Ο Λεάλ έκανε την διαφορά στο κλουβί του Κορυδαλλού

 Με το αριστερό ξεκίνησε η  Προοδευτική το πρωτάθλημα , καθώς ο έμπειρος Εργοτέλης,
στηριζόμενος στις εξάρσεις 2-3 ποδοσφαιριστών που κάνουν την διαφορά πέρασε από την Νίκαια πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη με 2-0.
 Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις ουσιαστικά κρίθηκε στο 41΄ όταν ο  Καλαιτζίδης ανέτρεψε τον Περέιρα, ένα μάλλον αχρείαστο πέναλτι αφού ο ο ποδοσφαιριστής φαινόταν να έχει χάσει το κοντρόλ.

 Στην πιό καλή της στιγμή η Προοδευτική απείλησε με τον Λέκκα στο 43΄ το σούτ του οποίου  κόντραρε για να καταλήξει κόρνερ.
 Ο Λεάλ που  ανέλαβε την εκτέλεση του δεν λάθεψε  γράφοντας το 0-1.
 Στην επανάληψη η Προοδευτική μπήκε  φουριόζα στο γήπεδο προσπάθησε να κλείσει τον Εργοτέλη, ωστόσο  ήταν εμφανές ότι οι σημαντικές απουσίες που  υπήρχαν ήταν ανασταλτικός παράγοντας( Μπελέρης, Γιακούμπι, Γκαιδατζής, Μπουσά).
 Και σαν να μην έφθανε αυτό στο 80΄  από ένα φάουλ του Κοιλιάρα από τα αριστερά, ασθενή απόκρουση του Μπαντίκου, κι άδράνεια της άμυνας των βυσσινί έφερε τον Λεάλ που καιροφυλακτούσε να γράφει το 0-2.
 Λίγο πρίν το 0-2, ο Χατζησάββας από κοντά δεν βρήκε την μπάλα σε σέντρα σούτ του Τσαφταρίδη, ενώ στο 88΄ σε εκτέλεση φάουλ του Καλιτζίδη ο Θεωδωράκης μόνος του στην καρδιά της άμυνας του Εργοτέλη πήρε την  κεφαλιά που όμως δεν ανησύχησε τον Στεφανάκο.
 Από τον Εργοτέλη που έδειξε ότι πράγματα θα είναι το φαβορί του ομίλου, ξεχώρισε ο μαέστρος Λεάλ, ο πολύ δυνατός Κατσικοκέρης, ο Περέιρα , ο Ντομίνγκεζ, και το απροσπέλαστο αμυντικό δίδυμο των Τζανή, Δημήτρη.
 Από την Προοδευτική που βρέθηκε σε κακή μέρα  επέπλευσαν οι Λέκκας, Θεωδωράκης.
Από τη διαιτησία των Διαμαντόπουλου, Χαραλαμπόπουλου, Κύριου( Αρκαδίας), έχει παράπονα η Προοδευτική καθώς φωνάζει για την φάση του  38΄ όταν ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Εργοτέλη.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Κουσουρής( 77΄ Ζίζηλας), Καλαιτζίδης, Θεωδωράκης, Λαζούρας( 75΄ Μανιδάκης), Αριανούτσος, Τσαφταρίδης, Πέττας, Χατζησάββας, Λέκκας, Ζελέκου (60΄ Πέππας)
 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Ρουσάκης, Κοιλιάρας(84΄ Καιμακούδης) , Ντομίνγκεζ, Κατσικοκέρης( 70΄ λ.τρ Κολόκας), Λεάλ, Περέιρα(65΄ Πόι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου