Έβαλε μπρός ο Ιωνικός

Στο ρόστερ Παντελίδης- Τσακίρης- Κρητικός- Μιχαλακάκος - Διάκος
Αποκτήθηκαν Γαβαλάς - Αγκόλι

Έβαλε μπρός ο Ιωνικός τον σχεδιασμό του για την νέα σεζόν, με μπροστάρηδες τους φιλάθλους του.
 Η προσωρινή διοικούσα Επιτροπή που συστάθηκε στην
σημερινή συνάντηση στην θύρα 7-8 του γηπέδου της Νεάπολης ξεκίνησε συζητήσεις- επαφές και ήδη υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.
 Σε ΄πρώτη φάση γνωστοποιήθηκε ότι τεχνικός της ομάδας θα είναι ο Λευτέρης Βασιλειάδης, που κρίνεται ικανός να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το δύσκολο μεταβατικό στάδιο, ενώ ίσως και αύριο να ανακοινωθεί ο νέος γυμναστής του συλλόγου.
Στο ρόλο του γενικού αρχηγού παραμένει ο Ανδρέας Πασπαλιάρης, για τον οποίο οι συστάσεις είναι περιττές, απλά να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον κατάλληλο άνθρωπο, στην κατάλληλη θέση..
 Από εκεί και πέρα έγινε γνωστό ότι παίχτες του Ιωνικού παραμένουν οι Δημ. Παντελίδης, Γιάννης Τσακίρης, Γιάννης Μιχαλακάκος, αλλά κι ο Γιώργος Κρητικός που ναι μεν  δεν ήταν σήμερα στην Νεάπολη, αλλά θεωρείται ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ανήκει στο ρόστερ του Νικαιώτικου συλλόγου.
Στους ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται είναι κι ο νεαρός Διάκος που επέστρεψε  από τον δανεισμό του στην Α.Ε. Μ. Αετού /Ολυμπιάδας.
 Από εκεί και πέρα ίσως και αύριο να  ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους Γιώργο Ντούλια, Βαγγέλη Γιακούμπι, Φώτη Καιμακούδη.

 Πρώτες μεταγραφές οι Γαβαλάς -Αγκόλι

 Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας Γιώργος Γαβαλάς που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο Πειραιά, κι ο αμυντικός μέσος Ρόμπερτ Αγκόλι που πέρυσι αγωνίσθηκε σε Μανδραικό κι Ατρόμητο Πειραιά είναι οι δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Ιωνικού
 Ο Γαβαλάς θεωρείται εξελίξιμος ποδοσφαιριστής- βασικός πέρυσι στον Ατρόμητο, ωστόσο στην σεζόν που πέρασε έμεινε εκτός γηπέδων λόγω ενός τραυματισμού σε τροχαίο.
 Πλέον είναι απόλυτα καλά και πιστεύεται ότι μπορεί να αποδειχθεί μιά καλή επιλογή για τον Ιωνικό.
 Από εκεί και πέρα στον Ιωνικό οι βασικοί στόχοι είναι η απόκτηση τουλάχιστον 2  έμπειρων - ικανών γκολκήπερ, 2 αμυντικών, ενός μεσοεπιθετικού, κι ενός επιθετικού.

 Πρώτη την Τετάρτη στην Νεάπολη

 Για την Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για την νέα σεζόν, μιά προπόνηση που πλέον αναμένεται με ενθουσιασμό από τον φίλαθλο κόσμο του Ιωνικού.
 Σε διοικητικό επίπεδο υπάρχουν επαφές με 2 επιχειρηματίες και σύντομα πιστεύεται ότι θα υπάρχουν ανακοινώσιμες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου