Άρεσε ο Εθνικός 1-0 τον Πανθηραικό

Θετικό ήταν το πρώτο φιλικό τέστ για τον Εθνικό απέναντι στον νεοφώτιστο Πανθηραικό, τον οποίο κέρδισε με 1-0, μπροστά σε περίπου 300 φίλους του στο γήπεδο του Μοσχάτου.
 Οι Πειραιώτες είχαν περισσότερη ζωντάνια, απέναντι στην ομάδα της Σαντορίνης που έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για μεταγραφές, όμως μάλλον δεν έπεισε,παρότι ακόμη είναι νωρίς.
Ο Εθνικός ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο
5΄κέρδισε πέναλτι  σε χέρι του Κουμπαρούλη ύστερα από ενέργεια του Κομνηνού. 
 Ο  Μάναλης, το εκτέλεσε άτσαλα στέλνοντας την μπάλα τη μπάλα άουτ.
Στο 8΄, ο Κομνηνός εκμεταλλεύτηκε την κόντρα από σουτ του Σουλελέ αλλά στο τετ α τετ νικήθηκε από τον Πουρή.
Στο 26΄,ο Εθνικός απείλησε εκ νέου με τον Γερόλυμο να βγάζει σέντρα από αριστερά, ο Μάναλης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Πουρής έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά.
Στο 33΄, ο Μωραιτης βγήκε φάτσα με τον Βουτσινά αλλά ο γκολκίπερ του Εθνικού τον νίκησε στην πρώτη καλή ευκαιρία του Πανθηραικού.
Στην  επανάληψη οι Πειραιώτες είχαν και πάλι την κατοχή μπάλας και την ομάδα της Σαντορίνης να  προσπαθεί να βγεί στην κόντρα. 

Στο 62 έγινε το 1-0 με τον Κομνηνό να κάνει  κίνηση και σέντρα απο δεξιά και ο Μαντζώρος με ενέργεια φορ και ωραίο σούτ εν κινήσει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πουρή
Στο 64, ο Πόνσε εβγαλε ασιστ για τον Περγιάλη, όμως ο νεαρός γκολκήπερ Λευκόπουλος απέκρουσε αποσοβώντας την ισοφάριση.
Δύο λεπτά μετά από φάουλ του Κατίδη , ο Λεωνιδόπουλος μπήκε στη φάση αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

 Ξεχώρισαν από τον Εθνικό οι Κομνηνός, Παυλάκης, Ματζώρος, Λεωνιδόπουλος, Στασινός, ενώ από τον Πανθηραικό οι Πουρής, Σαββίδης, Περγιάλης, Μπακάλης
 Αρκετά καλή η διαιτησία των Πουλόπουλου, Κωνσταντόπουλου - Βογιατζιδάκη
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινας (60' Λευκοπουλος), Στασινός, Γερόλυμος (46' Παυλάκης), Στρατάκης (58' Λεκαράκος), Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος (69' Πίσσας), Λεωνιδόπουλος (79' Φύτρος), Κατίδης, Μαναλης (46' Μαντζώρος), Σουλελές (58' Υπο Δοκιμην), Κομνηνός (62' Φωτιάδης)
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Πουρής (77' Ζωντος), Κορτσινίδης (70' Παραλίκης), Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Κουμπαρούλης, Μπακάλης (75' Φύτρος), Σαββίδης, Πονσε, Περιάλης, Ζώνας (46' Λαζαριδης), Μωραϊτης (52' Χύσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου