"Κόλλησε" ο Ιωνικός 1-1 με τον Πανθηραικό

Στο μισό γήπεδο έπαιξε ο Ιωνικός τον Πανθηραικό, εντούτοις το τελικό αποτέλεσμα έφερε την ομάδα της Σαντορίνης να φεύγει με ένα πολύτιμο βαθμό από το μεταξύ των δύο ομάδων 1-1.
 Ο Ιωνικός,  δεν ήταν καλός στο α΄ μέρος απέναντι στην ομάδα της Σαντορίνης που  προφύλαξε τα νώτα της και βγήκε μόνο με δύο- τρείς  σποραδικές αντεπιθέσεις.

 Σε μιά από αυτές στο 19΄ ο Λαζαρίδης από κοντά πλάσαρε τον  Λέτσο τελειώνοντας την  ενέργεια των Πόνσε, παγώνοντας την Νεάπολη για το 0-1.
 Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα σε ολιγωρία της άμυνας του Ιωνικού λίγο έλειψε ο Μιρτσεσιάν να κάνει το 0-2.
 Η πιό καλή στιγμή του Ιωνικού στο α΄ μέρος που ναι μεν είχε την πλήρη υπεροχή, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των Σαντορινιών), ήταν στο 37΄ όταν ο Πέεφ έξω από την μεγάλη περιοχή εξαπέλυσε ένα σούτ- κεραυνό που με τα ακροδάχτυλα  βρήκε ο   Πουρής και στην συνέχεια η οριζόντια δοκός για μνα καταλήξει κόρνερ.
 Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν ιδανικό για τον Ιωνικό, αφού  στο 47΄ Σαπαλίδης Ντούλιας συνεργάσθηκαν άψογα  για να βγάλουν στον κενό χώρο τον Αργυρίου που μυ υποδειγματικό σούτ ισοφάρισε σε 1-1.
 Από εκεί και πέρα το ματς εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για τον Ιωνικό ωστόσο το 2-1 δεν ήρθε ποτέ.
Στο 49΄ ο Καραλής   απο κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πουρή, ενώ στο 52΄ο Σπαλίδης ξεχύθηκε μόνος μπροστά , πλάσαρε  τον Πουρή, όμως η μπάλα  βρήκε στην δεξιά κάθετη δοκό του Πανθηραικού για να την απομακρύνουν  στην συνέχεια οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων
 Στο 64΄  ένα ξαφνικό σούτ του Αργυρίου  έφυγε άουτ, ενώ στο 67΄ ο Ντούλιας μόνος στην μικρή περιοχή με τον Πουρή σούταρε απελπιστικά άουτ.
 Ο Πανθηραικός έμεινε με 10 παίχτες  στο 72΄ λόγω της αποβολής του Μπακάλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο ο Ιωνικός δεν είχε το καθαρό μυαλό να εκμεταλεύθεί ούτε την αριθμητική υπεροχή, ούτε το ότι ο αντίπαλος του βρισκόταν συνεχώς σε θέση άμυνα.
 Σε μιά από τις ελάχιστες φάσεις που απείλησε στην επανάληψη ο Πανθηραικός  είχε ένα καλό σούτ του Μωραίτη που έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Ιωνικού.
 Στην εκπνοή του αγώνα ο Ιωνικός σημείωσε γκολ - πλήν όμως ο ρέφερι Κόλλιας είχε υποδείξει πρίν επιθετικό φάουλ στον γκολκήπερ Πουρή.
 Από τον  Ιωνικό ξεχώρισε ο Πέεφ, έδωσε πνοή ο Αργυρίου  με την είσοδο του και ο Κατσικιάς.
 Από τον Πανθηραικό κορυφαίος ο γκολκήπερ Πουρής και η αμυντική του γραμμή.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Κόλλια( Αρκαδίας)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Λέτσο, Κατσικιάς, Προβατίδης( 53΄ Βουρλούμης),  Ζαφειρίδης ( 46΄ Αργυρίου), Μειμάρογλου, Κρητικός, Καραλής, Σιμιτζής, Ντούλιας( λ.τρ 80΄ Λέτσο), Σαπαλίδης, Πέεφ
 ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ: Πουρής,  Κορτσινίδης, Μιρκετσιάν, Λούκα,  Μπακάλης, Σαββίδης, Λαζαρίδης( 67 ΄Κωλέτσης), Γαρυφαλόπουλος( 71΄ Φύτρος), Πόνσε ( λ./τρ 60΄ Παπίτσας), Μωραίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου