Μοιρασιά στο Μοσχάτο στο Πειραικό ντέρμπι

Δεν ανέδειξε νικητή   η αναμέτρηση του Εθνικού με τον Ιωνικό στο γήπεδο του Μοσχάτου που έμεινε στο 0-0, παρότι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να φθάσουν στο γκολ. Ωραία ατμόσφαιρα στο κατάμεστο γήπεδο του Μοσχάτου από τους 800 φιλάθλους των δύο ομάδων. 
Ο Ιωνικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, και απείλησε στο 20΄ όταν σούτ του Κρητικού έφυγε άουτ, ελέγχοντας το παιχνόιδι χωρίς στην συνέχεια να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Στην επανάληψη η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη ξεκίνησε πιο δραστήρια τον αγώνα,  και απείλησε στο  48΄ με  σουτ του Σουλελέ που κατέληξε άουτ .Στο 62΄η κεφαλιά του Σαπαλίδη κατέλήξε λίγο άουτ από την εστία των γηπεδούχων, φάση στην οποία οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα ζήτησαν πέναλτι... Η απάντηση από πλευράς Εθνικού, ήρθε στο 70΄ με το σουτ του Μάναλη, το οποίο αντί για τα δίχτυα της εστίας του Λέτσο σταμάτησε στο δοκάρι αυτής. Στο 77΄ ήταν η σειρά του Ιωνικού να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Βουτσινά η σέντρα- σουτ όμως του Κατσίκια, κατέληξε λίγο άουτ από αυτή.Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν σε εκείνη την φάση οι φιλοξενούμενοι, θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει στο 82΄, η κεφαλιά όμως του Σαπαλίδη σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του Βουτσινά.  Με λάθη η διαιτησία του Μαρκαντωνάτου ( Ηλείας)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Στρατάκης, Μαντζώρος, Μαρτίνος (46΄λ.τρ. Μαργαρίτης), Λεωνιδόπουλος, Σουλελές (68΄Βλάχος), Κομνηνός (77΄Μαρούδας), Κατίδης.
ΙΩΝΙΚΟΣ : Λέτσο, Κατσίκιας, Βουρλούμης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Παντελίδης, Σαπαλίδης, Αργυρίου (70΄Ζέλο) , Καραλής (87΄Ντούλιας), Παπασπύρος, Σιμιτσής (69΄Ηλιόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου