Στο "Champions League" ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής

Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ για τους ορισμούς Ελλήνων διαιτητών σε αγώνες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa League.
Συγκεκριμένα  ο Πειραιώτης και κορυφαίος Έλληνας διεθνής διαιτητής Ηλίας Σπάθας θα είναι διαιτητής στον αγώνα Europa League Glenavon ή FC Shakhtuor Soligorsk-Wolfsberger AC στις 16/7/2015. Βοηθοί του θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης-Ηλίας Αλεξέας και 4ος διαιτητής ο Μιχάλης Βοσκάκης.

-Ο Σταύρος Τριτσώνης θα διευθύνει τον αγώνα Champions League Dundalk FC-FC BATE Borisov στις 22/7/2015. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος-Αλέξανδρος Γρεβένης και 4ος διαιτητής ο Αναστάσιος Παπαπέτρου.
-Ο Ανδρέας Παππάς ορίστηκε στο ματς Europa League FC Lahti ή IF Elfsborg-UE Sant Julia ή Randers FC στις 23/7/2015. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς-Μιχάλης Καρσιώτης και 4ος διαιτητής ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος.
-Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος θα είναι διαιτητής στην αναμέτρηση Europa League Vikingur ή Rosenborg-Cork City FC ή KR στις 23/7/2015.Βοηθοί του θα είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης-Δημήτρης Γκάγκας και 4ος διαιτητής ο Αθανάσιος Γιάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου