπουλος 

Την  απόκτηση του Θανάση Τσίγκα ανακοίνωσε ο Ιωνικός, κι ασφαλώς πρόκειται για μιά μεταγραφή "αεροδρομίου", αφού ο 32χρονος έχει να παρουσιάσει πλούσιο βιογραφικό από τα πρωταθλήματα της Superleague και της Football League. 

Έκλεισε Μαρή ο Ιωνικός

Ο Μιχάλης Μαρής είναι η 7η  μεταγραφική που πραγματοποιεί ο Ιωνικός για αυτήν την μεταγραφική περίοδο( έχουν προηγηθεί αυτές των Λοιζίδη, Ντούλια, Παντελίδη, Μακαρωνά, Καμπάση, Ζαχαράτο)
Πρόκειταοι για 26χρονο αξιόλογο μέσο που έμεινε ελεύθερος από τον Πανελευσινιακό, ενώ  έχει θητεία σε ομάδες όπως ο

Στην Αίγινα οι Τσάνης - Κουβάτσος

Δύο μεγάλες μεταγραφές πραγματοποίησε η Α.Ε. Σαρωνικού που πλέον ενισχύεται σε τεράστιο βαθμό. 
Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές του Αιγινίτκου συλλόγου θα είναι ο πολύπειρος μεσοαμυντικός Δημήτρης Τσάνης, και  ο επιθετικός Μπάμπης Κουβάτσος.

Aγώνας ζωής για τον Βαγγέλη Μόρα

Ίσως το πιό μεγάλο τον πίο δύ σκολο αγώνα του δίνει το τελευταίο διάστημα ο διεθνής αμυντικός Βαγγέλης Μόρας.
Ο διεθνής αμυντικός είναι εδώ και μέρες στην Αυστραλία προκειμένου να δωρίσει μυελό των οστών για να σώσει τον αδερφό του, Δημήτρη, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία. 

Κράτησε Μπένα η Νίκαια

Μέλος της οικογένειας της ΑΕ Νίκαια θα συνεχίσει να είναι ο Παναγιώτης Μπένα κι αυτή την χρονιά με υποσχετική αφού ο παίκτης ανήκει στο δυναμικό του Εθνικού. 
Η ΑΕ Νίκαια ευχαριστεί τον Εθνικό Πειραιά για

Στον Ηλυσιακό ο Χατζηγιαννάκος

Στον Ηλυσιακό θα συνεχίσει την  καριέρα του ο Ευγένιος Χατζηγιαννάκος μέχρι πρότεινος ποδοσφαιριστής του Περαμαικού.
 Ο 26χρονος αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας έχει αγωνισθεί ακόμη στον Αίαντα Σαλαμίνας τον Θρασύβουλο, την Αγία Παρασκευή, κι εκτιμάται ότι θα  βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Ηλυσιακού στην νέα της προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Πένθος στην Ηλεία για Πασπαλιάρη

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κόσμος του αθλητισμού και όχι μόνο στην Ηλεία μετά την είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Πασπαλιάρη!
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, άφησε την τελευταία του πνοή

Παρελθόν ο Λαπατάς στον Περαμαικό

Παρελθόν αποτελεί από τον Περαμαικό ο δυναμικός αμυντικός Μάριος Λαπατάς, αν και αρχικά είχε συμφωνήσει να παραμείνει και στην νέα σεζόν.
 Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής - από τα βασικά στελέχη του Περαμαικού στις δύο σεζόν που πέρασαν σε Γ΄ Δ΄Εθνική - επικαλέσθηκε προσωπικούς λόγους κι έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κάμπαση - Ζαχαράτο πήρε ο Ιωνικός

Ανανέωσαν οι Κατσαβριάς, Τσαρκάνι, Καμβύσης

Ιωνικός συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του με στόχο τη δημιουργία μιας  ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει τον τίτλο στην Γ΄ Εθνική.
 Έτσι λοιπόν έγινε γνωστό ότι στο δυναμικό της ομάδας της Νίκαιας εντάχθηκαν ο αριστερός αμυντικός Βαγγέλης Καμπάσης, ο μεσοεπιθετικός Γιώργος

Μασίνοβιτς και Κουτσούμπα πήρε η Προοδευτική

Τη  δύσκολη προσπάθεια της ανασύνταξης επιχειρούν στην Προοδευτική και ασφαλώς το κυριότερο είναι η στελέχωση ενός ρόστερ αντάξιου του επιπέδου και της φανέλας του Κορυδαλιώτικου συλλόγου.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της Προοδευτικής ο Δημήτρης Χόρτσας την ομάδα την  παρέλαβαν με μόλις .. δύο δελτία, αφού όλοι 01ποδοσφαιριστές εμειναν ελεύθεροι..πρίν κάν αναλάβουν.

Σαρώνει ο Πανελευσινιακός - Πήρε και Ανδρεαδάκη

Σαρώνει και φέτος μεταγραφικά ο Πανελευσινιακός, ο οποίος αναμένεται να αναδειχθεί σε πρωταθλητή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
 Τελευταίο σπουδαίο απόκτημα του  ο  γνωστός μεσοεπιθετικός Μπάμπης Ανδρεαδάκης,ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΟΦΗ,εν συνεχεία

Καπουράνη - Φλέγγα ο Περαμαικός

Σε δυο ακόμη μεταγραφές προχώρησε ο Περαμαικός ανεβάζοντας τον αριθμό των νεοαποκτηθέντων αθλητών του σε οκτώ. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους δυο μεσοεπιθετικους παίκτες, τον 19χρονο  Γιώργο Φλέγγα και τον 27χρονο Δημήτρη Καπουράνη.

Στον Ατρόμητο ο Γιαννουλάκης

Την απόκτηση του Νίκου Γιαννουλάκη ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Πειραιά πραγματοποιώντας έτσι την 7η φετινή μεταγραφή του.
 Πρόκειται για 22χρονο ακραίο αμυντικό που  την σεζόν που πέρασε αγωνίσθηκε στην Πεύκη, ενώ παλιότερα έχει περάσει από τον Α.Ε. Ολυμπιάδα, αλλά και από Κυπριακή ομάδα Β΄

"Μπάμ" με Αθανασόπουλο η Α.Ε. Νίκαια

Νέα σπουδαία μεταγραφή για την Α.Ε. Νίκαια,η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού  Γιάννη Αθανασόπουλου που έμεινε ελεύθερος από τους Τράχωνες.
Ο Αθανασόπουλος εχει περάσει από ομάδες όπως ο Πανιώνιος,ΑΟ Χανιά (Δ´ εθνικη),ΠΑΟ Ρουφ (Δ´ και Γ´ εθνική), Μοσχάτο (Δ´ εθνική),Ατρόμητος Πειραιώς (Δ´ εθνικη),Εθνικός Πειραιώς (Ά Πειραιά).
  

Πέντε μεταγραφές η Α.Ε. Περάματος

Αίσθηση με  τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Πρέκα
Τις πρωτες της μεταγραφικές κινήσεις ανακοινώνει η Α.Ε.Περαματος.
Συγκεκριμένα νεα μέλη των κιτρινόμαυρων του Περάματος θα ειναι ο  31χρονος Δημήτρης Πρέκας (φωτό),επιθετικός με πλούσιο βιογραφικό στα σαλόνια ανώτερων κατηγοριών , όπως ο Αχαρναικος και ο Πανελευσινιακός , ενω πέρυσι αγωνίζονταν στον Θρίαμβο Χαιδαριου.

Πρεμιέρα αύριο στο Μοσχάτο ο Εθνικός

Πρεμιέρα αύριο το απόγευμα στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Μοσχάτου για τον φιλοδοξο Εθνικό, που αισιοδοξεί ότι όχι μόνο θα στεριώσει στην Γ΄ Εθνική αλλά θα μπορέσει να κάνει κι ένα βήμα παραπάνω.
 Οι Πειραιώτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έχουν ενισχυθεί σημαντικά, κι αν υπολογίσουμε ότι διατήρησαν κι όλο το

Ανακοίνωσε Νταλάκο - Καψαλόποδα -Κατσαφάρο ο Ατρόμητος

Την συμφωνία με τρείς ακόμη ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η διοίκηση του Ατρόμητου Πειραιά που συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.
 Συγεκριμένα ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου θα είναι ο 23χρονος μέσος Κώστας Νταλάκος, 21χρονος αμυντικός  Τάσος Καψαλόποδας, και ο 20χρονος επιθετικός Απόστολος Κατσάφαρος.

Το νέο Δ.Σ. της Προοδευτικής, Πρόεδρος ο Δ. Χόρτσας

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοοίκηση της  Προοδευτικής, της οποίας ηγείται ο  Δημήτρης Χόρτσας, ο βετεράνος άσσος των Βυσινί, που έχει ασφαλώς την συμπαράσταση  επιφανών ανθρώπων που είναι Προοδευτικάνοι, όπως οι κ.κ. Σταματιάδης, Τσεμπεράκης, Στούκας κλπ.

 Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Προοδευτικής είναι το εξής:

Αίσθηση με Παραρά ο Ηλυσιακός

Υπέγραψαν και οι Θαναηλάκης - Κοβάτσης -Παπαδόπουλος

Σημαντική  μεταγραφική ενίσχυση για τον Ηλυσιακό, καθώς απέκτησε τον πολύπειρο αμυντικό Κώστα Παραρά  και με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ τον επιθετικό Λάμπρο Θαναηλάκη.
Ο 34χρονος Παραράς είναι  παίκτης με μεγάλη καριέρα σε ομάδες κυρίως της Β’ Εθνικής, μετρώντας περίπου 300

Τούρλο- Σαμαρά ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Πειραιά

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε ο Ατρόμητος Πειραιά, καθώς απέκτησε τους ΣτέφανοΤούρλο, Κυριάκο Σαμαρά, δύο ποδοσφαιριστές με  εμπειρία από τον χώρο της Γ΄ Εθνικής.
 Ο 21χρονος Τούρλος κεντρικός έμεινε ελεύθερος από την Προοδευτική της οποίας ήταν βασικό στέλεχος τα δύο τελευταία χρόνια,

Τον Μειμάρογλου παίρνει ο Περαμαικός

Τον γκολκήπερ Άγγελο Μειμάρογλου από τον Εθνικό αναμένεται να αποκτήσει ο Περαμαικός που έτσι θα έχει στο ρόστερ του ένα εξαιρετικό δίδιμο τερματοφυλάκων( Τριανταφυλλιδης ο άλλος).
 Ο 21χρονος εξελίξιμος γκολκήπερ ήταν και πρίν δύο χρόνια στον Περαμαικός, κι ασφαλώς δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στους Περαματιώτες που πρέπει να σημειωθεί ότι κινούνται δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι.

Κοντά και σε Μπαντίκο- Παντελίδη

Ακόμη δύο γνωστοί ποδοσφαιριστές θεωρούνται κλεισμένοι στον Ιωνικό, μετά τους Λοζίδη, Ντούλια, Μακαρωνά.
 Συγκεκριμένα όλα δείχνουν ότι την φανέλα της Νικαιώτικης ομάδας θα φορούν την νέα περίοδο, ο γκολκήπερ Γιάννης Μπαντίκος που έμεινε ελεύθερος από την Προοδευτική, και ο μεσοαμυντικός Δημήτρης Παντελίδης που αποχώρησε από τον Ατρόμητο Πειραιά.

Στον Α.Σ. Ποντίων ο Παπαλεξάνδρου

Στην απόκτηση του Γιώργου Παπαλεξάνδρου προχώρησε ο Α.Σ. Ποντίων , που ενισχύει το ρόστερ του με ένα ΄έμπειρο ποδοσφαιριστή ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας.
 Ο Παπαλεξάνδρου είναι 35χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος

Πυρένης - Δράγαζης στον Ατρόμητο Πειραιά

Θετικές είναι οι  εξελίξεις στον Ατρόμητο Πειραιά, που άμεσσα ξεκινάει τον σχεδιασμό της νέας ομάδας.
Υπάρχουν επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την νέα διοίκηση, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ήδη υπάρχουν ανακοινώσεις σε ότι αφορά το τεχνικό τημ, και την στελέχωση του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Έκλεισε Μακαρωνά ο Ιωνικός

O Θωμάς Μακαρωνάς είναι η 3η μεταγραφή για τον νέο Ιωνικό που κτίζει η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με το τεχνικό τήμ.
Πρόκειται για αξιόλογο ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις του άξονα.
Ο 22χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Προοδευτική,στην οποία ήταν βασικό στέλεχος τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά κι

Στα Μέγαρα ο Κυριάκος Μίχας

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Βύζα από τον Κυριάκο Μίχα ανακοίνωσε η διοίκηση του σωματείου, της οποίας ηγείται ο υιόςΜαυρονάσιος. Ο γνωστός προπονητής  έχει εργασθεί   σε Αία Παραλίας, Πανελευσινιακό, Θρασύβουλο, ΠΑΕ Ασπρόπυργος, Μανδραϊκό, ΠΑΕ Γλυφάδα κ.α.
Ο εν λόγω τεχνικός αναλαμβάνει άμεσα δουλειά με σκοπό να

Στην Ελευσίνα ο Ατματζίδης

Στην Ελευσίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος ακραίος αμυντικός του Ιωνικού Ανδρέας Ατματζίδης.
Ουσιαστικά ο Ατματζίδης επιστρέφει στην Ελευσίνα από την οποία είχε έρθει στην Νίκαια, πρίν δύο χρόνια.
 Η διοίκηση του Ιωνικού προσπάθησε να κρατήσει τον Ατματζίδη, ωστόσο κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατον αφού ο δυναμικός πόδοσφαιριστής ήταν αμετάπειστος.

Μετά τον Λοιζίδη, πήρε Ντούλια ο Ιωνικός

Ο Αλέξης Λοιζίδης είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση της νέας διοίκησης του Ιωνικού, και οι συστάσεις ασφαλώς είναι περιττές, για τον μέχρι πρότεινος άσσο του Ατρόμητου Πειραιά, και ασφαλώς παλιό γνώριμο των Νικαιωτών.
 Ωστόσο η δεύτερη μεταγραφή του Ιωνικού αφορά ένα ακόμη γνωστό ποδοσφαιριστή που έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος.

Έβαλε μπρός ο Ιωνικός

Ανακοινώθηκε και τυπικά η νέα διοίκηση του Ιωνικού της οποίας ηγείται ο Γιώργος Σαβουλίδης, αναλυτικά το νέο Δ.Σ είναι το εξής:
Η σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής:
Πρόεδρος: Γιώργος Σαβουλίδης (επιχειρηματίας)
Α´ Αντιπρόεδρος: Μάκης Χαρμπής (επιχειρηματίας)
Β´ Αντιπρόεδρος: Φώτης Σιακάρας - Πρόεδρος Εργαζομένων Κεντρικής Αγοράς Αθηνών

Τριήμερο δοκιμών στον Ιωνικό

Ο Ιωνικός παραμένει ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους με προοπτική την επιστροφή στα σαλόνια της Σουπερ Λιγκ, εκεί όπου με βάση την ιστορία και τη δυναμική του κόσμου του ανήκει.
Η ομάδα μπορεί να μην πέτυχε τον στόχο της ανόδου στη Β´ εθνική την περασμένη σεζόν, ωστόσο μπήκαν οι βάσεις και δημιουργήθηκαν οι

Aίσθηση με Παγιαζήτη ο Κορυδαλλός

Σε μια σημαντική μετεγγραφή προχώρησε ο ΑΟ Κορυδαλλός προσθέτοντας άλλη μία “μηχανή” του γκολ στο ρόστερ του, τον Παναγιώτη Παγιαζήτη, που μαζί με τους Λεκάκη, Καστρινόπουλο, Βέττα, Τσιμιλιώτη, Χατζηλία, Μητσάκο και άλλη μία επιθετικογενής μετεγγραφή που πρόκειται να γίνει ισχυροποιείται πολύ επιθετικά.Ο 24χρονος πλέον Παναγιώτης Παγιαζήτης που έμεινε ελεύθερος από την Δόξα Πειραιά χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και παίζει σ΄όλες τις

Σιδηρόπουλος - Σπάθας - Κουκουλάκης σφυρίζουν Ευρώπη

Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ για τους παρακάτω ορισμούς διαιτητών και βοηθών διαιτητών σε αγώνες για το Champions League και το Europa League.

Μπάμ με Μελαμπιανάκη η Α.Ε. Μ.Αετού /Ολυμπιάδας

Aσταμάτητη παρουσιάζεται στο φετινό μεταγραφικό παζάρι η Α.Ε. Μ.Αετού /Ολυμπιάδας, καθώς η διοίκηση του συλλόγου  ανακοίνωσε ακόμη μιά σπουδαία μεταγραφή.
 Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο έμπειρος μέσος Γιώργος Μελαμπιανάκης, με θητεία σε ομάδες όπως ο Ιωνικός,η Βέροια,  η Αναγ. Καρδίτσας ο Κ. Αστ. Βάρης, το Κερατσίνι- πέρυσι αγωνίσθηκε στην Νίκαια, ενώ ως

Πήρε Δερμάτη η Α.Ε. Μ. Αετού / Ολυμπιάδας

Συνεχίζονται οι μεταγραφές για την  Α.Ε. Μ. Αετού \Ολυμπιάδας, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βασίλη Δερμάτη.
 Πρόκειται για 24χρονο μεσοεπιθετικό που έχει θητεία στον Αργοναύτη, κι εκτιμάται ότι μπορεί να αποτελέσει μια καλή επιλογή για τον τεχνικό Δημήτρη Βουτσινά.
 Αισίως οι μεταγραφές της Αμφιαλιώτικης ομάδας έφθασαν τις  οκτώ, κι έπεται συνέχεια.

Μπάμ με Μιχαήλ η Νίκαια

Νέα μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την ομαδα της ΑΕ Νίκαια. 
Σήμερα η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Χρήστου Μιχαήλ που την περασμένη

Αίσθηση με Τσούκη το Μοσχάτο

Σε μιά πολύ ηχηρή μεταγραφική κίνηση προχώρησε η νέα διοίκηση του Μοσχάτου που κινείται να καλύψει τα κενά που δημιούργησαν οι αποχωρήσεις αρκετών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της προηγούμενης σεζόν.
 Έτσι λοιπόν πρίν λίγο ανακοινώθηκε  η συμφωνία με τον

Σαρώνει η Νίκαια - πήρε και Μουστάκα

Συνεχίζει τις  πολύ καλές μεταγραφικές της κινήσεις η Α.Ε. ΑΕ Νίκαια  που προχώρησε στην απ[όκτηση ενός ακόμη ικανού ποδοσφαιριστή.
Συγκεκριμένα η διοίκηση της Α.Ε. Νίκαιας ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μουστάκα. 
Ο 20χρονος μέσο-αμυντικός( γεννημένος το 1994). Tην προηγούμενη σεζόν

Πήρε Παπουτσή - Κλείνει Τουρνά

Μεταγραφές επιπέδου Γ΄Εθνικής θα κάνει φέτος ο Αμπελακιακός, και η αρχή έγινε με την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Κώστα Παπουτσή που έμεινε  ελεύθερος από το Αιγάλεω.
 Ασφαλώς οι συστάσεις για τον Παπουτσή είναι περιτές, απλά να σημειώσουμε ότι  έχει αγωνισθεί πέραν του Αιγάλεω, σε Καλαμάτα, Παναχαική, Μανδραικό.

Έμεινε στην Βάρη ο Ντούλιας

Ποδοσφαιριστής του Κ. Αστέρα Βάρης θα είναι και στην νέα σεζόνο ο Γιώργος Ντούλιας, παρά τις αντίθετες προβλέψεις που έφερναν τον 21χρονο επιθετικό κοντά σε ομάδα της football-leauge.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό β΄ γύρο με τα χρώματα του Αστέρα( αποκτήθηκε όταν

Aθανασόπουλος- Λαιβεράς στο Κερατσίνι

Ο Σπύρος Αθανασόπουλος και ο Βαγγέλης Λαιβεράς σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες θα επωμισθούν το βάρος της τεχνικής ηγεσίας του Κερατσινίου για την νέα περιοδο.
Ο Σπύρος Αθανασόπουλος - τεχνικός στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, και επι σειρά ετών ποδοσφαιριστής του θα είναι ο νέος τεχνικός, ενώ ο γνωστός Βαγγέλης Λαιβεράς θα αναλάβει το

Σκαρτάδος- Τριανταφυλίδης- Φωτεινάκης- Μαυράκης στον Περαμαικό

Μετά τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις στον Περαμαικό( Παπακαλοδούκας, Τζιώτης, Συράκος), ακολουθούν αρκετές μεταγραφές, και μάλιστα τρείς 3 από αυτές αφορούν επιστροφές  έμπειρων ποδοσφαιριστών που ήταν και πρίν 3 χρόνια στην ομάδα του Περάματος.

Και Αντωνίου- Δακουτρό η Α.Ε. Μ. Αετού/Ολυμπιάδα

Μεταγραφές που σίγουρα την ανεβάζουν επίπεδο πραγματοποιεί η Α.Ε. Μ. Αετού /Ολυμπιάδας, που δείχνει ότι στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας θα είναι α πό τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει.
 Συγκεκριμένα μετά τους Σεβάι, Σισαμόπουλο, Τζουμανάι, Σαλκετζή, Ζησιμόπουλο, γνωστοποιήθηκε η συμφωνία με δύο έμπειρους άσσους, οι οποίοι μάλιστα είναι παλιοί γνώριμοι του σωματείου.