Το πήρε το Κερατσίνι από τον τουλάχιστον ισάξιο Αετό

Το Κερατσίνι στέφθηκε για 5η φορά στην  ιστορία του κυπελλούχος Πειραιά, κερδίζοντας στον σημερινό τελικό τον Αετό Κορυδαλλού με 1-0.
 Σε ένα τελικό αρκετά καλό μπροστά σε  περίπου 4.500 θεατές στο Γ. Καραισκάκης το Κερατσίνι  χωρίς να είναι καλύτερο πήρε το τρόπαιο απέναντι στον Αετό που είχε τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια  του, ωστόσο  ήταν φλύαρο στην τελική προσπάθεια., μάλιστα το Κερατσίνι  στο τέλος
 αυτό ήταν που απώλεσε  τις κραυγαλέες  ευκαιρίες .
Ο Αετός είχε το  μπρίο, τον ενθουσιασμό, όμως το Κερατσίνι καλά στημένο στον αγωνστικό χώρο έκανε την δουλειά του.
 Το γκολ που έκρινε τον τελικό σημείωσε στην εκπνοή του α΄μέρος ο Ψυχογιός, οποίος εκμεταλεύθηκε μιά κόντρα με τον Ξενιτόπουλο, και με ένα χλιαρό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από την κλειστή γωνία του Θωμόπουλου που έδειξε να αιφνιδιάζεται.
 Ο Αετός  στο 13΄ είχε ένα καλό φάουλ του Σιδηρόπουλου που απέκρουσε σε κόρνερ ο Φρατζεσκάκης, στο 28΄ ο Καλέργης πήρε ωραία την μπάλα και  πάτησε  την μικρή περιοχή, όμως μπερδεύθηκε για να χαθεί μια καλή περίπτωση ευκαιρίας για τον Αετό. 
Στο 36΄ο Αετός  ζήτησε πέναλτι  στον Δρυμούση, με τον γκολκήπερ του Κερατσινίου Φρατζεσκάκη να φαίνεται ότι  βρίσκει την μπάλα.
 Στην επανάληψη ο Αετός πίεσε ασφυκτικά δημιούργησε τις προυποθέσεις για να φθάσει στην ισοφάριση όμως οι τουλάχιστον 5-6 πλαγιοκοπήσεις των παιχτών  δεν είχαν αποτέλεσμα, αφού η τελική πάσα ήταν κακή.Στο 49΄ ο Μούτσα με ωραία ενέργεια βρέθηκε πρό του Φρατζεσκάκη από πλάγια θέση  με τον γκολκήπερ του Κερατσινίου να αποκρούσει σε κόρνερ, ενώ στο 74΄ ένα φάουλ του Ξενιτόπουλου έδειξε να αιφνιδιάζει την άμυνα του Κερατσινίου με την μπάλα  ωστόσο να καταλήγει άουτ.
 Στον αντίποδα το Κερατσίνι  προσπάθησε να παίξει την κόντρα κι ο  Ψυχογιός σε δύο φάσεις απέτυχε να σκοράρει από πολύ ευνοικές θέσεις 
 Στο 79΄ ο Ψυχογιός   απέφυγε τον Σύρμα και μόνος με τον Θωμόπουλο  σούταρε απελπιστικά  άουτ, ενώ στο  85΄  πάλι ο Ψυχογιός στην αντεπίθεση  θέση μέσα δεξιά έφυγε και τον  γκολκήπερ Θωμόπουλο, όμως το σούτ που επιχείρησε δεν έφθασε ούτε κάν στην περιοχή.
 Από το Κερατσίνι που είχε πάθος ,  ψυχή, ξεχώρισαν οι Μαριόλης Γ.,Βατής, Κουρκούτης,  Ψυχογιός, κι ο Σφυρογιαννάκης.
 Από τον Αετό οι Μούτσα, Σιδηρόπουλος,Ξενιτόπουλος, Λέσι
 Εξαιρετική η διαιτησία του Ηλία Σπάθα και των βοηθών του Καλημέρη, Χαλβατζάκου - τέταρτος ήταν ο  Μπαλαχούτης.
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φρατζεσκάκης,Σφυροπγιαννάκης ( 73΄ Αγγελάκης),  Σκορδίλης ( 6΄ λ.τρ Μάλλης), Μαριόλης, Βαττής, Μπατής, Σιδέρης ( 63΄ Τουρνάς), Γκιάτης, Μαριόλης Ν., Ψυυχογιός, Κουρκούτης
 ΑΕΤΟΣ : Θωμόπουλος, Κουντουράς( 82΄ Τουλουβασίλης), Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Καλέργης, Λέσι, Μπαμπουλάκης( 46΄ Κράσι), Μούτσας, Δρυμούσης (73΄ Μπερίσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου