Περαμαικός: "Αλλάζουμε τακτική"

 Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με την Α.Ε. Περάματος έχει να δηλώσει τα ακόλουθα:
 " Από τον Ιανουάριο που αναλάβαμε τον Περαμαϊκό, βάλαμε ως στόχο με όλη την καλή μας πρόθεση, να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός και να συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην πρόοδο του πειραϊκού ποδοσφαίρου, αφήνοντας πίσω μας νοοτροπίες του παρελθόντος. Είμαστε εξάλλου η πιο νεανική διοίκηση ομάδας στον
Πειραιά και μέχρι τώρα είμασταν άψογοι, χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα. Δυστυχώς όμως, κάποιοι φάινεται οτι εξέλαβαν ως αδυναμία την στάση μας αυτή. Επειδή λοιπόν δεν μας σέβονται, θα μας δουν αλλιώς. Θα μάθουν να μας φοβούνται. Φαίνεται οτι η παλιότερη πετυχημένη συνταγή που ο Περαμαϊκός γνωρίζει πολύ καλά, τους είναι πιο αρεστή. Μπορούμε κι έτσι... Για τον διατητή κ. Ιωαννίδη δεν εχουμε να πουμε τιποτε άλλο, πέραν του οτι πρέπει άμεσα να επισκεφτεί οφθαλμίατρο. Αμφιβάλουμε αν κοιμάται ήσυχος μετά τα όσα έκανε χθες και μιλάμε για την φάση του πρωτου γκολ των αντιπάλων. Όσο για την γειτόνισσα Α.Ε. Περάματος, είχαμε όλη την καλή πρόθεση και εδώ να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και να φτιάξουν οι σχέσεις μας. Δυστυχώς όμως η φάση του πρώτου γκολ που πέτυχαν, μας απέδειξε οτι ματαιοπονούμε. Πανηγυριζαν σαν τρελλοί την ώρα που ο αιμόφυρτος Καλούδης (παιχτης που βγηκε από τα σπλάχνα τους) σφάδαζε στο έδαφος. Μέχρι και οι..κουτσοί έτρεχαν! Καλή τύχη τους ευχόμαστε και προτρέπουμε την ΕΠΣΠ να μην ξεχάσει στην ετήσια εκδήλωση της να τους απονείμει το βραβείο Fair Play..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου