Ο Ίκαρος πρωταθλητής Εφηβικού Πρωταθλήματος

Ο Ίκαρος Καλλιθέας στέφθηκε πρωταθλητής Εφηβικού Πρωταθλήματος στον Πειραιά κερδίζοντας στον σημερινό τελικό των πλέι-οφ τον Ιωνικό με 4-1, στο γήπεδο των Σιταποθηκών παρουσία περισσοτέρων από 800 φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μέσα σε μιά εξαιρετική ατμόσφαιρα.

 Η ομάδα του Ικάρου προηγήθηκε  με 2-0 χάρη σε τέρματα με φάουλ του Αναγνώστι στο 8΄ ( λάθος εκτίμηση του γκολκήπερ του Ιωνικού Μποζιονέλου), του Βραχάτη στο 18΄ , για να μειώσει ο Ιωνικός με τον Καλτσά λίγο πρίν την λήξη του α΄ μέρους.
 Στην επανάληψη ο Τσιάκας ανέβασε το σκορ σε 1-3, κι αφού ο Ιωνικός έχασε  δύο τρείς ευκαιρίες για να μειώσει λίγο πρίν το φινάλε ο Βραχάτης με  εντυπωσιακή ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 1-4 μέσα σε αποθέωση από τους 200 περίπου φίλους του Ικάρου.
 Άριστη η διαιτησία του νεαρού διαιτητή Κώστα Χατζηγιάννη(   το μέλλον του ανήκει),όπως και των επίσης νεαρών βοηθών του Δαμιανάκη, Κορώνα
ΙΩΝΙΚΟΣ: Μποζιονέλος, Κολοβός, Σφυρογιαννάκης, Χούσος, Αναστασόπουλος, Αυγερινός, Κόκκας, Κατσάρας,  Χατζηκυριάκου,  Σβώλης,  Καλτσάς( έπαιξαν και οι Αλεξέλης,  Γιοβάνι, Γκανίδης)
 Α.Ε.ΙΚΑΡΟΥ: Λαζόπουλος Ι., Γιαννακάρης, Σερετίδης, Λαζόπουλος ΙΙ., Αλεξέλης,  Ντε Ολιβέιρα, Τσιάκας,  Βραχάτης, Αναγνώστι, Θωμάκος, Ντράγκο( έπαιξαν και οι Σωτηρόπουλος,Ρουμελιώτης, Μεταξάς,  Τρίχος) 
 *Σύσσωμη η διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΆ παραβρέθηκε στις Σιταποθήκες( Ανατολάκης, Σπάθας, Μαρούλης, Σταματάτος, Λαπατάς κλπ)
 Το τρόπαιο του πρωταθλητή στον Ίκαρο απένειμε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος  Υποδομών κ. Απ. Μαρούλης, ενώ  στον δευτεραθλητή Ιωνικό, το μέλος του Δ.Σ. κ. Π. Λαπατάς

 Το Κερατσίνι την 3η θέση

 Το Κερατσίνι κέρδισε στον μικρό τελικό τον αξιόμαχο Αετό Κορυδαλλού με 2-0 χάρη στα τέρματα των Κυπριώτη, Τριανταφύλλου και κατέλαβε την 3η θέση.
 Η ομάδα του Κορυδαλλού πάλεψε το παιχνίδι και στο 1-0 έχασε καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει μεταξύ αυτών και δοκάρι)

 Την απονομή  στο Κερατσίνι για τη κατάκτηση της 3ης θέσης,έκανε ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Π. κ Ι. Σπάθας, ενώ στον Αετό ο Ταμίας της Ε.Π.ΣΠ. κ. Σταματάτος, έδωσε αναμνηστικό για την συμμετοχή στον μικρό τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου