Δραματικό φινάλε στην Κηφισιά

Δραματικό φινάλε στην Κηφισιά όπου ο  Ατρόμητος κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων  ισοφάρισε την Κηφισιά στο  2-2 σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε.
 Η Κηφισιά  μπήκε φουριόζα με τον αέρα της έδρας, και κατάφερε να αξιοποιήσει μιά από τις λίγες φάσεις που δημιούργησε στο  ά μερος στο 10 ΄και με τον Βέρμπη να ανοίξει

Έμειναν στο 1-1 Ηλυσιακός - Εθνικός

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον Εθνικό που έμεινε στο 1-1, σε ένα  αρκετά καλό παιχνίδι, με φάσεις εκατέρωθεν  ωστόσο ο Ηλυσιακός στο τέλος είχε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο.
Ο Εθνικός είχε διπλή ευκαιρία με κεφαλιές  των Σάμιου, Σαμιώτη στο 11΄που απέκρουσε ο γκολκήπερ του Ηλυσιακού,

Το παλμαρέ όλης της Γ΄ Εθνικής



 O Άρης και η Καβάλα εκμεταλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την απρόσμενη  χθεσινή ήττα του Πανσεραικού από τον Άρη Ακροποτάμου και  ισοβαθμούν στην κορυφή του 1ου ομίλου.
 Στον 2ο όμιλο ο εκπληκτικός Αχιλλέας Νεοκαισάρειας πέρασε και από την Αγχίαλο 1-0 τον Πύρασο, κι είναι πάντα στην κορυφή.

Άρεσε ο Ιωνικός 2-0 την Γλυφάδα

Πολύ καλή εμφάνιση  για τον Ιωνικό και εύκολη επικράτηση  με 2-0 επί  της Γλυφάδας, σε ένα όμορφο ενενηντάλεπτο.
 Οι Νικαιώτες- ανεπηρέαστοι από τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και παρά τις αρκετές απουσίες που είχαν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, απέναντι στην Γλυφάδα που δεν κλείσθηκε

Kηδεία στην Ελευσίνα...



Η εκπληκτική Δόξα Μανωλάδας πέρασε από την Ελευσίνα κερδίζοντας τον Πανελευσινιακό, κι έπιασε κορυφή στον 3ο όμιλο, ενώ η  Καλαμάτα υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα τον Παναργειακό τον οποίο κέρδισε με 2-1, αναλυτικά είχαμε σήμερα στον 3ο όμιλο:
3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ( 8η αγωνιστική )
Παναρκαδικός – Αχαϊκή   3-1

Κερδισμένος ο Κισσαμικός- πήρε Χ στην Κηφισιά ο Ατρόμητος



Ο Ατρόμητος Πειραιά πήρε σπουδαίο 2-2 στην Κηφισιά, ωστόσο, ευνοημένος είναι ο Κισσαμικός που πλέον ξέφυγε στην κορυφή του 4ου ομίλου, όπου αναλυτικά είχαμε σήμερα:

4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(8η αγωνιστική)

Τέλος ο Βαμβακούλας στην Μάνδρα

Παρελθόν από τον πάγκο του Μανδραικού αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο τεχνικός Νίκος Βαμβακούλας με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Βύζα Μεγάρων.
 Μιά ήττα που φέρνει σε τραγική κατάσταση την ομάδα της

Ράβε .. ξήλωνε με τα "ψίχουλα" των ερασιτεχνικών σωματείων

 Μετά την νέα ανακοίνωση του υπουργού  Πολιτισμού&Αθλητισμού κ. Ανδριανού, για το θέμα της επιχορήγησης των ερασιτεχνικών σωματείων και το θέμα που αντιμετωπίζει η ΕΠΟ η οποία δεν μπορεί να εκταμιεύσει  το ποσό και να το δώσει στις ενώσεις, με επιστολή της η ΕΠΟ επιβεβαιώνει την ύπαρξη οφειλών στην Εφορία, που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να δοθεί η επιχορήγηση στα

Ιδιόκτητο πουλμανάκι η Προοδευτική - ανέλαβε ο Κατσαρός

Με δικό της πούλμαν θα κινείται πλεόν η Προοδευτική για τις μετακινήσεις της πρώτης ομάδας, αλλά και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.
 Συγκεκριμένα όπως μας ενημέρωσε η διοίκηση του συλλόγου ο γνωστός Νικαιώτης καθηγητής -ιδιοκτήτης φροντιστηρίων, και Προοδευτικάνος κ. Μακρυγιάννης δώρισε στην ομάδα  ένα

Εύκολες νίκες για Κερατσίνι - Προοδευτική

Εύκολες νίκες για Προοδευτική - Κερατσίνι, ενώ εντυπωσίασε ο Αμπελακιακός 3-0 την Νίκαια, αναλυτικά είχαμε σήμερα:
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προοδευτική - Δραπετσώνα 6-0

Φύγετε έστω και προσωρινά από το Ευρώ...

Προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή, με αντάλλαγμα το κούρεμα του χρέους, προτείνει ξανά ο Γερμανός οικονομολόγος Χανς Βέρνερ Ζιν.
"Φύγετε, έστω και προσωρινά από το ευρώ, επαναλαμβάνει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo του Μονάχου Χανς Βέρνερ Ζιν.

Με απουσίες ο Ιωνικός

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος -για τους γνωστούς λόγους- την Κυριακή ο Ιωνικός επιστρέφει  σε αγωνιστική δράση και  αντιμετωπίζει την Γλυφάδα στις 15.00 στο γήπεδο της Νεάπολης. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κακριδής, Σπηλιώτης, Πυργάκης (Κορινθίας), σε ένα παιχνίδι που ο Ιωνικός θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση "νίκη". 

Η κίνηση Κατσαρού ενημερώνει

Είχε γίνει γνωστό πρίν λίγες ημέρες ότι ο επιχειρηματίας Βασίλης Κατσαρός έδειξε ενδιαφέρον να βοηθήσει την τωρινή διοίκηση της Προοδευτικής, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις, και ανάλογα θέματα, εξού και η ανακοίνωση που εξεδόθη από την κίνηση του κ. Κατσαρού η οποία έχει ως εξής:
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η :Της κίνησης Προοδευτικάνων επιχειρηματιών του Κορυδαλλού
"Φίλοι της Προοδευτικής:

Στην Μαγούλα ο Μαρκαντωνάτος

Ο Γρηγόρης Μαρκαντωνάτος  ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Μαγούλας, μετά το διαζύγιο με τον Σάκη Ελευθεριάδη.
 Ο νεαρός τεχνικός  είναι παλιός γνώριμος του συλλόγου, με τον οποίο είχε συνεργασθεί πρίν 4  χρόνια όταν μάλιστα  ο Αστέρας είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Δ΄ Εθνική, κι ανήλθε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ΄ Εθνική.

Κανονικά οι αγώνες Α΄ Β΄ Γ΄ Εθνικής


Kανονικά θα διεξαχθούν οι αγώνες των Εθνικών Πρωταθλημάτων, μετά την σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.
 Αναφορικά με τον 4ο όμιλο της  Γ΄ Εθνικής, την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 26/11/2014, αναλυτικά οι αγώνες της 8ης

Μπράβο στους Κορυδαλιώτες

Με πρωτοβουλία των σωματείων του Κορυδαλλού σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες για την συντήρηση του γηπέδου  ΕΑΚ Κορυδαλλού . Μάλιστα τα σωματεία του Κορυσδαλλού τονίζο\υν τα εξής:"Άλλη μια απόδειξη ότι είμαστε στην ιδία ομάδα και μας χωρίζουν μόνο 90΄΄ αγωνιστικά λεπτά.

Σκληρό 0-0 στο Πέραμα

 Σε ένα σκληρό 90λεπτο η Α.Ε. Περάματος υποχρέωσε το Κερατσίνι στην πρώτη φετινή του βαθμολογική απώλεια στο 0-0 των δύο ομάδων μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο του Περάματος.
 Παιχνίδι χωρίς φάσεις, με δυνατά σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν  με ένταση και διακοπές, που μάλιστα σημαδεύθηκε από

Δεύτερη "πεντάρα" η Χαραυγή

Δεύτερη συνεχόμενη πεντάρα για την Χαραυγή, η οποία στο ουδέτερο γήπεδο του Μοσχάτου συνέτριψε με 5-0 την Νίκη Ρέντη. 
Μόλις στο 2΄ ο Μανώλης άνοιξε το σκορ, μετά από ενέργεια του Φασιλή  για να γίνουν εύκολα τα πράγματα στο 37΄ όταν η Χαραυγή κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φασιλή που το εκτέλεσε εύστοχα ο Βουλγαράκης για να κάνει το 2-0.

Είχε Φώσκολο η Προοδευτική 2-0 στις Σιταποθήκες

  Ο Αντώνης Φώσκολος έκανε την διαφορά στο σημερινό παιχνίδι της Προοδευτικής στις Σιταποθήκες κόντρα στον Άρη Αμφιάλης τον οποίο νίκησε με 2-0.
 Μιά νίκη που φέρνει την Προοδευτική στο-1 από το Κερατσίνι, κι ασφαλώς το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά.

Αναβάλονται και οι αγώνες του 4ου ομίλου της Τετάρτης(26/11)

Ούτε την ερχόμενη Τετάρτη θα  αγωνισθούν οι ομάδες του 4ου ομίλου, (ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν τα παιχνίδια στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής), κάτι που ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ'  Εθνικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος σε δηλώσεις του στην Κρητική ιστοσελία r: «Από τη στιγμή που δεν ορίστηκαν μέχρι σήμερα οι αγώνες, τότε είναι οριστικό ότι την

Αέρας η Νίκαια 4-0 τον Ήφαιστο στον Ρέντη

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Νίκαια πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Ήφαιστου τον οποίο συνέτριψε με 4-0.
 Με τον Γιάννη Μωυσιάδη να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας έπειτα από απουσία λίγων μηνών η Νίκαια πήρε αυτό που ήθελε έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τον Μιχαήλ που σημείωσε χατ τρικ και τον Μακρή που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών διατηρώντας το μηδέν. Μάλιστα ο Μακρής δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς ήταν και ο δημιουργός του τρίτου τέρματος.
Μοιρασμένο το α΄ μέρος, μάλιστα ο Ήφαιστος ήταν αυτός που

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

Τα αποτελέσματα στους σημερινούς αγώνες του Πειραιά έχουν ως εξής:
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Περαμαικός -Αμφιάλη 1-1
 Ήφαιστος - Νίκαια 0-4

Ο Σιακάρας ηγείται να βγάλει από το αδιέξοδο τον Ιωνικό

Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή (21/11) γενική συνέλευση του Ιωνικού στο δημαρχείο της Νίκαιας, όπου ο κόσμος έδειξε, με την παρουσία και την φωνή του, την διάθεση για συσπείρωση που επικρατή μετά και την άτακτη φυγή των ανθρώπων που είχαν δεσμευτεί πριν λίγους μήνες για το μέλλον του συλλόγου. 
Η συνέλευση ανέδειξε πρόεδρο τον Φώτη Σιακάρα που την κρίσημη στιγμή δήλωσε παρών, και με τα υπόλοιπα μέλη που παρέμειναν στην Επιτροπή, θα ηγηθεί της προσπάθειας για την ομαλή λειτουργία του Ιωνικού μας. 

Ο επιχειρηματίας Κατσαρός μπαίνει μπροστά στην Προοδευτική

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Κατσαρός θα ηγηθεί τελικά της Προοδευτικής,μετά από σειρά συζητήσεων με την νύν διοίκηση του Δημήτρη Χόρτσα.
Ο κ. Κατσαρός ενημέρωσε ότι θα βοηθήσει άμεσα την Προοδευτική, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι έτσι ώστε να  τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμμότητες υπάρχουν, αλλά παράλληλα  και στην υλοποίηση των μεταγραφικών στόχων που

Μαθήματα "Ευ αγωνιζεσθαι" από τους Σαλαμίνιους

 Πρίν από λίγο καιρό είχαμε το Σαλαμινιώτικο ντέρμπι Αμπελακιακού - Αία στα πλαίσια του κυπέλλου, και τα δύο σωματεία διαφήμισαν το ποσδόσφαιρο, μπροστά σε  400 και πλέον φιλάθλων τους, χωρίς την παρουσία αστυνομίας παρακαλώ.
 Την Κυριακή που μας έρχεται έχουμε την πρώτη Σαλαμινιώτικη

Ανώτερη η Χαραυγή 5-0 τους Νέους Δραπετσώνας

 Ανώτερη η Χαραυγή επέστρεψε στις νίκες συντρίβοντας στο γήπεδο της Δραπετσώνας του Νέους με  5-0.
 Η Χαρ4αυγή  εόχε ως κορυφαίο παίχτη της τον νεαρό Θανάση Γρούνη που τα κάνε όλα, ενώ από την άλλη οι Νέοι σε καίριες φάσεις που θα μπορούσαν να μπούν στο παιχνίδι είχαν μοιραίο τον καλύτερο του παίχτη τον Δήμο
 Το 1-0 σημείωσε στο 20΄ ο Σταύρου με πλασέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γρούνη, ενώ στο 43΄ ο νεοεισελθών Γκογκούδης μετά πό ενέργεια του Μαρμαρίδη  πέτυχε το 0-2.

Ακάθεκτη η Ένωση 3-1 την Νίκη Ρέντη

Συνεχίζει την εντυπωσιακή της φετινή πορεία η Α.Ε. Μ.Αετού / Ολυμπιάδας που αυτήν την φορά νίκη σε την Νίκη Ρέντη με 3-1, και  είναι πάντα στην 2η θέση της βαθμολογίας.
 Η Νίκη Ρέντη  προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους και τα κατάφερε μέχρι το 41΄ όταν ο Αντώνης Λόης- που σημειωτέον μπήκε ως αλλαγή στην θέση του Αχλαδιώτη- άνοιξε το σκορ για

Δυσκολεύθηκε το Κερατσίνι 2-1 την Καστέλλα

 Τα βρήκε σκούρα στο τέλος το Κερατσίνι απέναντι στην αξιόμαχη  Καστέλα που στο β΄ ημίχρονο προσπάθησε να απείλήσει τους Κερατσινιώτες που τελικά πήραν το σπουδαίο 2-1, και διατήρησαν το + 3 από Προοδευτική και Ολυμπιάδα.
 Το Κερατσίνι με ορισμένες χτυπητές απουσίες (Τουρνάς, Λαμπρινάτος), μπήκε φουριόζο στο α΄μέρος  κι έχασε καλές

Με ανατροπή η Προοδευτική 3-1 τους Σαλαμινομάχους

 Χρειάσθηκε να περάσει ένα 20λεπτο για να ξυπνήσει η Προοδευτική, και να φσάσει στην ανατροπή με 3-1 επί των Σαλαμινομάχων που στάθηκαν αρκετά καλά στον Κορυδαλλό.
 Η ομάδα της Σαλαμίνας έχοντας πολύ καλό τον Ζώη Κοκλιώτη προειδοποίησε στο 9΄ με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ενώ δύο λέπτά αργότερα ο Κοκλιώτης σέρβιρε έτοιμο γκολ

Τα σημερινά αποτελέσματα στον Πειραιά

Τα αποτελέσματα στους σημερινούς αγώνες του 1ου ομίλου της Α΄ Κταηγορίας είναι τα εξής:
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ  3-1
 Α.Ε. Μ.Α.ΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ - Ν. ΡΕΝΤΗ 3-1

Και με με την "βούλα" οι αγώνες σε Αθήνα - Πειραιά

Και επισήμως η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι ουσιαστικά η αναβολή των Ποδοσφαιρικών αγώνων αφορά μόνο τα Εθνικά πρωταθλήματα Α΄ Β΄ Γ΄ Εθνικής, και τα αντίστοιχα γυναικεία
 Μάλιστα η Ε.Π.Ο. με διευκρινιστική επιστολή που έστειλε σε όλες τις ενώσεις της χώρας αναφέρει τα εξής: «Σε σχέση με την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ

Ηρωική έξοδος Σαβουλίδη στον Ιωνικό;


Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ιωνικό, αφού στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας υπέβαλε παραίτηση ο πρόεδρος του συλλόγου ο επειχειρηματίας Γιώργος Σαβουλίδης, μέσα σε κλίμα αμφισβήτησης αλλά και έντονης δυαρέσκειας.
Αναλυτικά για τα όσα εξελίχθησαν  οι "rangers"εξέδωσαν ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

Μωυσιάδης αντί Βερίγου στην Νίκαια



 Εξελίξεις ςστην Α.Ε. Νίκαια μετά την χθεσινή ήττα από την Οδηφγήτρια,  αφού υπέβαλε την παρταίτηση του ο τεχνικός του συλλόγου Μανώλης Βερίγος.
Έτσι λοιπόν όπως αακοινώθηκε από την διοίκηση του συλλόγου ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντης της ομάδας Γιάννης Μωυσιάδης επανερχεται στον πάγκο της ομάδας

Μεγάλη ζημιά ο Κατσίκης στον Ιωνικό

- Εξαιρετικά σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του άτυχου Γιάννη Κατσίκη, όπου υπέστη ρογμώδες κάταγμα ποδοκνήμης. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις όπου και θα φανεί το διάστημα απουσίας του ωστόσο οι πληροφορίες 

Δεν παίζει μπάλα η Α΄ Β΄ Γ΄ Εθνική, κανονικά ο Πειραιάς κι η Αθήνα

Όπως είναι ήδη γνωστό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  25-26 Νοεμβρίου δεν θα έχουμε αγωνιστική σε Α΄ Β΄ Γ΄ Εθνική, αφού η ΚΕΔ δεν  προτίθεται να ορίσει διαιτητές μετά το σοβαρό
περιστατικό μ σε βάρος του Χριστόφου Ζωγράφου

Ο Κισσαμικός 1-0 τον Εθνικό στο Μοσχάτο

Ο Κισσαμικός υποχρέωσε σε ήττα τον  Εθνικό στο γήπεδο του Μοσχάτου τον οποίο κέρδισε με 1-0.
 Πάντως το γκολ  της νίκης του Κισσαμικού προήλθε από πέναλτι που δόθηκε  στο 34΄ σε ανατροπή του Σουμπασάκη από τον Χαλκιά και το οποίο αμφισβήτησαν οι του Εθνικού.
Το πέναλτι αξιοποίησε  ο Κιπτίου, σημιεώνοντας το μοναδικό

Διαστημικός ο Ίκαρος 6-1 τον Αμπελακιακό

Διαστημική εμφάνιση για τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο οποίος σκόρπισε τον Αμπελακιακό τον οποίο συνέτριψε με 6-1,μετατρέποντας ένα παιχνίδι με χαρακτήρα  ντέρμπι της Α' Κατηγορίας, σε  παράσταση μόνο για έναν.

Τα αποτελέσματα σε όλη την Γ΄ ΕΘνική



 Αναλυτικά τα αποτελέσματα οι βαθμολογίες και στους 4 ομίλους της Γ΄ Εθνικής έχουν ως εξής:
1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(7η αγωνιστική)
Άρης – Αναγ. Γιαννιτσών 1-0

Ήττες για Ιωνικό - Εθνικό

Δεν τα κατάφερε ο Ιωνικός στην Νέα Ιωνία, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε εντός έδρας  από τον Κισσαμικό ο Εθνικός. 
Αναλυτικά:

Πέρασε από την Χαραυγή η Α.Ε. Μ.Αετού /Ολυμπιάδας

Μεγάλη  νίκη για την Α.Ε. Μ. Αετού /Ολυμπιάδας με 1-0 επί της Χαραυγής, που πλέον   έκανε  αρνητικό ρεκόρ 5 συνεχόμενων ηττών.
 Οι Αμφιαλιώτες  εμφανώς καλύτεροι στο α΄ μέρος βρήκαν την Χαραυγή με σημαντικές ελλείψεις( Ηλιόπουλος,

Τα αποτελέσματα στον Πειραιά

Η Α.Ε. Μ.Αετού /Ολυμπιάδας σημείωσε την νίκη της ημέρας κερδίζοντας στην Χαραυγή την τοπικιή ομάδα με 1-0, και βρέθηκε -έστω και με ματς- περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αίσθηση και από την πρώτη νίκη  στο πρωτάθλημα για την Α.Ε. Σαλαμίνας 3-0 τον Ήφαιστο, αναλυτικά είχαμε σήμερα:

Κανονικά οι αγώνες σε Γ΄ Εθνική - Τοπικά

Κανονικά θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της Γ΄ Εθνικής, αλλά και  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού η απόφαση που πήρε  το Δ.Σ  της ΕΠΟ στο έκτακτο Δ.Σ που έγινε πρίν λίγο αναφέρει τα εξής" Το Δ.Σ.  της ΕΠΟ σε σημερινή έκτακτη  συνεδρίαση του, αποφάσισε ομόφωνα μετά από πρόταση του προέδρου της κ. Γ. Σαρρή και με αφορμή την

Το Πολυτεχνείο Ζεί!! ΜΑΤ, δακρυγόνα, μάχες σώμα με σώμα

  Η Κρατική καταστολή σε όλο το μεγαλείο
Χωρίς να πέσει ούτε πέτρα, δίχως να έχει προηγηθεί η παραμικρή αψιμαχία, η Στουρνάρη γέμισε χθές, ξαφνικά με τα ποδοπατημένα κορμιά εκατοντάδων άοπλων νέων παιδιών, που από τη μια στιγμή στην άλλη μετατράπηκαν σε πεδίο εκτόνωσης για δεκάδες άνδρες των ΜΑΤ.

Μαφιόζικη επίθεση στο Ζωγράφο

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χριστόφορος Ζωγράφος δέχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, μαφιόζικη επίθεση από δύο αγνώστους που τον έστειλαν στο νοσοκομείο με διάσειση.

Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες

Tο δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, όπου διεξαγόταν το ματς Ηρόδοτος-Εθνικός.
Ο 26χρονος και ο 34χρονος, τους οποίους αναγνώρισαν αυτόπτες μάρτυρες, απολογήθηκαν την Τετάρτη (12/11) μετά την προθεσμία που είχαν εξασφαλίσει.

Τα αποτελέσματα του κυπέλλου στον Πειραιά

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους σημερινούς αγώνες κυπέλλου:

Φαληρικός - Α.Ε.Ικαρου Καλλιθέας 3-1
Προοδευτική - Δραπετσώνα 4-0

Ο Φαληρικός 3-1 απέκλεισε τον Ίκαρο

Σούπερ έκπληξη στο Κύπελλο του Πειραιά , όπου ο ψυχωμένος Φαληρικός απέκλεισε τον πολύ δυνατό φέτος Ίκαρο Καλλιθέας, τον οποίο κέρδισε με 3-1.
 Η ομάδα του Πάρη Σταμπουλίδη πήρε μιά παλικαρίσια πρόκριση, επιβεβαιώνοντας, ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων.

Ο Αλειφεράκης στην Χαραυγή

Εξελίξεις στην Χαραυγή μετά τα τελευταία αποτυχημένα αποτελέσματα του συλλόγου, καθώς λύθηκε η συνεργασία με  τον τεχνικό Μιχάλη Λυκερίδη σε μά προσπάθεια των διοικούντων να αναστραφεί το κλίμα στον σύλλογο.

Στον αέρα ο Πανελευσινιακός

 Δραματική φαίνεται ότι είναι η κατάσταση στην Ελευσίνα σε ότι αφορά το διοικητικό κομμάτι του Πανελευσινιακού  μετάσ τυην παραίτηση των Γιαλιά - Παπαδάκη, που ουσιαστικά είναι οι χρηματοδότες του συλλόγου, μάλιστα τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης εξέδωσαν ανακοίνωση όπου  αναφέρονται αναλυτικά στα δεδομένα όπως διαμορφώνονται, η ανακοίνωση έχει ως εξής: