Και Ζαφειράτο η Προοδευτική

Την απόκτηση του αμυντικού Άρη Ζαφειράτου ανακοίνωσε η Προοδευτική που πλέον έχει ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές, αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου είναι η εξής:"Ο Α.Ο. Προοδευτική Νεολαία ανακοινώνει την απόκτηση του Άρη Ζαφειράτου .O 26χρονος Έλληνας αμυντικός(δεξί μπακ-χαφ) έχει αγωνιστεί στa Bryant & Stratton

Ραχήμ η Κηφισιά

Ακόμην μιά μεταγραφή για την Κηφισιά η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντέλ  Ραχήμ ο οποίος πέρυσι αγωνίσθηκε στον Πανελευσινιακό, αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Κηφισιάς είναι η εξής:"Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Κηφισιάς και ο πρόεδρος Βασίλης Γαντζούλας ανακοινώνουν την απόκτηση του Αλέξανδρου Αμπντέλ-Ραχήμ.
Ο 21χρονος επιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις

Αναβολή της Πρεμιέρας στην Γ΄ Εθνική;

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα... καθώς όλα δείχνουν ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής δεν θα πραγματοπιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου, καθώς η ΕΠΟ σκέφτεται την αναβολή λόγω ανυπέρβλητων προβλημάτων περισσοτέρων γηπέδων που θα χρησιμοποιήσουν οι ομάδες της κατηγορίας.
Πέρυσι το θέμα με τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων ταλαιπώρησε αρκετά την Γ΄ Εθνική και ένα χρόνο μετά δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση!

Θραύση η Νίκαια έκλεισε και Σαμλίδη

Μετά την απόκτηση του ικανού γκολκήπερ Γιώργου Λαμπρόπουλου, η ΑΕ Νίκαια προχώρησε μιά  τελευταία εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση αποκτώντας τον γνωστό αμυντικό Ηρακλή Σαμλίδη, ένα ποδοσφαιριστή επιπέδου Γ΄ Εθνικής, αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
"Η Α.Ε. Νίκαια ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού

Αυτό είναι Κερατσίνι!! Και Γκιάτη- Κουρκούτη- Κοράκη

Το παλιό Κερατσίνι φαίνεται ότι βάλθηκε να μας ξαναθυμίσει η νέα διοίκηση του Κερατσινίου με τις τεράστιες μεταγραφικές κινήσειος του, που πλέον το καθιστούν ως σούπερ  και εκ των φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου την νέα σεζόν στην Α΄Κατηγορία.
 Μετά τους Νικήτα Τουρνά, Γ ιώργο Μαριόλη, Ιούλιο Λαμπρινάτο, Πέτρο Βαρουξή, Κώστα Μπαλαφούτη, Νίκο Μαριόλη, (  4-5 νεαρών ταλαντούχων ακόμη )ολοκληρώθηκαν επίσης 3 

Χαιδάρι- Νίκαια,και στο τέλος Μοσχάτο ο Μαχαίρας

Στην Νίκαια υπέγραψε πρίν περίπου 20 ημέρες ο πολύπειρος γκολκήπερ Σπύρος Μαχαίρας και μάλιστα είχε ξεκινήσει την προετοιμασία με τους Νικαιώτες ωστόσο, εντελώς ξαφνικά ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάτι που  επωφελήθηκε το Μοσχάτο για να αποκτήσει τον 36χρονο πορτιέρο.

Ελ Κάντι - Θ. Παπακαλοδούκα ο Περαμαικός

  Δεν σταματάει η μετεγγραφική ενίσχυση στον Περαμαϊκό, αφού η διοίκηση των "πρασινων" ανακοίνωσε την απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον παλιό γνώριμο Θανάση Παπακαλοδούκα και τον Γιάννη Ελ Κάντι, οι οποίοι προσθέουν δυο ακόμη πολύτιμες λύσεις στο "οπλοστάσιο" του τεχνικού Γιώργου Παπακαλοδούκα για την επίθεση της ομάδας.

Ομεράι -Εμανουήλ - Σκούρτα η Α.Ε. Ικάρου Ν. Φαλήρου

Με την προσθήκη 3 ακόμη αξιόλογων ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται οι ομολογουμένως σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις της Αθλητικής Ενωσης Ικάρου Καλλιθέας .
  Μιλάμε ασφαλώς για την αππόκτηση του Γιάννη Εμμανουήλ  του Αντωνη Ομεράι, και του Απόστολου Σκούρτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
"Ο Ικαρος Καλλιθέας Νέου Φαλήρου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη

Πάταγο με Τουρνά - Γ. - Μαργιόλη το Κερατσίνι

Δύο από τις πλέον εντυπωσιακές μεταγραφές της περιόδου στον Πειραιά ολοκλήρωσε πρίν λίγο το Κερατσίνι, που σίγουρα  γίνεται ασυναγώνιστο.
 Συγκεκριμένα με ενέργειες της διοίκησης του Αντώνη Τσάτσου αποκτήθηκαν ο σπουδαίος μεσοπιθετικός Νικήτας Τουρνάς, και ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Μαριόλης.

Άρεσε ο Ατρόμητος 5-0 με την Ελλάς Ποντίων

Στο ρελαντί ο Ατρόμητος Πειραιά επιβλήθηκε με 5-0 της Ελλάς Ποντίων, αφήνοντας κατά διαστήματα καλές εντυπώσεις.
 Ο τεχνικός της Καμινιώτικης ομάδας Άγγελος Πυρένης χρησιμοποίησε 2 ενδεκάδες, με το α΄ μέρος να λήγει 2-0, ενώ σκόρερ ήταν οι Σουλελές(2), Παυλόπουλος(2) κι ο Ντάφλας.

Τα βρόντηξε ο Κούγιας στα Αιγάλεω..


Παρελθόν αποτελεί στο Αιγάλεω ο γνωστός νομικός Αλέξης Κούγιας, οποίος είχε ηγηθεί της νέας προσπάθειας ανασύνταξης του ιστορικού συλλόγου αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους ανθρώπους του Αιγάλεω.
Μέχρι αύριο όπως έγινε γνωστό  θα έχει κοινοποιήσει και επισήμως την έγγραφη παραίτηση του στο Δ.Σ. 

Ο Ίκαρος 4-0 τον Αστέρα Νικαίας

Νεα φιλικη επικρατηση για τον Ικαρο Καλλιθεας Ν.Φαληρου που επικρατησε με 4-0 του αξιομαχου Αστερα Νικαιας.Οι ποδοσφαιριστες των νικητων παρολο την κουραση απο τις συνεχεις διπλες προπονησεις ειχαν ορεξη και κατα διαστηματα επαιξαν ομορφο ποδοσφαιρο ικανοποιωντας και τον αρκετο κοσμο που μαζευτηκε στο γηπεδο Τζιτζιφιων.Τα γκολ των νικητων που εχασαν και

Επιστροφή Σιμιτζή στον Ιωνικό

Ο Παναγιώτης Σιμιτζής επιστρέφει στον Ιωνικό σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες.
 Ο 20χρονος μέσος που είχε έρθει πέρυσι στον Ιωνικό από την Κ-20 του Ατρόμητου , παρότι είχε αρχικά είχε πάρει την ελευθέρας του, δεν βρήκε ομάδα- ήθελε μόνο Αθήνα λόγω των σπουδών του κι έτσι συμφώνησε να ενταχθεί και πάλι στο ρόστερ της Νικαιώτικης ομάδας.

Την Δευτέρα η κλήρωση της Γ΄ Εθνικής

Η κλήρωση για το Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής 2014-2015 θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ (αίθουσα Δ.Σ.), ενώ στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα θα διενεργηθεί την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου ( αρχικά υπήρχε ενημέρωση ότι η κλήρωση του κυπέλλου θα διεξαγόνταν στις 29.8.2014) η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής.

Στην Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας ο Αχλαδιώτης

Ένας παλιός γνώριμος  επιστρέφει στην Α.Ε. Μ.Αετού/ Ολυμπιάδας, η διοίκηση της οποίας πρίν λίγο ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Παναγιώτη Αχλαδιώτη.
 Πρόκειται για τον ικανό 28χρονο μεσοεπιθετικό που φόρεσε την φανέλα της Ολυμπιάδας την 
σεζόν που ανήλθε στην Δ΄ Εθνική,  ενώ στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Ιωνικό.

Σφοδρή επίθεση Κούγια, κατά ΠΑΟ - Αλαφούζου - Νταμπίζα

Με αφορμή την  παραχώρηση του Πλέγα στον Ολυμπιακό
Την πώληση του Κώστα Πλέγα στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενδίδοντας στην  σημαντική πρόταση που της έγινε από την Πειραική ΠΑΕ,ωστόσο, ο πρόεδρος της Παναχαικής κ. Αλ. Κούγιας με ανακοίνωση του επιτίθεται κατά του Παναθηναικού, του Αλαφούζου, και του Νταμπίζα, οι οποίοι προσπάθησαν να αποκτήσουν τον συγκεκριμένο παίχτη παρακάπτοντας την  Παναχαική.

Και Καρποντίνη η Προοδευτική

Και νέα επαγγελματική μεταγραφή για την Προοδευτική η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Καρποντίνη, ενός ικανότατου ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από επαγγελματικά πρωταθλήματα.
 Ο 28χρονος μέσος έχει αγωνισθεί σε Απόλλων Αθηνών, Αγ. Παρασκευή,  Αθηναικό, Φωστήρα, στην Κέρκυρα τον Ολυμπιακό Βόλου, τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Ηλιούπολη.

Στην Νίκαια και ο Βαλσαμάκης

Ο μεταγραφικός οργασμός στην ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ καλά κρατεί. Οι «κανονιέρηδες » που στόχο τη νέα σεζόν θα έχουν να πρωταγωνιστησουν, προχώρησαν σε μία σημαντική κίνηση, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό τους,εντάσσοντας στη δύναμή  τους και τον 18χρονο επιθετικό Βασίλη Βαλσαμάκη.
Ο  πολλά υποσχόμενος ψηλοσωμος φορ αποκτήθηκε απο την ομαδα νέων του

Τέλος δύο στον Ιωνικό

Δεν συνεχίζουν οι Τσερκάνι - Εμμανουήλ

Παρελθόν αποτελούν στον Ιωνικό οι Τζόε Τσερκάνι, Γ. Εμμανουήλ, οι οποίοι ενημερώθηκαν από  την διοίκηση του Νικαιώτικου συλλόγου ότι δεν υπολογίζονται από την τεχνική  ηγεσία, και θα πρέπει να ψάξουν άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Δεν έχουν ούτε.. "Ιερό ούτε όσιο"..

Δεν έχουν ούτε ιερό.. ούτε όσιο..αυτοί που μας κυβερνούν που ενδιεφέρονται αποκλειστικά μόνο για τους ίδιους και τις πρωτοκλασσάτες οικογένειες τους.
Την ώρα που ο ελληνικός λαός δεν έχει χρήματα να πάει ούτε στις κοντινές παραλίες της Αττικής, ο Ευ. Βενιζέλος απολαμβάνει τις χλιδάτες διακοπές του χρησιμοποιώντας το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Πάταγο με Στούπη ο Ίκαρος

Τρελαίνει κόσμο ο Ίκαρος με τις εντυπωσιακές φετινές μεταγραφικές κινήσεις, που αναμένεται να τον καθιστήσουν από τις νέες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του Πειραιά.
Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ένας ποδσφαιριστής τον οποίο προσπαθούσαν να απαοκτήσουν ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών, ωστόσο ο Στούπης επέλεξε τον Ίκαρο λόγω των πολύ καλών σχέσεων που διατηρεί με τους υπεύθυνους του συλλόγου.

Super Deal για τον Αστέρα Τρίπολης

Σούπερ deal για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα βάλει στα ταμεία του 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Πάμπλο ντε Μπλάσις. Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως η ομάδα που προσφέρει τα χρήματα είναι αυτή που έπεσε θύμα έκπληξης και έμεινε εκτός συνέχειας του Europa League εξαιτίας του Αργεντινού άσου.

Στρακόσια πήρε ο Εθνικός

Την απόκτηση του 23χρονου  επειθετικού Δημήτρη Στρακόσια ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού:
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη έχει ως εξής:
"Ο Εθνικός Πειραιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον  ποδοσφαιριστή Δημήτρη Στρακόσια. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο γιο του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας μας, Φώτη Στρακόσια που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Φιλικό 3-0 την Δόξα Πειραιά ο Ιωνικός

Με 3-0 επιβλήθηκε ο Ιωνικός της Δόξας Πειραιά σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχη στο γήπεδο Π. Νικολαίδης και στο οποίο πήραν μέρος  παίχτες που δεν είχαν μέχρι τώρα ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής,  κάποιοι υπό δοκιμήν, ενώ για λίγο αγωνίσθηκαν, και ορισμένοι έμπειροι.

Θραύση η Νίκαια ανακοίνωσε και Γιουβανέλη

Συνεχίζει το μεταγραφικό κρεσέντο της η ΑΕ Νίκαια,καθώς σήμερα ανακοινώθηκε  η απόκτηση του Δημήτρη Γιουβανέλη.
Ο εμπειρος μέσος αποκτήθηκε απο τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου οπού την προηγούμενη χρονιά ειχε
αναδειχτεί πρωταθλητής ΕΠΣΑΝΑ συμμετέχοντας στα μπαράζ

Ολοκλήρωσε με Τερζή ο Ατρόμητος

Με την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Γιώργου Τερζή ολοκλήρωσε τις σπουδαίες φετινές μεταγραφικές του κινήσεις ο Ατρόμητος Πειραιά, που πλέον παρουσιάζεται πανίσχυρος σε όλες τυις γραμμές του.
 Ο Τερζής αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Γ,. Κρητικού - πέρυσι αγωνίσθηκε στην Πεύκη, ενώ στο παρελθόν έχει θητεία σε ομάδες όπως ο Πιερικός,η Αναγ. Καρδίτσας, ο Φωκικός, ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Π.. Μελά.

Στον Ιωνικό ο Κουσουρής

Ακόμη μιά μεταγραφή για τον Ιωνικό, που ενέταξε στον δυναμικό του τον Κυριάκο Κουσουρή.
 Πρόκειται για 25χρονο μεσοαμυντικό τον οποίο aκαλουθούν καλές συστάσεις.
 Ο Κουσουρής πέρυσι αγωνίσθηκε στον Φωστήρα ενώ στο παρελθόν έχει θητεία στην Προοδευτική τον Αστέρα Μαγούλας τον Βύζα Μεγάρων.

Στην Γ΄ Εθνική 'Αρης - Δόξα Δράμας

Τέλος στο σίριαλ για το ποια θα είναι η κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Άρης έβαλε η "Κοινωνία Μελών" της ομάδας, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Με ψήφους 108 υπέρ και 11 κατά (υπήρχαν και 3 άκυρα και 1 λευκό), οι οπαδοί αποφάσισαν υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική. Ετσι, από την Παρασκευή (22/8) ξεκινάει η διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ και τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα δηλωθεί στην Γ΄ Εθνική.

Σαλάμη ανακοίνωσε η Α.Ε. Νεάπολης

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ 26ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ,ΣΑΛΑΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ Α.Σ.ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ : ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΑΘΗΝΩΝ (Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ), ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ( Β` ΕΘΝΙΚΗ ), Α.Ε.ΜΟΣΧΑΤΟΥ ( Δ`ΕΘΝΙΚΗ ).

Δεν έπεισε ο Ιωνικός 1-2 με Επισκοπή

 Δεν έπεισε  ο Ιωνικός και στο τρίτο του φιλικό κόντρα στην Επισκοπή από την οποία ηττήθηκε με 1-2  στην Νεάπολη.
Κακώς και ασύνδετος στο α΄ μέρος με εμφανή προβλήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο στην επανάληψη παρουσιάσθηκε εμφανώς βελτιωμένος.
Η Επισκοπή ήταν καταφανώς καλύτερη στο α΄ μέρος, όταν προηγήθηκε με 2-0, ενώ έχασε  ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.
 Πάντως στο 8΄ ένα καλό φάουλ του Κατσίκη  βρήκε την δοκό της Επισκοπής.
Το σκορ άνοιξε στο 10’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που

Παρελθόν ο Γκιάτης στον Περαμαικό

Παρελθόν αποτελεί στον Περαμαικό  ο έμπειρος μέσος Βαγγέλης Γκιάτης με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία.
 Ο Γκιάτης αρχικά είχε συνμφωνήσει να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα του Περάματος, ωστόσο ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε διαφορά φιλοσοφίας, κι έτσι  έλυσαν την συνεργασία τους.

Στην Νίκαια επέστρεψε ο Σπήλιος

Στην Α.Ε. Νίκαια επανήλθε ο Γιώργος Σπήλιος μετά την περυσινή του θητεία στον Εθνικό.
 Και μιλάμε ασφαλώς για μιά μεταγραφή  πρώτου μεγέθους για την Νίκαια, η οποία κατά πολλούς εμφανίζεται από τις πλέον ενισχυμένες ομάδες του Πειραιά.

Παλιγγίνη- Γεωργακόπουλο ο Ατρόμητος Πειραιά

Σε δύο καλές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Ατρόμητος Πειραιά που πλέον έχει ενισχυθεί με έμπειρουςκαι ικανούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές του.
 Συγκεκριμένα απέκτησε τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Ανδρέα Γεωργακόπουλο, και τον 30χρονο γκολκήπερ Χρήστο Παλλιγγίνη.

Μπάμ με Φώσκολο η Προοδευτική

Ηχηρή μεταγραφή για την Προοδευτική, η οποία απέκτησε τον πασίγνωστο φορ Αντώνη Φώσκολο.
 Πρόκειται για τον 33χρονο χαρισματικό σκόρερ που πέρυσι αγωνίσθηκε στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ωστόσο στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε ομάδες όπως ο Θρασύβουλος, ο Μανδραικός, o Aσπρόπυργος, ο

Με 59 ομάδες η Γ΄ Εθνική

Συνολικά 59 ομάδες δήλώσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2014-2015( δεν δήλωσαν συμμετοχή οι Θερμαικός Θέρμης, και ο Α.Ο.Τρικάλων 1963).
 Ωστόσο η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής της ΕΠΟ περιμένει την οριστικοποίηση των συμμετοχών στον χώρο της Β΄ Εθνικής(football leauge), όπου υπάρχουν θέματα,

Στην Προοδευτική ο Καράκαλος

Έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του Πειραιά απέκτησε η Προοδευτική που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Καράκαλου, αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Κορυδαλιώτικου συλλόγου έχει ως εξής:"Ο Α.Ο. Προοδευτική Νεολαία ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Καράκαλου που αγωνίζεται σαν σέντερ μπακ.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 11 Νοεμβρίου του 1979.Προηγούμενες ομάδες του ήταν οι ΄Πόρος,Μοσχάτο,Ελευθερία

Βόμβα με Ερρίκο η Νίκαια

Tην απόκτηση του Κώστα Ερρίκου ανακοίνωσε πρίν λίγο η Α.Ε. Νίκαιας προκαλώντας  πάταγο στον ποδοσφαιρικό Πειραιά
Οι συστάσεις για τον νεαρό - έμπειρο μέσο παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι περιττές.

Στο Κερατσίνι ο νεαρός Λακάι

Την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Τάσου Λακάι από τον Ασπρόπυργο ανακοίνωσε το Κερατσίνι.
 Πρόκειται για εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει τους Πειραιώτες.
 Από εκεί και πέρα στο Κερατσίνι αναμένουν την ολοκλήρωση   της επιστροφής του έμπειρου μέσου Αντώνη Κουρκούτη, αλλά και την απόκτηση ένος γνωστού κεντρικού αμυντικού, κι ενός μέσου.

Ετοιμάζει βόμβα η Νίκαια!!

Με μιά ομολογουμένως  απίστευτη!! μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρώσει τις σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις η Α.Ε. Νίκαια.
 Συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου έχει συμφωνήσει με γνωστό ποδοσφαιριστή που  φέτος ήταν από τα βασικότατα στελέχη ομάδας Γ΄ Εθνικής, κι ασφαλώς η απόκτηση του θα συζητηθεί.

Πάταγο με Μακρή ο Ικαρος

Ίσως τον καλύτερο αριστερό ακραίο μεσοαμυντικό του Πειραιά απέκτησε η Α.Ε. Ικάρου Καλλιθέας που αναμένεται να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Νίκο Μακρή.
 Τον μέχρι πρότεινος ποδοσφαιριστή του Αετού Κορυδαλλού και με θητεία στο Κερατσίνι.
 Μιά μεταγραφή που ασφαλώς αναμένεται να προσδώσει επιπλέον ποιότητα στην φιλόδοξη ομάδα, που ουσιαστικά

Στην Α.Ε. Μ. Αετού/Ολυμπιάδας ο Μαντούβαλος

Νέα εξαιρετική μεταγραφή επιτυχία για την Α.Ε. Μ.Αετού/ Ολυμπιάδας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 21 χρονου μέσου Πέτρου Μαντούβαλου, με την μορφή του δανεισμού από τον Ιωνικό.
Έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ήθελαν να αποκτήσουν οι μισές Πειραικές ομάδες της Α΄ Κατηγορίας

Στο Αιγάλεω ο Αχλαδιώτης

Στο Αιγάλεω θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Αχλαδιώτης, επειδιώκοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.
 Ο γνωστός Πειραιώτης 28χρονος επιθετικός, που έχει περάσει από τον Ιωνικό, και πιό πρίν  από την Α.Ε. Ολυμπιάδα, περυσι είχε μια κακή σεζόν στην Ζέα, ωστόσο έχει τις δυνατότητες και το Αιγάλεω να βοηθήσει, αλλά κι ο ίδιος να επανέλθει δυναμικά στον χώρο.

Πήρε Καγιανά η Προοδευτική

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις της Προοδευτική που ανακοίνωσε την απόκτηση του Διονύση Καγιανά, η ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του συλλόγου είναι:
"Ο Α.Ο. Προοδευτική Νεολαία ανακοινώνει την απόκτηση του Διονύση Καγιανά που αγωνίζεται σαν δεξί μπακ.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος 26 Ιουνίου του 1993.Προηγούμενη ομάδα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου."

Γιακούπι- Κρητικό ο Ιωνικός

Με την  απόκτηση των Γιώργου Κρητικού και Βαγγέλη Γιακούπι, ολοκληρώνονται οι σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις του Ιωνικού που πλέον διαθέτει ένα πληρέστατο ρόστερ.
Ο 22χρονος  Κρητικός είναι κεντρικός αμυντικός - μπορεί να αγωνισθεί και ως αμυντικός μέσος κι αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Πειραιά, στον οποίο τα τελευταία 2 χρόνια έκανε

Μπάκα - Παπαθανασάκη ο Περαμαικός

Τους δεκατέσσερις έφτασαν πλέον οι νεοφερμένοι παίκτες στον Περαμαϊκο, ο οποίος θα παρουσιάσει τη νέα περίοδο ένα πλήρως ανανεωμένο σύνολο. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση ακόμα δυο ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του 25χρονου αμυντικού

Και Ντάφλα ο Ατρόμητος Πειραιά

Ακόμη μιά εξαιρετική μεταγραφική κίνηση για τον φιλόδοξο Ατρόμητο Πειραιά, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Θωμά Ντάφλα.
Πρόκειται για  ταλαντούχο 20χρονο ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλων Αθηνών ενώ είχε ένα σημαντικό πέρασμα από το Μοσχάτο.

Νέο μπάμ με Γιώτα ο Ιωνικός

 Νέο μεταγραφικό μπάμ για τον Ιωνικό, οποίος απέκτησε τον πολύπειρο Κώστα Γιώτα.
 Πρόκειται για 34χρονο κεντρικό αμυντικό, βασικό στέλεχος  της Νίκης Βόλου- και από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στην  Α΄ Εθνική.